Pure Lifestyle

Verlicht je leven

Angst, depressie, vermoeidheid en burn-out

zijn geen tekens van imperfectie maar een wake up call voor transformatie 

37 jaar
Unitive-Biodynamic body-psycho therapy
1000+

Vrouwen geholpen zichzelf te helen

12 jaar

Opleiding - Colourcoaching Kleurentherapie voor de ziel

Zonder zelfkennis kunnen we het denken niet overstijgen|J.Krisnamurti

Ben jij die vrouw die heel goed weet:

* Hoe ze zich zelf staande moet houden en zich in de maatschappij dient te bewegen, maar moeilijk kan loslaten?

* Hoe je je angst en verstorende gedachten en gevoelens onder controle houdt met je interne radar en je vermijdingsgedrag?

* Die zichzelf niet helemaal durft te laten zien, omdat je denkt dat er iets mis is aan je?

* Dat je niet diep genoeg kan ademen omdat je middenrif te gespannen is?

* Die nu ergens op leeg loopt waarvoor het moment is aangebroken om dat met wortel en al grondig aan te pakken?

Dan kan één sessie kleur bekennen je al een eind op weg helpen om je aangeleerd gedrag, dat je afhoud van je wensen, los te laten.

Om de emoties die op je hart drukken te bevrijden en kleur te bekennen aan jezelf. Zodat je kan beseffen dat je al veel meer voelt en weet waar je vooruitgang in zit. Wat je verbaasd zal doen staan over hoe alles in elkaar pas. Inzicht geeft in wat je hebt te overwinnen om je verder open te stellen voor de informatiestroom over jouw levensplan. Welke verlangens je wilt gaan integreren om onbezorgd vanuit flow te kunnen gaan leven.

Want de enige toestand die stabiel en blijvend geluk geeft, is die van vrijheid, vrij van onwetendheid.

Weet dat je niet de enige bent die vastloopt in zichzelf en zich afvraagt hoe kom ik eruit en hoe nu verder.  Die niet weet hoe je je perceptie van wie je denkt dat jij bent en wat jij kan, kunt transformeren. Die weet dat er ook meer in jezelf zit dan dat er nu uit komt, maar niet precies weet wat en hoe?

Na de kleurenreading kun je ervoor kiezen om je proces met mij verder te vervolgen, hiervoor bestaan verschillende trajecten:

* Een individueel traject SoulTrack

* Een groepstrajectThe Voices of Light

* De één- en twee jarige opleiding voor persoonlijke en spirituele ontwikkelingKleurentherapie voor de ziel.

* Een individueel fysiek-psychologische aanpak - Bio-Dynamische Posturechange 

Mijn Unitive aanpak loopt door alle trajecten heen en is de basis van waaruit ik werk.


Alle trajecten nodigen je uit om een krachtig fundament in jezelf te ontwikkelen door de ware natuur van je bestaan te doorgronden. 

Hiervoor gaan we fysiek, psychologisch en spiritueel alles op één lijn brengen, zodat alles in jou op dezelfde golflengte is afgestemd.


Elk traject is geschikt voor vrouwen die:

* Naar de next level willen om hun unieke talent nu écht uit de verf te laten komen.

* Gemotiveerd zijn om volmondig 'ja' te zeggen tegen het pad van hun diepste verlangen en intuïtie.

* Hun energieniveau willen verhogen en hun passie willen volgen.

* Zelfbewust hun dagelijkse stress en angst willen verruilen voor datgene wat hun leven blijvend vervult.


"Want onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons Licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt" | Nelson Mandela

De natuurlijke geneeskracht in ieder van ons is de grootste kracht in het beter worden|Hippocrates


Helen Poolman


Ik ben Helen Poolman.

Ik heb een helende gave in mijn handen en stem. Ik krijg op gezette tijden boodschappen voor je door als jij deze kan horen.

Helen is denken aan eenheid.

Niemand kan je iets onthullen dat niet reeds sluimert in de dageraad van je kennis | Kahlil Gibran

Daarom help ik jou graag hoe jij je eigen wijsheid en helend vermogen kan aanspreken zodat jij zelf je eigen genezing gaat bewerkstelligen.

Want:

You have a treasure within you that is infinitely greater than anything the world can offer |  Eckhart Tolle

Ik verheug me erop dit proces met je aan te gaan. Kies wat bij je past en één kleurenreading kan al voor jou voldoende zijn. Veel vrouwen en zelfs mannen komen al jaren hiervoor terug.

Want heling is:

Een transformatie in onze cellen, het vergroten van de cirkel van ons wezen, meer te omvatten, meer liefde te kunnen geven en aanvaarden | R Moss

Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor een oriënterend kennismakingsgesprek, want een juiste klik is belangrijk voor jouw helingsproces.  

Suzanne Roels

Helen heeft het vermogen om als je met haar bent je te 'lezen' op een bijzondere manier, wat er op dat moment met je mag gebeuren. Zodat je energie kan shiften naar een nieuw evenwicht. Doordat ze dat zo sterk voelt, ziet en met je praat, zijn de woorden die ze kiest zo raak. Ze schieten als pijlen in de roos. Ze heeft een enorme sterke overdracht met haar stem en benoemt de dingen heel helder. Daarmee opent ze je energetisch veld met wat zij waarneemt. Er vond een nieuwe ordening in mij plaats zodat ik van hieruit een nieuwe stap kon maken. Een geweldige mooie ervaring die ik veel vrouwen en mannen kan aanraden in deze tijd van transformatie.

Suzanne Roels -zangeres en actrice
Kleurenreading
SoulTrack | Voices of Light
Biodynamische massage in combi met kleurenpunctuur

Opleiding persoonlijke & spirituele ontwikkeling

Doorbreek je oude patronen

De samenwerking met Helen was boven verwachting. In het begin had ik zo m'n twijfels want ik had nog nul ervaring met haar handelswijze en was bang dat het misschien te "zweverig" voor mij zou zijn. Nou, ik kon er niet meer naast zitten. Wat zij doet en de kennis die zij heeft, zijn juist heel praktisch en bijzonder doeltreffend. Ik ben nu een paar maanden verder na mijn sessie met haar en ik ervaar echt blijvende resultaten. Vooral op het gebied van het doorbreken van oude patronen. Zij heeft me echt door laten dringen tot lagen waarvan ik niet wist dat ze er waren, maar die wel essentieel zijn in het proces van heling.

Los daarvan is ze een enorm fijne persoonlijkheid met echt oog voor de persoon en neemt alle tijd. Zeer professioneel en totaal niet 'zweverig'. Ik kan het iedereen aanraden die vastloopt in bepaalde processen en extra hulp kan gebruiken om naar de 'core' te gaan van je issue.

Roos van Monsjou

arrow_drop_up arrow_drop_down