Cursus Angelologie

De wetenschap van de Engelen én die van de ziel aan de hand van de levensboom 

Hemelse Wijsheid

De levensboom is een feilloos systeem en toont je de aardrijkskunde van de hemel met de energievelden van de Aartsengelen, Engelen en Hemelmensen. Via de planeten en Engelenloges maak je kennis met hun krachtvelden en de codes van de ziel.


Zie het als een routekaart van 32 paden die je als een trap naar de hemel kunt lopen, om steeds meer licht van hun wijsheid te ontvangen. Onderweg leer je hun deugden te herkennen als een spiegel van je eigen ziel; van wie je bent, altijd al bent geweest en zijn zal. 

De Levensboom 

boom des levens

Het Engelenpad

De levensboom stamt uit de tijd van Abraham, de achttiende eeuw voor Christus. Deze levende zielskennis gebruikt een angelologist als zijn kompas, om zijn ziel af te stemmen op dat wat verlicht wenst te worden. 


Deze kennis staat op ieders ziel gegraveerd en deze activeer je zelf door het Engelenpad te lopen. Daarmee komt de kennis en wijsheid van de Angelologie in jouw ziel tot leven. Hun codes openen dat wat je ziel allang weet en nodigen je uit dat nu ook te gaan leven. 

Engelen ontdekken 

Ooit werkten Engelen en mensen op aarde samen aan het welzijn van alles onder en boven de sterren en gingen zij hand in hand met elkaar. De stem van de Engelen is terug te vinden in de eerste boeken van de wereld. Als je de wetenschap van de Engelen, angelologie, gaat bestuderen zal je merken dat je een prachtig instrument in handen krijgt om van je leven een hemel op aarde te maken. 


In deze training loop je samen met de Engelen je spirituele pad over de Engelen paden van de levensboom. Want over één ding zijn alle Wijzen het eens: het waren de Engelen die aan de mensheid de glyfe van de levensboom gaven om hun wijsheid kenbaar te maken.


Het lopen van de levensboom brengt je thuis bij je eigen ziele-korf, daar waar je ziel echt thuis hoort. Het geeft je zicht op je ziele- en levensmissie.Je begrijpt welke koers je dient te varen om zo groots mogelijk op te groeien en bij te kunnen dragen aan een betere wereld.

Je spirituele DNA

De levensboom lijkt zowel genetisch, emotioneel als spiritueel op je DNA. Je lichaam is het voertuig voor je ziel en is gevormd door je vader en moeder. Hun genetische DNA en emotionele DNA draag je mee in je unieke blauwdruk en hoe jij je je levenspad loopt.


Deze spiegel geeft zicht op jouw leven en wijst je de codes voor heling en zelfkennis, tot Mens Ken Uzelve. Dat is waar je ziel naar verlangt: bewustwording.

De levensboom 

null

De 7 lagen van de ziel

Tijdens het lopen van de paden ontmoet je de elf velden van wijsheid en de elf intelligenties van de ziel. Je krijgt zicht op de zeven lagen van zielsontwikkeling met haar licht en schaduwzijde. Op de codes van heling die je helpen om je niet tegen te laten houden door angst en twijfel.


Die je helpen je zelf voor vol aan te zien en je intuïtie te volgen. Standvastig te zijn in dat wat je bent en vanuit je eigen magie te gaan creëren. Je passie achterna te gaan.

Angelologie

Angelologie geeft je via de levensboom inzicht in de ziel van het leven met de codes van de Aartsengelen, Engelen en Hemelmensen.

Deze oude wetenschap van de Engelen omvat de psychologie van de ziel en geeft zicht op je essentie, het parfum van jouw ziel en het pad dat jij in dit leven loopt voor jouw ziele-en levensmissie.


In deze training maak je kennis met de elf codes van de ziel die je meer zicht geven op het licht van jouw zijn met het innerlijk zicht van een master. Dit stelt je in staat om uit het doen naar het zijn te stappen en echt met de Engelen samen te werken. Om de gids te zijn om de ziel daadwerkelijk zichtbaar te maken.


Angelologie is geen religie en je hoeft ook niet in Engelen te geloven. Het is een codetaal voor universele intelligente krachten die wijsheid en kennis doorgeven. De Engelen Codes werken vanuit de eenheid van de ziel en hun stem kun je horen in de stilte van je eigen ziel. Je weet dan dat je nooit alleen bent, in niets.


Om de levensboom eigen te maken in je dagelijks leven en de codes van de Engelen in je ziel te begrijpen ontvang je bij de uitgebreide training ook een set Engelenkaarten. Hiermee leer je de verschillende kaartleggingen die je kunt doen voor jezelf en anderen om inzicht te krijgen over de weg die je ziel in dit leven heeft af te leggen.


Zowel de Engelenkaarten als de kleuren van het Aura-Soma systeem betrek ik in de leerstof, want via Aura-Soma én de Angel Codes is de levensboom in mij echt tot leven gekomen. Met behulp van meditaties, kleuren kiezen en het leggen van de Engelenkaarten zal de ongeziene kennis en wijsheid van de Angel Codes ook jouw spirituele DNA ontwaken.


De afgelopen tien jaar heb ik zelf de mystieke kabbala bestudeert en inmiddels de opleiding Master-Angelologie afgerond. Maar het is een eindeloze fascinerende studie waar je je hele leven op kan studeren. Deze kennis en wijsheid geef ik van harte door.

Les in Angelologie

Voel je een diep verlangen om de wereld van de ziel te begrijpen én te voelen? Deze te kunnen lezen zowel voor jezelf als anderen. Dan geven de Angel Codes je een hemels kompas om de lagen van je ziel te openen en terug te keren naar je oorspronkelijke bron. 


Voor deelname aan de Angel Codes hoef je geen kennis te hebben van het Aura-Soma kleurensysteem.

Indien je deze wel hebt raad ik je aan te kiezen voor het tweede jaar van de kleurentherapie voor de ziel voor verdere verdieping van de informatie van de Equilibriums op de levensboom. 


Heb je zin in een gedegen opleiding Angelologie?

Voor jezelf als spirituele verdieping.

Of omdat je mensen hiermee ook wilt begeleiden op hun levenspad.

Misschien omdat je ook zelf workshops hiermee wilt gaan geven?  


Deze complete cursus, die deels zowel live als via Zoom wordt gegeven kan je zonder enige voorkennis volgen.