arrow_drop_up arrow_drop_down

SoulTrack

Durf te dromen voor Goud-vind de wortel van Jouw Geluk

Stress is een natuurlijk gevolg van weerstand tegen verandering

Wanneer je star volhoud aan je beschermende weerstand, streef je jouw doel voorbij en put je jezelf uit. Uitputting beperkt de toevoer van voedingsstoffen naar je cellen. Chronische spierspanning vanwege teveel stress verstoord ook het reinigingsproces.  Op den duur leidt dit tot lichamelijke en psychische klachten en je vraagt je af waar het vandaan komt. Je cellen zijn dan in disharmonie, jij voelt je niet in harmonie, je gedachten trekken je gevoel van eigenwaarde naar beneden en je energieniveau keldert. Spiritueel kan je ook wel wat hulp gebruiken. Alles hangt met elkaar samen en ik ga je leren jezelf te helen.

Durf te dromen vanuit je heelheid 

Van ziel tot cel ben je doordrongen van de kracht van de universele intelligentie. Maar je geest zit gevangen in een ander denkkader. Daar zit 'em de kneep. Die ga je aanpakken, je oude overtuigingen die je weerhouden om te groeien ga je transformeren door te denken vanuit je hart.


Aan de hand van Aura-Soma en Engelen kaarten ga je ontdekken welk pad je nu loopt, welke kracht je nu aan het ontwikkelen bent en waar je naartoe reist. Dat geeft inzicht in wat jou nu werkelijk voedt.


Op basis daarvan gaan we een voedingswijzer maken voor zowel je lichaam, geest als ziel. Dan weten wij ook wat zich in jouw lichaam wilt bevrijden en hoe ik je kan ondersteunen met mijn healing touch.

'Ik Ben Wie Ik Ben'. 

Deze helende reis zal je uitdagen om je gevoel van eigenwaarde, je diepste waarden en de wijze waarop je bent uit één stuk te leven.


Het zal je uitnodigen om naar de stem van je ziel te luisteren, zodat je hart weer de zetel kan zijn van je gedachten en jij je kunt open stellen voor liefde, het licht, God!


Dit is een belangrijke stap voor het inwijden en voortzetten van je zelf-heling. Om jezelf over te geven en los te laten, en gewoon te zijn!


Dat jij de zuiverheid van je eigen ziel, ik ben wie ik ben, weer herinnert. en vanuit dit besef gaat leven. Wanneer jij jezelf hieraan blijft herinneren en vanuit dit besef gaat leven, dan kan het niet anders dat je die zuiverheid in alles en iedereen gaat opmerken. 

Overgave aan je chronische vermoeidheid is de enige weg om eruit te komen

SoulTrack is een spiritueel pad waarin je drie maanden je eigen innerlijke hulpbronnen gaat aanboren voor je heling.

Je leert je te verbinden met dat deel van jezelf dat al genezen is.

Te vertrouwen op je zelfgenezende kracht door je respons op stress zelf te reguleren.

Je geest te beheersen en tot rust te brengen met waakzame introspectie en intentie. 

Te communiceren met je lichaam en je klachten aan te pakken.

Een proces van het verruimen van je natuurlijke bewustzijn en vertrouwen.

Je genezingsproces laten ontkiemen door jezelf en het leven te gaan aanvaarden.

Helen heeft mij geholpen om weer helemaal in mijn lichaam te kruipen en om me weer goed te voelen. Een paar jaar terug heb ik een burn-out gekregen. In eerste instantie was het zaak om te slapen. Heel veel te slapen, maar daarna was er meer nodig dan slaap. Op een holistische wijze is Helen met mij het gesprek aan gegaan. Van meditatie tot massage tot de energie van licht en kleuren tot het aanpassen van mijn voedingspatroon. Al deze puzzelstukjes hebben mij geholpen om de touwtjes weer in handen te krijgen en mijn energie terug te vinden. Dankjewel Helen voor je begeleiding op deze mooie reis!
Josine

Ontdek je levensvervulling

Deze fase van uitputting kan je ook zien als een wake up call van je ziel die je creatieve vonk wilt ontvlammen. Hiervoor ga je de stille getuige in jezelf ontwikkelen zodat die een glimp van je ziel kan opvangen.


Dan ga je het grotere wat door je heen wilt werken ontdekken via je dromen, meditaties, visualisaties, affirmaties, fantasieën, je lichamelijke sensaties, je vermogen tot liefhebben, je creatieve betrokkenheid in relaties en het dagelijks leven.


Een proces van laten verwonderen door het leven zelf en datgene wat spontaan uit jezelf komt. Van ontdekken wat jouw liefdespad is en de kracht en energie ervaren doordat je jouw leven nu zelf vorm begint te geven. Wetend dat jij een unieke schepper bent van het leven waarvan jij droomt.

Helen is Harmoniseren

In deze drie maanden ga jij zelf die extreme stress opheffen en ontdekken dat je gezondheid er altijd al was. Je gezondheid wacht op harmonie, want dat is de geliefde toestand waarin je levensenergie weer volop kan stromen. Een gezonde cel is altijd in harmonie met zijn omgeving en kan dan alleen doeltreffend zijn taak uitvoeren.


In harmonie zijn, daarop zit je beproeving! In balans komen en hoe in evenwicht te blijven vormt je karakter en de ontwikkeling van je ziel. Wanneer jij in harmonie bent, als je gedachten, handelen en spreken in vrede zijn, dan worden de hogere dimensies van je ziel gestimuleerd en je hogere bewustzijn geactiveerd.

Je uitputting opheffen door op alle niveaus je levensenergie vrij te laten stromen

SoulTrack is een spiritueel pad waarin je de taal van je lichaam en ziel gaat begrijpen. Het is een praktijk leersysteem waarin je gaat ontdekken hoe jouw ziel zich uitdrukt en levensvervulling zoekt. Hoe je zelf weer contact kunt maken met die wonderbaarlijke kracht om je leven te helen.


Gebruik deze speciale tijd voor de transformatie van je ziel naar celniveau, voor bewuste opbouw van je energieniveau en ga je diepste wensen ontdekken en deze stap voor stap leven. Ontdek de schoonheid van toevalligheden die je spontaan toevallen als jij in harmonie ben.


  • Voed je cellen met pure voeding en plantaardige supplementen en harmoniserende trillingsfrequenties.
  • Neem de vuurproef en zie de bron van je crisis onder ogen als positieve levensles.
  • Kom thuis in je lijf, geniet van wie je bent en lift je energiefrequentie.
    • Het leven wordt dan lichter en een positieve vicieuze cirkel waarop je durft te vertrouwen.

Begrijp dat juist door te verbinden met de bron van de schepping, jij zelf ook het verloop daarvan kunt veranderen. 

Door je opdrachten zelf te beoefenen en deze bewust te ondergaan maak je de aangeboden kennis eigen.

Dan wordt het iets van jezelf en voedt het jouw kennis en wijsheid.

Dan weet jij voortaan te onderscheiden wat optimaal voedend is voor jouw gezondheid, geluk en levensvervulling.

Healing als gezamenlijke reis

Omdat geen twee mensen aan elkaar gelijk zijn, volgt ieder zijn eigen zielepad. 

De toverformule van jouw heling ligt in onze relatie, of wij elkaar begrijpen en een mate van verbondenheid voelen. 

Het is een reis om onder al je stressoren de diepte van je ziel te bereiken. 

Vertrouwen, intimiteit, zorg, aandacht en compassie leiden tot een speciale band.

Hierdoor wordt jouw SoulTrack verheven tot een helende kunst.


Hiervoor is het belangrijk dat wij voorafgaand een kennismakingsgesprek hebben.

Maak gratis kennis.