Bevrijd je zelf

Pure Lifestyle

Arise and Shine, awake The Light within & express your spiritual potential

"Bevrijd je Licht & grond je oerkracht"

Pure Lifestyle staat voor de reconnection met de Pure - Universele - Energie, de universele intelligentie die alles omvat en in alles voorziet.

Hiervoor help ik je de verbinding met je ziel, je wezenskern, je essentie te herstellen die altijd verbonden is met de bron van het leven zelf. Het is jouw blauwdruk die je kan voelen in je diepere wezenskern in het gebied boven je navel. Daar ligt de dimensie van je eeuwige essentie, de ziel die je bent, was en altijd zal zijn. 

De disharmonie die je ervaart in je leven, verstoort het gebied rondom je Hara. Hierdoor trekt het lichtveld in je wezenskern zich terug waardoor donkere wolken van energie zich daar gaan opstapelen. Als gevolg daarvan kan je wezenskern niet verder toegelaten worden en wordt de ziel het minst vertrouwde deel van je bestaan.

Hierdoor kan de lichtkracht van je ziel niet meer optimaal schijnen en verlies je contact met je ziele-wezenskern. Door dit gemis kan je onmogelijk in je eigen centrum aanwezig zijn. Daardoor heb je het gevoel alsof je zweeft, dat je er niet helemaal bent. 

Het gouden kompas van je eenheidsbewustzijn is zoek geraakt. Je dagelijkse kompas helpt je niet voldoende om het licht in je dagelijks leven op het spoor te komen.

Je hebt gevoel dat je wat mist, maar wat? Iets in jou blijft altijd verlangen naar het Licht, naar de goddelijke vonk die jouw ziel in vuur en vlam zal zetten en je innerlijk geluk zal geven. 

Wanneer ben jij goed genoeg om zichtbaar te zijn met je gave

Stop ermee jezelf nog langer te veroordelen. Sluit definitief de deur van je negatieve gedachten. Negeer die innerlijke stem die jou het gevoel geeft dat jij niet goed genoeg bent en ook nooit zal zijn.

Focus jezelf liever op je goddelijke perfectie, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open in jezelf én daarbuiten. Een nieuwe perceptie creëert nieuwe creaties en geeft nieuwe focus. 

Laat vanuit je wezenskern jouw veelkleurig licht oneindig stralen. Wordt nu die rainbow-light warrior die je altijd diep van binnen al bent geweest. Gun jezelf een pure bestaansgrond en leef je missie.

Omarm je oorspronkelijke zelf met open hart en transformeer vanuit liefde je overlevingsmodus die gericht is op goedkeuring van anderen.

Daarbij ga ik je helpen, zodat je datgene wat jou emotioneel, mentaal en fysiek uitput gaat overwinnen en kan gaan doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent. 

"Bevrijd Je Licht"