De Matrix

De Matrix

De matrix


We weten dat de volgorde waarin je de flessen kiest heel belangrijk is. Wanneer we naar de verbinding gaan kijken tussen de kleuren en de nummers van de flessen komen we uit bij de matrix. De matrix ligt verborgen in het patroon van de getallen van je gekozen flessen en ontvouwt prachtig het pad waarlangs jouw ziel zich ontwikkeld. Door te kijken naar de som van de getallen van verleden, heden en toekomst, kan je de ontwikkeling van je ziel gaan begrijpen vanuit het perspectief van de eeuwigheid.


We dragen deze drie levende werelden van verleden, heden en toekomst in ons. Door je hiervan bewust te worden krijg je zoveel meer inzicht in het verloop van je proces. Dit geeft extra steun om je weg bewust verder te gaan. De toegang hiertoe geeft de grote arcana van de Aura-Soma tarot die ons verwijzen naar de heen-en terugreis.


De volgende dag gaan we kijken naar de drie universele principes. Binnen Aura-Soma zijn deze prachtig uiteengezet met de drie zes-puntige sterren, die we punt voor punt zullen gaan doornemen. De ster die tevoorschijn komt uit je matrixgetal, kent zijn eigen cyclus. We kijken welk universele principe er in jouw matrix besloten ligt en in welke fase van de cyclus jij je bevind. Hierdoor krijg je inzicht in de cyclus van jouw kleurencode. Tevens wordt hierdoor duidelijk welke Aartsengel je hierbij ondersteund. Het werken met de matrix geeft een belangrijke verdieping aan je consulten omdat het snel het grotere plaatje zichtbaar maakt waarbinnen het verhaal zich afspeelt in de tijd. Ik raad iedereen aan om de matrix te gaan betrekken in het consult. Dit begint een steeds grotere rol te krijgen in de consulten en ontwikkelingen binnen Aura-Soma. 


Dit is een 2-daagse training die je kan volgen als je deze niet voldoende hebt gekregen in je opleiding.


Het werken met de matrix geeft een belangrijke verdieping aan je consulten met AURA-SOMA®.

Data: 9 en 10 april 2016

Tijden: 10.00 tot 17.00 uur

Kosten: 195 euro exclusief btw

Locatie: Amsterdam

Lees hier de testimonials over De Matrix.

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Reactie plaatsen