var piwik_site_id = 508; function getPiwikSiteId() { return piwik_site_id; } var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(['setCustomDimension', 1, 'page']); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik-1.imu.nl/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', getPiwikSiteId()]); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })(); -->

Page content

Gezonde Suikers

Is een dieet zonder suikers werkelijk zo gezond voor je? Wist je dat je lichaam juist enorme behoefte heeft aan acht verschillende soorten suikers? Let wel, de juiste suikers en niet de bekende hoeveelheid sucrose, fructose en glucose waar we al te veel van binnen krijgen als je niet weet wat je eet.

Het gaat hier om polysachariden! Deze nutriënten bevatten de noodzakelijke suikers voor de opbouw van onze celstructuren en niet alleen voor het verkrijgen van meer energie. Voorheen werd gedacht dat onze cellen uit proteïnen waren opgebouwd. Maar nu blijkt dat we voor een optimale functionerende cel en voor de perfecte cel communicatie in totaal acht noodzakelijke suikers nodig dienen te hebben! Dit is geen marketing hype maar een nieuwe ontdekking in de medische wetenschap.

Deze intelligente suikers werken als antennes waardoor je cellen in staat zijn alle lichaamssignalen te ontvangen en uit te zenden.  Missen we er eentje of meerdere, dan zal de communicatie en werking van de cellen niet meer volledig zijn en die cel zal afsterven. Deze acht suikers vormen samen met de proteïnen de basale bouwstenen voor je cellen. Ze zijn onontbeerlijk voor de communicatie tussen de cellen onderling en voor het gezamenlijk afweren van schadelijke indringers, als parasieten, bacteriën, en al het andere wat niet in je lichaam thuishoort. Het is een recent ontdekte categorie voedingsstoffen, die voor je optimale gezondheid zorgt op celniveau. Heel belangrijk voor je, want deze suikertjes zijn het besturingssysteem van heel je lichaam! Hieronder zie je hoe ze heten. 

8_sugars1

Klik hier voor mijn gepubliceerde artikel ‘Een revolutionaire ontdekking en doorbraak voor onze gezondheid’ voor meer achtergrond informatie en welke voeding deze suikers bevatten.

Indien je na het lezen van mijn artikel deze suikers wilt bestellen dan kan je hiervoor het beste contact met mij opnemen voor nader uitleg en advies, of deze direct bestellen via bovenstaande link. Pas op voor producten die beweren dat ze hetzelfde bevatten, want onderzoek heeft aangetoond dat dit niet waar is. Er zitten nog veel mazen in het web waar bedrijven mee weg kunnen komen. Indien je een lezing hiervan wilt bijwonen, laat dan een bericht achter.

David Wolfe, de grootste voedingsdeskundige wereldwijdverteld in onderstaande video over de noodzaak en functie van deze 8 suikers / polysachariden.  Echt inspirerend om naar te kijken!

Manapol, het belangrijkste component van de Aloë Vera plant, is één van de acht suikers die hierin is verwerkt. De kwaliteit en werking van o.a. de Manapol is gegarandeerd door de Real Food Technology die men hiervoor heeft ontwikkeld. Neem even de tijd voor onderstaande video om te zien hoe ze dit doen.

Indien je meer wilt weten over de kracht van mono- en polysachariden voor je gezondheid, neem dan contact met mij op of kom naar één van mijn lezingen.

De kennis en impact van deze acht suikers zijn in 2012 erkend door de National Academy of Science en zij benoemen deze glycoscience  – A Roadmap for the Future!

Mocht je nog enige scepsis hebben of interesse in meer wetenschappelijke onderbouwing? Lees dan onderstaande samenvatting van het 200 pagina tellende artikel over hoe deze Glycoscience de medische kijk op gezondheid zal transformeren. Wij staan aan het begin van een wereldwijde nieuwe visie op de medische wetenschap.

Gezonde suikers