Herstel jouw spirituele verbinding met de taal van Kleur en Licht
27 januari 2016 

Herstel jouw spirituele verbinding met de taal van Kleur en Licht

De enige kennis die blijvende waarde heeft is de kennis die je verkrijgt door persoonlijke ervaring.

Dat wat je echt met hart en ziel hebt beleeft in je eigen leven, zal nooit worden uitgewist en eeuwig bij je blijven.

In deze tijd komt de nadruk steeds meer te liggen op het ontwikkelen van je intellectuele vermogens. Dit  doet een beroep op je linker hersenhelft en vermindert je psychische krachten. Vroeger had de rechter hersenhelft een belangrijke functie en waren wij hier meer mee verbonden. Men leerde meer door mondelinge kennis overdracht en monkey see monkey do. Men liet zich meer instinctmatig en gevoelsmatig leiden. 

Door de ontwikkeling van het schrift is mondelinge overdracht verloren gegaan en daarmee de essentiële waarden van onze traditionele rituelen en mythen. Hiermee verdween ook een deel van onze verbeeldingskracht en spirituele verbinding. We gingen meer vertrouwen op ons hoofd dan ons buikgevoel, waardoor we langzamerhand steeds verder van de natuur verwijdert raakten.

Volgens de spirituele meester Aïvanhov, één van de grootste verlichters van onze tijd (1900-1986), gaat het om de ontcijfering van de subtiele geheime dimensies van alle levende wezens.

Alles in de natuur bezit vorm, inhoud en betekenis.

Aïvanhov zegt dat alles leeft en een specifieke trillingsniveau heeft. Kinderen begrijpen wat hij hiermee bedoelt. Zij hebben nog contact met het wonderbaarlijke waardoor alles voor hen leeft en dit alles ook een intelligentie bevat. Daarom praten zij niet alleen met mensen maar ook tegen stenen, planten, insecten en dieren.

Wanneer je als kind jouw linkerhersenhelft begint te ontwikkelen met lezen en schrijven verlies jij dit kostbare bezit en raakt daarmee verder van jouw eigen natuur en ritmes vandaan.

Hierdoor raak je uit evenwicht, wat op latere leeftijd steeds meer merkbaar wordt. Dat dit leidt tot klachten van psychische en fysieke aard voelt weliswaar niet fijn, maar geeft je wel een signaal dat iets in jou tot evenwicht hersteld wilt worden.

Hiervoor biedt Aura-Soma je een kompas op spiritueel, mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch niveau.

  • Wil jij jouw vermogen tot verwondering weer terug? 
  • En wil jij jouw rechter hersenhelft weer meer laten spreken?
  • Wil  het leven in de mineralen, planten en mensen leren begrijpen?
  • Wil jij je positieve gedachtenpatronen verder ontwikkelen?
  • En je harmonieuze energiestroom tot in je tenen beleven?

Het echte begrip zit in het gevoel.

Om werkelijk de subtiele dimensies van alle levende wezens te kunnen ontcijferen is het van belang dat jijzelf in contact bent met de bron van het leven. Dit is een proces van bewust beleven. Ervaringsgericht leren heb je nodig om deze kennis te kunnen implementeren

Wat je leert met je intellect, moet je kunnen doorvoelen in jezelf om zo te kunnen onderzoeken wat de nieuwe kennis voor jou betekent. Op deze wijze integreer je de stof in jezelf. Tegelijkertijd ben je bezig de hele mens te worden die je in essentie al bent. Dit alles kan je leren door de taal van de kleuren te laten spreken. Het zal je laten herinneren dat wat in je cellulaire geheugen opgeslagen ligt. We zijn geboren in een tijd waarin we weer verbinding willen met dat wat wij onderweg zijn kwijtgeraakt. Steeds meer mensen willen nu toegang krijgen tot hun paranormale potentieel en zoeken naar nieuwe manieren om van hieruit hun kwaliteiten zichtbaar te maken. Met de kleuren van Aura-Soma worden verborgen je talenten en uitdagingen in hun eigen kleur zichtbaar en deze brengen je in contact met je eigen essentie.

Spreekt dit jou aan en wil jij jezelf verder spiritueel ontwikkelen?

  • Ben jij nieuwsgierig naar jouw verborgen talenten en uitdagingen?
  • Hou je van kleur & puur natuur, van schoonheid & esthetiek?
  • Wil jij je intuïtie meer ontwikkelen en leren te gebruiken?
  • Wil jij meer vrede in je hart en contact met je hogere zelf?

Pure Lifestyle Challenge van 90 dagen kan je hierbij ondersteunen.

Heb jij interesse in een holistische opleiding met Aura-Soma? 

Ben je nieuwsgierig wat Aura-Soma voor je kan betekenen, kom dan naar de lezing. 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen