Opleiding tot Holistic Colour & Light Coach

Ontdek Kleurentherapie voor de Ziel en Vervul je Missie

Reclaim je Soulpower

Verken Kleurentherapie voor de Ziel, een diepgaande subtiele spirituele benadering om de sleutel tot vervulling van je levenspad te vinden.


Deze holistische opleiding biedt begrip van de universele taal van kleur op meerdere niveaus: energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het onthult de codes van het leven, de diepgaande psychologie van de chakra's en de betekenis ervan voor je ziel, waardoor je jouw intrinsieke gaven en talenten kunt ontdekken om je levensdoel te vervullen.


Door te werken met de universele taal van kleur en de resonantie van bijbehorende lichtfrequenties, ontwaakt jouw innerlijke lichtkracht en stijgt je energiefrequentie naar ongekende hoogten. Dit alles met het doel om je te laten herinneren wie je werkelijk bent en je volle potentieel te laten bloeien.


Kleurentherapie voor de ziel vormt een betoverend instrument waarmee je voorbij je ego-identiteit stapt en vertrouwelijk versmelt met je eigen ziel, waardoor de harmonie tussen mens en ziel in jou hersteld wordt.


Gedurende dit jaar verken je tevens welke hulpvraag je het liefst en het meest succesvol wilt ondersteunen, wat resulteert in een helder begrip van je eigen nichemarkt.


Na afronding van het eerste jaar ontvang je een certificaat als Colour-Light coach, gereed om anderen te begeleiden met behulp van deze inspirerende en kleurrijke methode.


Kies voor de reis van Kleurentherapie voor de Ziel en ontdek hoe je de kracht van kleur kunt omarmen om niet alleen je eigen leven te verrijken, maar ook dat van anderen.

Waarom kleuren als spiegels voor de ziel

In het schijnsel van kleuren vindt je ziel haar thuis en omarm je jezelf in deze dans van lichtfrequenties.  Als een interne satelliet-navigatiesysteem passen je cellen zich aan aan de juiste lichttrilling die je hele systeem doordringt.


Kleurrijke lichtflessen bieden je een eenvoudige, directe methode om je innerlijke afstemming te ontdekken. Een perfecte vorm van bio-resonantie die je behoeften en passende remedies duidelijk zichtbaar maakt.


De inzichten die de kleuren onthullen, overschrijden de grenzen van wat je verstand had kunnen bedenken. Met kleurencodes ontrafel je het verhaal van je leven en onthul je de subtiele verbanden tussen verleden, heden en toekomst. Wat in de schatkamer van je ziel ligt, als een essentiële eenheid in je kern, wordt op een prachtige manier blootgelegd. Je innerlijke diamant schittert helderder dan ooit tevoren, en je weet nu diep van binnen wie je werkelijk bent.


In deze opleiding leer je verschillende perspectieven, gerangschikt volgens innerlijke kleurpatronen, met elkaar te verbinden. Zo kun je het licht van kleur richten op het unieke zielskarakter van een persoon. Hiermee help je anderen bewust te worden van hun ware identiteit en datgene wat niet langer resoneert los te laten.


Dit proces doorloop je ook met jezelf, want alleen door het pad zelf te bewandelen kun je anderen oprecht begeleiden."Deze opleiding is opgezet als een praktijk-leersysteem

Hoewel veel van het lesmateriaal uit boeken gehaald kan worden, is die kennis beperkt tot je hoofd. Gedurende dit jaar zul je de stof van binnenuit ervaren en intuïtief eigen maken, zodat het een deel wordt van jouw wijsheid en je het op jouw eigen manier kunt toepassen.


Onze maandelijkse bijeenkomsten bij mij thuis vormen de basis van dit proces.

Je leert de taal van kleuren te lezen, afgestemd op de persoon die ze heeft gekozen.


Elke kleurenreading is uniek, zelfs als dezelfde kleuren bij anderen voorkomen. Het draait erom dat je jezelf leert afstemmen op de ziel van die persoon, zodat je dieper kunt gaan. Je kunt hen uitnodigen om uit te spreken wat ze altijd voor zichzelf hebben gehouden.


Je ontwikkelt de vaardigheid om vanuit diverse invalshoeken hun essentie te benaderen en hen te ondersteunen bij het zien van hun eigen schoonheid en kwaliteiten.


Je leert hen te begeleiden om hun uitdagingen te overwinnen en te komen waar hun ziel het meest naar verlangt.

Je leert de stappen kennen die essentieel zijn voor hun groei, waardoor ze kunnen evolueren naar een nieuwe staat van zijn.


Je verkent de kracht van holistisch coachen door de vijf niveaus - symbolisch, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel - integraal te benaderen. Door dit te doorleven ontdek je de potentie van Colour-Light coaching met je eigen unieke talent.


Deze training kan niet online worden gevolgd. Online zou het enkel een training voor en van de geest zijn, en dat is niet het soort coach dat je wilt zijn. Je wordt een Colour-Light coach die de ziel kan lezen en trouw blijft aan je eigen unieke essentie.


In de loop van dit jaar ontdek je je specifieke talent en jouw eigen coachingsstijl. Dit zul je verder ontwikkelen door te werken met de hulpvraag van jouw favoriete doelgroep, omdat die het dichtst bij jouw eigen ziel liggen.

Diepere Lagen van Wijsheid: Ontdekkingen in het Tweede Jaar

In het tweede jaar ontsluit je de diepten van de levensboom binnenin jezelf. Deze structuur is geworteld in de blauwdruk van je DNA en omvat het spirituele pad dat eenieder bewandelt. Je verkent jouw eigen reis over de paden van de levensboom, door de 32 engelenpaden te bewandelen tot aan de hoogste top van het licht.


Gedurende dit jaar maak je kennis met de elf lichtvelden en de krachten van de Aartsengelen, die je gidsen naar je zielekern, je eeuwige thuis. Dit brengt je terug naar het fundament van jouw wezen en onthult wie je altijd al bent geweest en zult zijn. Het biedt inzicht in jouw ware levensdoel.


Dit proces stelt je in staat om de zeven lagen van de ziel diepgaand te doorgronden en verder te kunnen lezen. Hierdoor krijg je een helder perspectief op je levenspad en hoe je kunt samenwerken met de energievelden en krachten van de Aartsengelen.


Deze eeuwenoude kennis en wijsheid leren je niet alleen de ziel te helen van oude patronen en lessen, maar ook jouw eigen helende vermogens te ontwikkelen.


In het tweede jaar begin je de betekenis van de kleuren op een dieper niveau te begrijpen, aangezien elke fles een specifieke positie inneemt binnen de levensboom. Stap voor stap verken je aan de hand van deze flessen de vier bewustzijnswerelden binnen de structuur van de Hemelse Mens in jou.


Dit is een goddelijke onthulling en uitstraling van goddelijke inspiratie, wijsheid en energie naar jouw tastbare wereld. Het is zowel een afdaling naar je kern als een opstijging van de ene wereld naar de andere, tot aan het domein van verlichte intelligentie.


Terwijl je omhoog klimt, raak je vertrouwd met de goddelijke krachten van de elf Aartsengelen. Zij worden jouw instrumenten die je begeleiden in het proces van verlangen, toelaten en begrenzen. Deze drie krachten zijn onmisbaar voor het verwezenlijken van gedachten tot concrete vormen, waardoor je jouw ideeën kunt manifesteren.


Dit vormt het proces van de drie Verborgen Schitteringen en is het fundament van de gehele levensboom. Dit volledige proces moet eerst door jou gewenst worden, vervolgens toegelaten en uiteindelijk begrensd voordat het vorm kan aannemen.


Een diepgaand begrip van de bouwstenen van jouw verlangens is hierbij van essentieel belang.

In deze fase ontvang je de wijsheid en kennis om de codes van het leven, de codes van creatie en de codes van de ziel te ontcijferen. Deze eeuwenoude wijsheid vormt de basis om anderen met liefde te coachen en te begeleiden op hun eigen levenspad.

Waarom Holistic Colour & Light Coaching

Door intuïtief je kleuren te kiezen, voert je innerlijke stem je naar de kern van je ziel en schenk je onbewust kleur aan jezelf. Dit proces ontvouwt zich spontaan, zonder dat je er bewust van bent. Plotseling straalt jouw waarheid in jouw gekozen kleuren.


Ontsnappen is niet meer mogelijk, en onverwacht deel je jezelf een waarheid mee die vooraf ondenkbaar leek. Onaangekondigd komt nu het authentieke verhaal naar boven dat je aan jezelf hebt verborgen. Precies daarvoor is er iemand nodig om jouw kleurencode te ontcijferen.


De stem van je ziel brengt niet alleen prachtige, maar ook pijnlijke ervaringen tot uiting. Ervaringen die de ziel deels bewust en deels onbewust hebben beschadigd en onderdrukt. Door nu bewust vanuit het diepste van je hart en ziel hierover te spreken, wordt "Ken Uzelve" in zijn volle goddelijke pracht onthuld.


Dit proces vindt op een zo natuurlijke wijze plaats dat je verrast zult zijn hoe je plotseling in een diepgaand gesprek verwikkeld raakt. Het dagelijkse leven biedt meestal niet deze vorm van communicatie. De kleuren werken als betovering en creëren een open ruimte waarin je vrij kunt spreken, zonder vooropgezet plan.


De details van dit proces en de kennis erachter leer je tijdens deze opleiding. We zijn allemaal nieuwsgierig naar onze essentie. We streven ernaar ons te onderscheiden van anderen en onze uniciteit te voelen. We zoeken allemaal naar antwoorden die ons dichter bij onze zielenkern en bestemming brengen. Het prachtige aan het kiezen van kleuren is dat er geen foute keuze is, en je kunt ze altijd aanpassen.


Toch zie je bepaalde kleuren vaak terugkeren. Je hoeft niets uit te sluiten, want je bent de belichaming van alle kleuren van het licht. De kleuren die je kiest, weerspiegelen precies wat er in jouw ziel leeft. Meestal ben je je hier niet van bewust.

Deze kleuren reiken je de sleutel aan om toegang te krijgen tot die diepte, waardoor je zielenpad zich verder kan ontvouwen en je nieuwe aspecten van jezelf kunt ontdekken en integreren.


De boodschap van elke kleurenfles manifesteert zich op een unieke wijze voor elke persoon en is daarom altijd uiterst persoonlijk. De beelden die opkomen vanuit de diepste lagen van je ziel kunnen misschien boven je intellectuele begrip uitstijgen, maar intuïtief ervaar en herken je in die beelden wat je ziel al heeft doorgemaakt. Ze bieden je leiding en ondersteunen je intuïtieve en bewuste keuzes om trouw te blijven aan jezelf.


Kleuren fungeren als gidsen die je helpen begrijpen wat er zich zowel in je onder- als bovenbewustzijn afspeelt, zodat een diepere waarheid tot je bewustzijn kan doordringen. Dit stelt je in staat om je terugkerende perspectieven op thema's vanuit diverse invalshoeken te onderzoeken en te benaderen.

Wat brengt de opleiding jou?

Deze opleiding opent de deur naar je innerlijke ziel en hogere zelf. Hier ontwikkel je niet alleen je intuïtie en je meest waardevolle talent, maar ook je spirituele visie en een vernieuwende aanpak van coaching. Dit stelt je in staat om zowel het individu als hun ziel aan te spreken, waardoor ze hun diepgewortelde levenspijn kunnen overstijgen en achter zich kunnen laten. Je leert hoe je de taal van de ziel kunt interpreteren en welke methoden je kunt hanteren om het algehele welzijn van het individu te bevorderen.


De kleuren die verschijnen op de levensboom onthullen jouw weg van ontwikkeling en laten het innerlijke patroon zien dat jouw unieke creatie vormt. Als een kleurrijke afspiegeling van een ver verleden dat zich in het heden manifesteert, biedt dit inzicht in de verbanden tussen jouw verleden, heden en de toekomst die je voor ogen hebt. Je diepste verlangens worden helder verlicht en leiden tot nieuwe ideeën voor de richting die je wilt inslaan.


Dit jaar markeert een transformatieve reis om je verloren vleugels te herontdekken. Je krijgt de vrijheid om je authentieke zelf te zijn en te doen waar je diepgaand gelukkig van wordt.


Na voltooiing van deze tweejarige opleiding ben je in staat om mensen te begeleiden tijdens hun transformatieproces en hen te helpen hun hoogste waarheid in zichzelf te onthullen. Je ondersteunt hen om voorbij het ego te gaan en grootsheid te omarmen, zodat zij zich eveneens kunnen toewijden aan hun zielsmissie.

Wat zijn de ervaringen van anderen

  • 'In korte tijd ontdek je inderdaad dat jij zelf de kleuren bent die je kiest'
  • 'Fascinerend hoe jij met de kleuren ons zo snel terugbrengt naar onze essentie'
  • 'Eindelijk heb ik een simpel kompas voor de rest van mijn leven gevonden'
  • 'Adembenemend hoe de kleuren de schoonheid van ieders ziel weerspiegelt'
  • 'Ontroerende en inspirerende inzichten waardoor ik weer verder kan'
  • 'Ook de coach in mij is onder de indruk van deze snelle eye-openers'
  • 'Helen geeft je het gevoel eindelijk écht gezien en begrepen te worden'
  • 'Een laagdrempelige manier om je intuïtie te gaan vertrouwen en nieuwe kennis over jezelf op te doen die je hart in de kern weet aan te raken'


Helen werkt niet als een schooljuf die logischerwijs alle punten afhandelt. Zij zit niet in een keurslijf van hoe en wat moet, maar geeft veel ruimte voor wat er in het proces bij de ander kan ontstaan, dat staat bij haar voorop. Helen speelt makkelijk met de stof en daarmee heeft zij mij voldoende uitgedaagd om stappen te nemen in mijn proces. Voorwaarde hiervoor was dat ik mij veilig voelde en dat heeft zij mij gegeven. Zij weet mij heel goed uit te dagen om achter mijn kwaliteiten te komen. Tevens geeft zij je handvaten mee om er praktisch iets mee te kunnen doen. Dat heeft mij het vertrouwen en zelfstandigheid gegeven om het ook écht te gaan doen. Ik heb nu het gereedschap om op eigen benen te staan en handvaten hoe ik nu het beste kan werken op mijn eigen manier.

Jouw training heeft mij meer zelfvertrouwen en handvaten, woorden en taal gegeven. Aura-Soma heb ik eigen gemaakt en ben blij met de extra taal die ik nu gekregen heb om mijzelf goed uit te kunnen drukken.


Helen heeft op meerdere vlakken een brede kennis voor een gezonde holistische kijk op voeding voor lichaam, geest en ziel. Zij is meer dan alleen Aura-Soma. Ik vind dat je bij Helen moet zijn als je veel wilt leren. Door haar ervaring, leeftijd en achtergrond weet zij waarover zij spreekt, de stof is in haar geïntegreerd, vandaar dat zij je intuïtief spelenderwijs weet mee te nemen in de kleurenwereld van Aura-Soma.

Testimonials

Janet Vooren

Helen is a natural channel for the language of Light. What she is doing comes really through her. The effect of her work brought me into another dimension, beyond space and time, I experienced only nothingness which felt like eternity. A new quality of peace has come over me since. The wounded child is now plugged into the holy spirit and I made a new contract with my Higher Self. Now I can let go my mask and be the light who I Am, being Presence in my own colour in the moment, without being afraid anymore.

Carolien Reijnen

Een cadeau was het om deze training te volgen: je krijgt alle aandacht voor wie je bent, waar je stond in verleden, heden en waar je naar toe wil gaan in je toekomst, wat je kwaliteiten zijn en belangrijker nog: wat mijn zielenessentie is: wat zit er diep van binnen in mij en wat drijft mijn persoonlijkheid. Zaken die je allemaal dichterbij je echte Zelf brengen, je ogen openen om te zien wat voor bijzonder persoon je eigenlijk wel niet bent, en kennis geven die onmisbaar is in het leven van dag-tot-dag in de omgang met mensen op zowel zakelijk vlak als persoonlijk vlak.

Jacqueline Wouters

Helen heeft dat wat ze vertelt zelf doorleefd en daardoor is het echt en puur. Ze nodigt je uit aan de hand van de Aura-Soma flessen om je eigen pad te zoeken, waardoor de matrix waarin je leeft echt iets gaat betekenen voor je. Dank je wel!

Sylvia Heemskerk

Zodra Helen zich verbindt met de kleuren van Aura Soma wordt de ruimte gevuld met de energie en warmte van de kleuren. Vanuit haar hart en ziel laat zij je kennis maken met deze prachtige wereld. Helen neemt je mee op ontdekkingsreis en brengt de kleuren tot leven, de wereld van kleur en die in jezelf. De sfeer en ambiance is veilig en vertrouwd, voor mij als zeer gevoelig mens heel belangrijk. Jammer om afscheid te nemen van deze spontane, gevoelige kleurrijke vrouw. Helen, dank je wel voor alles, niet alleen de kennis en theorie over de kleuren maar bedankt ook voor het delen van je passie en liefde voor de kleuren, dit gaf de opleiding extra diepgang. 

Holistic Colour & Light Coach worden?

Reserveer dan je plek voor deze één jarige training die in september 2023 van start gaat. Er is slechts ruimte voor 8 personen. Het tweede jaar met de engelen en flessen op de levensboom van de Kabbala start in oktober 2024.


Data: eerste jaar 2023 | 2024

5 | 19 nov.  _  3 | 10 dec.

13 | 14 januari  _  17 | 18 febr.

23 | 24 maart  _  20 | 21 april

11 | 12 mei  _  25 | 26 mei

8 | 9 juni  _  22 | 23 juni 


Adres: Speerstraat 15 Amsterdam

Tijden: 10.00 tot 17.30

Kosten: 10 weekenden offline live training: 2.875 euro ( in overleg in termijnen te betalen)

                 

We komen 10 weekenden bij elkaar bij mij thuis. Na afloop van elk weekend weet jij je kleurencombinatie, je persoonlijke affirmatie en visualisatie, zodat je met heldere intentie en focus je weg die maand kunt vervolgen.


Je hoeft nergens die dag voor te zorgen want je krijgt een verzorgde lunch.


De kleuren, edelstenen en kristallen en alle producten die we nodig hebben om deze training tot een diepgaande onvergetelijke ervaring te maken staan je ter beschikking. Daarom kan ik deze training niet online geven. Je dient in het energieveld van het kleurenlicht en de kristallen zelf aanwezig te zijn voor optimale beleving en resultaat.


Na het eerste jaar staat het je vrij of je de stof wilt verdiepen met de kennis van de levensboom en de Aartsengelen. Dit kan je ook op een later tijdstip volgen, hiervoor ontvang je apart je certificaat.   


Wil je weten wat je precies gaat leren, klik dan op opleiding inhoud of meld je aan.

Testimonials

Lia Weijts

Helen is een goede inspirerende lerares en ziet mensen zoals zij zijn in hun true colors. Ik had helemaal het gevoel van er te mogen zijn en heb veel geleerd bij Helen, heerlijk. Ik werk graag met Aura-Soma, het kleursysteem brengt veel inzicht in wie je werkelijk bent en wat jouw pad is hier op aarde. De massages die ik er mee geef brengen mensen weer in balans, mooi om te zien.

Suzanne Becht

De flessen zeggen wat er diep in mij leeft. De kleuren geven vertrouwen, liefde & inzicht. Op een dieper niveau heb ik mezelf weer mogen zien & liefhebben. Het geeft mij inzicht, ook in wat ik al wist, maar op een intenser niveau! Prachtige manier van Zelf Bewust Zijn, dank je wel, liefs Suzanne.

Nina Colijn

Helen is een hele wijze vrouw die met humor, diepgang en veel kleur bijgedragen heeft aan mijn ontwikkelingsproces. Ik ben haar heel dankbaar voor haar zachtheid waar nodig, en het stellen van de juiste vragen om mijn eigen-wijsheid te ontmoeten in de verschillende kleuren.

Hayat Hazarioh

Ik heb er even over nagedacht wat het voor mij is dat ik telkens blijf terugkomen bij jou. Ik ervaar ruimte voor mezelf zonder oordeel. Je luistert echt en hoort wat ik ook niet zeg. Je hebt veel kennis van het Aura-Soma systeem en je weet je daar heel goed mee te verbinden, dat maakt je begeleiding sterk en krachtig en zeker ook liefdevol, je geeft de mens een gevoel van bijzonder zijn. Je maakt goed contact met de gekozen flessen in relatie met de persoon waardoor er heling plaats vindt, daardoor ontstaat er bij mij vertrouwen en overgave. Je weet je heel goed door je innerlijke wijsheid te verbinden met mensen.