The Voices of Light

Ontdek de diamant van je diepste verlangen

Waar je Hart is, zal je schat zijn | Joshua ben Joseph

Alles begint bij je eigen Hart. Durf te kijken naar je levenslessen. Want niemand anders kan de wonden op je ziel helen. Dat kan je alleen maar zelf door jezelf te vergeven. Dan kan je weer een heel en compleet mens worden.


Mag jij van jezelf zijn wie je zou willen zijn. Wanneer ben jij goed genoeg om jezelf dit te gunnen. Hoe wil je verder met je toekomst omgaan. Durf jij de schepper te zijn van je eigen leven en lot?

De Voices of Light is een spirituele bewustzijnstraining voor vrouwen die bewust op zoek zijn naar antwoorden op bovenstaande vragen. Voor vrouwen die willen vertrouwen op waarheden die hen kracht geven. Waarheden die zij van hun Hogere Zelf en de Engelen krijgen. Waarheden die we nodig hebben om onze antwoorden te vinden zodat we kunnen groeien.


Hiervoor gaan we onze persoonlijke waarheid, die we intuítief doorkrijgen, ook met ons verstand ontleden. Zodat we onze angst en onzekerheid eruit kunnen filteren en boven de rationalisaties van ons ego kunnen uitstijgen.


Uitstijgen naar het niveau waar we onderscheid kunnen maken tussen de bronnen van leiding die we ontvangen. En we werkelijk begrijpen wie we in wezen zijn, omdat we het voelen in ons Hart en weten vanuit onze Ziel.

Beziel je Leven


Liefde is het medicijn die de pijn van een ziel die lijdt verzacht. Hiervoor dienen we het temperament van onze ziel te begrijpen, zodat we weten wat nog meer bijdraagt aan haar gezondheid. Zonder kennis van onze ziel kunnen we onze persoonlijke onvolmaaktheid niet begrijpen. Zijn we blind voor onze levenslessen om de energie van onze ziel in balans te brengen. Beseffen we niet dat een zenuwinstorting ons laat zien dat de ziel geschokt is. Gebruiken we onvoldoende onze intuïtie om die kennis te verwerven die ons stap voor stap in overeenstemming brengt met onze ziel. Bezieling van ons leven vraagt om erkenning en kennis van wie onze individuele ziel is en wat zij wil. Daarvoor heb ik de Voices of Light ontwikkelt.

Wat is de Liefde van je Leven

Als je de waarheid van je leven zou gaan zien en de rode draad zou ontdekken in de spiegel van jouw leven, welk verlangen in je leven zou je dan begrijpen? Welk pad zal je dan willen vervolgen? Wie zou jij dan willen zijn en wat zie je jezelf dan doen?


Deze vragen ga jij voor jezelf beantwoorden in de Voices of Light. De diepe verlangens van je ziel omarmen en je unieke zielekwaliteit onderkennen. Herinneren wie je bent én waarvoor je hier bent.


Je levenslessen en uitdagingen te zien als een test, om de vermomming van de duisternis in het licht te leren onderscheiden. Om onzuiverheid de rug toe te keren en wat niet waar is in je leven achter je te laten. Om bij je eigen wijsheid te blijven en je hierdoor te laten leiden.


Hiervoor leer je het hoogste licht in jezelf te ontdekken en door de ogen van je ziel te kijken. Te luisteren naar wat je intuïtie je aan het vertellen is zodat illusies zich in het licht van de waarheid aan je getoond kan worden. Zodat een nieuw licht op je probleem geworpen zal worden en je weet wat je te doen staat.

null

Testimonials

After many years of receiving and giving healing myself, I have not found anyone who could ground the soul essence into the new world matrix like Helen, I love her work and it is still reverberating.
Corrie
Helen is a natural channel for the language of Light. What she is doing comes really through her. The effect of her work brought me into another dimension, beyond space and time, I experienced only nothingness which felt like eternity. A new quality of peace has come over me since. The wounded child is now plugged into the holy spirit and I made a new contract with my Higher Self. Now I can let go my mask and be the light who I Am, being Presence in my own colour in the moment, without being afraid anymore.

Janette

Met behulp van Helen heb ik via de taal van het licht, mezelf en mijn kracht teruggevonden. Mijn twijfels los kunnen laten en ik ben weer in mezelf gaan geloven. Zo scoorde ik in mijn laatste handbalwedstrijd van het seizoen 4 doelpunten (voorgaande wedstrijden scoorde ik niet). Ik heb opnieuw connectie kunnen maken met wie ik in wezen ben. Ik ben in mijn licht gaan staan en dat gaf zo’n onwijs fijn en krachtig gevoel. Ineens zag ik alles heel helder in. Wist ik wat mij te doen stond, wat belangrijk is voor mij en waar ik naartoe wil gaan leven.

Femke

Alles is er al als jij er ook bent

Daarvoor laat je je meebewegen door je verlangens van je ziel. Je ziel kan je weliswaar niet zien maar wel voelen in je hart als een heel helder weten. Door je hiermee te verbinden leer je informatie te ontvangen uit hogere bewustzijnsniveaus. Informatie die je uitnodigt de mens te zijn die je bent en altijd zal zijn. Je zielenlicht te stralen over jezelf en anderen. Uit te zuiveren wat niet bij je past van ziel tot cel. Want je hart verlangt ernaar dat je oorspronkelijke spirituele DNA zichtbaar wordt in het licht van jouw bestaan.


De Voices of Light neemt je op in licht en liefde om verantwoordelijkheid te nemen voor wie je bent en antwoord te geven op de vraag wie ben je nu echt. Om de banden met je innerlijke duisternis door te snijden en je licht zo groots mogelijk te laten stralen. De lichtwerker te zijn met jouw passie als voorbeeld voor anderen.


Deze training voor spirituele bezieling is voor vrouwen die kiezen voor innerlijk leiderschap vanuit hun hart en intuïtie. Die de dimensie van het Licht binnen willen stappen, zodat zij vanuit hart en ziel kunnen zeggen 'Ik Ben dat Ik Ben'.


September 2022 starten we weer met een nieuwe groep in Amsterdam.

De groep bestaat uit maximaal 8 vrouwen en omvat 11 bijeenkomsten bij mij thuis. 

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek, om zeker te weten of dit de plek is voor jou.

Bevrijd je Licht | Be your Voice of Light