The Shining Paths

A Colourful Journey through The Tree of Life

Inzicht in het Grote Levensraadsel

In deze ervaringsgerichte vervolgtraining van kleuren therapie voor de ziel, ga je met jouw kleurenkennis de grondbeginselen van de levensboom in jezelf verkennen.

De boom van het leven spreidt zich van boven naar beneden uit en is de zon die alles verlicht.  'Zohar'.

Deze kosmische boom bevat de holistische blauwdruk die aan alles ten grondslag ligt.

Met zijn 10 sefirot en 22 paden biedt het je toegang tot de 231 poorten die de basis vormen van een spiritueel leven. Deze wegwijzers geven je een benadering voor je verdere ontwikkeling en verlichting. 

Deze bron van alle leven, ga jij met de kleuren in jezelf verkennen. 

Een ontdekkingsreis van goddelijke inspiratie, wijsheid en energie die van de ene wereld naar de andere wereld in jezelf op aarde komt.

En hoe jij van de ene wereld naar de andere wereld kan opstijgen tot je Goddelijke Zelf.

null

Inzicht geeft je een sleutel voor succes op alle levensterreinen

De kleuren die jij uiteen zet op de levensboom wijzen je de weg van het ego naar je Ware Zelf.

Het zet je duidelijk op het spoor van je ziel en leert je jouw geest te openen voor het Goddelijke.

Op deze manier wordt jouw kleurenkeuze een persoonlijke routewijzer voor de ziel die jij bent.

Hoe meer jij je verdiept in de kennis en wijsheid van de levensboom hoe meer je de kleurencode van je ziel zal gaan begrijpen.


Alleen vanuit jouw Ware Zelf kan je loslaten.

Je oefent je in aandachtig zijn, zodat jij vanuit jouw essentie je levensopdracht en bestemming kan vervullen.


Om de vier werelden van de levensboom en je eigen aard van het Zelf te begrijpen, krijg je gerichte oefeningen, visualisaties en meditaties. 

Deze ontwikkelen je psychische vermogens, je wijze van waarneming en inzichten.

Een studie van je eigen innerlijk om antwoorden te vinden op jouw diepe levensvragen.


Om dit te doen in een groep van gelijkgezinden is een weldaad voor je ziel.

We bouwen hiervoor een sacrale sfeer op, zodat we ook echt de ladder kunnen afdalen en deze kunnen beklimmen vanuit veiligheid.


Op deze wijze helpen The Shining Paths je de Boom van jouw leven in evenwicht te brengen aan de hand van de kleuren die jij kiest.

Spirituele principes en praktisch lichtwerk die je dagelijks leven kunnen verrijken

In de praktijk betekent dit:

  • 9 trainingsdagen
  • 1 keer per maand Online voor verdieping en integratie
  •  Persoonlijke ondersteuning bij je lichtwerk sessies rechtstreeks met Helen
  • Inspirerende boodschappen & opdrachten per mail


Kosten : €125,00 per dag, inclusief Lunch en verdere ondersteuning.

Testimonials

Nanny den Exter

Helen is een zeer bevlogen teacher. Vanuit haar kennis en ruime ervaring met het werken met Aura Soma weet zij de levensboom tot leven te brengen. Op zeer heldere boeiende wijze weet zij die kennis over te brengen, waardoor de betekenis van dit kleurrijke systeem inzichtelijk voor ons wordt op de boom. Als coach heb ik zelf en bij cliënten ervaren hoe je via de zichtbare en onzichtbare kleuren uit de gekozen flessen sneller inzicht en helderheid krijgt over het proces waar je in zit. De kleuren maken het onzichtbare zichtbaar waardoor je sneller en meer de diepte in kan tijdens de coaching met je cliënt.

Tessa Hartog

De opleiding is zeer waardevol geweest in mijn leven en heeft het aanzienlijk verrijkt. Ik kreeg inzicht in processen en kon mezelf en de wereld om me heen op andere wijze aanschouwen. Mijn bewustzijn vergrootte zich en raakte geaard, waardoor ik mijn intuïtieve gaven op productieve wijze kon gaan inzetten en zo anderen nu beter kan helpen met hun proces. Helen geeft op unieke wijze Aura-Soma opleiding en trainingen. De uitgebreide kennis die zij in huis heeft op het gebied van voeding, gezondheid en bewustzijn, combineert ze op intuïtieve wijze met de lesstof, waardoor elke training of les weer nieuw en verfrissend is.

Claudia van der Velden

De opleiding was een mooie reis waarbij we in ieder level meer verdieping hebben opgezocht. Helen is een fijne teacher die veel kennis en kunde heeft en een prettige sfeer creëert waarin je kunt groeien als mens. 

Sandy Spaan

Aura-Soma is een tot de verbeelding sprekende beeldende, visueel hulpmiddel om in gesprek te komen met jezelf en anderen vanuit de kleuren. Het is als een kledingstuk wat je draagt, je beschermt, bij je past en laat zien wie je bent! Kleuren spreken altijd de waarheid. Het gebruik van kleur zoals in Aura-Soma is voor mij nieuw. Door deze op de levensboom te plaatsen openbaart zich een andere dimensie en verrijkt dat wat er al is; er is nog meer... 

Helen je geeft de lessen fantastisch, 't is een feestje om naar je toe te komen en te luisteren naar al je kennis en kunde en tussendoor de lekkere soepen! Het heeft mij op alle niveaus een opening gegeven; openstaan zonder te oordelen. Kleuren bevatten voor mij de vonk-de spark van het leven.

Ik meld me aan

arrow_drop_up arrow_drop_down