AURA-SOMA® Level 3

AURA-SOMA Level 3


In level 3 ga je de Levensboom met de Aura-Soma Tarot en de Equilibrium flessen integreren tot een werkbare methode. 


De eeuwenoude mystieke kennis van de Levensboom wordt nu met behulp van Aura-Soma® op een visuele manier voor je toegankelijk gemaakt.


De betekenissen van de kleurrijke Equilibrium flessen op de sefirot en op de paden, ontvouwen nu hun informatie als een prachtige caleidoscoop voor je uit op de Levensboom. Het geeft je een heldere en diepgaande uitleg van de levensprincipes in jezelf en hoe deze je dagelijks leven kunnen verlichten en verrijken. Het samenspel van de Equilibrium flessen en de Levensboom maakt prachtig de samenhang der dingen vanuit een holistische visie op de mens en het leven zichtbaar.


Hoe langer je er naar kijkt des te meer het aan jou en in jezelf onthult. Dit  geeft een geheel nieuwe dimensie aan je consulten. Level 3 is het mooiste en belangrijkste onderdeel van de opleiding die een ieder gedaan moet doen hebben om Aura-Soma in zichzelf te kunnen verankeren.


Na level 3 kan je pas werkelijk begrijpen waarom de Engelen via Vicky Wall Aura-Soma in het leven geroepen hebben.


Alles wat je tot nu toe hebt geleerd met AURA-SOMA® zijn de stepping stones om de Levensboom van de Kabbala te kunnen bewandelen.


Indien je deze ervaring graag zou willen meemaken en je kennis van Aura-Soma naar een hoger niveau wilt tillen, klik dan hier voor meer informatie. 
We werken in blokken van 2x drie dagen


In overleg met elkaar plannen we de extra leer-en oefendagen in.


Data: 22/23/24 september en 6/7/8/oktober 2017  


Plaats: Amsterdam


 “Aura-Soma is a registered trademark of Aura-Soma Products Limited”.
Reactie plaatsen