Open je Hart voor de Kracht van het Licht

 Licht is de kracht die we intuitie noemen, ons immuunsysteem versterkt en ons motiveert om meer uit het leven te halen

'Ik vind nog altijd dat een kosmisch religieus gevoel de sterkste en meest verheven drijfveer tot wetenschappelijk onderzoek is' Albert Einstein

De verlangens van ons Lichaam én Ziel willen gevoed worden

Dit is de onderliggende reden waarom de mensen bij mij komen; Verlangen naar meer Energie, Liefde, Geluk, Zingeving, Innerlijke Vrede en Gezondheid.

Onze verlangens komen voort uit vergaande herinneringen, hoe kunnen wij anders naar iets verlangen? Deze herinneringen liggen opgeslagen in het DNA van onze cellen en zitten diep verankerd in ons hele wezen, onze Ziel.

Wat ik doe is mensen helpen de verbinding te leggen met hun diepste verlangen, want dat wilt bevrijd worden. In ons verlangen zit onze verbinding met het spirituele Licht, naar die energie die zichzelf wilt geven en delen.

Het Licht is eeuwig en bevat alle kleuren van onze levensvervulling. Wat mensen nastreven voor hun levensvervulling, geven zij intuïtief aan door de kleuren die zij bij mij komen kiezen. Dit opent direct het gesprek van ziel tot ziel, waardoor hun diepere waarheid aan het licht kan komen.

Een lichtje ontsteken in ieders ziel, is mijn grootste passie, want dat maakt het leven een beetje mooier wordt voor iedereen.  Hiervoor heb ik de Colour Academy opgericht, zodat er meer kleurenlicht, meer levensvreugde en innerlijke vrede in het leven van mensen kan komen.

Een Healer laat je Inherente Heelheid beseffen

 Jij bent geen afzonderlijk deel van een geheel, Jij Bent een geheel, waarnemer en schepper tegelijkertijd.

Geluk in lichaam, verstand en psyché.

Toen ik na mijn opleiding sociaal-cultureel werk in 1983 begon aan de opleiding Unitive body-psycho therapy, wist ik dat dit mijn passie was.

Vanuit een holistische benadering mijzelf en het leven ervarend begrijpen vond ik fantastisch. Het lichaam erbij te betrekken en leren te Zijn, opende een nieuwe wereld in en voor mij. Door mijn gevoeligheid voor energie wilde ik weten hoe ik deze kwaliteit kon inzetten voor healing. Ik begon een paar maanden later ook met de opleiding voor Bio-Dynamische massage therapie. Daar ontdekte ik de kracht van subtiele aanraking op alle niveaus.

Spiritualiteit, meditatie, lichaamswerk, natuurlijke voeding, yoga werd mijn leven. Een prachtig pad om naar mijn verwarringen en verstrikte patronen te kunnen kijken en hoe ik mij daarvan kon bevrijden. Een pad die mij in contact heeft gebracht met de lichtheid van het bestaan, mijn eigen verlichte aard. Het eten van enkel rawfood voor drie jaar heeft mij nog meer bewust gemaakt van de kracht van het Licht en de kleuren die er om ons heen te zien zijn in de natuur.

De stap naar Aura-Soma, een kleurensysteem voor bewustwording en de kleurenpunctuur was een logisch gevolg. De kleuren zijn nu voor mij een belangrijke ingang geworden om mensen te ondersteunen bij hun proces om de juiste stappen voor zichzelf te kunnen maken.

Zelfkennis is het grootste en hoogste goed dat de mens kan bereiken. Hiermee kan je jezelf telkens weer terug leiden naar de bron, naar eenheid.

In 1984 opende ik mijn praktijk. Het waren vooral de hooggevoelige vrouwen die kwamen en nog steeds. Ik begon ook vrouwengroepen te begeleiden en in 1991 startte ik groepen. speciaal voor vrouwen met een burn-out. Daardoor heb ik speciaal voor vrouwen, women empowerment trainingen kunnen ontwikkelen die ik met heel veel plezier geef. 

In 2002 begon ik mijn passie voor pure voeding te delen door het geven van rawfood workshops.  Steeds meer vrouwen die bewust gezond wilden leren eten en verantwoord wilden detoxen, heb ik individueel begeleid. Die ervaringen heb ik verwerkt in mijn health & wellness coaching programma. De tijd is ontzettend verandert de afgelopen 30 jaar en ik zie dat steeds meer psychische problemen ook gerelateerd zijn aan hun voeding. 

Hetzelfde is ook mij overkomen en heb mijzelf kunnen herstellen van 18 jaar chronische vermoeidheid. Hoe, daarover geef ik lezingen, over de missing link in onze voeding, hoe we op het verkeerde been worden gezet door misleidende marketing trucs, hoe wij op celniveau functioneren en wat dit impliceert voor onze gezondheid en onze manier van denken.


Sinds 2010 werk ik mee aan awellnessrevolution.net om samen het verschil te kunnen maken.