Loop het Engelenpad van de Levensboom

Verhoog je frequentie naar het Licht

De Wijsheid van de Hemel op Aarde

In deze vervolgtraining kleurentherapie voor de ziel tot holistic colour&light coach, vervolg je je spirituele weg op het Engelenpad van de levensboom.

Op zoek naar kennis en wijsheid om het hogere en het diepere in jezelf te ontvangen ten behoefte van de ontwikkeling van je ziel.

Dat wat je niet kan waarnemen maar waarvan je het bestaan wel vermoed, die geheimenis van Gods verborgen essentie, de creatieve wijsheid die je ego overstijgt, ga je met de kleuren en de Engelen codes in jezelf naar boven halen.

Herinneringen van innerlijke waarheid, van eens gekende kennis, van 'vergeten' wijsheid komen weer tot je bewustzijn. Ook die aan het collectieve verleden waardoor je die geheimenissen ook opnieuw in jezelf zult ontdekken.

Want het verleden kan nooit afgesloten zijn en blijft altijd in het bewustzijn doorwerken.

Een mooie uitdaging om het nog niet gekende te leren kennen voor heling en vernieuwing.

null

De Boom van het Leven spreidt zich van boven naar beneden uit en is de zon die alles verlicht |'Zohar'

Deze kosmische boom bevat de holistische blauwdruk die aan alles ten grondslag ligt.

Met zijn 10 sefirot en 22 lichtpaden biedt het je toegang tot de 32 poorten die de basis vormen van een spiritueel leven.

Deze wegwijzers geven je een benadering voor je verdere ontwikkeling en verlichting. 

Een ontdekkingsreis van goddelijke inspiratie, wijsheid en energie die van de ene wereld naar de andere wereld in jezelf op aarde komt.

En je laat zien hoe je van de ene wereld naar de andere wereld kan opstijgen naar je goddelijke Zelf.

De Aartsengelen helpen je de goddelijke levenskrachten in jezelf te ontwikkelen voor het vinden van o.a. heling, innerlijke rust en kracht.

Samen met de kleuren helpen ze je de kennis en wijsheid van de levensboom in jezelf te begrijpen.

Om de onbewuste taal van je ziel beter leren te verstaan en je geest te openen voor het Goddelijke in jouw bestaan.

Waardoor je met het licht van de 11 Engelen-Codes van de levensboom je leven zult verrijken.

De oorsprong van je ziel gaat ontdekken en de diepere betekenis van je Ware Aura Kleur gaat begrijpen.

Om je diepste verlangen te creëren en de zielendeugden verder in jezelf te ontwikkelen.

En te ontdekken dat de tempel van Licht in je eigen ziel ligt.

Verlangen naar verbondenheid en eenwording

In de praktijk betekent dit:

  • Op zoek naar zingeving, de oorsprong van alle bestaan
  • Bewustwording van jezelf in ontmoeting met de ander
  • Een studie van je eigen innerlijk om antwoorden te vinden op jouw diepe levensvragen
  • Om de 6 weken komen we samen voor het lopen van een pad
  • Tussendoor komen we 1 keer online voor integratie
  • Elke zondag een Inspirerende boodschap voor de week per mail

Tijden: 10.00 tot 17.00

Kosten : €150,00 per dag

Warme soep en gezonde snacks als lunch 

Testimonials

Nanny den Exter

Helen is een zeer bevlogen teacher. Vanuit haar kennis en ruime ervaring met het werken met Aura Soma weet zij de levensboom tot leven te brengen. Op zeer heldere boeiende wijze weet zij die kennis over te brengen, waardoor de betekenis van dit kleurrijke systeem inzichtelijk voor ons wordt op de boom. Als coach heb ik zelf en bij cliënten ervaren hoe je via de zichtbare en onzichtbare kleuren uit de gekozen flessen sneller inzicht en helderheid krijgt over het proces waar je in zit. De kleuren maken het onzichtbare zichtbaar waardoor je sneller en meer de diepte in kan tijdens de coaching met je cliënt.

Tessa Hartog

De opleiding is zeer waardevol geweest in mijn leven en heeft het aanzienlijk verrijkt. Ik kreeg inzicht in processen en kon mezelf en de wereld om me heen op andere wijze aanschouwen. Mijn bewustzijn vergrootte zich en raakte geaard, waardoor ik mijn intuïtieve gaven op productieve wijze kon gaan inzetten en zo anderen nu beter kan helpen met hun proces. Helen geeft op unieke wijze Aura-Soma opleiding en trainingen. De uitgebreide kennis die zij in huis heeft op het gebied van voeding, gezondheid en bewustzijn, combineert ze op intuïtieve wijze met de lesstof, waardoor elke training of les weer nieuw en verfrissend is.

Claudia van der Velden

De opleiding was een mooie reis waarbij we in ieder level meer verdieping hebben opgezocht. Helen is een fijne teacher die veel kennis en kunde heeft en een prettige sfeer creëert waarin je kunt groeien als mens. 

Sandy Spaan

Aura-Soma is een tot de verbeelding sprekende beeldende, visueel hulpmiddel om in gesprek te komen met jezelf en anderen vanuit de kleuren. Het is als een kledingstuk wat je draagt, je beschermt, bij je past en laat zien wie je bent! Kleuren spreken altijd de waarheid. Het gebruik van kleur zoals in Aura-Soma is voor mij nieuw. Door deze op de levensboom te plaatsen openbaart zich een andere dimensie en verrijkt dat wat er al is; er is nog meer... 

Helen je geeft de lessen fantastisch, 't is een feestje om naar je toe te komen en te luisteren naar al je kennis en kunde en tussendoor de lekkere soepen! Het heeft mij op alle niveaus een opening gegeven; openstaan zonder te oordelen. Kleuren bevatten voor mij de vonk-de spark van het leven.

Ik meld me aan