arrow_drop_up arrow_drop_down

Aura-Soma

Opleiding structuur tot Holistisch Colour Coach 

Add Colour To Your Life

 

Duur: 4 dagen, Level 1 klik hier 

In dit eerste gedeelte ontdek je de weg naar persoonlijke groei en verandering met behulp van kleuren.

Je leert de universele taal van kleur in de Aura-Soma flessen te begrijpen en hoe je deze eeuwenoude kennis en wijshied kunt toepassen op jezelf. Dit zelfhulpsysteem staat in een esoterische traditie van het subtiele lichaam en het Joodse mystieke energiesysteem De Kabbala. 

De kleuren die je kiest maken de werkelijkheid zichtbaar die jij voor jezelf wenst te creƫren en de weg die jij daarvoor kiest.

Tijdens level 1 maak je kennis met de Equilibrium flessen voor chakra balans en de rescues die je ondersteunen om in je lichtkracht te gaan staan. Tevens maak je kennis met de wijze waarop de kleuren numerologisch met elkaar in verbinding staan wat inzicht geeft in de matrix waarin de ziel zich bevind. Je krijgt een prachtig kleurensysteem in handen om jezelf beter te begrijpen en je bewustzijn te ontwikkelen. 


Duur: 4 dagen Level 2 klik hier

 In level 2 ontdek je hoe jouw kleurencode je missie en levensdoel ondersteunt door de tijd heen. Welke gaven heb jij daarvoor meegekregen en welke talenten heb jij hiervoor ontwikkeld? Je leert dit op 5 niveaus te bekijken tijdens het oefenen van de consulten. Energetisch, symbolisch, emotioneel, mentaal, en spiritueel. 

Verder gaan we de tijdslijn van je ontwikkeling verder onderzoeken door de getallen erbij te betrekken die op je flessenkeuze staan. Hieruit ontstaat een matrix waardoor de samenhang tussen de kleuren in je tijdslijn inzichtelijk wordt. Dit geeft de kern van de boodschap weer en de context waaruit deze voortgekomen is. Je leert de numerologische betekenis van kleurenkeuzes in hun opbouw te begrijpen wat je nog meer handvaten geeft hoe je met kleureninformatie kunt werken.

 In level 2 ontdek je de relatie tussen Aura-Soma en andere wijsheidstradities. Deze oude inspiratiebronnen die verwijzen naar het geheel dat we ten allen tijde zijn, wordt aan de hand van de heilige drie-eenheid zichtbaar gemaakt. De raakvlakken met Astrologie, Ayurveda en de wereld van edelstenen en kristallen worden kort behandelt. Level 2 geeft je heel veel extra informatie om vanuit meerdere invalshoeken je consulten te kunnen verdiepen. 

Na het voltooien van Level 1 en Level 2, is het mogelijk je te registeren als practitioner.


Duur: 3 dagen Personal Presentation Skills klik hier 

Omschrijving: Je leert jezelf te presenteren met Aura-Soma. Tijdens deze training ga je de stof van level 1 en 2 integreren en onderzoek je jouw passie. Wat is jouw drijfveer voor wat je doet of wilt gaan doen. Op welke manier past Aura-Soma daarbinnen. Om de beurt oefen je voor de groep hoe jij jezelf met Aura-Soma op originele wijze kan presenteren. Prachtig om te zien hoe tegelijkertijd jouw talenten en gaven hierdoor zichtbaar worden. Een mooie voorbereiding voor het aantrekken van nieuwe klanten en het verbeteren van je PR. Een echte aanrader om Aura-Soma in jezelf te verdiepen.


 Duur: 4 dagen Level 3 klik hier

In level 3 komt het Aura-Soma kleuren systeem zichtbaar aan de grond. Je ontdekt de samenhang van de Levensboom met de heen -en terugreis van de Tarot en de Equilibrium flessen. Fascinerend om te zien en te bemerken hoe de flessen op de Levensboom met jezelf en je dagelijks leven verbonden zijn. Maak kennis met de Levensboom van de Kabbala en ontdek hoe de universele taal van kleur hierdoor een diepere betekenis krijgt. Ik Ben kan nu indalen.

Tijdens de extra verdiepingsdagen zal er vanuit verschillende niveaus dieper op een kleur worden ingegaan aan de hand van een thema. Meditatie, gespreksvoering, visualisatie en het oefenen van consulten. Ervarend leren staat centraal.