Opleiding structuur Kleurentherapie voor de ziel  

Ontdek de universele taal van kleur 

In het eerste jaar ontwikkel jij je coaching skills als colour-light coach. Of je nu wilt beginnen of al werkt als coach, dat maakt niet uit. Want deze stijl van coaching vind plaats op de ziel en de ziel spreekt een andere taal dan je hoofd.


De taal van kleur als een pad naar zelfinzicht is een avontuurlijke reis. Elke bijeenkomst leer je nieuwe kleurenkeuzes te interpreteren. De kleurencodes in jezelf te onderzoeken om een totaalbeeld te krijgen van je kleurenkeuze. 


Je leert de kleuren als leidraad te nemen om in gesprek te komen over wat ze onbewust aan zichzelf vertellen. Want elke kleurencombinatie vertelt een verhaal, alleen wat is het verhaal van die persoon daarachter. Je begeleid ze naar hun essentie, zodat de grootste gids in henzelf de waarheid over wie zij zijn en waarnaar ze verlangen kan blootgeven.


Je ondersteunt ze bij het helen van hun zielenpijn. Je spiegelt hun unieke gave en helpt hen bij het vinden van hun zielemissie. Zodat ze hun levenskoers hervinden en de moed kunnen oppakken om wat ze in de schaduw van zichzelf hebben geplaatst nu volop in het licht van zichzelf kunnen laten stralen en delen.

Wat ga je leren 

* De opbouw van kleuren en het ontleden van de verborgen kleuren

* De universele taal en energie van kleuren-licht

* De vijf niveaus van kleur: symbolisch, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel 

* Kleurbewustzijn, de onzichtbare boodschappen van kleur 


* De drie tendensen van de drie primaire kleuren in de drie krachtcentra

* De psychologie van de chakra's

* Kleuren voor chakra balans en de ontwikkeling van je lichtlichaam


* Kleuren in relatie tot de 22 archetypische lessen van de grote arcana van de Tarot

* Het werken met getallen, de numerologie van je Matrix achterhalen


* Je schaduwzijde in het licht zetten met de rescue flessen 

* Kleuren voor heling van het innerlijke kind en nieuwe tijdskinderen

* De lichtwereld van de opgestegen Meesters en Aartsengelen


Elke dag openen we met een geleide meditatie en intentie voor de dag. Je kiest daarna je eigen kleuren om aan de hand van de nieuwe lesstof de betekenis daarvan in jezelf te onderzoeken. Elk weekend ervaar je op een steeds diepere laag de betekenis en impact van de kleurenkeuze in jezelf en bij de ander.


Elk weekend staat een ander onderwerp centraal en bouwt voort op de stof van daarvoor. Een intens jaar van transformatie waarin je gaat stralen in je ware aura-kleur.


Na dit jaar ben je in staat om zelf kleurenconsulten te geven binnen jouw praktijk of bedrijf of zelf je eigen praktijk hiermee te beginnen.

Numerologie, Tarot, de Levensboom 

De grote Arcana van de Tarot:


chakraset


De Tarot geeft een schilderachtige beschrijving van de menselijke reis van evolutie. Archetypen die universele waarden bevatten en je zicht geven op je levensweg, de weg van de Heldin. Dit proces van écht een heel mens worden verloopt volgens vaste patronen en kleuren. Het geeft je inzicht in het universele verloop van het ontwikkelingsproces die ieder mens te gaan heeft. Je ontdekt de universele levenslessen die het proces van ontwikkeling en heelwording in jezelf met alle opgaven en valkuilen omvatten. Het geeft je zicht op je sterke punten en wijst je op je blinde vlekken. Je creative en inspirerende onbewuste krijgt dit jaar alle ruimte om met de afbeeldingen en kleuren nieuwe zicht te werpen op je weg van de Heldin.De wereld van edelstenen en kristallen


edelstenen en hun kleuren


Ontdek zelf de verwantschap van de kristallen en edelstenen met je eigen ziel en de versterking op je energiecentra.

Je gaat je afstemmen op je eigen innerlijke kristallijne lichtkracht om je lichtlichaam te integreren in je fysieke lichaam.

Kristallen en edelstenen zijn energieën en kleurenstralen die je hele wezen raken. Ze bieden je een manier om zorg te dragen voor je eigen genezing, schoonheid en licht in je leven.
De wereld van de opgestegen Meesters


null


Opgestegen Meesters zijn lichtwezens en hebben het vermogen om zichzelf van een aards lichaam te voorzien. De Meesters presenteren zich aan je wanneer je met een bepaald levensthema bezig bent. Het zijn grote leraren, helers en profeten uit verschillende culturen. In dit jaar ga je deze inspiratiebron gebruiken voor je eigen heling en wijze raad. Je leert je erop af te stemmen en deze mee te nemen in je meditatie, om de energie van die meester en de kwaliteit die hij of zij vertegenwoordigt in jezelf op te nemen. De universele krachten van de Aartsengelen


null


De Engelen en Aartsengelen bieden je hulp om van je leven een hemel op aarde te maken. Ze werken vanuit de eenheid van je ziel. Je ziel is onverbrekelijk verbonden met alle universele krachten. Dit jaar ga je ze uitnodigen in je leven en met hen samen werken om je grootsheid te durven gaan belichamen. De wijze waarop zij met je communiceren ontvouwt zich elke keer weer op magische wijze in je kleurenkeuze. Onzichtbare krachten maar oh zo voelbaar als je je ervoor open stelt.De levensboom van de Kabbala helpt je te worden wie je bent


kleuren op de levensboom


De levensboom als plattegrond voor je spirituele ontwikkeling. Een systeem dat diep geworteld staat in eeuwenoude kennis en wijsheid van ongeveer vier duizend jaar oud. In het tweede jaar loop je met behulp van de kleuren de trap op van de aarde tot aan het hoogste top naar het Licht.


Je mystieke verbondenheid met het goddelijke, als sacrale bron van alles, wordt wakker. De lichtpaden en de lichtvelden van de Aartsengelen gaan nu écht in je leven. Je weet nu de Goddelijke uitstraling te gebruiken in je dagelijks leven via je denken, voelen en handelen. Je realiseert de levensboom als een representatie van de hemel op aarde in jezelf via de kleuren die je kiest.

null
Door je kleurenkeuze te benaderen vanuit de samenhang in hun getallenreeks krijg je een caleidoscopisch inzicht in het patroon van jouw tijdslijn en de matrix waarin je je bevind. 
Elke fles is genummerd en bevat tevens informatie over die specifieke getalswaarde.
Ook hier ontdek je de universele patronen waarlangs je als mens je ontwikkeld en hoe deze verbonden zijn met de drie tendensen van de drie primaire kleuren.
This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Agenda Jaartraining 2023

Data: eerste jaar 2023

14|15 jan. 11|12 febr. 18|19 mrt. 2|3 april

13|14 mei, 10|11 juni, 1|2 juli

9|10 sept. 14|15 okt. 11|12 nov

Adres: Speerstraat 15 Amsterdam

Tijden: 10.00 tot 17.30

Kosten: 10 weekenden live training: 2.875 euro ( mogelijk ook in overleg in termijnen te betalen)


We komen 10 weekenden bij elkaar in mijn huis en je krijgt een verzorgde lunch

Je hoeft nergens die dag voor te zorgen. Alle levende kleuren, edelstenen en kristallen en alle producten die we nodig hebben om deze training tot een diepgaande onvergetelijke ervaring te maken staan je ter beschikking. De lichtfrequenties zal je voelen zodra je binnen stapt en deze verhogen al direct je eigen frequentie. Daarom kan ik deze training niet online geven. Je dient in het energieveld van het kleurenlicht en de kristallen zelf aanwezig te zijn voor optimale beleving en resultaat. Na het eerste jaar staat het je vrij of je de stof wilt verdiepen met de kennis van de levensboom en de Aartsengelen. Dit kan je ook op een later tijdstip volgen, hiervoor ontvang je apart je certificaat.   


Via Zoom, houden we één keer per maand contact

Op deze wijze krijg je de ruimte om de stof verder eigen te maken en deze te integreren in je dagelijks bestaan. Daarin zal ik de vragen beantwoorden die opkomen n.a.v. de behandelde stof en het proces wat hierdoor in je is aangeraakt. Je proces ondersteuning loopt dus door online. Na afloop van elk weekend weet jij jouw kleurencombinatie, je persoonlijke affirmatie en visualisatie, zodat je met heldere intentie en focus je weg die maand kunt vervolgen.

Agenda tweede jaar

Het tweede jaar komen we 1 dag per 2maanden samen, dus om de 6 weken.

Je dient hiervoor kennis te hebben van het Aura-Soma kleurensysteem.

Je kennis van de flessen op de levensboom krijgt een nieuwe dimensie.

Een verdieping van je kennis en wijsheid waarmee je je cliënten goed kan bijstaan op hun levensweg. 


Adres: Speerstraat 15 Amsterdam

Elf Engelen dagen, verspreid over 12 maanden, bij mij thuis: 1375 euro ( mogelijk ook in overleg in termijnen te betalen)

Tijden: 10.00 tot 17.30

Via Zoom, houden we één keer per maand contact


Indien je nog vragen hebt of twijfelt of deze opleiding je datgene zal geven waarnaar jij verlangt, neem dan contact mij op en laat je telefoonnummer achter zodat we dit ook telefonisch kunnen bespreken. Dan kunnen we ons beter op elkaar afstemmen waardoor je na afloop weet wat voor jou het meest passend is.