Opleiding tot Holistic Colour & Light Coach

Kleurentherapie voor de Ziel

Word een expert in het lezen en helen van de ziel

Kleurentherapie voor de ziel is een gegrond spiritueel kleurensysteem dat je helpt bij je diepste verlangen te komen. Om de sleutel tot je levensvervulling te vinden door het pad van je ziel te herkennen. Je ziel zal altijd zoeken naar de vervulling van dat verlangen. Het zit in je spirituele DNA en is je geboorterecht hier op aarde. 


In deze opleiding ontdek je hoe jij je eigen lichtkracht kunt activeren en je energiefrequentie kunt verhogen. Hoe jij je ego identiteit kan ontstijgen en je vrouwelijk leiderschap kunt oppakken ter vervulling van je zielemissie. 


Je leert alles over de universele taal van kleur, de psychologie van de chakra's en de psychologie van de ziel. Hierna kan je beginnen met het geven van colour-light coaching. Tijdens de opleiding kom je erachter met welke doelgroep en hulpvraag je de mensen het liefste en het beste wilt en kan ondersteunen. Na het eerste jaar ontvang je een certificaat als Colour-Light coach. 


Grote veranderingen heb ik gezien bij de mensen die hun diepste verlangens toe-eigenden en hun grootste gave ontdekte. Hoe zij hun twijfels, angst en verwarring transformeerden doordat zij weer in zichzelf gingen geloven.

Hun schaduw overwonnen en zelf hun droomleven zijn gaan scheppen.

Relaties en kinderen kregen, van werk switchte en hun eigen praktijk startten.

Dat ze zelfs durfden te emigreren naar hun droomland.

Allemaal doordat zij hun soul-power hadden teruggevonden en niet meer terug konden naar hun oude verhaal, maar afstevende op hun nieuwe horizon. 

Waarom kleuren als spiegels voor de ziel

In het licht van kleuren voelt je ziel zich thuis en je herkent jouw zelf in die lichtfrequenties. Je cellen hebben een satelliet - navigatiesysteem aan boord om zich af te kunnen stemmen op de juiste lichtfrequentie voor jouw gehele systeem. De kleurrijke lichtflessen bieden je een simpele en directe manier om te ontdekken waarop je bent afgestemd. Een perfecte match van bio-resonantie waarmee je jouw behoeften en de remedie die je daarvoor nodig hebt zichtbaar maakt. 


De kleuren geven inzichten die je hoofd van te voren niet had kunnen bedenken. Met de kleuren codes begrijp je het verhaal van je leven en zie je de verbanden tussen je verleden, heden en toekomst. Dat wat in je ziel verscholen ligt en in je diepste wezen een eenheid is, wordt wonderschoon blootgelegd. Je innerlijke diamant schijnt je tegemoet, je weet nu dat wat je bent. 


In deze opleiding leer je zelf de verschillende gezichtspunten die volgens een innerlijk kleurenpatroon zijn gerangschikt met elkaar in verband te brengen. Op deze wijze leer je gericht het kleurenlicht te spiegelen op het zielskarakter van die persoon. Hen te laten beseffen wie zij werkelijk zijn en wat niet langer bij hen hoort. Je helpt ze spiritueel te ontwaken en hun illusies los te laten over wie ze dachten te moeten zijn. Dit proces ga je ook aan met jezelf, want je kan de ander enkel daarheen begeleiden als je zelf het pad bent voorgegaan

Deze opleiding is opgezet als een praktijk-leersysteem

Al het lesmateriaal is te halen uit boeken, maar die kennis is enkel voor je hoofd. In dit jaar ga je de stof in jezelf ervaren en intuïtief eigen maken, zodat het jouw wijsheid wordt en je op eigen wijze hiermee kan gaan werken. Daarvoor komen we maandelijks bijeen bij mij thuis. 


Je leert de kleuren te lezen afgestemd op de mens die deze heeft gekozen. Geen enkele kleurenreading is hetzelfde, ook al zie je dezelfde kleuren terugkomen bij de ander. Het gaat erom dat je je leert je af te stemmen op de ziel van die persoon, zodat je dieper kan gaan. Hen kan uitnodigen dat uit te spreken wat ze altijd voor zichzelf geheim hielden. Je leert hoe je vanuit verschillende invalshoeken tot hun essentie kan komen. Hoe je hen kan ondersteunen om hun eigen schoonheid en kwaliteiten te zien. Hun uitdaging te overwinnen om daar te komen waar hun ziel het meest naar verlangt.


Je leert de stappen kennen die nodig zijn voor hun ontwikkeling zodat ze verder kunnen reizen naar een nieuwe kwaliteit van zijn in zichzelf. Je ontdekt de kracht van holistisch coachen door de 5 niveaus, symbolisch, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel integraal te benaderen. Al doende ontdek je de kracht van colour-light coaching met daarin je eigen specifieke talent.


En daarvoor kan je deze training niet online leren. Want dan wordt het een training voor en van je hoofd en zo een coach wil je toch niet worden. Je word een colour-light coach die de ziel kan lezen en trouw blijft aan je eigen zieleparfum.

In dit jaar ontdek je jouw talent en specifieke stijl van coachen. Dat ga je verder ontwikkelen door te werken met die doelgroep en hulpvraag die het dichts bij jouw eigen ziel ligt. 

De Boom van het Leven spreidt zich van boven naar beneden uit en is de zon die alles verlicht | Zohar

In het tweede jaar open je de totale levensboom in jezelf. De structuur hiervan ligt op de blauwdruk van je DNA. Het behelst het spirituele pad dat iedereen loopt. Je ontdekt hoe jij tijdens je leven het pad over de levensboom loopt door zelf de 32 lichtpaden van de levensboom tot aan de hoogste top van het licht te belopen.


Je maakt kennis met de elf lichtvelden en krachten van de Aartsengelen die je thuis brengen bij je zielekorf, je eeuwige thuis. Het brengt je terug naar het fundament van jouw zielezijn. Je begrijpt dan wie je altijd al bent geweest en zijn zal. Het geeft je zicht op wat je hier echt te doen hebt.


Je leert hierdoor de zeven lagen van de ziel goed in jezelf kennen en hoe je hiermee de ziel nog verder kan lezen. Hoe dit je zicht geeft op het levenspad en met welke energievelden en krachten je van de Aartsengelen kan samenwerken. Je leert hoe je met deze eeuwenoude kennis en wijsheid een ziel kunt helen van oude lessen en patronen en tegelijkertijd je eigen helend vermogen kan ontwikkelen.


Ook de betekenis van de kleuren ga je nu op een dieper niveau begrijpen, want elke fles kent zijn eigen plek op de levensboom. Aan de hand van de flessen verken je stapsgewijs de vier bewustzijnswerelden binnen de structuur van de Hemelse Mens in jezelf. Een goddelijke ontvouwing en uitstraling van goddelijke inspiratie, wijsheid en energie naar je waarneembare concrete wereld. Een afdaling naar je wezenskern én tegelijkertijd een opstijging van de ene wereld naar de andere tot het rijk van verlichte intelligentie.


Onderweg naar boven maak je kennis met de goddelijke krachten van de elf Aartsengelen. Deze worden je instrumenten die je ondersteunen in het proces van willen, toelaten en beperken. Want je dient over deze drie krachten te beschikken voor het concretiseren van je gedachten naar de concrete vormgeving om je ideeën te kunnen manifesteren. 

 

Dit vormt het proces van de drie Verborgen Schitteringen en vormen de hoofdfactoren binnen de hele levensboom. Want het hele proces moet door jou eerst gewild worden om vervolgens toegelaten te kunnen worden en ten slotte tot een bepaalde maat beperkt worden voordat het vorm kan krijgen. Hiervoor is het kennen van je bouwstenen van je verlangens essentieel.


Je ontvangt deze wijsheid en kennis om de codes van het leven, de codes van creatie en de codes van de ziel te kunnen begrijpen.  Deze eeuwenoude wijsheid kan je hierna goed gebruiken om anderen te coachen en hen met liefde bijstaan op hun levenspad. 

Waarom Holistic Colour & Light Coaching

Door intuïtief je kleuren te kiezen, leid je innerlijke stem je naar je zielenkern en beken je onbewust kleur aan jezelf. Dit gebeurt direct zonder dat je er erg in hebt. Opeens staat daar je waarheid te schitteren in jouw kleuren. Vluchten kan niet meer en opeens vertel je jezelf die waarheid die je van te voren niet had kunnen bedenken. Geheel onverwachts komt nu dan toch het ware verhaal eruit dat je aan jezelf diende te vertellen. Alleen daarvoor had je iemand nodig om jouw kleurencode te helpen ontcijferen.


De stem van je ziel aan het woord brengt niet alleen hele mooie maar ook zeer pijnlijke ervaringen naar boven. Ervaringen die onbewust en deels bewust de ziel hebben beschadigt en in bedwang hebben gehouden. Door daar nu bewust vrij over te spreken vanuit het diepst van je hart, komt daar `Ken U zelve' in het volle gloren van het goddelijk daglicht te staan.


Dit gebeurt zo natuurlijk dat je er versteld van staat hoe je opeens tot zo een diepgaand gesprek bent gekomen. Want in het dagelijks leven wordt er niet op deze wijze met elkaar gesproken. De kleuren werken magisch en creëren een open veld waarin vrij gesproken kan worden, zonder voorbedachte rade. Hoe dat in zijn werk gaat en de kennis die daarbij komt kijken, dat leer je in deze opleiding.


Allemaal zijn we nieuwsgierig naar wie wij in essentie zijn. Naar onszelf die zich onderscheid van de ander en zo eigen aanvoelt. Zoeken wij allemaal naar antwoorden die ons dichter bij onze zielenkern en bestemming brengen. Het mooie van kleuren kiezen is dat je geen verkeerde keuze kan maken en deze altijd ook weer kunt veranderen. Maar een aantal kleuren keren vaker terug.


Je kunt en hoeft niets uit te sluiten, want je bent alle kleuren van het licht. De kleuren die je kiest weerspiegelen exact wat leeft in jouw ziel. Alleen ben je je daar niet van bewust. Zij geven je de sleutel daartoe, waardoor je zielenpad zich verder voor jouw kan ontvouwen en jij nieuwe aspecten van jezelf kan ontdekken en toe-eigenen.


De boodschap van elke fles ontvouwt zich voor ieder persoon weer anders en is daarom altijd geheel persoonlijk. De beelden die uit de diepte van je ziel hierdoor oprijzen gaan misschien je intellectuele verstand te boven, maar intuïtief ervaar en herken je in de beelden wat door je ziel reeds werd ervaren. Het bied je raad en leiding en ondersteunt je intuïtieve en bewuste keuzes om trouw te blijven aan wie je bent.


Kleuren zijn gidsen die je helpen te begrijpen wat zich afspeelt in je onder- en boven bewustzijn, waardoor een omvangrijkere waarheid tot je bewustzijn kan komen. Hierdoor kan jij vanuit verschillende invalshoeken de steeds weer terugkerende visie op jouw thematiek aftasten en benaderen.

Wat brengt de opleiding jou?

Het verbind je met je eigen ziel en je hogere zelf. Je ontwikkelt je intuïtie en je grootste talent. Je ontwikkelt jouw spirituele visie en een nieuwe wijze van coachen. Waardoor je zowel de persoonlijkheid als de ziel kan aanspreken, zodat zij hun diepe levenspijn kunnen ontstijgen en achter zich kunnen laten. Je leert de ziel te lezen en wat je kan inzetten om de hele mens te helen.


De kleuren op de levensboom geven je inzicht in je eigen ontwikkelingsweg. Het innerlijk patroon waaraan jouw eigen schepping ten grondslag ligt wordt hiermee zichtbaar. Een kleurrijke weerspiegeling van een ver verleden dat zich in het heden kenbaar maakt. Dit geeft je inzicht in de onderlinge verbanden tussen jouw verleden, heden en de toekomst die jij voor je zelf wenst. Je innerlijk verlangen komt vol in het licht te staan en brengt je op nieuwe ideeën voor de weg die jij wilt vervolgen. Dit jaar word jij herboren en vind jij je verloren vleugels weer terug. Vrij om te zijn wie jij bent en te gaan doen wat je het allerliefste doet en je het aller gelukkigst maakt.


Na afronding van deze twee jarige opleiding kan jij mensen ondersteunen in hun transformatie proces en ze helpen hun hoogste waarheid in zichzelf te laten ontwaken. Hen ondersteunen om voorbij hun ego te gaan en groots te zijn. Zodat zij zich kunnen toewijden aan hun zielemissie.

Wat zijn de ervaringen van anderen

  • 'In korte tijd ontdek je inderdaad dat jij zelf de kleuren bent die je kiest'
  • 'Fascinerend hoe jij met de kleuren ons zo snel terugbrengt naar onze essentie'
  • 'Eindelijk heb ik een simpel kompas voor de rest van mijn leven gevonden'
  • 'Adembenemend hoe de kleuren de schoonheid van ieders ziel weerspiegelt'
  • 'Ontroerende en inspirerende inzichten waardoor ik weer verder kan'
  • 'Ook de coach in mij is onder de indruk van deze snelle eye-openers'
  • 'Helen geeft je het gevoel eindelijk écht gezien en begrepen te worden'
  • 'Een laagdrempelige manier om je intuïtie te gaan vertrouwen en nieuwe kennis over jezelf op te doen die je hart in de kern weet aan te raken'


Helen werkt niet als een schooljuf die logischerwijs alle punten afhandelt. Zij zit niet in een keurslijf van hoe en wat moet, maar geeft veel ruimte voor wat er in het proces bij de ander kan ontstaan, dat staat bij haar voorop. Helen speelt makkelijk met de stof en daarmee heeft zij mij voldoende uitgedaagd om stappen te nemen in mijn proces. Voorwaarde hiervoor was dat ik mij veilig voelde en dat heeft zij mij gegeven. Zij weet mij heel goed uit te dagen om achter mijn kwaliteiten te komen. Tevens geeft zij je handvaten mee om er praktisch iets mee te kunnen doen. Dat heeft mij het vertrouwen en zelfstandigheid gegeven om het ook écht te gaan doen. Ik heb nu het gereedschap om op eigen benen te staan en handvaten hoe ik nu het beste kan werken op mijn eigen manier.

Jouw training heeft mij meer zelfvertrouwen en handvaten, woorden en taal gegeven. Aura-Soma heb ik eigen gemaakt en ben blij met de extra taal die ik nu gekregen heb om mijzelf goed uit te kunnen drukken.


Helen heeft op meerdere vlakken een brede kennis voor een gezonde holistische kijk op voeding voor lichaam, geest en ziel. Zij is meer dan alleen Aura-Soma. Ik vind dat je bij Helen moet zijn als je veel wilt leren. Door haar ervaring, leeftijd en achtergrond weet zij waarover zij spreekt, de stof is in haar geïntegreerd, vandaar dat zij je intuïtief spelenderwijs weet mee te nemen in de kleurenwereld van Aura-Soma.

Testimonials

Janet Vooren

Helen is a natural channel for the language of Light. What she is doing comes really through her. The effect of her work brought me into another dimension, beyond space and time, I experienced only nothingness which felt like eternity. A new quality of peace has come over me since. The wounded child is now plugged into the holy spirit and I made a new contract with my Higher Self. Now I can let go my mask and be the light who I Am, being Presence in my own colour in the moment, without being afraid anymore.

Carolien Reijnen

Een cadeau was het om deze training te volgen: je krijgt alle aandacht voor wie je bent, waar je stond in verleden, heden en waar je naar toe wil gaan in je toekomst, wat je kwaliteiten zijn en belangrijker nog: wat mijn zielenessentie is: wat zit er diep van binnen in mij en wat drijft mijn persoonlijkheid. Zaken die je allemaal dichterbij je echte Zelf brengen, je ogen openen om te zien wat voor bijzonder persoon je eigenlijk wel niet bent, en kennis geven die onmisbaar is in het leven van dag-tot-dag in de omgang met mensen op zowel zakelijk vlak als persoonlijk vlak.

Jacqueline Wouters

Helen heeft dat wat ze vertelt zelf doorleefd en daardoor is het echt en puur. Ze nodigt je uit aan de hand van de Aura-Soma flessen om je eigen pad te zoeken, waardoor de matrix waarin je leeft echt iets gaat betekenen voor je. Dank je wel!

Sylvia Heemskerk

Zodra Helen zich verbindt met de kleuren van Aura Soma wordt de ruimte gevuld met de energie en warmte van de kleuren. Vanuit haar hart en ziel laat zij je kennis maken met deze prachtige wereld. Helen neemt je mee op ontdekkingsreis en brengt de kleuren tot leven, de wereld van kleur en die in jezelf. De sfeer en ambiance is veilig en vertrouwd, voor mij als zeer gevoelig mens heel belangrijk. Jammer om afscheid te nemen van deze spontane, gevoelige kleurrijke vrouw. Helen, dank je wel voor alles, niet alleen de kennis en theorie over de kleuren maar bedankt ook voor het delen van je passie en liefde voor de kleuren, dit gaf de opleiding extra diepgang. 

Holistic Colour & Light Coach worden?

Reserveer dan je plek voor deze één jarige training die in januari 2023 van start gaat. Er is slechts ruimte voor 8 personen. Het tweede jaar kies je op je eigen tijd.

Data: eerste jaar 2023

18|19 mrt. 2|3 april, 13|14 mei, 10|11 juni, 1|2 juli

9|10 sept. 14|15 okt. 11|12 nov. 9|10 dec

20|21 januari 2024 afsluiting.

Adres: Speerstraat 15 Amsterdam

Tijden: 10.00 tot 17.30

Kosten: 10 weekenden live training: 2.875 euro ( in overleg in termijnen te betalen)

                 

We komen 10 weekenden bij elkaar bij mij thuis. Na afloop van elk weekend weet jij je kleurencombinatie, je persoonlijke affirmatie en visualisatie, zodat je met heldere intentie en focus je weg die maand kunt vervolgen.


Je hoeft nergens die dag voor te zorgen want je krijgt een verzorgde lunch.


De kleuren, edelstenen en kristallen en alle producten die we nodig hebben om deze training tot een diepgaande onvergetelijke ervaring te maken staan je ter beschikking. Daarom kan ik deze training niet online geven. Je dient in het energieveld van het kleurenlicht en de kristallen zelf aanwezig te zijn voor optimale beleving en resultaat.


Na het eerste jaar staat het je vrij of je de stof wilt verdiepen met de kennis van de levensboom en de Aartsengelen. Dit kan je ook op een later tijdstip volgen, hiervoor ontvang je apart je certificaat.   


Wil je weten wat je precies gaat leren, klik dan op onderstaande button.

Testimonials

Lia Weijts

Helen is een goede inspirerende lerares en ziet mensen zoals zij zijn in hun true colors. Ik had helemaal het gevoel van er te mogen zijn en heb veel geleerd bij Helen, heerlijk. Ik werk graag met Aura-Soma, het kleursysteem brengt veel inzicht in wie je werkelijk bent en wat jouw pad is hier op aarde. De massages die ik er mee geef brengen mensen weer in balans, mooi om te zien.

Suzanne Becht

De flessen zeggen wat er diep in mij leeft. De kleuren geven vertrouwen, liefde & inzicht. Op een dieper niveau heb ik mezelf weer mogen zien & liefhebben. Het geeft mij inzicht, ook in wat ik al wist, maar op een intenser niveau! Prachtige manier van Zelf Bewust Zijn, dank je wel, liefs Suzanne.

Nina Colijn

'Helen is een hele wijze vrouw die met humor, diepgang en veel kleur bijgedragen heeft aan mijn ontwikkelingsproces. Ik ben haar heel dankbaar voor haar zachtheid waar nodig, en het stellen van de juiste vragen om mijn eigen-wijsheid te ontmoeten in de verschillende kleuren'.

Hayat Hazarioh

Ik heb er even over nagedacht wat het voor mij is dat ik telkens blijf terugkomen bij jou. Ik ervaar ruimte voor mezelf zonder oordeel. Je luistert echt en hoort wat ik ook niet zeg. Je hebt veel kennis van het Aura-Soma systeem en je weet je daar heel goed mee te verbinden, dat maakt je begeleiding sterk en krachtig en zeker ook liefdevol, je geeft de mens een gevoel van bijzonder zijn. Je maakt goed contact met de gekozen flessen in relatie met de persoon waardoor er heling plaats vindt, daardoor ontstaat er bij mij vertrouwen en overgave. Je weet je heel goed door je innerlijke wijsheid te verbinden met mensen.