arrow_drop_up arrow_drop_down

  Aura-Soma

Opleiding tot holistisch colour coach

Laat de kleuren voor je spreken

Zoek jij een ervaringsgerichte opleiding die je een spiritueel perspectief biedt om de persoonlijkheid van jouw cliënten naar een hoger plan te tillen. Een benadering die jouw cliënten nader in contact brengt met hun ziel. Die hen innerlijke rust en vrede geven en hun kanaal opent voor de boodschappen van hun hogere zelf.


Het is de ziel die hen herinnert aan hun levensmissie en hoe zij deze kunnen manifesteren. Daarmee kan jouw cliënt zijn of haar prachtige talenten zichtbaar maken waarmee zij hun uitdagingen kunnen overwinnen.


Dan biedt het werken met het Aura-Soma kleurensysteem een mooie ingang hiervoor. Een opleiding voor persoonlijke en  spirituele bewustzijnsontwikkeling, waarbij je aan de hand van de gekozen kleuren ieders individuatieproces volgt.

Testimonies

Prachtige manier van Zelf Bewustzijn

De flessen zeggen wat er diep in mij leeft. De kleuren geven vertrouwen, liefde & inzicht. Op een dieper niveau heb ik mezelf weer mogen zien & liefhebben. Het geeft mij inzicht, ook in wat ik al wist, maar op een intenser niveau! Prachtige manier van Zelf Bewust Zijn, dank je wel, liefs Suzanne.

Suzanne Becht 

Kleurende vonkende spark van het leven

Aura-Soma is een tot de verbeelding sprekende beeldende, visueel hulpmiddel om in gesprek te komen met jezelf en anderen vanuit de kleuren. Het is als een kledingstuk wat je draagt, je beschermt, bij je past en laat zien wie je bent! Kleuren spreken altijd de waarheid. Het gebruik van kleur zoals in Aura-Soma is voor mij nieuw, een andere dimensie openbaart zich en verrijkt dat wat er al is; er is nog meer... 

Helen je geeft de lessen fantastisch, 't is een feestje om naar je toe te komen en te luisteren naar al je kennis en kunde en tussendoor de lekkere soepen! Het heeft mij op alle niveaus een opening gegeven; openstaan zonder te oordelen. Kleuren bevatten voor mij de vonk-de spark van het leven.

Sandy Spaan

De opleiding is een schat aan ervaring

De opleiding was een mooie reis waarbij we in ieder level meer verdieping hebben opgezocht. Helen is een fijne teacher die veel kennis en kunde heeft en een prettige sfeer creëert waarin je kunt groeien als mens. 

Claudia van der Velden

Waarom met kleur

Je bent de kleuren die je kiest

Kleur bekennen doe je niet vanuit je gedachten, maar intuïtief. Je kiest altijd het juiste want de grootste gids zit in jezelf. Je resoneert met die kleuren die bij jou passen op dat moment. Deze geven je een kijkje in je eigen ziel en herinneren je aan de beste versie van jezelf en hetgeen je ziel naar verlangt.


De kleuren gaan niet enkel over jouw bewustzijn, maar zijn een aspect van het bewustzijn zelf. Ze maken letterlijk deel uit van de scheppingskracht, van het universele levensbeginsel, van het grotere geheel waarmee ook wij verbonden zijn. Het zal je helpen zowel je eigen leven als die van je cliënten te verrijken en spiritualiteit zal een levende werkelijkheid voor hen worden.

Testimonies

Heling
Voor mezelf heb ik ervaren; liefde, toewijding, troost, inzicht, acceptatie en heling. Helen ik heb je ervaren als het licht dat dit mogelijk heeft gemaakt, met heel veel liefde. Mijn weg is vrijer, ruimer en beter verlicht na deze ervaring.
Jolien Harkema

'Een buitenste binnen'

Onder begeleiding van de lichtdraagster Helen ben ik de tocht gegaan vanuit de grot tot aan de opening in het licht, een thuiskomen zowel binnen als buiten een hemelsbreed uitzicht 'een buitenste binnen' In dankbaarheid, love you
Frouke van Zomeren
The greater guide is within
Diepe kennismaking met mezelf, in liefde verbonden met elkaar en de kleuren. Gevoel van thuiskomen in mijn hart, waar jij Helen een grote bijdrage aan hebt geleverd door je liefdevolle begeleiding zonder veroordeling. Nooit kan ik meer een kleur zien en 'm niet zien.I really like this style! I would recommend this!
Jeninifer Bardoul van Skinsoullove

Wat kan je verwachten

Je krijgt een instrument dat een tweezijdige werking heeft. Enerzijds help je jouw cliënten tot een dieper inzicht te komen door middel van kleuren. Tegelijkertijd ontstaat er een dieper inzicht in wat de werking van dit kleurensysteem voor jou betekent.


Aura-Soma is geworteld in oude esoterische kennis. Je ontdekt de kracht van numerologie, Tarot, de Kabbala.

Helen is een zeer bevlogen teacher. Vanuit haar kennis en ruime ervaring met het werken met Aura Soma weet zij het systeem van Aura Soma op zeer heldere boeiende wijze over te brengen, waardoor de betekenis van dit kleurrijke systeem inzichtelijk voor ons wordt. Als coach heb ik zelf en bij cliënten ervaren hoe je via de zichtbare en onzichtbare kleuren uit de gekozen flessen sneller inzicht en helderheid krijgt over het proces waar je in zit. De kleuren maken het onzichtbare zichtbaar waardoor je sneller en meer de diepte in kan tijdens de coaching met je cliënt.

Nanny den Exter

Opleiding Aura-Soma

Heb jij affiniteit met licht en kleur, of ben je er nieuwsgierig naar, dan is deze opleiding wellicht voor jou geschikt. Het opent zoveel nieuwe invalshoeken om naar jezelf en de ander te kijken, waardoor deze benadering ook voor de ervaren coach, psycholoog en therapeut een verrijking zal zijn voor het werken op zielsniveau.


Kijk hier voor de nieuwe data