Gezonde suikers

Wist je dat je lichaam enorme behoefte heeft aan acht essentiële suikers voor je zelf regulerend vermogen?

Let wel, de juiste suikers en niet de bekende hoeveelheid sucrose uit kristalsuiker en glucose uit melkproducten die we dagelijks tot ons nemen. Het gaat hier om glyconutriënten? Nutriënten die de noodzakelijke suikers bevatten voor de opbouw van celstructuren en niet alleen voor het verkrijgen van meer energie. Voorheen werd gedacht dat enkel proteïnen hiervoor nodig was. Maar nu blijkt dat we voor een optimale functionerende cel  en voor de perfecte cel communicatie in totaal acht noodzakelijke suikers nodig dienen te hebben? 

Deze acht suikers zijn allen nodig om de juiste boodschappen door te kunnen geven en te kunnen ontvangen. Missen we er eentje of meerdere, dan zal de communicatie en werking van de cellen niet meer volledig zijn. De suiker structuren op de celwand werken als antennes en zijn essentieel voor een goede onderlinge cel communicatie. 

Luister naar wat David Wolfe hierover te zeggen heeft.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=indXmtrjU0s
Wil je meer informatie over de essentiële suikers lees dan het artikel  "Een revolutionaire doorbraak" die ik geschreven heb voor Frontier Magazine in november 2013.

 

Klik hier voor je vragen.


 

Tatjana brinkman
Door

Tatjana brinkman

op 30 Dec 2013

Ik wil graag het voedingen supplement "Gezonde suikers" aanschaffen. Vriendelijke groet, Tatjana

Simone
Door

Simone

op 14 Nov 2013

Ik ben erg benieuwd welk voedingssupplement het betreft. Heb zelf sticker chronische ziekte maar ben er van overtuigd dat een groot deel van de oplossing in de voeding ligt.

boudewijn liesker
Door

boudewijn liesker

op 05 Nov 2013

Hallo Helen, heb je meer informatie over het voedings supplement? 8 gezonde suikers. Groet Boudewijn Liesker

miranda
Door

miranda

op 04 Nov 2013

Graag zou ik willen weten om wat voor supplement het gaat..

Reactie plaatsen