Kleurentherapie voor de Ziel

Connect In Colour | Become A Holistisch Colour Coach

Ontdek de directe relatie tussen de kleuren die je kiest en je Zelf

Kleurentherapie voor de ziel is een éénjarige opleiding waarin je opgeleid word tot holistisch Colour coach.

Na afloop kan je beslissen of je verder wilt gaan voor verdieping van de kleuren op de levensboom van de Kabbala. Ook als je besluit er niet mee te werken kan je beiden jaartrainingen volgen voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk therapeutisch waardoor deze opleiding diepgaande transformaties zal teweegbrengen. Immers de kleuren die je kiest laten jou de behoeften van je ziel zien en om daaraan tegemoet te komen heb je een aantal uitdagingen in jezelf te overwinnen. 


Waarom holistisch Colour Coaching?

Door intuïtief je kleuren te kiezen, beken je onbewust kleur aan jezelf. Dit gebeurt direct zonder dat je er erg in hebt. Opeens staat daar je ware verhaal te schitteren in haar true colours. Vluchten kan niet meer en opeens vertel je jezelf een verhaal wat je van te voren niet had kunnen bedenken. Geheel onverwachts komt nu dan toch het ware verhaal eruit die je aan jezelf diende te vertellen. Alleen daarvoor had je iemand nodig om jouw kleurencode te helpen ontcijferen.

De stem van je ziel aan het woord brengt niet alleen hele mooie maar ook zeer pijnlijke ervaringen naar boven. Ervaringen die onbewust en deels bewust de ziel hebben beschadigt en in bedwang hebben gehouden. Door daar nu bewust vrij over te spreken vanuit het diepst van je hart, komt daar `Ken U zelve' in het volle gloren van het goddelijk daglicht te staan.

Dit gebeurt zo natuurlijk dat zowel de cliënt als ik erbij staan te kijken hoe we opeens tot zo een diepgaand gesprek zijn gekomen. Want in het dagelijks leven spreken we niet op deze wijze met onszelf en elkaar. De kleuren werken magisch en creëeren een open veld waarin vrij gesproken kan worden, zonder voorbedachte rade.


Hoe dat in zijn werk gaat en de kennis die daarbij komt kijken, dat leer je in deze jaartraining:

Allemaal zijn we nieuwsgierig naar wie wij in essentie zijn. Naar die mens die zich onderscheid van die ander en zo eigen aanvoelt. Zoeken wij allemaal naar antwoorden die ons dichter bij onze zielsbestemming brengen, willen we dichter bij onze kern komen.

Het mooie van kleuren kiezen is dat je geen verkeerde keuze kan maken, deze kan elke keer veranderen. Je kunt niets uitsluiten, want je bent alle kleuren van het Licht. De kleuren die je kiest weerspiegelen exact wat leeft in jouw ziel alleen je bent daar je niet zo van bewust. Zij geven je de sleutel daartoe, waardoor het bewustzijn van je ziel zich voor jouw kan ontvouwen en jij nieuwe aspecten van jezelf kan ontdekken en kan gaan toeëigenen.

De kleuren stellen je op deze manier in staat om boven je ego bewustzijn uit te stijgen naar een verruimde geest zodat je weet met behulp van welke kleur je nu werkelijk jouw lichtkracht kan gaan leven. Deze kleurintenties wisselen overeenstemmend met je proces elkaar af. 

A message in a bottle

De boodschap van elke fles ontvouwt zich voor ieder persoon weer anders en is daarom altijd geheel persoonlijk. De beelden die uit de diepte van je ziel hierdoor oprijzen gaan misschien je intellectuele verstand te boven, maar intuïtief ervaar en herken je in de beelden wat door je ziel reeds werd ervaren. Het bied je raad en leiding en ondersteunt je intuïtieve en bewuste keuzes om trouw te blijven aan de ziel die je bent.

Met jouw kleurenwijzer krijg jij een betrouwbare wegwijzer in handen zodat je gefocust jouw weg verder kunt gaan. 

Colour Coaching is waardevol voor jong en oud en wordt niet beperkt door tijd en ruimte. Elke kleur en kleurencombinatie bevat een universele boodschap. Deze wordt je aangereikt met de universele taal van kleur en de eeuwenoude wijsheid die in de Tarot, Numerologie en Kabbala besloten ligt.

Zie de kleureninformatie als gidsen die je helpen bij het begrijpen van wat zich afspeelt in je onder- en boven bewustzijn waardoor een omvangrijkere waarheid tot je bewustzijn kan komen. Hierdoor kan jij vanuit verschillende invalshoeken de steeds weer terugkerende visie op jouw thematiek aftasten en benaderen.

En kan jij vervolgens jouw cliënten ondersteunen om:

- Verder te kijken dan de 'realiteit' van hun hedendaagse kennis en inzichten.

- Toegang te krijgen tot hun ziel zodat zij intuïtieve kennis omtrent zichzelf krijgen.

- Hun energielichaam erbij te gaan betrekken zodat zij ook energetisch en fysiek hun evenwicht kunnen hervinden en behouden.

Wat brengt de opleiding jou?

Deze vorm van kleurentherapie ontwikkelt je intuïtie voor healing en leert je een nieuwe wijze van coachen. Hiervoor ga jij zelf spelenderwijs de betekenis en symboliek van kleuren in jezelf en bij de ander ontdekken.

Met deze holistische aanpak ontdek je een spiraalvormige wijze van spreken, waarbij jouw onder-en bovenbewustzijn en dat wat onbewust is, elkaar leert kennen en respecteren. De kleuren zijn als het ware puzzelstukjes die het innerlijk patroon waaraan jouw eigen schepping ten grondslag ligt blootlegt waardoor je een juist beeld krijgt van jouw essentie, de ziel die jij bent.

Een kleurrijke weerspiegeling van een ver verleden dat zich in het heden kenbaar maakt en je inzicht geeft in de onderlinge verbanden tussen je verleden, heden en de toekomst die jij wenst te creëren.

Jouw kleurpatroon toont je de matrix waarin jij je bevind zodat je met 'nieuwe ogen' naar jezelf en de situatie kan kijken.

De illusie die je voor werkelijkheid had aangenomen kan je daardoor loslaten omdat je je realiseert dat er een meer waarachtige werkelijkheid in jezelf bestaat. Je Bent Vrij om te kiezen welke werkelijkheid jij prefereert. Je zal ontdekken dat die nieuwe werkelijkheid je zelfbewustzijn ontwaakt op een andere laag.

Een laag waarbij je ervaart hoe het is om verbonden te zijn met dat volmaakte universele bewustzijn in jou. Hoe het is om niet meer belemmerd te worden door het programma van je onderbewustzijn. Maar te leven vanuit flow, in verbinding met jezelf tussen hemel en aarde, met de oneindige levenskracht waarmee jouw hogere Zelf is gevormd.

Een kracht die je licht doet ontsteken waardoor jij met de kracht van intentie jouw intuïtie en helend vermogen gericht kan inzetten om te gaan scheppen. Om het leven te creëren wat jou het diepst vervult.

Na afronding van deze éénjarige training kan jij mensen met deze kleurrijke zelfhulpmethode ook ondersteunen in hun transformatie proces.

Hen herinneren aan hun hogere Zelf en handvatten meegeven om met de juiste voorstelling van hun eigen natuur in gezondheid en voorspoed verder te leven.

Zodat ook zij:

- In zichzelf en hun potentieel gaan geloven.

- Hun unieke talent gaan inzetten om hun diepe verlangens te vervullen.

- Hun innerlijke krachten gaan verenigen tot doeltreffendheid.

- Hun bijdrage vanuit passie gaan leveren voor een betere wereld.

Wat zijn de ervaringen van anderen

  • 'In korte tijd ontdek je inderdaad dat jij zelf de kleuren bent die je kiest'
  • 'Fascinerend hoe jij met de kleuren ons zo snel terugbrengt naar onze essentie'
  • 'Eindelijk heb ik een simpel kompas voor de rest van mijn leven gevonden'
  • 'Adembenemend hoe de kleuren de schoonheid van ieders ziel weerspiegelt'
  • 'Ontroerende en inspirerende inzichten waardoor ik weer verder kan'
  • 'Ook de coach in mij is onder de indruk van deze snelle eye-openers'
  • 'Helen geeft je het gevoel eindelijk écht gezien en begrepen te worden'
  • 'Een laagdrempelige manier om je intuïtie te gaan vertrouwen en nieuwe kennis over jezelf op te doen die het hart in de kern weet aan te raken.

Testimonials

Janet Vooren

Helen is a natural channel for the language of Light. What she is doing comes really through her. The effect of her work brought me into another dimension, beyond space and time, I experienced only nothingness which felt like eternity. A new quality of peace has come over me since. The wounded child is now plugged into the holy spirit and I made a new contract with my Higher Self. Now I can let go my mask and be the light who I Am, being Presence in my own colour in the moment, without being afraid anymore.

Carolien Reijnen

Een cadeau was het om deze training te volgen: je krijgt alle aandacht voor wie je bent, waar je stond in verleden, heden en waar je naar toe wil gaan in je toekomst, wat je kwaliteiten zijn en belangrijker nog: wat mijn zielsessentie is: wat zit er diep van binnen in mij en wat drijft mijn persoonlijkheid. Zaken die je allemaal dichterbij je echte Zelf brengen, je ogen openen om te zien wat voor bijzonder persoon je eigenlijk wel niet bent, en kennis geven die onmisbaar is in het leven van dag-tot-dag in de omgang met mensen op zowel zakelijk vlak als persoonlijk vlak.

Jacqueline Wouters

Helen heeft dat wat ze vertelt zelf doorleefd en daardoor is het echt en puur. Ze nodigt je uit aan de hand van de Aura-Soma flessen om je eigen pad te zoeken en je matrix gaat daardoor echt iets betekenen voor je. Dank je wel!

Sylvia Heemskerk

Zodra Helen zich verbindt met de kleuren van Aura Soma wordt de ruimte gevuld met de energie en warmte van de kleuren. Vanuit haar hart en ziel laat zij je kennis maken met deze prachtige wereld. Helen neemt je mee op ontdekkingsreis en brengt de kleuren tot leven, de wereld van kleur en die in jezelf. De sfeer en ambiance is veilig en vertrouwd, voor mij als zeer gevoelig mens heel belangrijk. Jammer om afscheid te nemen van deze spontane, gevoelige kleurrijke vrouw. Helen, dank je wel voor alles, niet alleen de kennis en theorie over de kleuren maar bedankt ook voor het delen van je passie en liefde voor de kleuren, dit gaf de opleiding extra diepgang. 

Wil jij ook holistisch colourcoaching geven?

Reserveer dan je plek voor de éénjarige training die in september 2021 van start gaat.

Wil je weten wat je precies gaat leren, data en kosten?

Klik dan op onderstaande balkje.

Testimonials

Lia Weijts

Helen is een goede inspirerende lerares en ziet mensen zoals zij zijn in hun true colors. Ik had helemaal het gevoel van er te mogen zijn en heb veel geleerd bij Helen, heerlijk. Ik werk graag met Aura-Soma, het kleursysteem brengt veel inzicht in wie je werkelijk bent en wat jouw pad is hier op aarde. De massages die ik er mee geef brengen mensen weer in balans, mooi om te zien.

Suzanne Becht

De flessen zeggen wat er diep in mij leeft. De kleuren geven vertrouwen, liefde & inzicht. Op een dieper niveau heb ik mezelf weer mogen zien & liefhebben. Het geeft mij inzicht, ook in wat ik al wist, maar op een intenser niveau! Prachtige manier van Zelf Bewust Zijn, dank je wel, liefs Suzanne.

Nina Colijn

'Helen is een hele wijze vrouw die met humor, diepgang en veel kleur bijgedragen heeft aan mijn ontwikkelproces. Ik ben haar heel dankbaar voor haar zachtheid waar nodig, en het stellen van de juiste vragen om mijn eigen-wijsheid te ontmoeten in de verschillende kleuren'.

Hayat Hazarioh

Ik heb er even over nagedacht wat het voor mij is dat ik telkens blijf terugkomen bij jou. Ik ervaar ruimte voor mezelf zonder oordeel. Je luistert echt en hoort wat ik ook niet zeg. Je hebt veel kennis van het Aura-Soma systeem en je weet je daar heel goed mee te verbinden, dat maakt je begeleiding sterk en krachtig en zeker ook liefdevol, je geeft de mens een gevoel van bijzonder zijn. Je maakt goed contact met de gekozen flessen in relatie met de persoon waardoor er heling plaats vindt, daardoor ontstaat er bij mij vertrouwen en overgave. Je weet je heel goed door je innerlijke wijsheid te verbinden met mensen.

Kies Voor Kleurbewustzijn, Want Kleur Is Holistisch Bewustzijn.

arrow_drop_up arrow_drop_down