Licht bevat alle kleuren van het geluk dat je zoekt
29 januari 2016 

Licht bevat alle kleuren van het geluk dat je zoekt

De tijd van herinneren wie je in essentie bent is nu aangebroken. Creëer in liefde wat je gelukkig maakt!

Kleuren en Licht raken je essentie aan. Dat is al eeuwen zo, maar omdat jij er niet mee bent groot gebracht, is de kennis en genezende kracht ervan je onbekend. Kleuren en Licht omvatten oneindig bewustzijn en drukken zich uit in een universele taal.

Het heldere Licht staat het dichtst bij de oneindige wereld en de kleuren drukken je fysieke werkelijkheid uit. Het zijn codes die je kan ontcijferen indien je deze op een dieper niveau wilt begrijpen. Het Licht omvat de positieve eigenschappen en spirituele wereld. Via de uiteenzetting van kleuren met Aura-Soma geef je jezelf de mogelijkheid om via je intuïtie innerlijk op jezelf af te stemmen en stil te staan bij je levensvraag. De kleuren geven je antwoorden en nieuwe inzichten die je zullen helpen jouw eigen unieke weg te gaan. De kleuren waartoe jij je voelt aangetrokken en die je thuis gaat aanbrengen op je lichaam en je aura, ondersteunen je proces ook energetisch en fysiek. 

chakraset

Al eeuwen geleden werd er met kleur en licht gewerkt in de healing tempels van Egypte, China en de Essenen. De afbeeldingen in de glas in lood ramen in kathedralen zijn niet voor niets in kleur afgebeeld. Hierdoor krijgen de beelden meer uitstraling en betekenis.

 IMG_2353

Volgens Rudolf Steiner is kleur het zielselement van de natuur en de hele kosmos. Wanneer je kleur ervaart in de natuur neem je hieraan deel ook al ben jij je dat misschien niet bewust. Maar het verklaart wel waarom jij zo blij en rustig wordt gedurende je verblijf in de natuur.

shutterstock_156117149

Zoals je ogen de spiegels van je ziel zijn, weerspiegelen de kleuren waartoe jij je het meest aangetrokken voelt dat ook. “Je bent de kleuren die je kiest en deze weerspiegelen wat je ziel nodig heeft.”

aura-soma_600x248

Met Aura-Soma werk je met het licht van de natuur via de energieoverdracht van kristallen en edelstenen, kruiden en planten. De kleuren bevatten deze energie informatie en hebben een positief effect op je lichaam, geest en ziel. De zorgvuldig uitgekozen samenstelling van de biodynamische ingrediënten versterken je lichaam en je aura. Deze dragen een intentie en bewustzijn in zich die je bekrachtigen in je kwaliteiten. Hiermee bewust werken zal je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustzijn.

P1190918

Wij komen allemaal uit dezelfde Lichtbron. Hoe gevoeliger je bent voor die hoge lichtfrequentie, des te beter je via je zintuigen die energieoverdracht kan communiceren. We noemen dat dan helder- zien, horen, voelen en ruiken. Hoe gevoeliger jij wordt voor kleur des te intenser zal je het kleuren lichtspectrum beleven en zal deze tot jou gaan spreken.

Als jij kan aannemen dat er een andere wereld bestaat naast het aardse, dan kan je harder groeien en zullen er nieuwe werelden voor je open gaan.

Dit jaar kan je al beginnen met de opleiding Colours of Time. Je leert hoe je aan de hand van iemands kleuren keuze een diepgaand gesprek kan voeren dat voedend is voor de ziel. Je krijgt voldoende handvatten mee om het fysieke, energetische, emotionele, mentale en spirituele niveau te kunnen duiden, zodat het evenwicht daarbinnen zich kan herstellen.

Indien je al in dit veld werkzaam bent als coach, healer, therapeut, masseur etc. zal het werken met Aura-Soma je consulten en behandelingen verdiepen en naar een ander niveau tillen.

Indien je meer hierover wilt weten en het zelf eens zou willen ervaren, maak een afspraak voor een persoonlijk consult of kennismakingsgesprek.

Over de schrijver
Reactie plaatsen