Cursus Angelologie

Ontdek de goddelijke vonk in je leven en verken het pad van je zielereis 

Engelachtige Reis door de Levensboom: De Weg naar Zelfrealisatie

Maak kennis met de Engelen: op reis door de Levensboom. Ontdek de engelen die je meenemen op een spirituele reis langs de paden van de levensboom. Deze onvergetelijke reis door het licht opent vergeten engelencodes in je, brengt je naar hogere lichtfrequenties en leert je je ziel te gebruiken om je af te stemmen op dat wat zichtbaar wenst te worden.


Met elke stap scherpt je zelfinzicht zich, verheldert de route die je in dit leven volgt, verfijn je het levenswerk waarop je oefent, en wordt de levensbestemming die je zoekt steeds helderder.


Leer je de waardevolle lessen van het leven te omarmen als kansen om ruimte te maken voor het prachtige wonder dat je in essentie bent.


Gaandeweg worden de Aartsengelen en engelen niet alleen jouw instrument, maar andersom gaan zij ook jou gebruiken om boodschappen door te geven aan de mensen die dat nu net willen horen. 


Heb je de wens om deze samenwerking met de engelen aan te gaan? Dan nodig ik je uit om de paden van de levensboom met hen te bewandelen, want dat onthult de kennis en wijsheid die je nodig hebt om voor hen een instrument te zijn.


De wijzen van alle tijden hebben de symboliek van de levensboom gezien als een geschenk van de engelen aan de mensheid.


Het is een sleutel tot wijsheid die je helpt herinneren wie je in essentie bent en terug te claimen wat in je DNA is opgeslagen.


Zo kun je je diepste verlangens vervullen en je eigen hemel op aarde creëren.

Waar Gaat Het Leven Over

Je Spirituele DNA

De levensboom vertoont genetisch, emotioneel en spiritueel gelijkenissen met je eigen DNA.


Jouw unieke blauwdruk beïnvloedt hoe jij je levenspad bewandelt om je diepste zielewens tot vervulling te brengen gedurende dit leven.


Met de symboliek van de levensboom activeer je zowel jouw goddelijke, spirituele, emotionele als fysieke DNA. Hiermee herinner je jezelf aan de goddelijke mens die je bent en je connectie met de transpersoonlijke wereld van creatie.

De Levensboom in Kleur


null

De Psychologie van de Ziel

Angelologie onthult, met behulp van de Engelen codes, de psychologie van de ziel op de levensboom.


Dit helpt ons onze vleugels, onze vrijheid, opnieuw te herinneren, en weer te weten wie we zijn en wat we zelf willen creëren.


Door Angelologie begrijpen we waar we vandaan komen en wat onze levensmissie is. Hiermee kunnen we onze gedachten, gevoelens en handelen op elkaar af stemmen, zodat we ons weer één voelen. 

De Ontdekking van de Ziel en de Hemel op Aarde

Deze Engelencursus is zorgvuldig ontworpen om je te ondersteunen bij het ontdekken en helen van datgene wat in je ziel gekwetst is, om de adem van je bestaan te vinden.


Om de magie van wie je bent volledig tot bloei te laten komen, om op te staan voor datgene waarin jij je vrij, groots en blij voelt, en waarvan je weet en in elke cel van je lichaam voelt hoe je vanuit je goddelijke oorsprong jouw hemel op aarde kunt creëren.


Om je passie te volgen en je over te geven aan de vrije stroom van je eigen gecreëerde creaties. De engelencodes fungeren hierbij als een hemels kompas voor jou.


Zij openen nieuwe lagen van je ziel en laten je terugkeren naar de bron van je bestaan. Waardoor je weer de adem van het leven begrijpt waarmee je alles naar je toe kunt trekken waarnaar je verlangt.


  • Wat als dit werkelijkheid is?
  • Als je de illusie van het tegenovergestelde kunt doorgronden?
  • Als je je bewust wordt van de intelligentie die schuilgaat achter jouw leven, wat zou je dan willen aantrekken?


Voel je dat er meer is dan wat je ziet tussen Hemel en Aarde en ben je nieuwsgierig naar de Psychologie van de Ziel?


In dat geval zul je ontdekken dat deze Angelologie-cursus voor jou is. Dit hemelse kompas staat gereed om de diepere lagen van je ziel te onthullen en je terug te leiden naar de oorsprong van je bestaan.


  • Heb je al een tijdje het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven?
  • Vraag jij jezelf af waarom je hier op aarde bent en wat jouw missie is?
  • Ben je op zoek naar antwoorden of woorden voor diepgaande levensvragen die moeilijk te verwoorden zijn?
  • Voel je een diepgeworteld verlangen om dieper in je ziel te duiken en jezelf beter te begrijpen?
  • Ben je nieuwsgierig naar de intrinsieke psychologie van de ziel en zou je graag meer te weten komen over de wetenschap van de Engelen? 

Als je op een of meer van deze vragen met "ja" antwoordt, dan is de cursus Angelologie zeker geschikt voor jou. 

De Ontwaking van de Goddelijke Ziel: Angelologie en Zelfrealisatie

Je bent absoluut niet de enige die gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde, die verlangt naar een andere stem binnenin zichzelf en je ziel dieper wilt laten ontwaken.


In deze Angelologie-cursus ontvang je spirituele begeleiding vanuit het universele veld, die de herinnering aan jouw eigen waarheid doet herleven. Verlichte intelligentie die je helpt om optimaal te navigeren door de hogere intelligenties die in en om jou aanwezig zijn. Deze intelligenties helpen je afgestemd te blijven op de koers van jouw zielsverlangen en jouw grootsheid te ontdekken.


Angelologie, geworteld in de oorspronkelijke levensboom van de mystieke Kabbala, onthult niet alleen het wonder van wie je in wezen bent, maar herinnert je aan je waarheid en brengt je terug naar zelfrealisatie. Wanneer je deze paden bewandelt, doe je dit niet alleen voor jezelf, maar ook voor alles waarvan je houdt, inclusief je familielijnen. 


Hier ontwaakt je goddelijke ziel, en realiseer je je dat zonder jou God niet kan creëren.


Deze Angelologie-cursus is toegankelijk voor iedereen en biedt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een gemeenschap van gelijkgestemden. Hier vind je spiritueel bewuste mensen die de engelencodes willen ontdekken en ze willen toepassen in hun dagelijks leven.


Ze delen, net als ik, een verlangen naar een diepere verbinding en betekenis in het leven. Ze vertrouwen op hun innerlijke magie en geloven in de kracht om alles te scheppen. 


Ben je nieuwsgierig en gemotiveerd om jezelf spiritueel te verrijken en wellicht anderen te begeleiden op hun levenspad? Als dit resoneert met jou, meld je dan aan, want vol is vol.


In januari 2024 beginnen we live online met een selecte groep van maximaal 17 deelnemers.