arrow_drop_up arrow_drop_down

Holistic Coaching

Vind je weg door het leven

Vind wat bij jou past, wat heb jij nu nodig?

Kies voor een Holistisch Coach om je droomdoelen te kunnen bereiken

Je kiest voor coaching als jij jezelf meer wilt ontwikkelen, zicht wilt krijgen op wie je bent, wat je wilt en waar jouw reis naartoe gaat. Je wilt jouw gaven en talenten dieper aanboren om jouw levensdoel te bereiken.

Om dit te verwezenlijken heb ik SoulTrack ontwikkeld. Een traject van een half jaar tot een jaar.

Hiervoor maak jij eerst jouw wensen zichtbaar met de door jou gecreëerde lichtcirkel. Deze Circle of Light wordt jouw creatiespiraal. Hiermee maak jij inzichtelijk wat jij elke maand wilt creëren en welke acties je daarvoor te nemen hebt.

Dit geeft je houvast om duidelijk je doelen en de tijd vast te stellen waarbinnen jij dat doel wilt bereiken én echt gaat behalen. Een afspraak met jezelf waaraan jij jezelf nu ook daadwerkelijk gaat houden!

Enerzijds een innerlijk proces waarin je steeds meer verheldering krijgt over je vraag achter je vraag, waardoor je bij jouw kernvraag kan komen. Anderzijds leidt dit tot een concreet actieplan per maand, zodat je jouw wensen en doelen ook echt gaat bereiken met jouw scheppingskracht.

Je leert jouw gedrag te synchroniseren met je nieuwe inzichten. Dit maakt je sterker en geeft je meer overtuigingskracht zowel naar jezelf als de ander.

Je leert de kunst te verstaan van het weerleggen van negatieve gedachten van jezelf en je niets meer aan te trekken van de mening van anderen.

Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je doorzettingsvermogen, waardoor je jouw doelen ook écht gaat behalen.

Een nieuw begin van bezield leven!

'Aangezien het lichaam het denken, d​​​​e geest en ziel bevat, moet je om het leven te leven bedachtzaam, spiritueel en bezield zijn. Als iets daarvan in je leven ontbreekt, betekent dat je niet volledig in of met je lichaam aanwezig bent​​​​.' - Alexander Lowen​​​​

Unitive Therapie: groeien door je eigen wortels te versterken

Unitive lichaamsgerichte psychotherapie is een revolutionaire lichaam/geest benadering om je persoonlijkheid te integreren en te openen voor een rijke, bevredigende ervaringswereld. 

Je leert dat het je emotionele pijn uit het verleden is die de spanning in je lichaam en denken veroorzaakt.

Door je over te geven aan deze pijn kan je dieper afdalen in je gevoel en thuiskomen in je hele lijf. Je opgetrokken zelf hield je weliswaar op de benen achter een facade van zgn. onafhankelijkheid, maar daardoor bewoonde je niet je hele lichaam.

Door het contact met je hele lichaam te herstellen, worden ook de psychisch-emotionele afgesplitste delen weer geïntegreerd. Een proces van je facade loslaten en je ware Zelf (h)erkennen. Jezelf toestaan waarnaar je verlangt, zodat je doelbewust je innerlijke conflicten die je belemmeren in je beweging en expressie op te lossen. 

Door je onbewuste onderdrukte woede, angst, verdriet maar ook je innerlijke vreugde in je buik en hart weer toe te staan deze te mogen voelen, kan jij de identificatie met het gekwetste kind en de daardoor gevormde egostructuur loslaten.

Dit geeft een geweldige ontspanning in je lichaam en een bevrijding van je beperkende gedachten en onderdrukte emoties.

Een transformatie van je persoonlijke identiteit tot wie jij wezenlijk bent.

Power to your Health and Happiness

Kleur bekennen

You are the creator of your own universe.

Jij zit in je eigen tijdsmachine en als jij besluit uit je matrix te stappen kan dat alleen omdat jij bewustzijn hebt gekregen over in welke matrix jij hebt geleefd.

Met de colours of time wordt dit zichtbaar gemaakt en kan jij intuïtief jouw beste keuzes maken op basis van deze nieuwe inzichten.

Hiervoor kies je vier kleurencombinaties van het Aura-Soma colour system.

'You are the colours you choose & these reflects your being needs' | Vicky Wall

Kies voor een Health & Wellness Coach voor preventie van je totale gezondheid

De kleinste keuzes die je nu maakt hebben een effect op de kwaliteit van jouw gezondheid in de toekomst.

Als jij zelf verantwoordelijk bent voor je gezondheid, vitaliteit en beweeglijkheid, hoe creëer je dan de gezondheid en lichaam van je dromen?

Jouw relatie met voeding spiegelt gevoelens over hoe jij denkt over jezelf en het leven. Diëten werken daarom niet, want deze pakken niet de oorzaak aan van je problemen met eten.

Het is je behoefte aan bepaalde voedingsstoffen én je denken dat jouw lichaam aanzet en doet uitreiken naar bepaalde voedingsstoffen. Vaak gebeurt dit ook nog op de verkeerde momenten van de dag, met alle gevolgen van dien.

Om dit te keren, kijken we eerst naar de relatie die jij hebt met voeding en je zelf. 

  • Je leert te luisteren naar de signalen van je lichaam.
  • Je bewust worden wat je herhaaldelijk aanzet tot datgene wat jouw wezenlijke natuur niet écht voedt.
  • Je ontdekt wat voor jou bewust eten inhoud.
  • Welke samenstelling aan eiwitten, vetten, koolhydraten en andere voedingsstoffen je voorzien van levenskracht.
  • Welke voorwaarden noodzakelijk zijn dat de voedingsstoffen ook werkelijk worden opgenomen door je cellen.
  • Welke andere levenskracht jij in jezelf daarnaast kan vrijmaken en hoe deze essentieel is voor de optimalisatie van je spijsvertering, energieniveau en denkniveau.

 

Natuurlijke échte pure voeding is niet alleen noodzakelijk voor de gezondheid van je darmen maar ook voor je hersenen. De conditie van je tweede brein, je darmen, bepaalt mede de conditie van je hersenen. Wanneer je darmflora niet optimaal is, wanneer je problemen hebt met je spijsvertering voel je dat niet alleen in je buik maar ook in je hoofd en je humeur.

Je niet goed kunnen concentreren, je rusteloosheid, je mistige hoofd en zelfs je depressies en angsten kunnen het gevolg zijn van een slechte spijsvertering. Vaak weet je niet waar je moet beginnen, het bekende kip-ei verhaal. Maar dat voeding in een holistische aanpak thuishoort is tot de meeste mensen nu wel doorgedrongen.

Wanneer jij het fijn vind om even bij de hand genomen te worden voor een gezonde balans van jouw voeding en lifestyle, maak dan een afspraak. Dan kan ik je die adviezen geven zodat jij je stappen kunt gaan maken gebaseerd op jouw Bio-Individualiteit.

Als holistisch Health & Wellness coach richt ik mij op jouw relatie met voeding in de breedste zin van het woord. De wijze waarop jij eet is onlosmakelijk verbonden met je kernovertuigingen over het leven en jezelf. Die negatieve spiraal ga jij nu zelf transformeren met jouw creatie kracht. Je eigen pure lifestyle ontwikkelen, eentje waarbij jij je vrij en gelukkig voelt omdat dit jou energiek en gezond maakt.

We gebruiken cookies