Into the Light

Mijn vakantie heeft mij de rust en ruimte gegeven om verder toegang te krijgen tot mijn ware bestemming via mijn dromen. Wat was ik blij met de laatste droom waarin ik de opdracht kreeg om met behulp van kleuren en kristallen mensen te ondersteunen om toegang te vinden tot de 5 elementen en daarmee tot de 5 werelden in zichzelf, om hun energie niveau te kunnen verhogen en in contact te brengen met de Engelen wereld. Het was een duidelijke boodschap dat ik dit speciale werk met de Engelen moest delen voor extra ondersteuning in hun ontwikkeling en dagelijks leven. 

Vanaf mijn 25-ste ben ik al bewust aan het dromen en hou ik de boodschappen ervan goed in de gaten. Om mij te durven laten leiden door mijn dromen betekent niets anders dan mij over te geven aan de boodschappen van mijn ziel. Vandaag werd tijdens de introductie van onze sjamanistische droomgroep verteld dat dromen de boodschappers zijn van je ziel en zij je leiding geven aan je leven. Maar om dat zomaar op te volgen is makkelijker gezegd dan gedaan als het om dit soort opdrachten gaat, werken met Engelen en Mediumschap, zoals in mijn geval. Ondanks mijn blijdschap over deze heldere droom begon mijn mind alles weer in twijfel te trekken en het niet al te serieus te nemen. Maar al pratende en verder dromend realiseerde ik mij dat ik alles hiervoor al jaren in huis heb en het dus nooit zomaar een droom had kunnen zijn.

Dus moet ik nu werkelijk kleur gaan bekennen en de grote sprong in het diepe wagen en mij over geven aan het werken met de Engelen. De werkboeken daarvoor heb ik notabene al jaren in huis waardoor we voor hen die daar zin in hebben kunnen werken met de 72 Engelen in combinatie met je drie persoonlijke geboorte Engelen en het Kleurenlicht Systeem van Aura-Soma, to Heal & Wake up your Light-Body. Wil je hierover meer weten neem dan contact mij op. Op 28 en 29 november zal de eerste groep van start gaan bij mij thuis in Amsterdam. Deel dit met je vrienden want de behoefte eraan is groot en het is niet alleen laagdrempelig maar ook down to earth!

Over de schrijver
Reactie plaatsen