arrow_drop_up arrow_drop_down

PURE LIFESTYLE | THE SCHOOL OF LIGHT

Open the door to your Pure Essence

'Kracht en licht verenigen zich in jou en waar zij elkaar ontmoeten,

staat jouw Zelf klaar om jou als het Zijne te omhelzen'

Cursus in Wonderen 

Je kunt jezelf helen

Pure Lifestyle | The School of Light gaat over je Her-inneren dat je afkomstig bent van het licht, dat jij het licht bent en dat dit de kracht is van je goddelijke gratie.


Door tegenstand en disharmonie in je leven kan je verwijderd zijn geraakt van dit licht: de ziel die je in wezen bent, was en altijd zal zijn. Toch bevat deze tegenstand/disharmonie een positief element: het biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen en te helen.


De heling begint bij het openen van je ziel, het ontdekken van wat het is dat nooit verandert. Van nature ben je al volmaakt. Het is de kunst om jezelf te blijven, kennis op te doen, je gaven te ontwikkelen en je goddelijke natuurlijke staat van zijn te verwezenlijken.


Ik heb dit pad zelf gelopen. Hierdoor was ik in staat om mijn ernstige hersenkneuzing, chronische vermoeidheid en depressies te helen.


Hoe jij dit zelf kunt doen, ontdek je in mijn training Voices of Light en individuele leertrajecten (zie hieronder). Als spiritueel healer help ik je de stem van je goddelijke wil te vinden, want dat geeft je de spirituele kracht van liefde om open te blijven tijdens je transformatie processen voor de ontwikkeling van je ziel.


 Bel me gerust voor een gratis kennismakingsgesprek.
Holistic Coaching
Holistic Coaching
Healing
Healing
Training Voices of Light
Training | Voices of Light
Elke keer dat ik Helen zie, brengt ze weer kleur in mijn leven. Haar krachtige kleurentherapie geeft inzicht in de fase waarin ik mij bevind en uitzicht op de weg die voor me ligt. Helen is ervaren en allround (psychologisch, emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel), omdat ze zelf het pad is gegaan. Ze weet waarover ze praat en is bij je met heel haar hart.
Tijn Touber
We gebruiken cookies