Thuis - Jouw Zomer Retraite

Je eigen Thuis opnieuw bewonen. Vakantie kun je echt ook vieren terwijl je lekker de tijd hebt om nu echt eens Jouw Thuis te voelen.

Thuis op je eigen stek, je Zelf opnieuw bewonen.  Dat geeft je meer adem. Een nieuwe ruimte krijgt nu heerlijk de tijd om zich te openen in jou. Je kan nu al je doe-lijstjes loslaten, al je moeheid eruit laten komen, en veel rusten en precies doen waar jij op dat moment zin in hebt. Alleen dat dus, lekker genieten en jezelf weer laten vullen met nieuwe ideeën, plannen, toekomstperspectief, maar zonder daarover hard na te denken. Je volgt gewoon wat opkomt en je aanschouwt dat voor een poosje. Op den duur ontdek je patronen, een nieuw beeld begint zich te ontvouwen voor je geestesoog. 

Thuis bewust op vakantie

Natuurlijk kan je thuis ook op vakantie zijn. Maar doe dan alsof je van huis bent. Op vakantie doe je vanzelf alles in een vertraagd tempo. Maar het verschil met thuis is, dat je dan niet alleen op jezelf gericht bent, maar ook op alles wat nieuw is om je heen en je uitwisseling met mensen. Sta je zelf toe om thuis echt op vakantie te zijn. Geef je zelf een time out. Maak je geen zorgen dat jij nu zo traag kunt zijn en lekker niets doet. Nou ja, niets,  je zult merken dat je op de een of andere manier de hele dag heerlijk bezig bent. Waarom? Omdat je aandacht vanzelf steeds meer in het moment komt. En het gevolg is, dat jij je opeens gewaar word dat er de hele dag verandering in jou plaats vind, hoe bizar is dat?

Direct Awareness in Yourself  

En maar blijven zeggen tegen jezelf dat je niets hebt gedaan? Sta eens stil bij je zelf en realiseer je de innerlijke reizen die jij vandaag hebt afgelegd. Wauw wat een innerlijke groei opeens. Wat ben je allemaal tegengekomen en welke levensles of aanwijzing springt daaruit? Ga je levenslessen en tips die je hebt gekregen eens voor de grap elke dag opschrijven in jouw zomerboek. Je zult versteld staan van de aaneenschakeling levenslessen en richtingaanwijzers die je door de dag heen gekregen hebt. Kijk eens hoe prachtig het leven zich vult in jou als jij ontspannen bent. Vanzelf ontstaat er een nieuwe inrichting in jou en misschien daardoor ook wel in je huis.

Jezelf Puur Beleven, direct Bewustzijn in Jezelf

De grote Hamvraag is natuurlijk: Luister jij daar ook naar, leer jij hiervan, kan je de richting volgen en vertrouwen waartoe je uitgenodigd wordt? Laten wij elkaar daarbij helpen. Een hele fijne reis en dat veel Licht en Liefde je omhullen mag.

Laat iets moois achter voor de ander

Voel je vrij datgene te delen waarvan je denkt dat het ook anderen kan inspireren. Deel je nieuws hieronder, jouw aanwijzingen, gedachtengang, belangrijke stap / beslissingen die je hebt genomen, mooie inzichten en intenties.

Zo maken we samen een plateau van prachtige levenslessen en inzichten die wij aan anderen willen meegeven, ook voor hen die dit veel later zullen lezen. Zo maak je niet alleen de ander maar ook je zelf gelukkig. Op die manier creëren wij met elkaar overvloed en geluk.

Over de schrijver
Pim
Door

Pim

op 10 Aug 2017

Mooi Helen, ik wens je een hele mooie ontspannen vakantie in licht, kleur en liefde.

Reactie plaatsen