Kleurrijke Inzichten

voor een Verlicht Leven


Ontdek de Diamant van Jouw Grootste Verlangen 

Heb je van die momenten waarop je jezelf afvraagt waar je eigenlijk naartoe gaat in het leven? Soms raken we verstrikt in de dagelijkse sleur en verliezen we het heldere overzicht van ons levenspad. Het is alsof je iemand zoekt die je een spiegel voorhoudt, zodat je weer kunt zien waar je staat en waar je hart echt naar verlangt. Iemand die je begeleidt bij het maken van doordachte keuzes, zodat je het verleden kunt loslaten en stappen kunt zetten die in lijn zijn met je diepste verlangens, en zo meer betekenis aan je leven geeft.


Dit is waar ik in beeld kom. Ik nodig je uit om intuïtief kleuren te kiezen, die als levendige reflecties dienen van de unieke patronen van jouw ziel, als een prachtige caleidoscoop van je innerlijke schoonheid. 


Met begrip van de betekenis van deze kleuren, begeleid ik je bij het ontrafelen van de verborgen kennis en wijsheid in je ziel, en help ik je om de kleurencodes in jou te activeren. Dit helpt je om je innerlijke licht te vergroten en jezelf beter af te stemmen op je diepste verlangen en levenspad.


Hierdoor kun je gemakkelijker loslaten wat niet langer bij je past en bewust richting geven aan je diepste verlangens. Het pad naar het vervullen van deze verlangens is al in je DNA vastgelegd; het is simpelweg een kwestie van herinneren.


Via een kleurenreading help ik je om je Ware Zelf te omarmen en uit de schaduw van je ego te stappen. Hierdoor verandert je perspectief en ontstaat er ruimte voor een nieuwe levensweg, waarop je jouw diepste wensen kunt realiseren en kunt vertrouwen op de overvloedige energie van het leven.


In essentie ben jij de kunstenaar van de kleuren die je kiest en het is de hoogste tijd om dit volledig te beseffen.

Jij hebt de vrijheid om de volgende stap te zetten en te kiezen voor je diepste verlangens.

Gun jezelf de vrijheid om het leven te creëren waar je ziel naar smacht.

'Een aantal kleurtjes kiezen. Wie had ooit gedacht dat dit een hele reis zou betekenen; een verbinding terugvinden, die er altijd is geweest, maar o zo goed verstopt. Wauw. Ik heb mezelf op een heel diep niveau gevoeld, eentje waar ik eigenlijk altijd oordelend over was. Maar nu mocht ik erheen en er blijven, het blijven voelen. Het erkennen als mij. Wauw. Ik weet nog dat ik met verbazing naar huis fietste, want ik heb iets mogen accepteren, wat ik hiervoor niet durfde. Heel erg dankbaar dat ik dit bijzondere cadeau heb mogen ontvangen en dat ik met zo veel liefde begeleid werd door Helen. Magical powerwoman of Light you are! 

Alina Shatrova
chakra colours

 Ontdek de Kracht van Je Chakra's: Navigeer je Innerlijke Wereld

Chakra's zijn de vitale energiecentra van je lichaam en vertegenwoordigen specifieke facetten van je spirituele essentie. Ze manifesteren zich in je gedrag en diepgewortelde drijfveren, en wat hen echt uniek maakt, is hun vermogen om zowel jouw innerlijke wereld te weerspiegelen als te beïnvloeden.


Door simpelweg bewust te zijn van je gedachten en gevoelens, kun je de activiteit en staat van je chakra's waarnemen. Ze fungeren als een kompas dat je de weg wijst naar de gebieden in je leven die speciale aandacht verdienen zodra je hun taal begrijpt.


Het helpt je om bepaalde herhalende patronen te herkennen en te doorbreken die zich vaak manifesteren in je denken en emoties. Gelukkig kun je met behulp van kleuren en het bevorderen van een gezonde stroom van energie deze patronen transformeren en je welzijn verbeteren.

Kleurenreading: Balans, Verlichting en Persoonlijke Groei


null


Met een Kleurenreading Ontdek je Niet Alleen Jezelf, Maar Ook Praktische Gereedschappen om je Chakra's in Balans te Brengen en je Levenspad te Verlichten. Keer op Keer.


Ontdek de Transformerende Kracht van Kleuren en Laat Ze je Begeleiden naar een Sterkere en Bewustere Jij.

Elke keer dat ik Helen zie, brengt ze weer kleur in mijn leven. Haar krachtige kleurentherapie geeft inzicht in de fase waarin ik mij bevind en uitzicht op de weg die voor me ligt. Helen is ervaren en allround (psychologisch, emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel), omdat ze zelf het pad is gegaan. Ze weet waarover ze praat en is bij je met heel haar hart.

Tijn Touber
Lieve Helen, Nogmaals dank je wel voor de bijzondere reading van mijn naam vandaag. Dat deed je erg goed en inspirerend! En je weet; ik heb nogal wat readings gehad. Deze van jou is echt bij me binnen gekomen. Ben erg onder de indruk.....Moet het nog wel allemaal wat laten bezinken....en mezelf een zekere smeer,- spray,- strijk,- en slik-routine aanleren ;). Liefs en Licht (!!!), Van je - al wat meer (ver)lichte - Rox (en Michael! Gezellig idee dat ik nooit meer alleen ben...) 
Roxane Catz

Zet met kleur jouw fundament

testimonials

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Herkenning en erkenning 
Dag Helen, De boodschap die je ons hebt meegegeven tijdens het consult is voor mij een mooie bevestiging en erkenning geweest voor een aantal bekende thema’s in mijn leven. Jouw boodschap kwam warm en liefdevol over, recht uit het hart. Vanuit jouw hart kon je exact benoemen wat wij op dat moment moesten horen, dank daarvoor! 
Augustine
Een perfecte match
Op aanraden van een kennis heb ik bij Helen een consult geboekt. Wat een mooie en bijzondere ervaring was het! De kleuren die ik koos matchte perfect in het proces waar ik in zit. Door er dieper op in te gaan kwamen zaken aan het licht die ver weggestopt waren, en nu verwerkt mochten worden. Helen heeft me hier super bij begeleid en ik kwam vol energie bij de sessie vandaan. Ze heeft me tips gegeven om toe te passen in de toekomst en ook naderhand nog begeleid via email. Een echte aanrader!  
 Linda van de Berg