Break Through Intensive - Challenge Your Female Leadership
07 augustus 2017 
in SOUL

Break Through Intensive - Challenge Your Female Leadership

Daag je zelf uit en ontdek de kracht en creativiteit van je Vrouwelijk Potentieel. Accepteer je leerweg en onderneem actie door te leren van je fouten en belemmeringen. Geef uitdrukking aan je onvermoede mogelijkheden in woord en daad. Zet duidelijke realistische en tijdgebonden doelen. Durf je Zelf te Zijn.

Laat deze woorden je aanmoedigen en sta eens stil bij wie jij werkelijk bent en waarvoor jij geschapen bent. Als je dat weet dan kan jij jezelf realiseren. Daarvoor is deze challenge van 100 dagen opgezet.

Stap uit je Illusies 

Wie wil jij zijn, wat zijn jouw behoeften? Welke actie wil jij al langer gaan ondernemen? Heb jij een doel?

Je moet er klaar voor zijn om in je nieuwe toekomst te kunnen stappen. Deze moet je eerst in jezelf creëren. Je ego, je persoonlijkheid, duwt je soms in een andere richting dan de weg die je ziel wilt gaan. Je ziel, je ware Zelf wilt groeien en zich uitdrukken via jou. Dat is een natuurlijke behoefte en verlangen die je moet volgen, want daarvoor ben je hier gekomen.

Het leven is je leerweg en geeft je altijd een uitdaging om meer van jezelf en het leven te begrijpen. Wanneer jij jezelf bewust wilt blijven ontwikkelen, of wanneer je de behoefte voelt iets nieuws te creëren, gaat dit altijd gepaard met een innerlijk veranderingsproces.

De sleutel tot verandering ben je zelf en dat verandert je leven. Wordt die toekomst eerst zelf, dan gebeuren er wonderen. Overstijg je gangbare manier van denken, voelen en handelen, want dit houd je vast in je comfortzone. Doorzie je illusies en stap eruit, dan kan je beginnen met wat je eigenlijk al heel lang wilt creëren. 

Alles gaat Puur op Energie 

Alles wat wij fysiek waarnemen zijn energievelden met een bepaalde frequentie van informatie. Je moet eerst iets zelf hebben bedacht, innerlijk hebben waargenomen voordat het zich kan manifesteren. Dus dat wat je geest denkt wordt materie, ze zijn direct met elkaar verbonden. Je creëert met je denken je eigen werkelijkheid en deze zal zichtbaar voor je worden en blijven zolang jij het nog laat voortbestaan in je geest.

Nu je dit weet is de volgende stap om je droomleven manifest te maken waarbij jij zelf aan het roer staat. Mindfulness komt nu goed van pas, want hoe beter je jouw gedachten kan dirigeren  i. p. v deze over te laten aan het besturingsmechanisme van je ondebewustzijn, des te beter je dan het leven kunt waarnemen en je droomleven zelf kan gaan creëren.

Dit vraagt een verandering van denken, voelen en gedrag. Je bewust worden wat je onbewust aanstuurt en wat je tegenhoudt om in je grootsheid te gaan staan, vraagt nu eenmaal tijd. Om dit alles te transformeren vraagt 100 dagen, dat is een universele wet. Welke ingang je daarvoor kiest maakt niet uit, want alles staat met elkaar in verbinding. Daarom pakken we ook alles aan: het fysieke, emotionele, mentale, spirituele niveau en natuurlijk ook je voeding.

Het universele kwantumveld ligt te wachten op het signaal van jouw wensen om zichtbaar gemaakt te kunnen worden, echt waar. Boeken vol zijn daarover geschreven en als je Joe Dispenza beluisterd of leest, zal hij je wel uitleggen hoe het precies werkt, maar geloof mij het werkt! Hij zegt het heel mooi:”Je bewustzijn (geest) heeft invloed op energie (materie), omdat je bewustzijn energie is en energie bewustzijn heeft”.

Je nieuwe instelling zal je gedrag en je energieveld veranderen en nieuwe ervaringen geven. Hoe meer je nieuwe ervaringen beleeft des te meer bewijs voor je nieuwe keuzes en hoe meer je erin zal gaan geloven. Dat wat je denkt en voelt begint werkelijkheid voor je te worden. Met je bewustzijn kan je nu gaan spelen met het kwantumuniversum voor alles wat je maar wenst. Dit ga je in deze 100 dagen toepassen.

Energie Boost

In 100 dagen help ik je er doorheen te breken, je energie te bevrijden zodat je weer geïnspireerd je creativiteit kwijt kan in de dingen die je doet. Versterken we je immuunsysteem, spijsverterings- en endocrien systeem. We gaan ervoor zorgen dat alle lichaamssignalen weer goed doorgegeven en begrepen kunnen worden.

Welke voeding en suppletie je hierbij zal ondersteunen wordt uitgelegd. Je krijgt een stukje educatie over hoe je lichaam werkt en waarom je iets nodig hebt voor wat. Dan gaat het over voeding in de breedste zin van het woord, voor je lichaam, geest en ziel. 

Een gezonde geest huist in een gezond lichaam en extra fysieke en geestelijke kracht kan je wel gebruiken tijdens deze intensive. Hoe meer energie je ter beschikking hebt, des te sterker jij zowel fysiek als  mentaal bent uitgerust voor je transformatie en geplande acties. Niets laat je nog van je voornemens afhouden. Met hernieuwde wilskracht en vanuit je passie ga jij bewust het leven creëren waarvoor jij geboren bent. 

Durf erin te geloven, ga voor je passie en blijf in vertrouwen. Beziel je eigen leven en laat je bezielen. Pak je verantwoordelijkheid en kracht, vrouwelijk leiderschap hebben we juist nu nodig. 

Ga ervoor en Doe mee met deze Break Through

Creëer het leven dat je wenst en wat je diepste voldoening geeft. Deze bijzondere uitdaging is voor vrouwen  die verlangen naar bezielend leiderschap voor zichzelf en anderen. Voor vrouwen die niet bang zijn om zichzelf en anderen te bespiegelen. 

Het is veel leuker en makkelijker om in je zelf te blijven geloven en er voor te durven blijven gaan als je het samen doet. Verbind je met gelijkgestemden die ook hun eigen barriéres willen doorbreken en durven gaan voor hun dromen.

Deze Challenge heb ik ontwikkeld omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is je eigen blinde vlekken te zien, want deze worden enkel zichtbaar door de ontmoeting met de ander. Wie jij bent, ontmoet je in relatie tot de ander. Daarom is het zo leuk en veel lichter om het met elkaar te doen. Dan wordt veranderen echt fun.

Lees hier verder over de kracht van je buikbrein en de data.

Je kunt ook een Queeste alleen doen, Soul-Track heet deze, lees erover hier.

DEEL dit artikel met vrouwen uit jouw netwerk door op de Facebook, LinkedIn, Twitter knoppen onderin te klikken, 

Over de schrijver
Reactie plaatsen