Opleiding AURA-SOMAP1190661


De opleiding tot Aura-Soma consultant geeft je een schat aan esoterische kennis. Het Aura-Soma Colour-Care-System® is in 1983 in de vorm van gekleurde Equilibrium oliën door Vicky Wall in Engeland tot leven gekomen. Aura-Soma heeft zich sindsdien verder als systeem ontwikkeld tot een professionele veelomvattende training.


Kleur is een universele taal die een diepgaand effect heeft op ons bewustzijn. Elke cultuur begrijpt en gebruikt de taal van kleur. Instinctief voelt iedereen zich aangetrokken tot kleuren die hen weerspiegelen en ondersteunen in wie zij zijn. Vicky Wall maakt dit duidelijk met het Aura-Soma kleuren systeem “You are the colours you choose and these reflect your being‘s needs”. De kleuren die je kiest, de kleuren die je het liefst in een bepaalde volgorde plaatst, de kleuren die je in bepaalde fasen van je leven kiest, zijn allemaal uitdrukking van je innerlijk zelf.


Door zelf je kleuren te kiezen uit de inmiddels 115 Equilibrium kleuren combinaties vind je ziel een manier om zichzelf uit te drukken en onderliggende thema's in je leven aan te raken die soms zelfs voorbij gaan aan taal. Door je bewust af te stemmen op de kleuren van Aura-Soma met hun levende energie frequenties komt een transformatieproces op gang die je innerlijke schoonheid en potentieel wakker maakt. Je krijgt iets tastbaars in handen om jezelf te ondersteunen in je proces om meer uit jezelf en het leven te halen en jezelf in balans te brengen.


Je krijgt inzicht in de taal en betekenis van kleur en hoe eeuwenoude kennis en symboliek via dit overzichtelijk kleurensysteem toegankelijk wordt gemaakt om de wereld van je ziel en persoonlijkheid te begrijpen en te verdiepen. Via je eigen lichaam leer je te begrijpen hoe de Aura-Soma producten  ondersteunend inwerken op de subtiele energie niveaus van jouw eigen licht-lichaam, het electromagnetische, etherische en astrale veld die je aura vormt, en de chakra's en meridianen. Hierdoor leer je de kracht van dit systeem op meerdere niveaus te begrijpen en hoe je zorgvuldig afgestemd op de client hiermee kan werken.


Aura-Soma Colour Consultant


Je wordt opgeleid tot Aura-Soma Colour-Care-Consultant om mensen te kunnen ondersteunen bij het kenbaar maken van hun kleurencode. Iemands voorkeur voor bepaalde kleuren brengt diepere aspecten van wie zij zijn en wat zij nodig hebben aan het licht. Hiermee ondersteun jij hen zichzelf beter te leren kennen en hun zielepad te volgen. Een bijzondere manier om bij te dragen aan de groei van hun persoonlijke-en spirituele ontwikkeling en de ontplooiing van hun unieke talenten. Vervolgens adviseer je welke producten zij de weken daarna kunnen toepassen ter ondersteuning.


Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de kleurenwereld van Aura-Soma. Het sluit zeer goed aan bij alle soorten werkvelden op het gebied van wellness waarin hulpverleners werkzaam zijn.


logo teacher aura somaSinds 2007 ben ik bevoegd Aura-Soma Academy Teacher.


Start nieuwe opleidingsjaar oktober 2017.


Klik hier voor de opleidingsstructuur.


De opleiding is geaccrediteerd door de Aura-Soma Academy in Engeland.
"Aura-Soma is a registered trademark of Aura-Soma Products Limited"
Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Reactie plaatsen