arrow_drop_up arrow_drop_down

Aura-Soma 
'The Mirror of the Soul' 

Wil jij je ontwikkelen tot Holistisch ColourCoach?

Een methode in handen krijgen die zowel lichaam, geest als ziel weet 

aan te spreken voor persoonlijke groei en spirituele bewustwording. 

Waarbij je de kans krijgt je gedachten, gevoelens en gedrag in harmonie te brengen.

Wat je helpt om hierover eerlijk te zijn en de mogelijkheid biedt om dat wat je innerlijk verkiest te weten. 

Kies voor Kleur bewustzijn, want dat ís Holistisch bewustzijn.

Kleuren weerspiegelen jouw innerlijk Licht als hele mens.

Kleur bewustzijn is een geheugensteuntje om je bewust te worden

 van je potentieel en deze te vewezenlijken.

Het Aura-Soma kleurensysteem leert je gebruik te maken van je intuïtie.

Een opleiding met Aura-Soma is met niets anders te vergelijken.

Het is voeding voor je ziel en bezield je leven.

De universele taal van kleur geeft toegang tot je universele intelligentie.

Je wordt een meester van je innerlijke wereld en een waarnemer van  energie.

Je brengt jezelf in contact met het spirituele wezen van iedereen.

Dit vormt jou tot holistisch colour coach.

 Prachtig te combineren met andere vormen van coaching

 en lichaamsgerichte therapieën.

The old wine appears in a new form, in a 'new bottle', expressly for the New Age. 'Vicky Wall'

A Message in a Bottle

Eeuwenoude kennis en wijsheid aangereikt via de universele taal van kleuren.

De boodschap van elke Aura-Soma fles ontvouwt zich voor ieder persoon weer anders.

Dáár ligt jouw taak, om de menselijke geest in zijn totaliteit tot bloei te laten komen.

Om hen de handvaten te geven waarmee zij zichzelf van hun eigen schaduw en doodlopende weg kunnen bevrijden.

Zodat zij zichzelf (h)erkennen wie zij écht zijn en wat belangrijk is voor hun vitaliteit en geluk.

Het kleurensysteem geeft je hiervoor verschillende ingangen om je te ontwikkelen tot een holistisch colour coach.

Een ervaringsgerichte opleiding, zodat je de kennis direct kunt integreren in jezelf en je eigen bestaan.

Let there be Light

Aura-Soma is een krachtig niet indringend instrument voor bewustwording. Het laat je stil staan bij jezelf vanuit rust. Van daaruit kan je inzicht krijgen in je 'Dukkha' zeggen Boeddhisten. Hun woord voor je eigen onvervuldheid.

Je kleurenkeuze stelt je in staat om in harmonie met de natuur te komen. Het ontwikkelt je gevoel van ontvankelijk zijn en je vermogen om te verwonderen. De kleuren openen je hart en intuïtie en helpen je te vertrouwen op je eigen wijsheid. Ze kunnen je diepste verlangens weer tot leven brengen en maken datgene wat jouw leven écht vervuld zichtbaar. 

Helen leidt je met veel passie op; door haar diverse werkervaring op het gebied van therapie, healing en transformatie, kan zij je leren wat de implicaties zijn voor holistisch coachen.

Met haar verfijnde gevoel van waarneming leert zij je bewustwording van het Zijn te ontwikkelen met de helende kracht van kleuren, de kennis en wijsheid van Aura-Soma en meditatie. 

Het Licht is Universeel

The Tree of Life

Aura-Soma heeft oude kennis en wijsheid van Tarot, Numerologie, Kabbala gevat in een systeem van kleuren die passend zijn voor deze tijd.

De flessen met hun boodschap hebben hun gepaste plek op de Levensboom en geven inzicht in wie jij bent, je levenscycli en waarnaar je toe op weg bent. 

Als je dit weet kan je betere keuzes maken. Inzicht geeft je een sleutel voor succes op alle levensterreinen. Ieder zijn kleurenkeuze is een routewijzer voor de ziel.

Tijdens de opleiding leer je de levensboom aan de hand van je kleuren ook in jezelf te begrijpen. 

De Boom des Levens van de Kabbala bevat de holistische blauwdruk die aan alles ten grondslag ligt. Het bevat de vele dimensies, je moet het zien als sferen binnen sferen.

De Kabbala beschrijft hoe de Goddelijke inspiratie, wijsheid en energie vanuit het universum van de ene wereld naar de andere wereld op aarde komt en hoe wij als mens van de ene wereld weer naar de andere wereld opstijgen om het Goddelijke in onszelf te bereiken.

De wijze waarop een ieder dat doet en hoe jij jezelf en de ander hierbij kunt ondersteunen, wordt duidelijk als jij de kleurencode op de Levensboom weet te ontcijferen.

The Mystery of Colour

De grootste gids zit in jezelf

 Intuïtief kies je de juiste kleuren die het sterkst met jouw energieveld resoneren. Je kunt er op vertrouwen dat dit de kleuren zijn die je dan op dat moment nodig hebt. 

De helende intenties van de planten, kruiden, edelstenen en kristallen zitten in de kleuren besloten. Deze worden bevrijd op het moment dat jij de Equilibrium olie gaat aanbrengen op je lichaam. Op deze simpele manier draag jij dagelijks zorg voor je balans. Het stimuleert je intuïtie, geeft verlichting en een anker voor jouw dagelijkse intentie. 

Je kleurencode is veranderlijk maar altijd uniek. Jouw kleurencombinatie assisteert je om helder te blijven reflecteren, je aura te beschermen, je te verbinden met je ziel en jouw lichtkracht te laten stralen in de dingen die jij doet.

Dit is waar wij allemaal het diepst naar verlangen, ons licht te geven en licht te ontvangen. Hoe je dit wakker maakt in jezelf en de ander, is wat je gaat ervaren en ontwikkelen tijdens de opleiding.

Je leert de inhoud en methoden niet enkel op het mentale vlak te begrijpen, maar de stof ook aan den lijve te ervaren en te verinnerlijken.

Een kleurrijke reis, zodat je het geleerde op alle niveaus in de coaching goed weet toe te passen.

Helen is een zeer bevlogen teacher. Vanuit haar kennis en ruime ervaring met het werken met Aura Soma weet zij het systeem van Aura Soma op zeer heldere boeiende wijze over te brengen, waardoor de betekenis van dit kleurrijke systeem inzichtelijk voor ons wordt. Als coach heb ik zelf en bij cliënten ervaren hoe je via de zichtbare en onzichtbare kleuren uit de gekozen flessen sneller inzicht en helderheid krijgt over het proces waar je in zit. De kleuren maken het onzichtbare zichtbaar waardoor je sneller en meer de diepte in kan tijdens de coaching met je cliënt.

Nanny den Exter

Beken Kleur aan jezelf

Open je hart voor het Licht

Bescherm en versterk het licht in je aura

Testimonies

De opleiding is een schat aan ervaring

De opleiding was een mooie reis waarbij we in ieder level meer verdieping hebben opgezocht. Helen is een fijne teacher die veel kennis en kunde heeft en een prettige sfeer creëert waarin je kunt groeien als mens. 

Claudia van der Velden

Kleuren de vonkende spark van het leven 

Aura-Soma is een tot de verbeelding sprekende beeldende, visueel hulpmiddel om in gesprek te komen met jezelf en anderen vanuit de kleuren. Het is als een kledingstuk wat je draagt, je beschermt, bij je past en laat zien wie je bent! Kleuren spreken altijd de waarheid. Het gebruik van kleur zoals in Aura-Soma is voor mij nieuw, een andere dimensie openbaart zich en verrijkt dat wat er al is; er is nog meer... 

Helen je geeft de lessen fantastisch, 't is een feestje om naar je toe te komen en te luisteren naar al je kennis en kunde en tussendoor de lekkere soepen! Het heeft mij op alle niveaus een opening gegeven; openstaan zonder te oordelen. Kleuren bevatten voor mij de vonk-de spark van het leven.

Sandy Spaan

Prachtige manier van Zelf Bewustzijn

De flessen zeggen wat er diep in mij leeft. De kleuren geven vertrouwen, liefde & inzicht. Op een dieper niveau heb ik mezelf weer mogen zien & liefhebben. Het geeft mij inzicht, ook in wat ik al wist, maar op een intenser niveau! Prachtige manier van Zelf Bewust Zijn, dank je wel, liefs Suzanne.

Suzanne Becht

Meer weten, of meedoen?

Wordt een Holistisch ColourCoach met Aura-Soma

De opleiding Aura-Soma is zeer waardevol geweest in mijn leven en heeft het aanzienlijk verrijkt. Ik kreeg inzicht in processen en kon mezelf en de wereld om me heen op andere wijze aanschouwen. Mijn bewustzijn vergrootte zich en raakte geaard, waardoor ik mijn intuïtieve gaven op productieve wijze kon gaan inzetten en zo anderen nu beter kan helpen met hun proces. Helen geeft op unieke wijze Aura-Soma opleiding en trainingen. De uitgebreide kennis die zij in huis heeft op het gebied van voeding, gezondheid en bewustzijn, combineert ze op intuïtieve wijze met de lesstof, waardoor elke training of les weer nieuw en verfrissend is.

Tessa Hartog