Spirituele Ontdekkingsreis:

  Het Engelenpad van de Levensboom

met de Aura-Soma Kleuren 

Dit tweede jaar van de Colour&Light coaching opleiding brengt ons op een ontdekkingsreis door de Engelen Paden van de levensboom, gebruikmakend van de kracht van kleuren.


De levensboom, de oudste glyphe op aarde, is een tekening vol verborgen symbolen die we met behulp van de engelencodes en kleuren laten onthullen in onszelf.


In totaal zullen we deze 32 lichtpaden bewandelen met behulp van de kleuren van Aura-Soma om het veld, dat we als God en het universum beschouwen, in onszelf te herkennen.


Dit stelt ons in staat om de spirituele betekenis van de Equilibriums diepgaander te begrijpen en te ervaren binnen het kabbalistische systeem van de hemelse mens met zijn vier niveaus.

null

De Boom van het Leven spreidt zich van boven naar beneden uit en is de zon die alles verlicht |'Zohar'

De kosmische boom bevat de holistische blauwdruk die alles in de kern vormgeeft, vergelijkbaar met ons DNA, dat genetisch, emotioneel en spiritueel is. Deze kosmische boom onthult je essentie als een geïncarneerd hemels wezen in een aards lichaam, met als doel je te herinneren aan je hemelse aard.


De levensboom dient als een spirituele gids, een kompas voor je pad op aarde, waar je jezelf leert kennen en actief een stukje hemel op aarde creëert. Ieder van ons bewandelt dit spirituele pad op een unieke manier.


Het is een zegen om duidelijkheid te krijgen over het pad dat je volgt met behulp van de levensboom, om te begrijpen wat er van je wordt verlangd om te groeien en niet stilstaan.


Hoe waardevol is het om met behulp van kleuren zonder aarzeling dit pad te bewandelen, te vertrouwen op je fysieke, emotionele en spirituele intelligentie, om je spirituele potentieel en bewustzijn op aards niveau te belichamen.


Door de activering van de energievelden van de Aartsengelen met hun codes breng je jezelf in beweging, om je zielekwaliteiten te ontsluiten, je natuurlijke gaven en het talent van je leven te benutten. Hiermee kun je creëren wat jouw vrijheid uitstraalt en je hoogste licht laat schijnen.

Verlangen naar verbinding en eenwording

In dit tweede jaar van de opleiding Colour&Light coaching, verken je de Engelen Paden op de levensboom met kleuren. Je wordt een zielenlezer en leert hoe je de ziel beter kunt begrijpen en mensen kunt begeleiden op hun spirituele reis.


Door de lichtpaden van de engelen te bewandelen, verbind je je met het veld van de Angel Codes en ontwikkel je de zeven lagen van je ziel. Dit proces zal zichtbaar worden in je hele zijn en handelen.


Het werken met kleuren op de levensboom stelt je in staat om de ziel van anderen beter te zien en te voelen, waardoor je hen kunt begeleiden naar hun ziele-essentie en hun waarheid.


Je wordt een gids die anderen helpt om bezield hun levensmissie te leven. We komen samen om de lichtpaden te bewandelen en de kleuren te ontdekken. Dit proces brengt veel teweeg, dus we ontmoeten elkaar online en in persoon om het te integreren.


Het doel is om je vleugels terug te vinden, je te herinneren aan je ziel, en anderen te ondersteunen in hun transformatie.


Tijden: 10.00 tot 17.00

Kosten : €125,00 per dag inclusief online begeleiding

Inclusief warme soep en gezonde snacks als lunch 

Testimonials

Sandy Spaan

Aura-Soma is een tot de verbeelding sprekende beeldende, visueel hulpmiddel om in gesprek te komen met jezelf en anderen vanuit de kleuren. Het is als een kledingstuk wat je draagt, je beschermt, bij je past en laat zien wie je bent! Kleuren spreken altijd de waarheid. Het gebruik van kleur zoals in Aura-Soma is voor mij nieuw. Door deze op de levensboom te plaatsen openbaart zich een andere dimensie en verrijkt dat wat er al is; er is nog meer... 

Helen je geeft de lessen fantastisch, 't is een feestje om naar je toe te komen en te luisteren naar al je kennis en kunde en tussendoor de lekkere soepen! Het heeft mij op alle niveaus een opening gegeven; openstaan zonder te oordelen. Kleuren bevatten voor mij de vonk-de spark van het leven.

Tessa Hartog
De opleiding is zeer waardevol geweest in mijn leven en heeft het aanzienlijk verrijkt. Ik kreeg inzicht in processen en kon mezelf en de wereld om me heen op andere wijze aanschouwen. Mijn bewustzijn vergrootte zich en raakte geaard, waardoor ik mijn intuïtieve gaven op productieve wijze kon gaan inzetten en zo anderen nu beter kan helpen met hun proces. Helen geeft op unieke wijze Aura-Soma opleiding en trainingen. De uitgebreide kennis die zij in huis heeft op het gebied van voeding, gezondheid en bewustzijn, combineert ze op intuïtieve wijze met de lesstof, waardoor elke training of les weer nieuw en verfrissend is.

Nanny den Exter

Helen is een zeer bevlogen teacher. Vanuit haar kennis en ruime ervaring met het werken met Aura Soma weet zij de levensboom tot leven te brengen. Op zeer heldere boeiende wijze weet zij die kennis over te brengen, waardoor de betekenis van dit kleurrijke systeem inzichtelijk voor ons wordt op de levensboom. Als coach heb ik zelf en bij cliënten ervaren hoe je via de zichtbare en onzichtbare kleuren uit de gekozen flessen sneller inzicht en helderheid krijgt over het proces waarin zij zitten. De kleuren maken het onzichtbare zichtbaar waardoor je sneller en meer de diepte in kan tijdens de coaching met je cliënt.

Claudia van der Velden
De opleiding was een mooie reis waarbij we in ieder level meer verdieping hebben opgezocht. Helen is een fijne teacher die veel kennis en kunde heeft en een prettige sfeer creëert waarin je kunt groeien als mens. 

Wil jij je spiritueel verder ontwikkelen en leren coachen op zielsniveau