Wie ben jij en welke weg wil jij volgen?

"You are the colours you choose & these reflects your being needs" | Vicky Wall 

Heb jij ook die momenten dat je denkt waar ben ik in nu eigenlijk mee bezig, waar gaat mijn leven nu over? Dat je gewoonweg geen bewustzijn hebt over het proces waarin je zit?

Dat je het liefst een waarzegster zou tegen komen die je zou vertellen hoe het zit en wat je te wachten staat, zodat je weer een gevoel van richting krijgt en je leven meer betekenis.

Wie Ben Ik en waar ben ik naartoe op weg, houd deze vraag jou ook bezig?

Een vraag die je aan de hand van jouw kleurkeuze zelf gaat beantwoorden.

Waardoor je jouw aannames over jezelf en je talent helder kunt herzien in je eigen kleur. En jij van binnen uit weet wat jou bezield en bevestiging voelt van jouw waarheid. 

Wil jij meer uit jezelf en het leven halen omdat je voelt dat er meer in je zit? Ben je nieuwsgierig naar wat er aan het licht zal komen als je kleur gaat bekennen aan jezelf? Waaraan je dat zal doen her-inneren en wat je dat zal opleveren?

Hoe zou het zijn als jij in jouw potentieel met je talenten aangesproken zou worden, waardoor je zou voelen:

Yes I can, ik heb de kracht in mij om boven mijn belemmerende overtuigingen uit te stijgen, omdat ik zoveel meer ben dan wat ik laat zien.

Hoe heerlijk zou jij je voelen als je daar al was omdat de puzzelstukjes voor je in elkaar zijn gevallen en het hele plaatje gewoonweg klopt. Het plaatje van je verleden, heden én toekomst. Je weer weet wat je te doen staat en de energie voelt om ervoor te gaan.

Vrij van de ruis die je in twijfel bracht, je verwarde en onzeker maakte, omdat je alles nu kunt herzien vanuit rust in je eigen kleur. Beseffend dat jij vanuit je nieuwe identiteit je self fulfilling prophecy mechanisme nu daadwerkelijk positief voor je kan laten werken.

Geef je leven een nieuwe design.

Ontdek je kleurencode en bevrijd je ziel. Wat is het wat jou zo diep bezield, welke behoefte en verlangen willen nu echt bevestiging krijgen? Wat in jou dient hiervoor plaats te maken, zodat je uit de schaduw van je matrix kunt stappen? Wat heb jij nodig om te leven vanuit bezieling en zelf de creator te worden van jouw leven? Dat je gericht kan denken en gaan scheppen wat jouw leven het meest vervult?

'Een aantal kleurtjes kiezen. Wie had ooit gedacht dat dit een hele reis zou betekenen; een verbinding terugvinden, die er altijd is geweest, maar o zo goed verstopt. Wauw. Ik heb mezelf op een heel diep niveau gevoeld, eentje waar ik eigenlijk altijd oordelend over was. Maar nu mocht ik erheen en er blijven, het blijven voelen. Het erkennen als mij. Wauw. Ik weet nog dat ik met verbazing naar huis fietste, want ik heb iets mogen accepteren, wat ik hiervoor niet durfde. Heel erg dankbaar dat ik dit bijzondere cadeau heb mogen ontvangen en dat ik met zo veel liefde begeleid werd door Helen. Magical powerwoman of Light you are! 

Alina Shatrova


Ontdek welke kleuren jij nu nodig hebt.
nullWil je dat nu bewust ervaren neem dan plaats voor een veelzijdige kleurenspiegel en bemerk hoe je kleurenkeuze intuïtief wordt geleid.

Hoe subtiel je in contact gebracht wordt met jouw innerlijke schoonheid en wijsheid. Hoe ze je herinneren aan wie jij wezenlijk bent en de wijze waarop dat je verankert in je lichaam.

Hoe zij je helpen om met andere ogen naar je belemmeringen te kijken zodat je deze kunt gaan overwinnen. Hoe ze je de weg wijzen van je goddelijke wil, omdat enkel het gaan van die weg jouw diepste verlangens zal vervullen.

Wanneer jij je verbind met de kleuren die je kiest, komt alles in een nieuw daglicht te staan.

Daarom kan je ook vaker komen voor een kleuren reading om nieuwe inzichten te krijgen, jezelf weer ergens bovenuit te tillen, je op te laden en te laten inspireren door de informatie van je eigen kleurenkeuze.

Dit kan in een kleurenreading of in een kennismakingsworkshop.

Tijn Touber

Elke keer dat ik Helen zie, brengt ze weer kleur in mijn leven. Haar krachtige kleurentherapie geeft inzicht in de fase waarin ik mij bevind en uitzicht op de weg die voor me ligt. Helen is ervaren en allround (psychologisch, emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel), omdat ze zelf het pad is gegaan. Ze weet waarover ze praat en is bij je met heel haar hart.

Tijn Touber

Leg met kleur jouw fundament

Testimonials

Lieve Helen, Nogmaals dank je wel voor de bijzondere reading van mijn naam vandaag. Dat deed je erg goed en inspirerend! En je weet; ik heb nogal wat readings gehad. Deze van jou is echt bij me binnen gekomen. Ben erg onder de indruk.....Moet het nog wel allemaal wat laten bezinken....en mezelf een zekere smeer,- spray,- strijk,- en slik-routine aanleren ;). Liefs en Licht (!!!), Van je - al wat meer (ver)lichte - Rox (en Michael! Gezellig idee dat ik nooit meer alleen ben...) 

Roxane Catz
"Op aanraden van een kennis heb ik bij Helen een consult geboekt. Wat een mooie en bijzondere ervaring was het! De kleuren die ik koos matchte perfect in het proces waar ik in zit. Door er dieper op in te gaan kwamen zaken aan het licht die ver weggestopt waren, en nu verwerkt mochten worden. Helen heeft me hier super bij begeleid en ik kwam vol energie bij de sessie vandaan. Ze heeft me tips gegeven om toe te passen in de toekomst en ook naderhand nog begeleid via email. Een echte aanrader!"
Linda van de Berg
Dag Helen, De boodschap die je ons hebt meegegeven tijdens het consult is voor mij een mooie bevestiging en erkenning geweest voor een aantal bekende thema‚Äôs in mijn leven. Jouw boodschap kwam warm en liefdevol over, recht uit het hart. Vanuit jouw hart kon je exact benoemen wat wij op dat moment moesten horen, dank daarvoor!  
Augustine