Cursus Angelologie

 Ontdek met de codes van de Aartsengelen de weg die je ziel in dit leven heeft te gaan. 

Reis door het Licht: Ontdek je missie en levensdoel langs de Paden van de Levensboom

In deze cursus nemen de Engelen je mee op een bijzondere spirituele reis langs de paden van de levensboom. Deze reis door het licht opent de deuren naar zelfinzicht, de weg die je in dit leven bewandelt, je levenswerk waarop je oefent en de levensbestemming die je zoekt.


Met elke stap wordt deze helderder en leer je om de waardevolle lessen van het leven te omarmen als kansen om jezelf te transformeren en ruimte te maken voor het prachtige wonder dat je in essentie bent. 


Deze Engelencursus is zorgvuldig ontworpen om je te ondersteunen om de zeven lagen van je ziel te helen. Je diepste verlangen in dit leven te ontwikkelen en te begrijpen tot welke zielenkorf jij behoort. Om jezelf weer te herinneren wie je daadwerkelijk bent en wat jouw zielemissie omhelst. Het is de adem van je bestaan, van datgene wat in je ziel gegriefd staat.


De wijzen van alle tijden hebben de symboliek van de levensboom gezien als een geschenk van de engelen aan de mensheid. Het is een sleutel tot wijsheid die je helpt herinneren en terug te eisen wat in je DNA ligt opgeslagen, zodat je jouw diepste verlangens kunt vervullen en jouw hemel op aarde kunt creëren.

De Tempel van Licht Rust in Je Eigen Ziel

Je Spirituele DNA

De levensboom vertoont gelijkenissen op genetisch, emotioneel en spiritueel vlak, vergelijkbaar met je eigen DNA.


Je fysieke lichaam fungeert als het voertuig voor je ziel en draagt de genetische en emotionele erfenis van je ouders. Deze genetische en emotionele DNA-componenten vormen samen je unieke blauwdruk en beïnvloeden hoe je jouw levenspad bewandelt.


In de symboliek van de levensboom weerspiegelt zich jouw levensverloop en biedt het inzichten voor heling en zelfontdekking, op weg naar zelfbewustzijn. Hiermee vervul je de diepgaande wens van je ziel: bewustwording en groei.

De Levensboom In Kleur
nullZeven Lagen Van De Ziel

Door de helende codes te volgen die door de zeven lagen van je ziel resoneren, kun je je hart verlichten en innerlijke genezing bewerkstelligen.


Het is niet langer noodzakelijk om in de schaduw van je eigen licht te verblijven. Leer te vertrouwen op je innerlijke helderheid en intuïtie, en het juiste pad zal zich vanzelf ontvouwen.


Sta jezelf toe om jezelf met volledige

waardering te bekijken en volg onverschrokken je intuïtie.


Blijf vastberaden in je streven om je passies na te jagen.

Ontdek de Magie van Angelologie

Angelologie onthult de diepgewortelde psychologie van de ziel en schenkt helderheid over het unieke levenspad dat je bewandelt voor jouw ziels- en levensmissie.


De Engelen codes fungeren als een hemels kompas om de lagen van je ziel te openen en terug te keren naar de bron van je bestaan. Waarmee je alles naar je toe kunt trekken waar je zo lang naar hebt verlangd. To good to be true, maar het is zo als je de illusie van dat het er niet is kunt doorzien. 


  • Ben je al geruime tijd op zoek naar meer vervulling in je leven?
  • Betrap je jezelf wel eens op de vraag: "Waarvoor ben ik hier op aarde? Wat is mijn missie?"
  • Zoek je naar antwoorden of taal voor diepgaande levensvragen die moeilijk te verwoorden zijn?
  • Voel je een diepgeworteld verlangen om dieper in je ziel te duiken en jezelf beter te begrijpen?
  • Benieuwd naar de intrinsieke psychologie van de ziel?
  • Zou je graag meer willen weten over de wetenschap van de Engelen?

Indien je op een of meer van deze vragen met JA antwoordt, dan is de cursus Angelologie zeker geschikt voor jou. Dit hemelse kompas staat voor je klaar om de lagen van je ziel te ontsluiten en je terug te brengen naar de oorsprong van je bestaan. 


Leer hun aanwijzingen te herkennen die je oproepen tot zelftransformatie om je diepe zielsverlangen op te volgen. Ontvang deze spirituele begeleiding uit het universele veld die de herinnering aan je eigen waarheid weer doet herleven. Verlichte intelligentie die je helpt het beste te navigeren op de hogere intelligenties die in jou en rondom je aanwezig zijn om afgestemd te blijven op de koers van je zielsverlangen.

Begrijp Je Spirituele Reis met Engelenkaarten en de Kleuren van Aura-Soma

Binnen deze betekenisvolle reis leer je de geheimen van de levensboom te doorgronden en de verborgen wijsheid van de Engelen Codes te ontrafelen. Als aanvulling ontvang je een set Engelenkaarten, waarmee je diverse leggingen kunt uitvoeren voor jezelf en anderen. Deze leggingen bieden inzicht in het pad dat je ziel in dit leven bewandelt. De kleuren van Aura-Soma verlichten een extra dimensie aan datgene wat je voor je zelf hebt uitgezet.


Mijn band met de levensboom is diep en waarachtig tot leven gebracht door de synergie van Aura-Soma en de Engelen Codes. Deze oeroude wijsheid en kennis draag ik over via de universele taal van licht, de Engelen Codes en de taal van kleur. Als gidsen wijzen zij je de koers naar nieuwe levensfasen.


Met meer dan tien jaar van eigen bestudering van de mystieke kabbala en de afronding van de opleiding Master-Angelologie , deel ik vol overgave mijn voortdurende passie en kennis.


Of je nu al bekend bent met het Aura-Soma kleurensysteem of niet, de cursus Angelologie is toegankelijk voor iedereen. Als je wel bekend bent met Aura-Soma, overweeg dan het tweede jaar van de Kleurentherapie voor de ziel om je kennis van de Equilibriums op de levensboom verder te verdiepen.


Ben je nieuwsgierig en gemotiveerd om jezelf spiritueel te verrijken of om anderen te begeleiden op hun levenspad met behulp van Engelen? Eind oktober gaan we beginnen met een selecte groep van maximaal twaalf deelnemers. Als je interesse hebt, raad ik je aan om jezelf alvast op de wachtlijst te plaatsen, zodat ik je op de hoogte kan houden van de ontwikkelingen.