David Wolfe over het belang van kleuren van voeding
24 juni 2015 
in Kleur

David Wolfe over het belang van kleuren van voeding

In november vorig jaar was David Wolfe in Amsterdam voor het Longevity Now Seminar. Daar kondigde hij al aan dat hij een nieuw boek aan het schrijven was over het belang van kleuren van voedsel. De kleurpigmenten geven ons belangrijke aanwijzingen over de helende krachten van voedsel. Als je dit weet, kun je dit toepassen voor je eigen gezondheid en fitheid.

In onderstaand interview gaat David Wolfe hier dieper op in. In de afbeelding verderop in het artikel zie je een dia uit zijn presentatie van november 2014 waarin de verschillende kleuren met bijbehorende kenmerken genoemd worden.

Interview met David Wolfe

In onderstaand interview vertelt David Wolfe meer over het nieuwe boek (The Color Cure) en waarom het belangrijk is om helende krachten van de verschillende kleuren te kennen.

Kleuren met kenmerken

In onderstaande afbeelding zie je een dia uit David’s presentatie van afgelopen november. Hierin worden de verschillende kleuren met bijbehorende kenmerken benoemd.
david-wolfe-colors-640px

David Wolfe Live in Nederland!

Eind deze maand komt David Wolfe naar Nederland voor een 2-daagse Advanced Training. Dit is de enige training van David Wolfe in Europa in 2015! Ik ben daarbij en zal het met jullie delen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen