arrow_drop_up arrow_drop_down

"Kleuren-Reading"

Ontdek Je Ziel Signatuur | Ervaar Nieuw Kleurgevoel

Actieve Kleurbeleving Bij Zingevingsvraagstukken

Heb jij vragen over hoe nu verder met ... ?

Wil jij de uitdaging waarvoor je staat overwinnen?

Wil jij iets in jezelf veranderen maar weet je niet hoe?

Wil jij snelle verlichting?

Door de kennis die ik heb van dit kleurensysteem, maar ook door mijn zuivere verbinding met de goddelijke wereld, kunnen wij samen met het kleurenvenster dat jij neerzet, de antwoorden op bovenstaande vragen zichtbaar maken.

Gedurende de kleurenreading fungeer ik als een kanaal om het veld voor jou te openen. Ik ontvang gerichte informatie om datgene wat in jou gehoord, gezien en aangeraakt wilt worden, eruit te laten stromen. Zodat jij kan ontwaken uit de schaduw van je matrix.

Er is altijd één lichtmeester en/of aartsengel in je reading die het proces waarin je zit ondersteunt. Hiermee kan je thuis gericht verder je afstemmen op datgene waar jij langere tijd je focus op wilt houden.

Ontdek zelf hoe snel je antwoorden krijgt op je kernvraag met behulp van mijn kleuren-reading waardoor de puzzelstukjes als vanzelf voor je in elkaar vallen.

'Een aantal kleurtjes kiezen. Wie had ooit gedacht dat dit een hele reis zou betekenen; een verbinding terugvinden, die er altijd is geweest, maar o zo goed verstopt. Wauw. Ik heb mezelf op een heel diep niveau gevoeld, eentje waar ik eigenlijk altijd oordelend over was. Maar nu mocht ik erheen en er blijven, het blijven voelen. Het erkennen als mij. Wauw. Ik weet nog dat ik met verbazing naar huis fietste, want ik heb iets mogen accepteren, wat ik hiervoor niet durfde. Heel erg dankbaar dat ik dit bijzondere cadeau heb mogen ontvangen en dat ik met zo veel liefde begeleid werd door Helen. Magical powerwoman of Light you are! 

Alina Shatrova

"Je Bent De Kleuren Die Je Kiest" 

Welke kleuren heb jij nodig?


nullSteeds wanneer jij je verbind met kleur, komen er dingen over jezelf in een nieuw daglicht te staan.

Daarom kan je ook vaker komen voor een kleuren reading om jezelf weer ergens bovenuit te tillen.

Om iets op te schonen uit je verleden, voor het verhelderen van je visie, om jezelf te motiveren en te inspireren, of om meer over jezelf te ontdekken.

Testimonials

Lieve Helen, Nogmaals dank je wel voor de bijzondere reading van mijn naam vandaag. Dat deed je erg goed en inspirerend! En je weet; ik heb nogal wat readings gehad. Deze van jou is echt bij me binnen gekomen. Ben erg onder de indruk.....Moet het nog wel allemaal wat laten bezinken....en mezelf een zekere smeer,- spray,- strijk,- en slik-routine aanleren ;). Liefs en Licht (!!!), Van je - al wat meer (ver)lichte - Rox (en Michael! Gezellig idee dat ik nooit meer alleen ben...) 

Roxane Catz
"Op aanraden van een kennis heb ik bij Helen een consult geboekt. Wat een mooie en bijzondere ervaring was het! De kleuren die ik koos matchte perfect in het proces waar ik in zit. Door er dieper op in te gaan kwamen zaken aan het licht die ver weggestopt waren, en nu verwerkt mochten worden. Helen heeft me hier super bij begeleid en ik kwam vol energie bij de sessie vandaan. Ze heeft me tips gegeven om toe te passen in de toekomst en ook naderhand nog begeleid via email. Een echte aanrader!"
Linda van de Berg
Dag Helen, De boodschap die je ons hebt meegegeven tijdens het consult is voor mij een mooie bevestiging en erkenning geweest voor een aantal bekende thema’s in mijn leven. Jouw boodschap kwam warm en liefdevol over, recht uit het hart. Vanuit jouw hart kon je exact benoemen wat wij op dat moment moesten horen, dank daarvoor!  
Augustine

Met Een Nieuw Kleurgevoel In Je Kracht

We gebruiken cookies