arrow_drop_up arrow_drop_down

Biodynamische Posture Change Massage Met Kleur

Baas In Eigen Buik

36 jaar ervaring
Healing op alle bewustzijnslagen

In harmonie met kleuren

Je buik, de magische wereld van het onzichtbare, de krachtbron van je zelfregulerend vermogen. 

De plek waar je spijsverteringskanaal haar onderkomen vind. Het orgaan dat meer verteert dan enkel datgene wat je eet. Wat je niet hebt kunnen verwerken - bewust en onbewust - zit hier opgeslagen. 

Help je buik en al je spijsverteringsorganen met deze biodynamische massage om dagelijkse stress en diep gewortelde trauma's en patronen af te voeren.

Stel je open voor de achterliggende boodschap van de klachten en signalen die je ervaart.

Je zal versteld staan wat je tweede brein je allemaal te vertellen heeft als jij weer baas bent in je eigen buik.

Veel chronische spanningen en psychosomatische klachten zijn het gevolg van je geconditioneerde gedachten en gevoelens

Hoe je denkt maakt hoe jij je voelt en wat je voelt is een resultaat van wat je denkt. De hele dag door stuur jij met jouw gedachten en gevoelens onbewust aanhoudend berichten naar je lichaam.

Je lichaam gaat wat jij denkt en voelt ook zo ervaren en wordt er één mee. Zonder dat jij je ervan bewust bent functioneren jij en je lichaam als een onderbewust automatische programma wat zich eigen voelt in zijn doen en laten.  

Zolang je emotionele reacties, gedragingen en overtuigingen nog steeds geprogrammeerd staan op een oude realiteit, staat jouw lichaam onbewust paraat om te vechten of te vluchten.

Volgens DrJoe Dispenza is 95% van wie je bent onderbewust en in een onbewuste staat van zijn. Dat betekent dat 5% van je positieve bewuste gedachten inwerkt tegen 95% van wat opgeslagen is in je onderbewustzijn. Zonder dat jij het wilt werkt je eigen lichaamsbewustzijn tegen de stroom van je positieve instelling in.

  • Hoe doorbreek je dan 95% van jouw onderbewuste lichaamschemie die alle negatieve herinneringen en overlevingsstrategieën heeft opgeslagen ergens in jouw lijf?
  • Hoe kan je jouw lichaamsgeheugen, dat in elke cel van je lichaam zit opgeslagen als een programma, hoe kan je dat bevrijden?
  • Hoe kan je oude onderbewuste overtuigingen en structuren doorbreken? 
  • Hoe kan jij jezelf doorbreken als jij jezelf nog steeds zo ervaart?
  • Hoe kan je de chronische spanning waaronder jij gebukt gaat permanent van je afschudden?


null


Laat je niet langer definiëren tot je beperkingen, je chronische spanningen en psychosomatische klachten.

Je bent niet lichaamsgebonden als jij uit je geprogrammeerde denken en voelen stapt. Als jij de betekenis van dat wat jij voelt en ervaart kan veranderen, zullen je automatische lichaamssensaties vanzelf veranderen en zal je nieuwe fysieke en mentale resultaten behalen.

In dit traject nemen we jouw lichaam als ingang om je blauwdruk te bevrijden, vrij te worden van wie je denkt dat je bent door jezelf te ervaren in een nieuw lichaamsbewustzijn.

Hiervoor is het belangrijk dat je peristaltiek wordt geopend en daarvoor dient je lichaam zich optimaal veilig te voelen. Immers het vecht-vlucht programma zit er diep in en deze zal je hoe dieper we gaan telkens weer op een nieuwe laag tegenkomen. 


Hiervoor nodig ik je uit op een zacht matras te komen liggen, toegedekt met lakentje en deken, omhuld door de geur van bloemen, kruiden en kleuren, zodat je jezelf kan laten meevoeren op het gerommel van je eigen darmen naar een meditatieve staat. Waardoor je peristaltiek zich met behulp van mijn healing touch zich verder kan openen en de peristaltische golven de opgeslagen nerveuze spanning in je spieren, weefsels en ingewanden kunnen afvoeren via je spijsverteringskanaal en darmen.

Na afloop voel je je letterlijk opgelicht en nader tot je ware zelf gebracht. Met zachte kracht opnieuw geland in je eigen buik, thuis bij jezelf.

Op basis van je nieuwe percepties ga je nieuwe epigenetische veranderingen produceren die leidden tot nieuwe hersenen en een nieuw lichaam, zodat deze samen kunnen leven in een door jou zelf gecreëerde nieuwe toekomst.

Vrij van fysieke pijn en psychische overbelasting, vrij in een nieuwe staat van Zijn.

Ooit gerealiseerd dat je spijsverteringskanaal ook emoties vanuit je buik omhoog geleiden?

Gebruik je buik als tweede brein 

De Biodynamische Posture Change Massage is een speciale massage ontwikkeld door Gerda Boyesen in de jaren 60. Gerda’s methoden bouwen voort op de ideeën van Wilhelm Reich: het bevrijden van de energie blokkades in de spierspanning, ademhaling, de vloeistof druk en spanningen in de spijsverteringsorganen.

Het werd gezien als een nieuwe manier om je lichaam werkelijk te bevrijden uit zijn oude structuren. Een uitnodiging om van binnen uit ruimte te maken voor je natuurlijke Zelf. 

Gerda bracht het ingewandspantser en het spijsverteringskanaal steeds meer met elkaar in verband. Op basis daarvan ontwikkelde zij verschillende massages om de peristaltiek van je darmen (het gerommel in je darmen) oftewel psycho-peristaltiek te beïnvloeden.

Zo ontdekte ze hoe ze met haar massages via de weg van de peristaltische beweging van de darmen, de gevangen vloeistof tussen de spieren en het zenuwstelsel kon vrijmaken.

Gerda merkte dat ze daarmee emoties en diepe angsten op een veilige manier naar beneden kon afvoeren. Dat de vastgehouden spanning hierdoor letterlijk wordt verteerd.

Je buik is je tweede brein en zegt dus meer dan je denkt!

Profiteer van deze 5 voordelen 

Zonder uitgebreide psycho-analyse kan jij oud zeer verwerken en fysiek opruimen.
Je lichaam kan zich herstellen en zich bevrijden uit zijn eigen spier-, karakter- en ingewand pantser.

Door toegang tot je gehele organisme vermindert zowel de fysieke-, als psychische en emotionele druk.

Er ontstaat meer ruimte voor bevrijdende gevoelens en inzichten.

Je ware identiteit krijgt meer ruimte in je lijf.

Open je peristaltiek en bevrijd jezelf van de pijn in je lijf

Peristaltiek is de knijpende beweging van een buisvormig orgaan in je lichaam die ervoor zorgt dat het voedsel vooruitkomt in jouw maag-darmstelsel. Bij de meeste mensen is de peristaltiek niet voldoende open, waardoor teveel ballast onbewust door het lichaam wordt vastgehouden. Deze last geeft een latente dynamische druk in je ingewanden, waardoor je minder goed je voeding kan opnemen en verteren. Hierdoor:

  • Krijg je klachten met je spijsvertering
  • Blijven afvalstoffen in je darmen en (bind)-weefsel zitten waardoor er een opeenhoping van glucose en adrenaline ontstaat
  • Blijven je spieren te aangespannen of zijn juist op bepaalde plekken te verslapt doordat je iets hebt opgegeven.
  • Dit veroorzaakt lichamelijke en psychische druk, de ontwikkeling van psychosomatische klachten en ziektes. 
  • De stress die hieruit voortkomt stagneert je levensenergie en beïnvloedt de vloeistof druk in heel je lijf.

Testimonials

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Aura Massage

Elke keer als ik bij Helen geweest ben, voelt het alsof mijn aura een diepe massage heeft gehad. Alle negativiteit eruit en positieve, helende energie erin. De werkwijze van Helen is heel verschillend. Ze heeft het vermogen om door alle opleidingen die ze heeft gevolgd, een combinatie te maken van verschillende disciplines. Hierdoor weet ze precies datgene eruit te pikken wat op dat moment goed voor je is. Het heeft mij veel gebracht. Diepere lagen komen naar boven. In combinatie met de verschillende producten van Aura Soma wordt er elke keer een laagje afgepeld, zodat ik meer en meer bij mijn kern kom. Helen is een zeer empathische, warme vrouw die met haar kennis en energie een veilige omgeving weet te creëren. Johan.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Tijd voor een complete omslag

Begin 2006 was ik burn-out, vloog thuis tegen alle muren op en rolde al van het een naar het andere lichamelijk ongemak. Een whiplash, buikoperaties, rugklachten en een gebroken enkel die maar matig wilde herstellen. Daarnaast fors overgewicht waar geen dieet tegen leek te helpen. Tijd voor een complete omslag. Werken aan mezelf en weer eens helemaal gezond en fit te worden.

De biodynamische massages van Helen hebben een echte metamorfose teweeg gebracht. Mijn lijf was als een harnas, alles zat vast, mijn stofwisseling hield vakantie. De eerste keer vond ik de massage vreemd, er werd een microfoontje onder mijn rug gelegd om de peristaltiek in mijn lijf te kunnen horen, vreemde gewaarwording dat geborrel in je lichaam te horen. Helen ging mij masseren en op de plaatsen van de whiplash, buikwonden en gebroken enkel was eerst helemaal niets te horen, naarmate zij haar handen langer op die plaatsen hield hoorde ik dat er iets gebeurde. Er kwam iets los, de peristaltiek ging weer stromen, soms was het een piepend geluid, soms een geborrel. Tijdens die eerste massage hield zij ook een tijd mijn gebroken enkel vast en na een poosje leek het geluid of er een wc werd doorgetrokken, alsof al het vocht dat zich daar had opgehoopt wegspoelde en de enkel voelde direct daarna soepel en niet zo stijf meer aan.

Dat heeft me besloten om toch maar door te gaan met de behandelingen die ik in eerste instantie toch wel een beetje zweverig vond. Inmiddels zijn we een paar maanden en een paar blokkades verder en ik ga me steeds beter in mijn eigen vel voelen, het voelt weer! Mijn gewicht neemt langzaam af en ik laat de auto graag staan, energie zat! Hennie

Ms. Nameless
Add Your Stars

Diepe Rust

Wat zijn die behandelingen bij Helen toch ontspannend en rustgevend. Helen heeft een hele bijzondere touch wat met langzame en verfijnde bewegingen en licht hoe dan ook ontspanning brengt. Mijn klachten waren slecht slapen. Na de behandeling heb ik niet alleen goed geslapen. Ik heb mij zelfs verslapen wat ik in 10 jaar niet meer gedaan heb. Echt een aanrader dus! Sherif El Boushy

Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik wil ontdekken wat mijn buikgevoel me te vertellen heeft

We gebruiken cookies