Kleurentherapie voor de ziel

Opleiding structuur

Het eerste jaar


In het eerste jaar leer je je innerlijke radio af te stemmen op de frequenties van kleur. Je wordt dit jaar steeds meer ontvankelijk voor de lichtfrequenties van kleur en het licht zelf.


Je ontdekt jouw Ware Aura, de kleur die het diepst resoneert met jouw wezenskern, je ziel.

De stem van je ziel ga je beter verstaan, je intuïtie meer vertrouwen en de kracht van wie je bent begint te groeien. Je maakt jezelf vrij van dat wat niet langer bij je past. Ook wat in je schaduw verborgen ligt ruim je op en wat van onschatbare waarde is eigen je jezelf toe.


Je spontane helende inzichten laten de schellen van je ogen vallen. Je ontwaakt in en nieuwe wereld en voelt je als herboren. Het geeft je weer vleugels om te gaan voor het leven waarvoor je geboren bent. Om te gaan stralen, je verlangens te manifesteren, je leven te vervullen met wat je het allerliefste doet en waar je steengoed in bent. Je diende het zelf nog alleen te zien en te geloven, met het duwtje in je rug die je dit jaar zeker zal krijgen.


Dit eerste jaar staat allemaal in het teken van het bevrijden van jouw potentieel en je specifieke talent waarmee jij kan stralen in je eigen grootsheid, zodat je kan beginnen met het geven van betaalde consulten op jouw eigen wijze. 

Na het eerste jaar ontvang je een certificaat als Holistic Color-Light Coach.  

Tijdens het eerste jaar oefen je met elkaar, vrienden en kennissen. Het tweede jaar


IIn het tweede jaar ga je de kleuren uitleggen op de lichtpaden en lichtvelden van de levensboom. Tweeëndertig paden waarin je de codes van het leven, de codes van creatie en de codes van de ziel in jezelf gaat verkennen. Je leert hoe je hiermee zelf een zielelezer kan worden en deze wijsheid kan gebruiken om anderen te coachen.


Alles valt dit jaar als een puzzle in elkaar. Je weet hierna écht tot welke korf jouw ziel behoort. Wat daarom altijd je zielemissie zal zijn en met welk instrument je dit wilt doen in dit leven. Dit jaar word je steeds beter en groter als Hemelmens op aarde. 

De kleuren leren duiden

De taal van kleur als een pad naar zelfinzicht is een avontuurlijke reis. Elke bijeenkomst leer je nieuwe kleurenkeuzes te interpreteren. De codes die erin verborgen liggen te ontvouwen en een totaal beeld te krijgen van wat hiermee wordt uitgedrukt. 


De kleuren laten zien waarbij ze geholpen willen worden en waar zij in zichzelf naartoe willen. Je zult het alleen van henzelf te horen, want de grootste gids zit in henzelf. Jij duid de kleuren, jij helpt ze naar hun essentie te gaan en stelt die vragen zodat zij zich kunnen verbinden met wat hen zo diep beroerd en het innerlijke conflict waarin zij zich gevangen voelen.


Je ondersteunt de mens bij het helen van hun zielenpijn en met de kleuren hun schaduwzijde naar hun lichtzijde te brengen. Zodat zij zich kunnen gaan identificeren met hun grootsheid en bewust worden van hun unieke gave. Je helpt ze hun zielemissie en levensdoel helder voor ogen te krijgen, zodat ze hun koers hervinden. 


In het eerste jaar ontwikkel jij je coaching skills. Of je nu nog wilt beginnen of al werkt als coach, dat maakt niet uit. Want deze stijl van coaching vind plaats op de ziel met gebruik van kleureninformatie. Een totaal nieuwe ervaring. 


*  Wat ga je leren:

* De opbouw van kleuren en het ontleden van de verborgen kleuren

* De universele taal en energie van kleur en licht

* De vijf niveaus in de interpretatie van kleur: symbolisch, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel, 

* Kleurbewustzijn, de onzichtbare boodschappen van kleur 

* De drie tendensen van de drie primaire kleuren in de drie krachtcentra

* De psychologie van de chakra's

Kleuren voor chakra balans en de ontwikkeling van je lichtlichaam

* Kleuren in relatie tot de 22 archetypische lessen van de grote arcana van de Tarot

* Je Matrix uitrekenen met de numerologie van je kleurenkeuze

* Je schaduwzijde in het licht zetten met de rescue flessen 

* Kleuren voor heling van het innerlijke kind en nieuwe tijdskinderen

* De lichtwereld van de opgestegen Meesters en Aartsengelen


Elk weekend staat een onderwerp centraal en bouwt voort op de stof van daarvoor. Na afloop van elke module van elk weekend integreer je de lesstof door elkaars kleurenkeuze in de groep verder te onderzoeken. Op deze manier leer je ook ervaringsgericht de kennis van de kleuren te begrijpen en kan de veelheid aan kennis op een dieper niveau beklijven. 


Elke dag openen we met een geleide meditatie en intentie voor de dag, kies je je eigen kleuren om aan de hand van de nieuwe lesstof dit in jezelf te gaan onderzoeken. Elk weekend ervaar je op een steeds diepere laag de betekenis en impact van de kleurenkeuze in jezelf en bij de ander. Na een intens jaar van transformatie heb je de kleuren echt doorvoelt en doorleefd.


De betekenis en impact van iemands kleurenkeuze kan je dan op alle vijf niveau's bespreken. Hierdoor ben je na een jaar in staat om zelf kleurenconsulten te geven binnen jouw praktijk of bedrijf of zelf je eigen praktijk hiermee te beginnen.

Numerologie, Tarot, de Levensboom 

Het Aura-Soma kleurensysteem correspondeert met meerdere systemen. Elk systeem biedt een manier om de aard van onze realiteit te begrijpen en waar te nemen. Elk systeem werpt licht op de andere, waardoor ze meer begrip en diepte krijgen naarmate ze zich vermengen. Vanuit de kleuren leer je de verbindingen te leggen met de andere systemen waardoor het een volledig geheel voor je word. 


De grote Arcana van de Tarot:


chakraset


De Tarot geeft een schilderachtige beschrijving van de menselijke reis van evolutie. Van archetypen die universele waarden bevatten en je zicht geven op je levensweg. De weg van de Held, het proces van écht een heel mens worden, verloopt volgens vaste patronen. De grote arcana van de Tarot weerspiegelt het universele verloop van dit ontwikkelingsproces. Het geeft inzicht in de universele levenslessen die het proces van ontwikkeling en heelwording in jezelf met alle opgaven en valkuilen omvatten. Het laat je zien wat je sterke punten zijn en wijst je op je blinde vlekken. Je creative en inspirerende onbewuste krijgt dit jaar alle ruimte om met de afbeeldingen te gaan associëren wat weer nieuwe zicht op je proces zal werpen. De wereld van edelstenen en kristallen


edelstenen en hun kleuren


Ontdek zelf de verwantschap van de kristallen en edelstenen met je eigen ziel en de versterking op je energiecentra.

Je gaat je afstemmen op je eigen innerlijke kristallijne lichtkracht om je lichtlichaam te integreren in je fysieke lichaam.

Kristallen zijn energieën en kleurenstralen die je hele zijn beïnvloedt op een manier die je geweldige genezing, schoonheid en licht in je leven biedt. Het versterkt je eigen potentieel, de heilige essentie van je innerlijke eigen bron.De wereld van Getallen, het archetype van de ordening


null


Door je kleurenkeuze te benaderen vanuit de samenhang in hun getallenreeks krijg je een caleidoscopisch inzicht in het patroon van jouw tijdslijn en de matrix waarin je je bevind. Elke fles is genummerd en bevat dus tevens de informatie over die specifieke getalswaarde. Dit gecombineerd met de archetypische levenslessen is gekoppeld aan de basisbetekenissen van de drie primaire kleuren. Ook hier zie je de universele patronen terug waarlangs je als mens je ontwikkeld .De wereld van de opgestegen Meesters


null


Opgestegen Meesters zijn lichtwezens en hebben het vermogen om zichzelf van een aards lichaam te voorzien. De Meesters presenteren zich aan je wanneer je met een bepaald levensthema bezig bent. Het zijn grote leraren, helers en profeten uit verschillende culturen. In dit jaar ga je deze inspiratiebron gebruiken voor je eigen heling en wijze raad. Je leert je erop af te stemmen en deze mee te nemen in je meditatie, om de energie van die meester en de kwaliteit die hij of zij vertegenwoordigt in jezelf op te nemen. Ze herinneren je eraan dat ook jij een lichtwezen bent en op welke wijze jij zorg kan dragen voor de ontwikkeling van je licht-lichaam. De Meesters helpen je Meester te worden over je zelf en je eigen leven. Ze belichten datgene wat je verhindert om je potentieel te benutten en je ware zelf te leven met de kleuren die je kiest. Ontdek de universele krachten van de Aartsengelen


null


De Engelen en Aartsengelen bieden je hulp om van je leven een hemel op aarde te maken. Ze werken vanuit de eenheid van je ziel. Je ziel is onverbrekelijk verbonden met alle universele krachten. Dit jaar ga je ze uitnodigen in je leven om weer samen te werken en je te helpen weer groots te zijn. De wijze waarop zij met je communiceren ontvouwt zich elke keer weer op magische wijze in je kleurenkeuze. Onzichtbare krachten maar oh zo voelbaar als je je ervoor open stelt. De levensboom van de Kabbala helpt je te worden wie je bent


kleuren op de levensboom


De levensboom als plattegrond voor je spirituele ontwikkeling. Een systeem dat diep geworteld staat in eeuwenoude kennis en wijsheid van ongeveer vier duizend jaar oud. Dit jaar loop je met behulp van de kleuren de trap op van de aarde tot aan het hoogste top naar het licht.


Je mystieke verbondenheid met het goddelijke, als sacrale bron van alles, wordt wakker. De lichtpaden en de lichtvelden van de Aartsengelen gaan nu écht in je leven. Je weet nu de Goddelijke uitstraling te gebruiken in je dagelijks leven via je denken, voelen en handelen. Je realiseert de levensboom als een representatie van de hemel op aarde in jezelf via de kleuren die je kiest. Agenda Jaartraining 2022-2023

Data: eerste jaar 2022-2023

 5|6 nov. 10|11 dec.

14|15 jan. 11|12 febr. 18|19 mrt 2|3 april

13|14 mei, 10|11 juni en 1|2 juli

Adres: Speerstraat 15 Amsterdam

Tijden: 10.00 tot 17.30

Kosten: 9 weekenden live training: 2.875 euro ( mogelijk ook in overleg in termijnen te betalen)


We komen 9 weekenden bij elkaar in mijn huis en je krijgt een verzorgde lunch

Je hoeft nergens die dag voor te zorgen. Alle levende kleuren, edelstenen en kristallen en alle producten die we nodig hebben om deze training tot een diepgaande onvergetelijke ervaring te maken staan je ter beschikking. De lichtfrequenties zal je voelen zodra je binnen stapt en deze verhogen al direct je eigen frequentie. Daarom kan ik deze training niet online geven. Je dient in het energieveld van het kleurenlicht en de kristallen zelf aanwezig te zijn voor optimale beleving en resultaat. Na het eerste jaar staat het je vrij of je de stof wilt verdiepen met de kennis van de levensboom en de Aartsengelen. Dit kan je ook op een later tijdstip volgen, hiervoor ontvang je apart je certificaat.   


Via Zoom, houden we één keer per maand contact

Op deze wijze krijg je de ruimte om de stof verder eigen te maken en deze te integreren in je dagelijks bestaan. Daarin zal ik de vragen beantwoorden die opkomen n.a.v. de behandelde stof en het proces wat hierdoor in je is aangeraakt. Je proces ondersteuning loopt dus door online. Daarnaast ontvang je na elk weekend jouw persoonlijke affirmatie en visualisatie, zodat je met heldere intentie en focus je weg die maand kunt vervolgen.

Agenda tweede jaar

Het tweede jaar komen we 1 dag per maand samen.

Je dient hiervoor kennis te hebben van het Aura-Soma kleurensysteem.

Je kennis van de flessen op de levensboom krijgt een nieuwe dimensie.

Een verdieping van je kennis en wijsheid waarmee je je cliënten goed kan bijstaan op hun levensweg. 


Adres: Speerstraat 15 Amsterdam

Elf Engelen dagen, verspreid over 12 maanden, bij mij thuis: 1375 euro ( mogelijk ook in overleg in termijnen te betalen)

Tijden: 10.00 tot 17.30

Via Zoom, houden we één keer per maand contact


Indien je nog vragen hebt of twijfelt of deze opleiding je datgene zal geven waarnaar jij verlangt, neem dan contact mij op en laat je telefoonnummer achter zodat we dit ook telefonisch kunnen bespreken. Dan kunnen we ons beter op elkaar afstemmen waardoor je na afloop weet wat voor jou het meest passend is.