arrow_drop_up arrow_drop_down

Biodynamische Posture Change Met Kleur

Baas In Eigen Buik


36 jaar ervaring
Healing op alle bewustzijnslagen

In harmonie met kleuren

Je buik, de magische wereld van het onzichtbare, de krachtbron van je zelfregulerend vermogen. 

De plek waar je spijsverteringskanaal haar onderkomen vind. Het orgaan dat meer verteert dan enkel datgene wat je eet. Wat je niet hebt kunnen verwerken - bewust en onbewust - zit hier opgeslagen. 

Help je buik en al je spijsverteringsorganen met deze biodynamische massage om dagelijkse stress en diep gewortelde trauma's en pijn af te voeren.

Stel je open voor de achterliggende boodschap van de klachten en signalen die je ervaart.

Je zal versteld staan wat je tweede brein je allemaal te vertellen heeft als jij weer baas bent in je eigen buik.

Veel chronische spanningen en psychosomatische klachten zijn het gevolg van je geconditioneerde gedachten en gevoelens

Hoe je denkt maakt hoe jij je voelt en wat je voelt is een resultaat van wat je denkt. De hele dag door stuur jij met jouw gedachten en gevoelens onbewust aanhoudend berichten naar je lichaam.

Je lichaam gaat wat jij denkt en voelt ook zo ervaren en wordt er één mee. Zonder dat jij je ervan bewust bent functioneren jij en je lichaam als een onderbewust automatische programma wat zich eigen voelt in zijn doen en laten.  

Zolang je emotionele reacties, gedragingen en overtuigingen nog steeds geprogrammeerd staan op een oude realiteit, staat jouw lichaam onbewust paraat om te vechten of te vluchten of ergens nog in een verlammende modus.

Volgens DrJoe Dispenza is 95% van wie je bent onderbewust en in een onbewuste staat van zijn. Dat betekent dat 5% van je positieve bewuste gedachten inwerkt tegen 95% van wat opgeslagen is in je onderbewustzijn. Zonder dat jij het wilt werkt je eigen lichaamsbewustzijn tegen de stroom van je positieve instelling in.

  • Hoe doorbreek je dan 95% van jouw onderbewuste lichaamschemie die alle negatieve herinneringen en overlevingsstrategieën heeft opgeslagen ergens in jouw lijf?
  • Hoe kan je jouw lichaamsgeheugen, dat in elke cel van je lichaam zit opgeslagen als een programma, hoe kan je dat bevrijden?
  • Hoe kan je oude onderbewuste overtuigingen en structuren doorbreken? 
  • Hoe kan jij jezelf doorbreken als jij jezelf nog steeds zo ervaart?
  • Hoe kan je de chronische spanning waaronder jij gebukt gaat permanent van je afschudden?

Laat het 'model' van wie jij bent los

Laat je meenemen naar de wereld van jouw persoonlijke energieveld, zodat je helder de essentie van je ware Zelf kunt ervaren.

Je eigen heelheid, de perfecte mens waar niets mis mee is, die in vrede is.

Die zonder oordeel kan lachen en huilen om alle activiteiten en gedachten waarmee je jouw realiteit ten goede en ten kwade hebt geschapen.

Zodat je weer de power voelt om er bovenuit te stijgen en jezelf te realiseren.

Verantwoordelijkheid kunt nemen voor een constructief leven met behulp van je denken, voelen en handelingen.


In dit traject nemen we jouw lichaam en ziel als ingang om jouw ware Zelf te bevrijden, zodat je je lekkerder gaat voelen in je eigen vel.


Hiervoor is het belangrijk dat je peristaltiek wordt geopend en daarvoor dient je lichaam zich optimaal veilig te voelen.

Immers het vecht-vlucht programma zit er diep in en deze zal je hoe dieper we gaan telkens weer op een nieuwe laag tegenkomen. 

Daarom nodig ik je uit op een zacht matras te komen liggen, toegedekt met lakentje en deken, omhuld door geuren en kleuren.

Om je mee te voeren op mijn aanraking, de ingestraalde kleuren en het gerommel van je eigen darmen naar een meditatieve staat.

Waar je ego geen controle meer heeft over jou en jij jouw volmaakte levensenergie gaat ervaren, waardoor je vanzelf in je eigen heelheid ontspant.

Deze diepe ontspanning zorgt ervoor dat de opgeslagen nerveuze spanning in je spieren, weefsels en ingewanden via de weg van de peristaltische bewegingen natuurlijkerwijs afgevoerd word via je spijsverteringskanaal en darmen.

Na afloop voel je je letterlijk opgelicht en als een nieuw mens gegrond in je eigen heelheid.

Met zachte kracht geland in je eigen buik, thuis bij jezelf.

Sterker, opgeladen en opgelucht blij.

Testimonials

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Aura Massage

Elke keer als ik bij Helen geweest ben, voelt het alsof mijn aura een diepe massage heeft gehad. Alle negativiteit eruit en positieve, helende energie erin. De werkwijze van Helen is heel verschillend. Ze heeft het vermogen om door alle opleidingen die ze heeft gevolgd, een combinatie te maken van verschillende disciplines. Hierdoor weet ze precies datgene eruit te pikken wat op dat moment goed voor je is. Het heeft mij veel gebracht. Diepere lagen komen naar boven. In combinatie met de verschillende producten van Aura Soma wordt er elke keer een laagje afgepeld, zodat ik meer en meer bij mijn kern kom. Helen is een zeer empathische, warme vrouw die met haar kennis en energie een veilige omgeving weet te creëren. Johan.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Tijd voor een complete omslag

Begin 2006 was ik burn-out, vloog thuis tegen alle muren op en rolde al van het een naar het andere lichamelijk ongemak. Een whiplash, buikoperaties, rugklachten en een gebroken enkel die maar matig wilde herstellen. Daarnaast fors overgewicht waar geen dieet tegen leek te helpen. Tijd voor een complete omslag. Werken aan mezelf en weer eens helemaal gezond en fit te worden.

De biodynamische massages van Helen hebben een echte metamorfose teweeg gebracht. Mijn lijf was als een harnas, alles zat vast, mijn stofwisseling hield vakantie. De eerste keer vond ik de massage vreemd, er werd een microfoontje onder mijn rug gelegd om de peristaltiek in mijn lijf te kunnen horen, vreemde gewaarwording dat geborrel in je lichaam te horen. Helen ging mij masseren en op de plaatsen van de whiplash, buikwonden en gebroken enkel was eerst helemaal niets te horen, naarmate zij haar handen langer op die plaatsen hield hoorde ik dat er iets gebeurde. Er kwam iets los, de peristaltiek ging weer stromen, soms was het een piepend geluid, soms een geborrel. Tijdens die eerste massage hield zij ook een tijd mijn gebroken enkel vast en na een poosje leek het geluid of er een wc werd doorgetrokken, alsof al het vocht dat zich daar had opgehoopt wegspoelde en de enkel voelde direct daarna soepel en niet zo stijf meer aan.

Dat heeft me besloten om toch maar door te gaan met de behandelingen die ik in eerste instantie toch wel een beetje zweverig vond. Inmiddels zijn we een paar maanden en een paar blokkades verder en ik ga me steeds beter in mijn eigen vel voelen, het voelt weer! Mijn gewicht neemt langzaam af en ik laat de auto graag staan, energie zat! Hennie

Ms. Nameless
Add Your Stars

Diepe Rust

Wat zijn die behandelingen bij Helen toch ontspannend en rustgevend. Helen heeft een hele bijzondere touch wat met langzame en verfijnde bewegingen en licht hoe dan ook ontspanning brengt. Mijn klachten waren slecht slapen. Na de behandeling heb ik niet alleen goed geslapen. Ik heb mij zelfs verslapen wat ik in 10 jaar niet meer gedaan heb. Echt een aanrader dus! Sherif El Boushy

Ms. Nameless
Add Your Stars

Pijnlijke steken in mijn hart en onderbuik weg

De eerste behandeling is me heel goed bevallen:
Een vrij gevoel, relaxtere/ontspannen spieren, mijn heftige steek in mijn onderbuik waar ik dag en nacht hele heftige pijnen had is na de behandeling weg gegaan, evenals mijn continue stress buikpijn is minder, en mijn hartkloppingen voor het slapen gaan ook... en een soort warm gevoel overal in mijn lichaam... in plaats van die pijnlijke steken in mijn hart... erg fijn dus jouw massage met kleurenpunctuur. Liefs Layla

Ms. Nameless
Add Your Stars

Ooit gerealiseerd dat je spijsverteringskanaal ook emoties vanuit je buik omhoog geleiden?

Gebruik je buik als tweede brein 

De Biodynamische Posture Change Massage is een speciale massage ontwikkeld door Gerda Boyesen in de jaren 60. Gerda’s methoden bouwen voort op de ideeën van Wilhelm Reich: het bevrijden van de energie blokkades in de spierspanning, ademhaling, de vloeistof druk en spanningen in de spijsverteringsorganen.

Het werd gezien als een nieuwe manier om je lichaam werkelijk te bevrijden uit zijn oude structuren. Een uitnodiging om van binnen uit ruimte te maken voor je natuurlijke Zelf. 

Gerda bracht het ingewandspantser en het spijsverteringskanaal steeds meer met elkaar in verband. Op basis daarvan ontwikkelde zij verschillende massages om de peristaltiek van je darmen (het gerommel in je darmen) oftewel psycho-peristaltiek te beïnvloeden.

Zo ontdekte ze hoe ze met haar massages via de weg van de peristaltische beweging van de darmen, de gevangen vloeistof tussen de spieren en het zenuwstelsel kon vrijmaken.

Gerda merkte dat ze daarmee emoties en diepe angsten op een veilige manier naar beneden kon afvoeren. Dat de vastgehouden spanning hierdoor letterlijk wordt verteerd.

Je buik is je tweede brein en zegt dus meer dan je denkt!

Profiteer van deze 5 voordelen 

Zonder uitgebreide psycho-analyse kan jij oud zeer verwerken en fysiek opruimen.
Je lichaam kan zich herstellen en zich bevrijden uit zijn eigen spier-, karakter- en ingewand pantser.

Door toegang tot je gehele organisme vermindert zowel de fysieke-, als psychische en emotionele druk.

Er ontstaat meer ruimte voor bevrijdende gevoelens en inzichten.

Je ware identiteit krijgt meer ruimte in je lijf.

Open je peristaltiek en bevrijd jezelf van de pijn in je lijf

Peristaltiek is de knijpende beweging van een buisvormig orgaan in je lichaam dat ervoor zorgt dat het voedsel vooruit wordt gestuwd in jouw maag-darmstelsel. Bij de meeste mensen is de peristaltiek niet voldoende open, waardoor teveel ballast onbewust door het lichaam wordt vastgehouden. Deze last geeft een latente dynamische druk in je ingewanden, waardoor je minder goed je voeding kan opnemen en verteren. Hierdoor:

  • Krijg je klachten met je spijsvertering
  • Blijven afvalstoffen in je darmen en (bind)-weefsel zitten waardoor er een opeenhoping van glucose en adrenaline ontstaat
  • Blijven je spieren te aangespannen of zijn juist op bepaalde plekken te verslapt doordat je iets hebt opgegeven.
  • Dit veroorzaakt lichamelijke en psychische druk, de ontwikkeling van psychosomatische klachten en ziektes. 
  • De stress die hieruit voortkomt stagneert je levensenergie en beïnvloedt de vloeistof druk in heel je lijf.

Ik wil ontdekken wat mijn buikgevoel me te vertellen heeft

Testimonials

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Tovenares

Wat was het weer fijn vanochtend! Dank, ik ben er weer! Je bent echt een tovenares... En nu ga ik nóg beter voor mezelf zorgen. Liefs, Mirjam van Biemen

Ms. Nameless
Add Your Stars

Hoera

"Bedankt voor de informatie, voel weer effect van jouw aandachtige behandeling en voel een hoerastemming nu ik ben gezegend! Beter geslapen en de ontlasting had de gewenste vaste vorm." Rona.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Optimaal herstel door 'actieve' ontspanning

"Een behandeling door Helen Poolman is met geen andere behandeling te vergelijken. Het is een combinatie van massage, healing, geuren en kleuren(punctuur).  Haar kleurenreadings verschaffen me daarnaast veel inzicht in mijn eigen proces. Vanaf het moment dat ik op haar behandeltafel lig en me aan haar kundige handen overgeef, ervaar ik een prettig soort trance. Alsof er even geen tijd bestaat. Ik voel dat er tijdens haar behandeling van alles gebeurt en ben tegelijk volkomen ontspannen. Na de behandeling voel ik me intens rustig. De volgende dag(en) ervaar ik een duidelijke toename van energie. Alsof mijn lichaam en geest letterlijk zijn opgeladen. Deze werking ben ik overigens wel sterker gaan voelen naarmate ik vaker - zeker om de 2 weken - kwam. Voor het behouden van een goede balans ga ik nu iedere maand na haar toe en in tijden van stress weer wat vaker. Het liefst had ik haar voor mezelf gehouden, maar dat is niet goed voor m'n karma. Dus bij deze geef ik haar prijs!!!" - Roxanne Catz

Ms. Nameless
Add Your Stars

Slapen als een roos bij volle maan

"Helen heeft mij voor het eerst laten kennismaken met kleurentherapie. Ik had wel eens gehoord over kleuren en natuurlijk kende ik de kleurensauna wel, maar wat kleuren nu precies kunnen doen, dat wist ik niet. De behandeling van Helen was een heerlijke ervaring! Eerst moest ik een aantal kleurenflesjes uitzoeken. Zo bijzonder dat dat toch elke keer weer net andere flesjes zijn en dat toch ook iedereen andere flesjes kiest! Ik was heel benieuwd wat er ging gebeuren, wat ik ervan zou merken en hoe ik mij zou gaan voelen. De behandeling zelf was heel relaxt. Helen kan je zo ontzettend goed op je gemak laten voelen, het liefst was ik niet meer van de tafel opgestaan. Wat Helen precies heeft gedaan weet ik niet, want ik had heerlijk mijn ogen dicht terwijl ze me zacht aanraakte en ik wat vreemde rommelingen op een apparaatje hoorden. Wat ik vooral gemerkt heb is dat ik mij tijdens, maar ook daarna heel erg relaxed voelde, meer in mijn eigen lichaam. Alsof je weer dichter bij jezelf komt. Heerlijk ook om daarna nog even in je eigen ‘bubbel’ te blijven en het drukke leven aan je voorbij te laten gaan. Echt van die subtiele dingen dat alles in je lijf en in je hoofd nét even soepeler verlopen. Die nacht was het volle maan en meestal slaap ik dan vrij onrustig, maar deze avond sliep ik als een roos. Dankjewel Helen! Ik denk dat je mij nog wel een keer terug gaat zien!" Liefs Tessa Moorman van de Green Happiness

Ms. Nameless
Add Your Stars
We gebruiken cookies