Bevrijd je zelfPure Lifestyle

"ONTDEK JE HOOGSTE LICHT EN LEEF JOUW UNIEKE ZIELSBESTEMMING"

Pure Lifestyle nodigt je uit om je te verbinden met de Pure Universele Energie, die universele intelligentie, het licht dat alles omvat en in alles voorziet.

Om je weer te herinneren wie je in essentie bent en wat je hier nu echt te doen hebt.   

Hiervoor gaan we de verbinding met je ziel herstellen die altijd verbonden is met de bron van het leven zelf. Jouw spirituele blauwdruk die je kan voelen in je diepere wezenskern in het gebied boven je navel. Daar ligt de dimensie van je eeuwige essentie: de ziel die je bent, was en altijd zal zijn. 

De disharmonie die je ervaart in je leven, verstoort het gebied rondom je Hara. Hierdoor trekt het lichtveld in je wezenskern zich terug waardoor donkere wolken van energie zich daar gaan opstapelen. Als gevolg daarvan kan je wezenskern niet verder toegelaten worden en wordt je ziel het minst vertrouwde deel van je bestaan.

Hierdoor kan de lichtkracht van je ziel niet meer optimaal schijnen en verlies je contact met je ziele-wezenskern. Door dit gemis kan je onmogelijk goed in je eigen centrum aanwezig zijn en je licht nog optimaal laten schijnen.

Onbewust laat je niet je ziel maar je brein je levenskoers bepalen. Je voelt op de achtergrond dat je iets mist maar je weet niet wat. Je blijft zoeken, maar zonder een duidelijke koers.

Je hebt hiervoor een spirituele gids nodig die je helpt om zicht te krijgen op je levenskoers en het spirituele pad dat je loopt. Zodat je je levenspad en de intelligentie die je leven bestuurt gaat begrijpen.

En begint te realiseren hoe het leven je blijft opleiden tot de beste versie van jezelf. Dat het je alles geeft wat je nodig hebt ter vervulling van je levensdoel en zielemissie hier op aarde. Jouw Allerhoogste Licht!

Waarmee jij kan creƫren wat je wilt omdat je weet wie je bent en waarvoor je hier op aarde gekomen bent.

Dat gun ik iedereen en daarvoor geef ik je die ondersteuning die je nodig hebt.