Kleurenlicht als Medicijn

Kleurenpunctuur is pijnloos en daardoor goed te ondergaan voor jong en oud.


Kleuren licht geeft rust en ontspanning en harmoniseert je hormoonbalans. Je krijgt er meer energie van en het geeft je een gevoel van verlichting. Kleuren versterken je zelf regulerend vermogen en immuunsysteem en zorgen voor meer vitaliteit.

Heb je (vage)klachten waar je vanaf wilt af kan komen, onderga dan eens een aantal kleur-licht behandelingen. Want soms kan dit de sleutel zijn voor zelf genezing.

Heb je hormonale of toxische, of degeneratieve klachten, hieronder staan er een aantal waarvoor je je kan laten behandelen, maar dat kan voor nog veel meer klachten.

Endocriene regulatie storingen: bloeddruk, hoofdpijn, migraine, vermoeidheid, stress, rusteloosheid en bezorgdheid, wisselende stemmingen, slaapstoornissen, duizelingen, spijsverterings- problemen, angsten, leer en concentratie problemen, ADHD.

Toxische problemen: Pijn in de gewrichten en wervelkolom, rugpijn en fibromyalgie, ontstekingen. Voor deze klachten wordt gewerkt op de afvoerende lymfen.

Degeneratieve verstoringen: stagnatie, immobiliteit, reuma, artrose, colitus ulcera, ziekte van crohn, kanker. Allemaal ziektes waarbij het vermogen om te reguleren verloren is gegaan. Hiervoor richten de behandelingen zich op het weer op gang krijgen van de vastgelopen structuren zodat de juiste reacties gestuurd worden naar het zelfregulerend vermogen.


Kleuren zijn een medicijn voor de cellen.

Je cellen bestaan uit licht en als je cel niet voldoende licht ontvangt dan worden de lichtfrequenties in je cellen zwakker. Door kleurenlicht in te stralen in de acupunctuur punten en in je energieveld worden je cellen opnieuw opgeladen met deze licht trillingen.

Kleurenpunctuur zou je kunnen vergelijken met de klassieke acupunctuur, in plaats van een naald wordt met een lichtpen kleur ingestraald, te vergelijken met een laserstraal (zonder dat er laser aan te pas komt).

Wetenschappers hebben aangetoond dat in iedere cel licht aanwezig is en dat cellen hiervan afhankelijk zijn. Immers zonder licht geen leven. Kleurtrillingen worden door het lichaam geabsorbeerd waardoor het hele organisme positief beïnvloed wordt.

Al deze kleurtrillingen gaan naar de cellen waardoor ons gehele lichaam daar baat bij heeft. Ons lichaam bestaat uit 50 triljoen cellen die zowel licht uitstralen als licht absorberen. De lichtimpulsen zorgen voor de aansturing van alle biochemische processen in je lichaam. Daardoor kunnen we onze cellen direct met licht c.q. kleur voeden en beïnvloeden.

De huid neemt deze energie trilling op en stuurt deze via de meridianen naar de hersenen. In de hersenen worden dan resonantie krachten vrij gemaakt en deze worden verspreidt naar de geblokkeerde energiestroom. Dit zorgt o.a. voor diepe ontspanning en verlichting van vele klachten.

Kleurenpunctuur is een holistische geneeswijze ontwikkeld door Peter Mandeleen Duitse homeopaat/acupuncturist. Hij heeft de basiskennis van de Chinese geneeskunde weten te combineren met de helende werking van licht en kleur. De behandelingen richten zich op de oorzaak van de disharmonie.

Klik hier voor vragen of aanmelden.
 
Cellulitis
Door

Cellulitis

op 26 Nov 2011

Ongewoon aangrijpend artikel. Komt hier nog een vervolg op? Ik ben in ieder geval erg overvallen. Ga beslist zo door!

Reactie plaatsen