Bevrijd je zelf

Pure Lifestyle

Reawaken The Light Within & Express Your Spiritual Potential

Waar staat Pure Lifestyle voor

Pure Lifestyle staat voor de Reconnetion met de Pure - Universele - Energie. Je ontwikkelt hiervoor 'My Purelifestyle' om jezelf weer te verbinden (latijn: religaren) met de universele intelligentie die alles omvat en in alles voorziet.

Je gaat een stevige basis in jezelf ontwikkelen, zodat je intelligentie niet tegen je maar voor jou kan gaan werken. Want met een stevige basis ervaar je alles om je heen als jou zelf, blijf je happy met jezelf waar je ook bent en voel jij je overal thuis.

Hiervoor krijg je een systeem mee, om jezelf niet te verliezen in je energetische, fysieke, emotionele, mentale en spirituele zoektocht. Want als je een spirituele beoefening volgt zou het dan niet fijn zijn om daar ook een systematische handleiding bij te krijgen, die je helpt om op een directe manier daar te komen waarnaar je op zoek bent? 

Een reis die je langs de 7 chakra's voert om deze 7 intelligente energiecentra verder in jezelf te ontwikkelen. Dat nieuwe aspecten van je levensgeschiedenis in je opent. Dat nieuwe energie in je lichaam genereert waardoor je zelf gaat ervaren hoe het universum in jou en voor jou werkzaam is.

De fasen van bewustwording worden ondersteund met energetische oefeningen, visualisaties, gezonde voeding, meditaties, zodat je uit de schaduw van je egobewustzijn in je oorspronkelijke grootsheid kunt stappen. Het helpt je te zien wat je in de weg staat en daar te komen waar je wilt zijn.

Kortom je krijgt een stevige basis om zo groots mogelijk te gaan delen wat jou zo bezield. Je gaat niet alleen jezelf maar ook de wereld om je heen anders zien. Je ontdekt een nieuwe wereld in jezelf en daarmee verandert alles in je leven wat daar synchroom mee loopt.

Met 'My PureLifestyle' hoop ik dat jij jouw unieke 'My PureLifestyle' ontwikkelt. Want ieders lifestyle is uniek, als je dat weer bewust gaan afstemmen op de ziel die jij bent, dan lukt het je zeker je zielemissie te volgen.

Hoe meer mensen hun zielemissie volgen hoe meer zij kunnen bijdragen aan een nieuwe wereld die herbouwd is op de waarden van de ziel. 

"Bevrijd Het Licht & Grond Je Oerkracht"

Jouw ziel is je wezenskern, je essentie, je ware identiteit die altijd verbonden is met de bron van het leven zelf. Het is jouw blauwdruk die je kan voelen in je diepere wezenskern in het gebied boven je navel. Daar ligt de dimensie van je eeuwige essentie, de ziel die je bent, was en altijd zal zijn. 

De disharmonie die je ervaart in je leven, verstoort het gebied rondom je Hara. Hierdoor trekt het lichtveld in je wezenskern zich terug waardoor donkere wolken van energie zich daar gaan opstapelen. Als gevolg daarvan kan je wezenskern niet verder toegelaten worden en wordt de ziel het minst vertrouwde deel van je bestaan.

Hierdoor kan de lichtkracht van jouw ziel niet meer optimaal schijnen en verlies je contact met je wezenskern, jouw ziel. Dat gemis maakt het jou onmogelijk om in je eigen centrum aanwezig te kunnen zijn.

Daardoor heb je het gevoel alsof je zweeft, dat je er niet helemaal bent. Het gouden kompas van je eenheidsbewustzijn is zoek geraakt en je dagelijkse kompas helpt je niet voldoende om het licht in je dagelijks leven op spoor te komen.

Maar er is gelukkig altijd nog hoop want iets in jou blijft altijd verlangen naar het Licht, naar de Goddelijke vonk die jouw ziel in vuur en vlam zet.

Daarvoor ondersteun ik je met deze spirituele routemap van eeuwenoude kennis en wijsheid die je helpen de code van je leven te kraken en je diepst verborgen verlangen toe te laten. Die ook je ziel de juiste voeding geeft, waardoor deze in jou kan gaan groeien en opbloeien.

"Wanneer Ben Jij Goed Genoeg Om Te Mogen Zijn Wie Je Wezenlijk Bent"

Voor je ego nooit!

Stop ermee jezelf nog langer te veroordelen. Sluit definitief de deur van je negatieve gedachten. Negeer die innerlijke stem die jou het gevoel geeft dat jij niet goed genoeg bent en ook nooit zal zijn.

Focus jezelf liever op je goddelijke perfectie, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open in jezelf én daarbuiten. Een nieuwe perceptie creëert nieuwe creaties en geeft nieuwe focus. Bevrijd je Licht

Laat vanuit je wezenskern jouw veelkleurig licht oneindig stralen. Wordt nu die Rainbow-Light Warrior die je altijd diep van binnen al bent geweest. Gun jezelf een pure bestaansgrond en leef je missie.

Omarm je oorspronkelijke zelf met open hart en verwijder vanuit liefde je overlevingsmodus die gericht is op goedkeuring van anderen.

Daarbij ga ik je helpen, zodat je datgene wat jou emotioneel, mentaal en fysiek uitput gaat overwinnen en kan gaan doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent. 

"Bevrijd Je Licht"