arrow_drop_up arrow_drop_down

Be The Light You Are

Sta Jezelf Toe Licht Te Worden Zonder Vooroordeel Wie Je Zou Moeten Zijn

Welkom in de Kleuren-Licht wereld

Het werken met de helende kracht van Licht is mijn passie. Niet alleen het werken met de kleuren zelf, maar ook met het licht dat in een ieder van ons aanwezig is. Ik geloof dat iedereen bronnen van licht in zichzelf kan aanboren en dat dit de ultieme helende kracht is die er bestaat.

Als ik praat over het licht, dan refereer ik aan het oneindige licht, de universele intelligentie, de bron van alles. Iedereen die ik ontmoet zie ik als een afspiegeling daarvan, als een volmaakte schoonheid op zichzelf. Daar hoeft helemaal niets aan verandert te worden, je dient alleen je vermommende omhulling af te doen.

Een herinneringsproces waarbij de kleuren die je kiest prachtig ondersteunend zijn. Want deze weerspiegelen wat leeft in jouw ziel waardoor jouw waarheid in helder daglicht komt te staan. Een kleurrijke uitnodiging om jouw Pure Ik in al haar facetten te omarmen.

Puur zijn is mijn motto, vandaar mijn bedrijfsnaam Pure Lifestyle.

Mijn eigen diepte en hoogtepunten zijn altijd een belangrijke katalysator geweest voor de zoektocht naar mijn eigen heling en zingeving. En vanuit die processen heb ik telkens weer mijn eigen kennis en wijsheid voort ontwikkeld. Daarnaast ben ik zelf healer en heb ik tevens de gave om boodschappen voor je te ontvangen die je verder helpen in je proces.


Daarom kan ik je helpen bij het volgende:

  • Helen van fysieke en/of psychische trauma's 
  • Herstellen van burn-out of chronisch vermoeidheid 
  • Het vinden van je passie, unieke talenten en je missie
  • Leiderschap krijgen over je eigen leven.


Ik werk niet lineair maar circulair want ik werk holistisch. Ik stem mij af op jouw behoefte en dat wordt het startpunt van de reis die we samen gaan maken om antwoorden te vinden op jouw vragen.

Uit mijn ervaring blijkt dat het diepste antwoord zich steeds weer onthult uit de zich ontvouwende behoeften van hart en ziel.

Het Bevrijden Van De Zielskracht Van Vrouwen Is Mijn Missie

Mijn Levensloop

Nadat ik samen met collega's praatgroepen voor vrouwen had opgezet eind jaren 70 en later het eerste meiden wegloophuis in Amsterdam, realiseerde ik mij in een flits dat verandering van binnen uit moest komen. 

Het sociaal cultureel werk ruilde ik in voor het lichaamsgerichte psychologische terrein. Ik begon met twee opleidingen tegelijkertijd: Unitive body-oriënted psychotherapy en Biodynamische psychologie/massage. Beide aanpak hebben mij de weg naar binnen geleid, naar verbondenheid met mijn innerlijk lichaam, naar Zijn in het hier en nu. Hierdoor kon ik de theorie van hoe je geschiedenis zich markeert in zowel je karakter- als lichaamsstructuur zelf ervaren.

In 1984 opende ik hiervoor mijn praktijk en ontwikkelde een werkwijze waarbij ik beide vormen tot één geheel integreerde. Mijn werkwijze werkte: ik merkte dat het betrekken van het lichaam bij het proces, een geweldige onthulling gaf van wat je met je meedraagt én wie je in essentie bent. 

Daarom ging ik in 1991 samenwerken met Sonja van Sweden, de oprichtster van de inmiddels bekende SCR methode voor burn-out. Om vrouwen die burn-out zijn te kunnen ondersteunen met mijn helende massages en lichaamsgerichte therapeutische ondersteuning.

Doordat ik zelf chronische vermoeid werd, ging mijn zoektocht naar heling verder. Ik besloot na een intense detox periode alleen nog maar rawfood te eten. Ik wilde zelf ervaren welk effect dit zou hebben op het zelf-helend vermogen van mijn lichaam, niet alleen fysiek maar ook op die andere lagen. Drie jaar lang heb ik een 100% rawfood lifestyle geleefd wat veel in mij heeft opgeschoond en nieuwe inzichten heeft gegeven. Een fantastische lichtervaring die mij een nieuwe richting op deed gaan.

Het heeft mijn gevoeligheid voor licht en kleur geïntensiveerd waardoor de natuur nog meer een belangrijke voedingsbron voor mij is geworden. Mijn liefde voor pure voeding is sindsdien gebleven. Maar zie met pijn in mijn hart hoe snel de kwaliteit ervan achteruit gaat en het pure eten steeds meer een luxe product wordt.

Om het pure eten en mijn lichtbewustzijn ook tot 'vak' te maken, besloot ik om de HBO-opleidingen tot natuurgeneeskundige adviseur en iriscopie te volgen. Daarnaast volgde ik eveneens de leraren opleiding voor zelfinzicht met behulp van het kleurensysteem van Aura-Soma en de kleurenpunctuur opleiding van Peter Mandel.

Hierdoor begon ik ook met kleurenlicht te behandelen en kwamen steeds meer mensen voor een kleurenreading. Omdat het zo doeltreffend was besloot ik les hierin te geven en ontdekte dat alles wat ik doorkreeg direct kon herleiden naar de kleuren zelf die men gekozen had. Aura-Soma opende met de kleuren voor mij de levensboom van de Kabbala. Hiermee kreeg ik een helend perspectief in handen die zowel psychologisch als therapeutisch van toepassing is.

Mijn eigen helingsproces ging ondertussen ook verder en leidde mij naar datgene wat ik nog op celniveau diende te helen en te begrijpen. Deze kennis vond ik in de internationale opleiding tot Holistic Health & Wellness coach van Cathleen Beerkens. Inmiddels ben ik tevens als mentor en gastdocent verbonden aan deze opleiding.

Samenvattend kan ik zeggen dat ik mij heb ontwikkeld als healer-therapeut en teacher van het kleurensysteem om je te ondersteunen bij het bevrijden van je zielskracht op celniveau en je helpt in je vrouwelijk leiderschap te gaan staan vanuit jouw Pure Ik.

"De Zoektocht Naar Vrijheid Van Je Identiteit Gaat Over Het Vinden Van Jouw Levenselixer"

Jouw Pure Ik

Gaande weg mijn carrière werd ik mij ervan bewust dat alle vrouwen die bij mij in de praktijk kwamen, zich wilden bevrijden van hun afgescheiden zelf-bewustzijn. Dat hun klachten werden veroorzaakt doordat ze in de illusie van scheiding leefden, van het opgesloten voelen in zichzelf.

Vrouwen die met levensvragen zitten, die echte verbinding zoeken met zichzelf. Die uit hun bekende patronen willen stappen, maar niet weten hoe. Vrouwen die verlangen naar meer zelfvertrouwen en daadkracht met het doel de kwaliteit van hun leven te verbeteren en er meer uit willen halen.

Allemaal kozen zij voor de weg van bewustwording, heling en transformatie. Instinctief wisten ze dat het tijd werd voor een volgende stap. Tijd om zichzelf te bevrijden van datgene wat hen onbewust gevangen hield in oude patronen die hen niet meer dienden. Tijd om uit te komen voor wie zij écht Zijn. Vrijheid!

Maar hoe bereik je die vrijheid? 

Ik heb al doende geleerd dat ik alleen maar écht vrij ben in het hier en nu. Toen ik vanuit dit perspectief ben gaan leven, zag ik mijn wereld en die om mij heen in de goede richting veranderen. Daarom weet ik dat jij dit ook kan ervaren.

Ik zie het als mijn missie om je te ondersteunen bij het vinden en integreren van dit levenselixer:

Vrijheid van Zijn - Jouw Zielekracht - Jouw Pure Ik - Nu

"Een Gelukkige Afloop Staat Voor Alles Vast" 
cursus in wonderen

Als jij weer gelooft in wonderen zal het ook voor je gaan gebeuren

Mijn aanpak is altijd op maat en ontvouwt zich natuurlijkerwijs. Het werkt op je gehele systeem - van ziel naar cel - want alles is met elkaar verbonden en hangt met elkaar samen. Daarvoor is het belangrijk dat de klik er is met elkaar.


Durf weer te geloven in wonderen. Bedenk dat je altijd in het hier en nu bent. 

Weet dat de ware aanname van wie jij bent, een kracht weet vrij te maken in het NU waarmee je bergen kunt verzetten.

Dat je alles dan juist wel weer aan kunt en altijd zal slagen in je voortdurende vervolmaking. 

Herken jezelf in het licht van liefde, erken jezelf zoals je bent.

Voel je vrij om me te contacten voor een oriënterend gesprek.

We gebruiken cookies