arrow_drop_up arrow_drop_down
Pure Lifestyle

Pure Lifestyle | Verlicht Je Leven

Angst, Stressed-out, Burn-out zijn geen tekens van

imperfectie maar een Wake Up Call voor nieuw bewustzijn 

37 jaar
Unitive-Biodynamic body-psycho therapist
1000+

Vrouwen geholpen zichzelf te helen

12 jaar
Spiritual teacher colour and light

"Zonder zelfkennis kunnen we het denken niet overstijgen"  

J Krisnamurti

Vraag je jezelf de laatste tijd meer af wat nu eigenlijk jouw weg is en lig je daar misschien ook wakker van?

* Ervaar je een tijdsdruk om bij je bestemming te komen die je geacht wordt te bereiken?

* Geef dit jouw constant stress en maakt het je onzeker?

* Heb je het gevoel dat je jezelf voorbij rent, altijd onderweg zonder echt aan te komen?

* Ben je steeds vaker geïrriteerd, gefrustreerd en voel je ook aan je lijf dat de rek eruit begint te raken en dat je de controle begint te verliezen?


Allemaal signalen van angst voor controle verlies en dat het nu tijd is om het over te geven.

* Om tot rust te komen zodat je de nieuwe informatie die tot je wilt komen kan ontvangen.

* Waarmee je nieuwe gewoontes gaat aanleren zodat de oude gewoontes die je uitputte vanzelf op de achtergrond raken.

* Om ruimte te maken voor de bloei van jouw nieuwe identiteit en jouw gewenste levensstijl.

* Te vertrouwen op en je te laten inspireren door de nieuwe inzichten die je geest voeden en je fysiek opladen.


Ben je er klaar mee en verlang je ook naar meer levensenergie en vreugde in je leven?

Dan ben je hier op de juiste plek aangeland, want als ‘been there, seen that, done that-expert’ begrijp ik waar je mee te kampen hebt, zowel fysiek, psychologisch en spiritueel. 

* Fysiek kan ik je helpen je vermoeidheid definitief de baas te worden. Want ik weet dat het om de body-mind-soul connectie gaat en dat het lichaam schreeuwt om aandacht die je ook fysiek moet geven. Laat mijn handen maar hun gang gaan, die weten precies wat jouw lichaam nodig heeft.

* Psychologisch zal ik je ondersteunen om die powervrouw in jou tot leven te roepen. Die stop kan zeggen tegen die ondermijnende mindset die niet gefocust is op happiness maar op trouble shooting. Die je uitdaagt to change your brains en zelf pro-actief te worden om je beter te voelen.

* Spiritueel zal ik je helpen groeien naar die Zelfbewuste vrouw die weet wat ze wilt en waarvoor zij staat. Zal ik je stimuleren openlijk uit te komen voor je vrouwelijk leiderschap zonder egokracht op te bouwen. Zal ik je leren hoe je jouw waarheid zuiver kan communiceren vanuit je hart en intuïtie waardoor je gehoord en gerespecteerd wordt. En jij de beste versie van jezelf kunt blijven no matter what en jouw leven leeft die jou het meest vervult.

Energie is leven

Voel jij een innerlijke call om je levensvisie te herzien door je zelf eens goed onder de loep te nemen? Heb je de wens je energieniveau te verhogen én je leven een nieuw design te geven, dan kan ik echt iets voor je betekenen. Alle trajecten heb ik zelf ontwikkeld op basis van mijn jarenlange ervaring en pas ik aan op jou persoonlijk. Want ieder mens is anders en uniek. Hiervoor bespreek ik graag van te voren welke aanpak het beste aansluit bij jou en je hulpvraag.

Want wat geeft jouw werkelijk die energie en inspiratie die jij nodig hebt voor een nieuw leven? 

* Wil jij liever een individuele traject "SoulTrack" die je slapende dromen wakker maakt en jouw leven tot een nieuw design maakt?

* Wil je juist met andere vrouwen je angsten overstijgen en vrouwelijk leiderschap pakken, dan is het groepstraject "The Voices of Light" echt iets voor jou.

* Heb jij behoefte aan een training voor je persoonlijke en spirituele bewustwording, dan is de Kleurentherapie voor de ziel opleiding een bijzondere training die je echt iets nieuws gaat brengen. Tegelijkertijd krijg je een nieuwe tool in handen die je kan inzetten als colour-coach in je werk. Misschien is deze jaartraining net dat nieuwe iets wat je zocht, alleen wist je niet dat het er voor je was. 

* Of heb je juist behoefte aan een fysieke bio-psychologische aanpak waarbij we je herstelbiologische (stress)mechanismen in balans gaan brengen door je musculaire spanningen en oud trauma te helen met mijn Biodynamische aanpak. Dan ga ik je juist behandelen met mijn handen in combinatie met kleurenpunctuur.

Mijn Unitive aanpak loopt door alle trajecten heen, het is de basis van waaruit ik werk. Deze kan ik ook als Unitive traject inzetten als dit jou het meest ten goede komt.

Alle trajecten nodigen je uit om een krachtig fundament in jezelf te ontwikkelen zodat je vanuit hervonden evenwicht boven jezelf kan uitstijgen. En vol zelfvertrouwen en met hernieuwde energie de wereld in kan stappen. Dat gun ik iedereen, volop levensenergie, de levenskracht die je leven weer in vuur en vlam zet en je inspireert en bezielt. Want dat maakt ons als mens gelukkig.

BREAKTHROUGH

Leef jouw waarheid, leef het leven waarvoor jij geboren bent. Laat je niet meer uit je evenwicht slaan door overmatige stress en durf wegen te bewandelen die niemand je nog zijn voorgegaan. Want de wereld heeft jou nodig, juist NU.

Elk programma en elke behandeling is geschikt voor vrouwen die:

* Zelfbewust naar de next level willen gaan in hun leven.

* Hun unieke talenten nu écht uit de verf willen laten komen.

* Gemotiveerd zijn om volmondig 'ja' te zeggen tegen het pad van hun diepste verlangen en intuïtie.

* Boven hun dagelijkse stress en angst willen uitstijgen.

"Want onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons Licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt" | Nelson Mandel

DIT IS GENEZEN OP CELNIVEAU


Helen Poolman


Ik ben Helen Poolman.

Helen is denken aan eenheid.

* Niemand kan je iets onthullen dat niet reeds sluimert in de dageraad van je kennis | Kahlil Gibran

Daarom help ik jou graag hoe jij je eigen wijsheid en helend vermogen kan aanspreken zodat jij zelf je eigen genezing gaat bewerkstelligen.

Want:

* You have a treasure within you that is infinitely greater than anything the world can offer |  Eckhart Tolle

Ik verheug me erop dit proces met je aan te gaan of je te ontmoeten voor een healingsessie of kleurenreading. Veel vrouwen komen al jaren hiervoor terug.

Want heling is:

* "Een transformatie in onze cellen, het vergroten van de cirkel van ons wezen, meer te omvatten, meer liefde te kunnen geven en aanvaarden"| R Moss

Neem gerust contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek, want een juiste klik is belangrijk voor jouw helingsproces.  

Suzanne Roels

Helen heeft het vermogen om als je met haar bent je te 'lezen' op een bijzondere manier, wat er op dat moment met je mag gebeuren. Zodat je energie kan shiften naar een nieuw evenwicht. Doordat ze dat zo sterk voelt, ziet en met je praat, zijn de woorden die ze kiest zo raak. Ze schieten als pijlen in de roos. Ze heeft een enorme sterke overdracht met haar stem en benoemt de dingen heel helder. Daarmee opent ze je energetisch veld met wat zij waarneemt. Er vond een nieuwe ordening in mij plaats zodat ik van hieruit een nieuwe stap kon maken. Een geweldige mooie ervaring die ik veel vrouwen en mannen kan aanraden in deze tijd van transformatie.

Suzanne Roels -zangeres en actrice

Kleurenreading
SoulTrack | Voices of Light
Biodynamische massage
Training kleurentherapie 
Doorbreek je oude patronen

De samenwerking met Helen was boven verwachting. In het begin had ik zo m'n twijfels want ik had nog nul ervaring met haar handelswijze en was bang dat het misschien te "zweverig" voor mij zou zijn. Nou, ik kon er niet meer naast zitten. Wat zij doet en de kennis die zij heeft, zijn juist heel praktisch en bijzonder doeltreffend. Ik ben nu een paar maanden verder na mijn sessie met haar en ik ervaar echt blijvende resultaten. Vooral op het gebied van het doorbreken van oude patronen. Zij heeft me echt door laten dringen tot lagen waarvan ik niet wist dat ze er waren, maar die wel essentieel zijn in het proces van heling.

Los daarvan is ze een enorm fijne persoonlijkheid met echt oog voor de persoon en neemt alle tijd. Zeer professioneel en totaal niet 'zweverig'. Ik kan het iedereen aanraden die vastloopt in bepaalde processen en extra hulp kan gebruiken om naar de 'core' te gaan van je issue.

Roos van Monsjou

We gebruiken cookies