Opleiding structuur Kleurentherapie voor de ziel  

Ervaar het wonder dat je bent met de universele taal van kleur 

In het eerste jaar ontwikkel jij met de kleuren je reading skills op ziele-niveau.

Of je nu wilt beginnen als coach, of al werkt als coach, of dit puur voor je eigen spirituele ontwikkeling wilt, dat maakt niet uit.


Deze kleurrijke benadering raakt niet alleen je hart én ziel, maar ook je energetisch veld. 

Een spirituele avontuurlijke reis naar zelfinzicht.

Elke bijeenkomst leer je de kleurenkeuzes te interpreteren vanuit een andere invalshoek.

Je leert ze aan de hand van hun kleurenkeuze te begeleiden naar hun essentie.

Je ontdekt de kracht van dit praktische kleurensysteem waarmee je de ander kan ondersteunen om de diepste verlangens en waarheid te erkennen aan zichzelf.


Hiervoor ondersteun je hen met behulp van de kleuren bij het helen van hun zielenpijn. Spiegelt hun unieke gave en helpt hen bij het vinden van hun zielemissie. Zodat ze hun levenskoers hervinden en de moed kunnen oppakken om wat ze in de schaduw van zichzelf hebben geplaatst nu volop in het licht van wie zij zijn kunnen gaan zetten en delen.

Numerologie, Tarot, Edelstenen, Meesters, Aartsengelen, de Levensboom 

Het archetype van de ordening

null

De wereld van Getallen

Door je kleurenkeuze te benaderen vanuit de samenhang in hun getallenreeks krijg je een caleidoscopisch inzicht in het patroon van jouw tijdslijn en de matrix waarin je je bevind. 
Elke fles is genummerd en bevat tevens informatie over die specifieke getalswaarde. Hiermee ontdek je de universele patronen waarlangs je als mens je ontwikkelt en hoe deze verbonden zijn met de drie tendensen van de drie primaire kleuren.

De weg van de Heldin

Archetypen die universele waarden bevatten en je zicht geven op je levensweg, de weg van de Heldin. Dit proces van écht een heel mens worden verloopt volgens vaste patronen en kleuren. Je ontdekt de universele levenslessen die het proces van ontwikkeling en heelwording in jezelf met alle opgaven en valkuilen omvatten. 

De grote Arcana van de Tarot

null

Edelstenen en Kristallen 

Kristallijne lichtkracht

Ontdek zelf je verwantschap met de kristallen en edelstenen en de helende werking daarvan op jouw energiecentra.


Leer jezelf af te stemmen op je kristallijne lichtkracht waarmee je je lichtlichaam kunt versterken en gronden.


Hun frequentie is verwerkt in de kleuren en versterken elkaar.

Opgestegen Meesters

Opgestegen Meesters zijn lichtwezens en hebben het vermogen om zichzelf van een aards lichaam te voorzien.


Het zijn grote leraren, helers en profeten uit verschillende culturen.


In dit jaar krijg je toegang tot 15 meesters als inspiratiebron voor je eigen heling en levenskoers.

Ontdek hun meesterlijke codes 

Siddharta

The Angel Codes

null

Begrijp waar je ziel naar zoekt

Herinner je vleugels, herinner je vrijheid, herinner je wie je bent en waarvoor je hier bent met de ondersteuning van de Aartsengelen. Dit jaar ga je ze uitnodigen in je leven en met hen samenwerken om je grootsheid te herinneren en te belichamen.


De wijze waarop zij met je communiceren ontvouwt zich elke keer weer op magische wijze in je kleurenkeuze. Onzichtbare krachten maar oh zo voelbaar als je je ervoor open stelt.

De Levensboom 

De levensboom als plattegrond voor je spirituele ontwikkeling. Een systeem dat diep geworteld staat in eeuwenoude kennis en wijsheid van ongeveer vier duizend jaar oud.


In het tweede jaar loop je met behulp van de kleuren de trap op van de aarde tot aan het hoogste top naar het Licht. Je mystieke verbondenheid met het goddelijke, als sacrale bron van alles, wordt wakker.


Je leert nu je Goddelijke uitstraling te gebruiken in je dagelijks leven via je denken, voelen en handelen. Je realiseert de levensboom als een representatie van de hemel op aarde in jezelf via de kleuren die je kiest.

Les in Angelologie

nullAgenda Jaartraining 2023

Data: eerste jaar 2023 -2024

6 |19 nov - 3 |10 dec 2023

13 |14 jan. -  17 |18 febr. - 23 |24 maart

20 |21 april - 11| 12 mei - 25 |26 mei

8 |9juni - 22 |23 juni

Adres: Speerstraat 15 Amsterdam

Tijden: 10.00 tot 17.30

Kosten: 10 weekenden live training: 2.875 euro ( mogelijk ook in 10 termijnen te betalen)


We komen 10 weekenden bij elkaar in mijn huis en je krijgt een verzorgde lunch

Je hoeft nergens die dag voor te zorgen. Alle levende kleuren, edelstenen en kristallen en alle producten die we nodig hebben om deze training tot een diepgaande onvergetelijke ervaring te maken staan je ter beschikking. De lichtfrequenties zal je voelen zodra je binnen stapt en deze verhogen al direct je eigen frequentie. Daarom kan ik deze training niet online geven. Je dient in het energieveld van het kleurenlicht en de kristallen zelf aanwezig te zijn voor optimale beleving en resultaat. Na het eerste jaar staat het je vrij of je de stof wilt verdiepen met de kennis van de levensboom en de Aartsengelen. Dit kan je ook op een later tijdstip volgen, hiervoor ontvang je apart je certificaat.   


Na afloop van elk weekend weet jij jouw kleurencombinatie, je persoonlijke affirmatie en visualisatie, zodat je met heldere intentie en focus je weg die maand kunt vervolgen.

Opleiding Holistic Colour & Light Coach

Via Zoom, houden we tussen de offline lessen één keer per maand contact. Op deze wijze kan je je je kleurenkennis verder integreren in je dagelijks bestaan. De vragen die opkomen n.a.v. de behandelde stof en het proces wat hierdoor is aangeraakt zullen we dan bespreken. Na afloop van elk weekend weet jij jouw kleurencombinatie, je persoonlijke affirmatie en visualisatie, zodat je met heldere intentie en focus je weg die maand kunt vervolgen.

Agenda tweede jaar

Het tweede jaar komen we 1 dag per 2maanden samen, dus om de 6 weken.

Je dient hiervoor kennis te hebben van het Aura-Soma kleurensysteem.

Je kennis van de flessen op de levensboom krijgt een nieuwe dimensie.

Een verdieping van je kennis en wijsheid waarmee je je cliënten goed kan bijstaan op hun levensweg. 


Adres: Speerstraat 15 Amsterdam

Kosten: 125 per dag 

Tijden: 10.00 tot 17.30

Via Zoom, houden we één keer per maand contact


Indien je nog vragen hebt of twijfelt of deze opleiding je datgene zal geven waarnaar jij verlangt, neem dan contact mij op en laat je telefoonnummer achter zodat we dit ook telefonisch kunnen bespreken. Dan kunnen we ons beter op elkaar afstemmen waardoor je na afloop weet wat voor jou het meest passend is.