arrow_drop_up arrow_drop_down

Vind de wortel van jouw geluk

Je kunt veel aan je eigen genezing doen wanneer je jouw geloof in wie je denkt dat je bent en wat je ziet durft te verlaten en te vertrouwen op je verlichte geest.

Stress is een natuurlijk gevolg van weerstand tegen verandering

  • Zit je in de knoop met jezelf of met iets binnen je werk of relatie?
  • Voel je je niet zo lekker in je vel, heb je het gevoel dat de energie er wel is maar er niet uitkomt?
  • Is je accu leeg en krijg je steeds meer lichamelijke klachten?
  • Heb je last van je darmen, moeilijke spijsvertering, een prikkelbaar darm syndroom?
  • Zit je ademhaling te hoog en kan je deze niet meer zelf verdiepen omdat je niet kan ontspannen?
  • Begin je steeds meer te piekeren en herken je dat je gedachten je gevoel van eigenwaarde naar beneden haalt? 
  • Voel je steeds vaker je angsten de kop op steken?

Dwang en conflict

Alles wat je in je leven wilt veranderen, wilt corrigeren, bevind zich op het niveau van het denken. Wanneer je star volhoud aan je beschermende weerstand, streef je jouw doel voorbij en put je jezelf uit. Uitputting beperkt vervolgens de toevoer van voedingsstoffen naar je cellen en de afvoer van gif-afvalstoffen. Je lichaam begint hierdoor te verzuren en te verstrammen met alle gevolgen van dien. Je al of niet bewuste chronische spierspanning als reactie op je denken veroorzaakt nog meer stress wat weer een extra negatief effect heeft op je denken. Kortom, je bent beland in een vicieuze cirkel waarin je onmachtig bent om eruit te komen, want anders had je dat al gedaan. In dit traject leer jij zonder dwang jezelf in een richting te sturen die niet in conflict is met je ware Zelf.

Zet je wenspad uit

Van ziel tot cel ben je doordrongen van de kracht van de universele intelligentie. Maar je denkgeest zit gevangen in een ander denkkader. Daar zit 'em de kneep. Die ga je aanpakken door nu je optimale verbindingspad te maken tussen jezelf en je goddelijke zelf.. Elke keer als je dit pad bewandelt voeg je er iets positiefs toe en laat je iets constructiefs achter. De kracht van herhaling verdiept je zielepad waardoor je onderweg steeds meer ontdekt van wat daarvoor voor je verborgen bleef. Met de kracht van jouw gedachten schep je voortdurend een nieuwe vorm op je weg die jouw ziel dient en die van anderen. De illusie van scheiding, van opgesloten zijn in jezelf, hevel je over naar het rijk waarin alles verbonden en in beweging is met al het andere, het rijk van het Nu.

Helen heeft mij geholpen om weer helemaal in mijn lichaam te kruipen en om me weer goed te voelen. Een paar jaar terug heb ik een burn-out gekregen. In eerste instantie was het zaak om te slapen. Heel veel te slapen, maar daarna was er meer nodig dan slaap. Op een holistische wijze is Helen met mij het gesprek aan gegaan. Van meditatie tot massage tot de energie van licht en kleuren tot het aanpassen van mijn voedingspatroon. Al deze puzzelstukjes hebben mij geholpen om de touwtjes weer in handen te krijgen en mijn energie terug te vinden. Dankjewel Helen voor je begeleiding op deze mooie reis!
Josine

Helen is Harmoniseren

Je gezondheid wacht op harmonie, want dat is de geliefde toestand waarin je levensenergie weer volop kan stromen. Een gezonde cel is altijd in harmonie met zijn omgeving en kan alleen dan doeltreffend zijn taak uitvoeren, zo werkt het dus ook bij jou. Je geliefde toestand is dus die van harmonie, daarop zit je beproeving. Dat vormt je karakter, de ontwikkeling van je ziel en activeert je hoger bewustzijn. Deze moeilijke fase van uitputting, verwarring, paniek, het écht niet meer weten, is een wake up call van je ziel die je creatieve vonk wilt ontvlammen. Durf verantwoordelijkheid te nemen voor je leven hoe je verder met je toekomst wenst om te gaan.

Elke genezing komt neer op bevrijding van angst