var piwik_site_id = 508; function getPiwikSiteId() { return piwik_site_id; } var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik-1.imu.nl/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', getPiwikSiteId()]); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();

Page content

Het paasvuur in je hart

Het paasvuur in je hart

Wanneer we samen Pasen vieren, staan we stil bij het feest van de lente, wedergeboorte, vernieuwing en hoop op eeuwig leven. Een moment van feestelijke bezinning waarbij we omringd zijn door de Engel van Opstanding en de engelen die ons helpen onze oude bagage los te kunnen laten, te vergeven en ruimte te maken voor de geboorte van de goddelijke vonk in ons hart.

Het verhaal van de opstanding van Christus uit zijn graf, drie dagen na zijn dood aan het kruis, herinnert ons eraan om te vergeven en dat wat geen leven meer bevat, wat ons niet meer dient in onze ontwikkeling als spiritueel wezen, om dat nu écht achter ons te laten. 

De Engel van Opstanding begeleidt dit oudste en heiligste christelijke feest van de bevrijding en helpt ons bij onze innerlijke verlichting. Het is een feestelijke dag waarin wij spiritueel ontwaken en nieuw goddelijk leven ontvangen. Een dag waarop we nieuwe moed ontwikkelen om ons hart  boven ons ego te kunnen stellen. Een feest van, voor en door het hart.

Met behulp van de Aartsengelen, Aura-Soma, meditatie, visualisatie en yinyoga maken we ruimte voor de waarheid in ons hart. Aan de hand van je eigen Hartcollage komt jouw opstanding en je spirituele aard zichtbaar tot leven.

Datum: tweede Paasdag 28 maart en 23 april

Tijd: 10.00 -17.00 uur

Plaats: Speerstraat 15 /Amsterdam-Zuid

Kosten: 50 euro inclusief lunch (cash betalen)