arrow_drop_up arrow_drop_down

Herken Je Ware Zelf In Het Licht van Kleuren

Voedsel Voor De Ziel

De Reis van de Ziel gezien vanuit het Licht van Kleuren

Als medium zet ik graag jouw kleurenkeuze centraal, zodat ik de boodschappen gericht voor jou kan ontvangen. Deze zullen altijd het licht in jou aanboren, waardoor je zelf in contact komt met jouw innerlijke gids. De antwoorden die je dan zal krijgen kunnen heel verrassend zijn en tegelijkertijd ook zo eigen. Een anker voor je zelfvertrouwen en de stappen die je voor jezelf wilt zetten.

Ik geloof dat iedereen bronnen van licht in zichzelf kan aanboren en dat dit de ultieme helende kracht is die er bestaat. Als ik praat over het licht, dan refereer ik aan het oneindige licht, de universele intelligentie, de bron van alles. Iedereen die ik ontmoet zie ik als een afspiegeling daarvan, als een volmaakte schoonheid op zichzelf. Daar hoeft helemaal niets aan verandert te worden, je dient alleen je vermommende omhulling af te doen.

Een herinneringsproces waarbij de kleuren die je kiest prachtig ondersteunend zijn. Want deze weerspiegelen wat leeft in jouw ziel waardoor jouw waarheid in helder daglicht komt te staan. Een kleurrijke uitnodiging om jouw Pure Ik in al haar facetten te omarmen.

Puur zijn is mijn motto, vandaar mijn bedrijfsnaam Pure Lifestyle.

Mijn eigen diepte en hoogtepunten zijn altijd een belangrijke katalysator geweest voor de zoektocht naar mijn eigen heling en zingeving. En vanuit die processen heb ik telkens weer mijn eigen kennis en wijsheid voort ontwikkeld.

Daarnaast ben ik een medium, healer en therapeut en heb de gave om boodschappen voor je te ontvangen die je verder helpen in je proces. Let wel, ik kan niet je toekomst voorspellen, maar je wel helpen vanuit je kracht jouw eigen toekomst vorm te geven en de juiste beslissingen te nemen.


Ik kan je helpen bij het volgende om in je kracht te komen:

  • Helen van je fysieke en/of psychische trauma's 
  • Herstellen van je burn-out of chronisch vermoeidheid 
  • Leiderschap te krijgen over je eigen leven.


Ik werk niet lineair maar circulair want ik werk holistisch. Ik stem mij af op jouw behoefte en dat wordt het startpunt van de reis die we samen gaan maken om antwoorden te vinden op jouw vragen.

Uit mijn ervaring blijkt dat het diepste antwoord zich steeds weer onthult uit de zich ontvouwende behoeften van je hart en ziel.

Het Bevrijden Van De Zielskracht Van Vrouwen Is Mijn Missie

Mijn Levensloop

Nadat ik samen met collega's praatgroepen voor vrouwen had opgezet eind jaren 70 en later het eerste meiden wegloophuis in Amsterdam, realiseerde ik mij in een flits dat verandering van binnen uit moest komen. 

Het sociaal cultureel werk ruilde ik in voor het lichaamsgerichte psychologische terrein. Ik begon met twee opleidingen tegelijkertijd: Unitive body-oriënted psychotherapy en Biodynamische psychologie/massage.

Beide aanpak hebben mij de weg naar binnen geleid, naar verbondenheid met mijn innerlijk lichaam, naar Zijn in het hier en nu. Hierdoor kon ik de theorie van hoe je geschiedenis zich markeert in zowel je karakter- als lichaamsstructuur zelf ervaren.

In 1984 opende ik hiervoor mijn praktijk en ontwikkelde een werkwijze waarbij ik beide vormen tot één geheel integreerde. Mijn werkwijze werkte: ik merkte dat het betrekken van het lichaam bij het proces, een geweldige onthulling gaf van wat je met je meedraagt én wie je in essentie bent. 

Daarom ging ik in 1991 samenwerken met Sonja van Sweden, de oprichtster van de inmiddels bekende SCR methode voor burn-out. Om vrouwen die burn-out zijn te kunnen ondersteunen met mijn helende massages en lichaamsgerichte therapeutische ondersteuning.

Doordat ik zelf chronische vermoeid werd, ging mijn zoektocht naar heling verder. Ik besloot na een intense detox periode alleen nog maar rawfood te eten. Ik wilde zelf ervaren welk effect dit zou hebben op het zelf-helend vermogen van mijn lichaam, niet alleen fysiek maar ook op die andere lagen. Drie jaar lang heb ik 100% rawfood gegeten, wat veel in mij heeft opgeschoond en mijn gevoeligheid voor de energie van licht en kleur heeft geactiveerd. In 2009 werd ik gevraagd door uitgeverij Terra Lannoo om hierover een boek van Het Pure Eten van Rawfood te schrijven. Op aanvraag bij mij nog enkel digitaal te verkrijgen.

Om het pure eten ook tot 'vak' te maken, besloot ik om de HBO-opleidingen tot natuurgeneeskundige adviseur en iriscopie te volgen. Daarnaast volgde ik eveneens de leraren opleiding Colour Therapy for the Soul van Aura-Soma en de Kleurenpunctuur opleiding van Peter Mandel.

Hierdoor begon ik het kleurenlicht te integreren in mijn massagebehandelingen. Daarnaast begon ik steeds meer kleuren-readingen te geven en leidde ik mensen op tot color coach.

Mijn eigen helingsproces ging ondertussen ook verder en leidde mij naar datgene wat ik nog op celniveau diende te helen en te begrijpen. Deze kennis vond ik in de internationale opleiding tot Holistic Health & Wellness coach van Awellnessrevolution. Inmiddels ben ik als mentor en gastdocent verbonden aan deze opleiding.

"De Zoektocht Naar Vrijheid Van Je Identiteit Gaat Over Het Vinden Van Jouw Levenselixer"

Jouw Pure Ik

Gaande weg mijn carrière werd ik mij ervan bewust dat alle vrouwen die bij mij in de praktijk kwamen, zich wilden bevrijden van hun afgescheiden zelf-bewustzijn. Dat hun klachten werden veroorzaakt doordat ze in de illusie van scheiding leefden, van het opgesloten voelen in zichzelf.

Vrouwen die met levensvragen zitten, die echte verbinding zoeken met zichzelf. Die uit hun bekende patronen willen stappen, maar niet weten hoe. Vrouwen die verlangen naar meer zelfvertrouwen en daadkracht met het doel de kwaliteit van hun leven te verbeteren en er meer uit willen halen.

Allemaal kozen zij voor de weg van bewustwording, heling en transformatie. Instinctief wisten ze dat het tijd werd voor een volgende stap. Tijd om zichzelf te bevrijden van datgene wat hen onbewust gevangen hield in oude patronen die hen niet meer dienden. Tijd om uit te komen voor wie zij écht Zijn. Vrijheid!

Maar hoe bereik je die vrijheid? 

Ik heb al doende geleerd dat ik alleen maar écht vrij ben in het hier en nu. Toen ik vanuit dit perspectief ben gaan leven, zag ik mijn wereld en die om mij heen in de goede richting veranderen. Daarom weet ik dat jij dit ook kan ervaren.

Ik zie het als mijn missie om je te ondersteunen bij het vinden en integreren van dit levenselixer:

Vrijheid van Zijn - Jouw Zielekracht - Jouw Pure Ik - Nu

"Een Gelukkige Afloop Staat Voor Alles Vast" 
cursus in wonderen

Als jij weer gelooft in wonderen zal het ook voor je gaan gebeuren

Mijn aanpak is altijd op maat en ontvouwt zich natuurlijkerwijs. Het werkt op je gehele systeem - van ziel naar cel - want alles is met elkaar verbonden en hangt met elkaar samen. Daarvoor is het belangrijk dat de klik er is met elkaar.


Durf weer te geloven in wonderen. Bedenk dat je altijd in het hier en nu bent. 

Weet dat de ware aanname van wie jij bent, een kracht weet vrij te maken in het NU waarmee je bergen kunt verzetten.

Dat je alles dan juist wel weer aan kunt en altijd zal slagen in je voortdurende vervolmaking. 

Herken jezelf in het licht van liefde, erken jezelf zoals je bent.

Voel je vrij om me te contacten voor een oriënterend gesprek.

We gebruiken cookies