Full Colour Experience 

You are the colours you choose & these reflects your being needs | Vicky Wall 

Heb jij ook die momenten dat je denkt waar ben ik in nu eigenlijk mee bezig, waar gaat mijn leven nu over? Dat je even geen helder zicht meer hebt op je eigen proces en situatie. Het liefst iemand zou willen ontmoeten die je een heldere spiegel voorhoud zodat je weer weet waar je staat en waar je naar toe wilt met je leven. Dat je helpt weloverwogen keuzes te maken en het oude achter je te laten. Zodat je de stappen kan zetten die synchroon lopen met je diepste verlangens en je leven meer betekenis geeft.


Daarvoor laat ik je intuïtief kleuren kiezen waardoor je in je eigen caleidoscoop de kleurrijke patronen van je ziel weerspiegeld ziet. Deze intrinsieke schoonheid brengt het mooiste en unieke in jou aan het licht. A full colour-experience!


De aannames die je hebt over jezelf en je talent kan je hierdoor helder herzien vanuit je eigen ziele-essentie. Je bent veel groter dan je denkt als je door je eigen schoonheidskijker gaat kijken. De vraag is welk wonder ben je dan? Die vraag ga je met mijn steun zelf beantwoorden, want je ziel weet het al. De vraag alleen is wanneer ga jij jouw grootsheid voor jezelf claimen?


Daarop zetten we onze focus door het verhaal van je verleden, heden én toekomst te herzien, vanuit rust in je eigen kleur. Wat je de gelegenheid geeft om met een helikoptervieuw te kijken naar je totale levensproces. Om je los te kunnen maken van wat je tegenhoud om écht te kunnen kiezen voor je diepste verlangens. En naar de next level te gaan, vrij van de ruis die je in twijfel bracht, je verwarde en onzeker maakte.

'Een aantal kleurtjes kiezen. Wie had ooit gedacht dat dit een hele reis zou betekenen; een verbinding terugvinden, die er altijd is geweest, maar o zo goed verstopt. Wauw. Ik heb mezelf op een heel diep niveau gevoeld, eentje waar ik eigenlijk altijd oordelend over was. Maar nu mocht ik erheen en er blijven, het blijven voelen. Het erkennen als mij. Wauw. Ik weet nog dat ik met verbazing naar huis fietste, want ik heb iets mogen accepteren, wat ik hiervoor niet durfde. Heel erg dankbaar dat ik dit bijzondere cadeau heb mogen ontvangen en dat ik met zo veel liefde begeleid werd door Helen. Magical powerwoman of Light you are! 

Alina Shatrova

Welke chakra's willen meer kleur voor balans 

null

Begrijp je innerlijke persoonlijkheid en geef jezelf wat je nodig hebt

Je chakra's voorzien je lichaam van levenskracht. Deze kunnen open en dicht gaan afhankelijk van hoe je denkt en hoe je je voelt. Ze kunnen net als bloemen verwelken of tot volle bloei komen. Ze verklaren je gedrag en wat er aan ten grondslag ligt. Het vertegenwoordigt je spirituele kant en je ervaart deze met je gedachten en gevoelens. De kwaliteit van je chakra's hebben een directe uitwerking op je bewustzijn.


Als je deze leert kennen weet je waarop je moet letten, wat je betere kan afleren en wat je dient te ontwikkelen. Want de kans is heel groot dat je steeds herhalende patronen in één van de chakra's gevangen is geraakt. In de meeste gevallen gaat het om een patroon van denken dat je met behulp van kleur kan oplossen en de doorstroming van energie weer kan bevorderen. 


Door je kleurenreading krijg je niet alleen zelfinzicht maar ook tools om je chakra's, jezelf, weer in balans te krijgen als je uit je centrum bent gestapt. Te vertrouwen op je intuïtie en jezelf te gronden om te manifesteren wat je wilt in het leven.


Een kleurenreading kan eenmalig maar mensen komen ook vaker terug om zichzelf weer ergens bovenuit te tillen en zicht te krijgen op de weg die voor hen ligt. 

Elke keer dat ik Helen zie, brengt ze weer kleur in mijn leven. Haar krachtige kleurentherapie geeft inzicht in de fase waarin ik mij bevind en uitzicht op de weg die voor me ligt. Helen is ervaren en allround (psychologisch, emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel), omdat ze zelf het pad is gegaan. Ze weet waarover ze praat en is bij je met heel haar hart.

Tijn Touber
Lieve Helen, Nogmaals dank je wel voor de bijzondere reading van mijn naam vandaag. Dat deed je erg goed en inspirerend! En je weet; ik heb nogal wat readings gehad. Deze van jou is echt bij me binnen gekomen. Ben erg onder de indruk.....Moet het nog wel allemaal wat laten bezinken....en mezelf een zekere smeer,- spray,- strijk,- en slik-routine aanleren ;). Liefs en Licht (!!!), Van je - al wat meer (ver)lichte - Rox (en Michael! Gezellig idee dat ik nooit meer alleen ben...) 
Roxane Catz

Zet met kleur jouw fundament

testimonials

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Herkenning en erkenning 
Dag Helen, De boodschap die je ons hebt meegegeven tijdens het consult is voor mij een mooie bevestiging en erkenning geweest voor een aantal bekende thema’s in mijn leven. Jouw boodschap kwam warm en liefdevol over, recht uit het hart. Vanuit jouw hart kon je exact benoemen wat wij op dat moment moesten horen, dank daarvoor! 
Augustine
Een perfecte match
Op aanraden van een kennis heb ik bij Helen een consult geboekt. Wat een mooie en bijzondere ervaring was het! De kleuren die ik koos matchte perfect in het proces waar ik in zit. Door er dieper op in te gaan kwamen zaken aan het licht die ver weggestopt waren, en nu verwerkt mochten worden. Helen heeft me hier super bij begeleid en ik kwam vol energie bij de sessie vandaan. Ze heeft me tips gegeven om toe te passen in de toekomst en ook naderhand nog begeleid via email. Een echte aanrader!  
 Linda van de Berg