AURA-SOMA® Level 1

Aura-Soma Colours

Choose Your Colour  


"You are the Colours you choose and these reflects your being needs"


Maak kennis met de grondbeginselen van het Aura-Soma Colour-Care-System® en ervaar hoe deze kleurenwereld je nieuwe taal en instrumenten geeft om de vier verschillende werelden in jezelf verder te ontdekken. Een systeem voor je innerlijke ontwikkeling op geestelijk, psychologisch, emotioneel en fysiek niveau.  


Aura-Soma is een holistische opleiding waarbij oude esoterische kennis in een kleurensysteem verwerkt is. De kleurrijke producten van Aura-Soma bevatten de genezende energie van bloemen, kruiden, edelstenen en kristallen. Elke kleur heeft zijn eigen frequentie en bevat informatie. Hierdoor bevat elke kleur een specifieke boodschap die je ondersteunt om je eigen heelheid te herinneren.


Aura-Soma ondersteunt je  persoonlijke ontwikkeling en verruimt je bewustzijn op veel gebieden. De kleuren werken in op je energetische, fysieke, emotionele en mentale lichaam en brengen je lichaam, geest en ziel in balans. Je gaat de  harmonie in jezelf en je leven herstellen. In level 1 ga je hiermee een begin maken.


De kleuren schijnen het licht op wat je innerlijke harmonie heeft overschaduwd en geven je antwoord op de drie belangrijkste levensvragen: "Wie ben ik, wat wil ik, waarnaar verlangt mijn ziel, welke richting wens ik te gaan?


Deze drie vragen komen in elk consult weer naar voren en vraagt zowel van de ontvanger als de gever oefening om deze levensvragen met behulp van het kleurensysteem te kunnen beantwoorden. Opzet van deze benadering is om een praktische vertaling van spiritualiteit te leren doorgeven en mensen te kunnen ondersteunen die hun eigen persoonlijkheid diepgaand willen onderzoeken en hun bewustzijn verder willen blijven ontwikkelen.


Aura-Soma is een oud concept verpakt in een kleurrijk systeem.


Het is voor hen die zoeken naar en betekenis willen geven aan hun bestaan. In mijn opleiding heb ik extra trainingsdagen ingebouwd tussen elke level zodat jij meer ruimte krijgt om de veelheid aan stof eigen te maken, deze te verdiepen door consulten met elkaar te oefenen.


Tijdens deze extra trainingsdagen zal een nieuw onderwerp behandelt worden die je de mogelijkheden met Aura-Soma zal vergroten. Het is zo belangrijk dat jij leert hoe je met de steun van Aura-Soma de positieve eigenschappen van je client tot ontwikkeling kan brengen. Hoe zij hun pijn en schaduw kunnen omarmen en nieuw evenwicht in zichzelf kunnen ervaren.  Vanuit het hart kan het levensplan van ieders ziel zich door zijn persoonlijkheid verwezenlijken. 


In level 1 begin jij aan een nieuw bewustwordingsproces en samen reizen wij gedurende de opleiding op dit spirituele pad verder.


"The greater guide is within."

Dit is een belangrijk uitgangspunt bij Aura-Soma en zal tijdens de gehele opleiding weer duidelijk naar voren komen. Aura-Soma is een niet-inmengend holistisch systeem. Jijzelf kiest altijd je eigen kleurencombinaties. Niemand hoeft jou te adviseren over wat de waarheid is van jouw ziel. Je zal op een dieper niveau gaan begrijpen wat hiervan de waarde is en dat dit ook altijd geldt voor alle cliënten.


Gratis kennismakingsgesprek voor het volgen van de gehele opleiding zodat je weet waarvoor je kiest. Klik hier voor meer informatie of afspraak.

Plaats: Amsterdam

Er wordt gewerkt in 2 blokken van twee dagen met daarna twee extra trainingsdagen voor level 2.


In overleg met elkaar plannen we de extra leer-en oefendagen in.


Na level 1 dien je 3 of meer didactische consultatieverslagen te maken en in te leveren voor je deelname aan level 2. Na afloop ontvang je een certificaat vanuit Engeland en kan je het naslagwerk downloaden.


“Aura-Soma is a registered trademark of Aura-Soma Products Limited”.


 

 
Reactie plaatsen