Coaching of Therapie 

Vind je Weg door het Leven

Waarom kiezen voor lichaams gerichte (psycho)therapie

Aangezien het lichaam het denken, de geest en ziel bevat, moet je om het leven te leven bedachtzaam, spiritueel en bezield zijn. Als iets daarvan in je leven ontbreekt, betekent dat je niet volledig in of met je lichaam aanwezig bent. 'Alexander Lowen'

Bij lichaamsgerichte (psycho) therapie gaat het om jezelf beter leren te begrijpen met betrekking tot je verleden en je lichaam. Het aanraken van je lichaam raakt vanzelfsprekend ook jezelf als hele mens aan, je klacht of probleem wordt meer holistisch benadert.Je ontdekt je verleden en je ware Ik in je eigen lijf, dit geeft je levenservaringen uit het verleden een plek. 

Een proces van uit je hoofd komen en ontdekken wat je lichaam en geest onthult als jij steeds dieper gaat ontspannen en voelen. Jezelf bevrijden uit je te klein geworden jasje, je lichaamspantser, je beperkte identiteit en opgebouwde gedragspatronen. Door middel van voelen, ervaren, doen en denken werk je toe naar het oplossen van je pychische, emotionele en fysieke klachten. 

Het is een leerproces van steeds dieper in je hele lijf doordringen en je gevoelens precies onder woorden leren brengen. Leren spreken met gebruik van de juiste woorden die zowel je lichaam als geest prikkelen en je bewustzijn verruimen. Spreken vanuit je hart en vrij staan in het leven.

Kies voor een coach om je droomdoelen te kunnen bereiken.

Je kiest voor coaching als jij jezelf meer wilt ontwikkelen. Zicht wilt krijgen op wie je bent, wat je wilt en waar jouw reis naartoe gaat. Je wilt meer inzicht krijgen in jouw drijfveren met jouw normen en waarden. Je wilt je 'verborgen' gaven en talenten nog meer aanboren en jouw levensdoel bereiken.

Het is een leerproces van steeds meer verheldering krijgen over de vraag achter de vraag tot je komt bij de kernvraag. Een proces van verdiepend inzicht in jezelf en datgene waarmee jij worsteld.

Tijdens je traject leer jij je gedrag te synchroniseren met je nieuwe inzichten. Nieuw gedrag te ontwikkelen waarbij jij jezelf trouw blijft. De cruciale test/keuze gaat maken om inderdaad je mindset en je gedrag te veranderen. Je doorzettingsvermogen gaat testen in je dagelijks leven. Je niet meer te laten tegenhouden door negatieve reacties van je eigen gedachten of omgeving. Een nieuw begin van een bezield leven.

Samen stellen wij vooraf duidelijk jouw doel en de tijd waarbinnen je dat doel wilt bereiken. Je maakt een afspraak met jezelf en je beloofd jezelf om je doel echt te halen. Je gaat echt het commitment met jezelf aan!

Kies voor een Health & Wellness Coach voor preventie van je totale gezondheid 

Zelfs de kleinste keuzes die je nu maakt hebben een effect op de kwaliteit van jouw gezondheid in de toekomst.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor je (mentale) gezondheid, vitaliteit en beweeglijkheid.

Maar weet jij wel welke leefstijl keuze jij het beste kunt kiezen en hoe je dat vol kunt houden.

Kies voor een Health & Wellness coach die vanuit een totale benadering zowel je voeding als je leefstijl onder de loep neemt.

Iemand die jou adviezen kan geven gebaseerd op jouw Bio-Individualiteit.

Wordt de CEO van jouw gedachten, stressmanagement, energieniveau, gezondheid.

Als coach graaf ik niet in je verleden, maar help ik jou je persoonlijke effectiviteit te optimaliseren en je doelen te bereiken.