Training | The Voices of Light

Realiseer met verbeeldingskracht je enorme potentieel

Een psychologische, energetische en spirituele ontdekkingsreis naar de bron van jouw Ware Goddelijke Zelf.

Waarin je één bent met de levengevende energie die in alles aanwezig is. Eén met de levensbron van waaruit alles gecreëerd en geheeld wordt. Eén met de levenskracht die je dagelijks voorziet van alles wat je nodig hebt voor jouw bestaan hier op aarde. Die volmaakte levensenergie zit dus ín jou, dat Bén jij.

In The Voices of Light ga jij de impact hiervan realiseren en met je hart de potentie van levensenergie toepassen. Ga jij je intuïtie vertrouwen en je eigen heelheid weer beseffen. De kijk op jezelf en het leven veranderen, je emoties doorgronden door echt los te laten en te vergeven. Jouw oorspronkelijke lichtvibraties bevrijden om op een hogere frequentie te resoneren. Met de kracht van jouw good fibes, jouw hoger bewustzijn, ga jij jouw wereld in overeenstemming brengen met je diepste verlangens en wensen.

Je gaat leren spelen met energie en intentie. Hiervoor ga je leren dromen, ga je leren scheppen met jouw verbeeldingskracht, the sky is the limit. Tijdens The Voices of Light ga jij jouw visioen ook verwerkelijken door de weg daarvoor vrij te maken. Door ervoor te zorgen dat alle universele wetten met jou gaan samenwerken, waardoor je ook gaat slagen. Want tijdens deze training word je aangestuurd om je reactiviteit te transformeren naar blijvende proactiviteit. 

Want de tijd is aangebroken dat jij mag opbloeien en stralen, nieuwe ervaringen gaat opdoen en prachtige wonderen gaat ervaren. Waar je de rainbowlight warrior wordt en enkel je hart als innerlijke waarheid nog gaat volgen. Van hieruit ga jij je nieuwe leven ontwerpen, want je wilt alleen nog doen wat werkelijk past bij wie jij wezenlijk bent. Een ontwerp waarin jouw volle potentieel met je gaven en talenten volledig uit de verf komen.

Het klinkt to good to be true, maar het gaat je Nu echt lukken, het is zo simpel, andere vrouwen zijn je voor gegaan.

Beziel je leven

null

Voor zelfbewuste vrouwen die zichzelf willen bevrijden. Die hun ziel tot expressie willen brengen.

Die willen luisteren naar de stem van hun Goddelijk Zelf, en zich daardoor willen laten leiden.

Zich los willen maken van hun angsten en negatieve overtuigingen, om het licht in hun eigen ziel en in die van anderen te kunnen ontdekken en eren.

Om vanuit blijvende spirituele verbinding hun lichtkracht in te zetten voor de vervulling van hun eigen leven.

Om op die manier bij te dragen aan een betere wereld waarin er vrede en harmonie is.

Ontdek de universele intelligentie die in jou & voor je werkt


null


Misschien herken je het wel dat je gedachten hebt over hoe jij je leven zou willen leiden maar dat je handelen daar niet op is afgestemd. De oorzaak hiervan ligt veelal bij het niet totaal omarmd hebben van je emotionele gedachten, waardoor gevoelens nog in het oude programma zijn blijven staan.

Hierdoor ben jij het zelf - die zonder dat je het wilt - je zelf gevangen houd in het oude en niet mee kan stromen met wat je wilt. 

Bewustzijn van deze 'programma's' in jezelf, geeft je de kracht om deze beknellende banden door te snijden. Vrij te komen van je oude persoonlijkheid.

Je te vereenzelvigen met je Ware Zelf, jouw Goddelijke essentie zodat je gedachten, gevoelens en handelen gestroomlijnd zijn.

Hiervoor ga jij je afstemmen op jouw Voice of Light, op de Goddelijke leiding, die er altijd is in jou en voor jou.

Het is aan jou om de energie die je ter beschikking staat ook daadwerkelijk te gaan gebruiken

"Practice what you preach, to walk your own talk"


null

Om je spiritueel onderscheidingsvermogen aan te scherpen en jezelf  een riem onder je hart steken om je intuïtieve geest aan te moedigen jouw waarheid voluit te leven in de juiste orde en timing.

Want als jij in vrede bent met jezelf, geïnspireerd door je vrije geest, bezield waarvan je houdt, loop je vanzelf authentiek en doelbewust je levenspad.

Dan zal je datgene wat leeft in je hart aantrekken en in vertrouwen zijn over de wijze waarop dat zal gebeuren, omdat je dit kunt overlaten aan het universum.

Met focus zet jij je intenties en creëer je zelf die omstandigheden waarmee je laat zien dat jij er klaar voor bent om wat jij uitzet ook te ontvangen.

Testimonials

After many years of receiving and giving healing myself, I have not found anyone who could ground the soul essence into the new world matrix like Helen, I love her work and it is still reverberating.
Corrie
Helen is a natural channel for the language of Light. What she is doing comes really through her. The effect of her work brought me into another dimension, beyond space and time, I experienced only nothingness which felt like eternity. A new quality of peace has come over me since. The wounded child is now plugged into the holy spirit and I made a new contract with my Higher Self. Now I can let go my mask and be the light who I Am, being Presence in my own colour in the moment, without being afraid anymore.

Janette

Met behulp van Helen heb ik via de taal van het licht, mezelf en mijn kracht teruggevonden. Mijn twijfels los kunnen laten en ik ben weer in mezelf gaan geloven. Zo scoorde ik in mijn laatste handbalwedstrijd van het seizoen 4 doelpunten (voorgaande wedstrijden scoorde ik niet). Ik heb opnieuw connectie kunnen maken met wie ik in wezen ben. Ik ben in mijn licht gaan staan en dat gaf zo’n onwijs fijn en krachtig gevoel. Ineens zag ik alles heel helder in. Wist ik wat mij te doen stond, wat belangrijk is voor mij en waar ik naartoe wil gaan leven.

Femke

Be happy & free

To be happy en free willen we allemaal. Samen schept een band en maakt ons sterker en met elkaar is elke lach en traan intenser.

Bevrijden wij onszelf met behulp van elkaar, hebben we meer lef om ervoor te gaan, in het diepe te springen, boven onze eigen verwachtingen uit te stijgen en ons hart te openen voor de mystieke kennis die ons zoekt om geleefd te worden. Ook al weten we niet precies waar ons dat zal brengen.

Daarom doen we de afstemming op de Voices of Light met elkaar, met vrouwen die kiezen voor vrouwelijk leiderschap vanuit hun hart en intuïtie.

Die hun reactieve systeem voorgoed willen afsluiten en proactief zichzelf willen uitdrukken met hun potentieel aan vermogens. Die de dimensie van het Licht binnen willen stappen, omdat zij dan hun Ik Ben dat Ik Ben en Zijn Zal dan volledig kunnen en willen omarmen.

In juni 2021 begint een nieuwe groep. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek, om zeker te weten of dit de plek is voor jou.

We beginnen in juni als de tijd dat toelaat in Amsterdam.

Erken jouw Ik Ben | jouw Voice of Light

arrow_drop_up arrow_drop_down