arrow_drop_up arrow_drop_down

Holistic Coaching

Vind je weg door het leven

Vind wat bij jou past, wat heb jij nu nodig?

Kies voor een Holistisch Coach om je droomdoelen te kunnen bereiken

Je kiest voor coaching als jij jezelf meer wilt ontwikkelen, zicht wilt krijgen op wie je bent, wat je wilt en waar jouw reis naartoe gaat. Je wilt jouw gaven en talenten dieper aanboren om jouw levensdoel te bereiken.

Om dit te verwezenlijken heb ik SoulTrack ontwikkeld. Een traject van een half jaar tot een jaar.

Hiervoor maak jij eerst jouw wensen zichtbaar met de door jou gecreëerde lichtcirkel. Deze Circle of Light wordt jouw creatiespiraal. Hiermee maak jij inzichtelijk wat jij elke maand wilt creëren en welke acties je daarvoor te nemen hebt.

Dit geeft je houvast om duidelijk je doelen en de tijd vast te stellen waarbinnen jij dat doel wilt bereiken én echt gaat behalen. Een afspraak met jezelf waaraan jij jezelf nu ook daadwerkelijk gaat houden!

Enerzijds een innerlijk proces waarin je steeds meer verheldering krijgt over je vraag achter je vraag, waardoor je bij jouw kernvraag kan komen. Anderzijds leidt dit tot een concreet actieplan per maand, zodat je jouw wensen en doelen ook echt gaat bereiken met jouw scheppingskracht.

Je leert jouw gedrag te synchroniseren met je nieuwe inzichten. Dit maakt je sterker en geeft je meer overtuigingskracht zowel naar jezelf als de ander.

Je leert de kunst te verstaan van het weerleggen van negatieve gedachten van jezelf en je niets meer aan te trekken van de mening van anderen.

Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je doorzettingsvermogen, waardoor je jouw doelen ook écht gaat behalen.

Een nieuw begin van bezield leven!

'Aangezien het lichaam het denken, d​​​​e geest en ziel bevat, moet je om het leven te leven bedachtzaam, spiritueel en bezield zijn. Als iets daarvan in je leven ontbreekt, betekent dat je niet volledig in of met je lichaam aanwezig bent​​​​.' - Alexander Lowen​​​​

Unitive Therapie: groeien door je eigen wortels te versterken

Unitive lichaamsgerichte psychotherapie is een revolutionaire lichaam/geest benadering om je persoonlijkheid te integreren en te openen voor een rijke, bevredigende ervaringswereld. 

Je leert dat het je emotionele pijn uit het verleden is die de spanning in je lichaam en denken veroorzaakt.

Door je over te geven aan deze pijn ga je in plaats van jezelf staande te houden op je benen - als gevolg van jezelf ophouden door je groot te houden achter een facade van zgn. onafhankelijkheid - thuiskomen in je benen.

Onbewuste conflicten die je belemmeren in beweging en expressie kan je hierdoor gaan oplossen. 

Door je onbewuste onderdrukte woede, angst, verdriet maar ook je innerlijke vreugde in je buik en hart weer te gaan voelen en deze te accepteren, kan jij de identificatie met het gekwetste kind en de daardoor gevormde egostructuur loslaten.

Dit geeft een geweldige ontspanning in je lichaam en een bevrijding van je beperkende gedachten. 

Een transformatie van je persoonlijke identiteit tot wie jij wezenlijk bent.

Power to your Health and Happiness

Kleur bekennen

You are the creator of your own universe.

Jij zit in je eigen tijdsmachine en als jij besluit uit je matrix te stappen kan dat alleen omdat jij bewustzijn hebt gekregen over in welke matrix jij hebt geleefd.

Met de coulours of time wordt dit zichtbaar gemaakt en kan jij intuïtief jouw beste keuzes maken op basis van deze nieuwe inzichten.

Hiervoor kies je vier kleurencombinaties van het Aura-Soma colour system.

'You are the colours you choose & these reflects your being needs' | Vicky Wall

Kies voor een Health & Wellness Coach voor preventie van je totale gezondheid

De kleinste keuzes die je nu maakt hebben een effect op de kwaliteit van jouw gezondheid in de toekomst.

Als jij zelf verantwoordelijk bent voor je gezondheid, vitaliteit en beweeglijkheid, hoe creëer je dan de gezondheid en lichaam van je dromen?

Jouw relatie met voeding spiegelt gevoelens over hoe jij denkt over jezelf en het leven. Diëten werken daarom niet, want deze pakken niet de oorzaak aan van je problemen met eten.

Het is jouw denken die jouw lichaam aanzet en doet uitreiken naar bepaalde voedingsstoffen. Vaak gebeurt dit ook nog op de verkeerde momenten van de dag, met alle gevolgen van dien.

Om dit te keren, kijken we eerst naar de relatie die jij hebt met voeding en jouw zelf.

Je leert te luisteren naar de signalen van je lichaam. Bewustzijn te krijgen over wat je herhaaldelijk aanzet tot datgene wat jouw wezenlijke natuur niet écht voedt.

Je ontdekt wat voor jou bewust eten inhoud.

Welke samenstelling aan eiwitten, vetten, koolhydraten en andere voedingsstoffen je voorzien van levenskracht. Welke voorwaarden noodzakelijk zijn dat de voedingsstoffen ook werkelijk worden opgenomen door je cellen. Welke andere levenskracht jij in jezelf daarnaast kan vrijmaken en hoe deze essentieel is voor de optimalisatie van je spijsvertering, energieniveau en denkniveau.

Zodat jij je vrij voelt om te kunnen kiezen voor die voeding die jou stimuleert en ondersteunt om de gezondheid en lichaam van je dromen te krijgen. 

Want ben jij je ervan bewust dat gezonde voeding ook invloed heeft op de gezondheid van je darmen, ook wel je tweede brein genoemd. En dat de conditie van je tweede brein mede de conditie van je hersenen bepaalt?  Want naast slechte concentratie, rusteloosheid, mistig hoofd en depressies kunnen ook angsten het gevolg zijn van een slechte spijsvertering.

Wanneer jij het fijn vind om even bij de hand genomen te worden voor een gezonde balans van jouw voeding die past in jouw leven, die jou adviezen kan geven en waar jij jouw stappen kunt gaan maken gebaseerd op jouw Bio-Individualiteit, maak dan een afspraak.

Als Health & Wellness coach richt ik mij op jouw relatie met voeding in de breedste zin van het woord. De wijze waarop jij eet is onlosmakelijk verbonden met je kernovertuigingen over het leven en jezelf.

Die negatieve spiraal ga jij transformeren met jouw creatie kracht.

Jij gaat met mijn hulp die pure lifestyle ontwikkelen die bij jou past.

Waarbij jij je vrij en gelukkig voelt, die jou energiek en gezond maakt en jouw droomlijf creëert.

We gebruiken cookies