Loop het Engelenpad van de Levensboom

en ontdek je zielenwerk  

De Wijsheid van de Hemel op Aarde

In deze vervolg opleiding kleurentherapie voor de ziel leer je met de Angel Codes de elf huizen van de Aartsengelen op de levensboom kennen. Je ontdekt uit welke korf je ziel komt en het instrument waarmee jij werkt in dit leven. Dit geeft zicht op je zielemissie en levensmissie. Je weet dan wie je bent en wat je te doen staat.


Hiervoor loop je je eigen spirituele pad over de tweeëndertig lichtpaden om zicht te krijgen over de weg die je ziel heeft af te leggen. Want op deze wegen ligt de kennis en wijsheid die je nodig hebt om met de codes van het leven, de codes van creatie en de codes van de ziel jezelf te helen.


Je leert hoe je anderen kunt begeleiden op hun zielenpad.

Om de verbinding met de ziel die ergens onderweg is kwijtgeraakt te herstellen ten behoefte van de ontwikkeling van hun ziel en hun pure potentieel te helpen bevrijden. 

null

De Boom van het Leven spreidt zich van boven naar beneden uit en is de zon die alles verlicht |'Zohar'

Als een fontein stroomt het zuiverste licht van de ene sefira over in de andere en vult deze met de krachten uit het licht. Deze kosmische boom bevat de holistische blauwdruk die aan alles ten grondslag ligt. Het lijkt op ons DNA, zowel genetisch, emotioneel en spiritueel. Met andere woorden je bent de levensboom. De levensboom geeft je een wegwijzer om jezelf hier op aarde te leren kennen en zelf een hemel op aarde te scheppen. 
Het doel van deze opleiding is om je vleugels weer terug te vinden. Je te herinneren aan de ziel die je bent door thuis te komen in je eigen zielekorf. Je pure potentialiteit te gaan delen waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Zelf plaats te nemen in de levensboom en anderen te ondersteunen in hun proces van transformatie.  


Hiervoor leer je samen te werken met de Aartsengelen en Engelen. Een spirituele ontdekkingsreis van goddelijke inspiratie, wijsheid en energie die van de ene wereld naar de andere wereld in jezelf op aarde komt. En je laat zien hoe je vervolgens van de ene wereld naar de andere wereld kan opstijgen naar je goddelijke Zelf.


Elke bijeenkomst tilt je op naar een hogere lichtfrequentie waarin je ontdekt dat de tempel van Licht in je eigen ziel ligt.

Hiervoor gaan we in meditatie want het brein kan hier niet bij. Je ziel wel want deze denkt in beelden, kleuren, symbolen, metaforen en codes. Het is heilige hoge kennis die je ontvangt en deze codes laat je in jezelf ontvouwen.


Wanneer je weet wat de tekens zijn en hoe je hun aanwezigheid kunt ervaren, kan je brein de onbewuste kennis uit je ziel vertalen. Daarvoor komen we live samen bijeen, zodat je ook de kleurencodes op de levensboom op een diepere laag gaat begrijpen én je ware aura kleur ontdekt.

Verlangen naar verbinding en eenwording

In de praktijk betekent dit dat je de ziel leert te lezen en mensen ook te begeleiden op hun spirituele pad. Je leert de levensboom op zijn duimpje kennen. Daarvoor loop je de lichtpaden zelf om je kunnen verbinden met het veld van de Angel Codes om de zeven lagen van je ziel verder te ontwikkelen. Dit proces van eenwording met je ziel transformeert je doen naar zijn en dat ga je zichtbaar maken in je dagelijks leven.


Omdat we ook de codes van de kleuren erbij betrekken dienen we life samen te komen. Want dat is de enige manier waarop we het magische wonder van wie we zijn via de kleuren op de levensboom in onszelf kunnen laten ontvouwen. Elke samenkomst bewandelen één lichtpad met de codes van de Angels en de kleuren op de levensboom.


Hierdoor krijgen de flessen een diepere betekenis en kan je op een dieper persoonlijk en zieleniveau de kleuren lezen.

Je wordt een zielenlezer die de ziel kan helen van oude lessen en patronen. Een gids die anderen kan begeleiden om bezield hun levensmissie te gaan leven.


Het lopen van de paden van de levensboom zet zoveel in beweging dat je daarna de tijd nodig hebt voor verder integratie. Dat proces zal ik verder online ondersteunen door om de drie weken online bij elkaar te komen. Om de 6 weken komen we life samen bij mij thuis om het volgende pad te belopen. In totaal komen we elf keer bijeen.


Tijden: 10.00 tot 17.00

Kosten : €125,00 per dag + online begeleiding

Inclusief warme soep en gezonde snacks als lunch 

Testimonials

Sandy Spaan

Aura-Soma is een tot de verbeelding sprekende beeldende, visueel hulpmiddel om in gesprek te komen met jezelf en anderen vanuit de kleuren. Het is als een kledingstuk wat je draagt, je beschermt, bij je past en laat zien wie je bent! Kleuren spreken altijd de waarheid. Het gebruik van kleur zoals in Aura-Soma is voor mij nieuw. Door deze op de levensboom te plaatsen openbaart zich een andere dimensie en verrijkt dat wat er al is; er is nog meer... 

Helen je geeft de lessen fantastisch, 't is een feestje om naar je toe te komen en te luisteren naar al je kennis en kunde en tussendoor de lekkere soepen! Het heeft mij op alle niveaus een opening gegeven; openstaan zonder te oordelen. Kleuren bevatten voor mij de vonk-de spark van het leven.

Tessa Hartog
De opleiding is zeer waardevol geweest in mijn leven en heeft het aanzienlijk verrijkt. Ik kreeg inzicht in processen en kon mezelf en de wereld om me heen op andere wijze aanschouwen. Mijn bewustzijn vergrootte zich en raakte geaard, waardoor ik mijn intuïtieve gaven op productieve wijze kon gaan inzetten en zo anderen nu beter kan helpen met hun proces. Helen geeft op unieke wijze Aura-Soma opleiding en trainingen. De uitgebreide kennis die zij in huis heeft op het gebied van voeding, gezondheid en bewustzijn, combineert ze op intuïtieve wijze met de lesstof, waardoor elke training of les weer nieuw en verfrissend is.

Nanny den Exter

Helen is een zeer bevlogen teacher. Vanuit haar kennis en ruime ervaring met het werken met Aura Soma weet zij de levensboom tot leven te brengen. Op zeer heldere boeiende wijze weet zij die kennis over te brengen, waardoor de betekenis van dit kleurrijke systeem inzichtelijk voor ons wordt op de levensboom. Als coach heb ik zelf en bij cliënten ervaren hoe je via de zichtbare en onzichtbare kleuren uit de gekozen flessen sneller inzicht en helderheid krijgt over het proces waarin zij zitten. De kleuren maken het onzichtbare zichtbaar waardoor je sneller en meer de diepte in kan tijdens de coaching met je cliënt.

Claudia van der Velden
De opleiding was een mooie reis waarbij we in ieder level meer verdieping hebben opgezocht. Helen is een fijne teacher die veel kennis en kunde heeft en een prettige sfeer creëert waarin je kunt groeien als mens. 

Wil jij je spiritueel verder ontwikkelen en leren coachen op zielsniveau