Dromen waarmaken

Boeddha

Verlichtend Leven 

Een holistische benadering die de splitsing tussen een spirituele en psychologische benadering van de mens overstijgt. Dat je verleden aanpakt op het niveau van het heden. Daarvoor brengen we de aandacht, zonder oordeel, naar je stemming, je gedachten en emoties, je gedrag en verlangens zoals deze zich in het moment aan je voordoen. 


Een ervaringsgerichte benadering waarbij dwangmatig denken wordt afgeleid door je focus te concentreren op je innerlijk lichaam. Waardoor je leert je lichaam van binnenuit te voelen en ermee te communiceren. Want dan zal je de macht van je aanwezigheid gaan ervaren die je diep geworteld houdt in het moment.


De identificatie met je denken en de vorm, kan hierdoor ontwaken uit zijn droom. Dan lukt het ondanks je mentale ruis en pijn toch geheel aanwezig te blijven. Want als jij echt aanwezig bent maken verwarring en onzekerheid plaats voor inzicht. Wordt je helder van geest die nieuwe perspectieven opent en je in staat stelt te kiezen voor datgene wat resoneert met jouw ware Zijn.

Zet lijden om in bewustzijn

Het Unitive proces brengt je verdeelde geest terug naar de schoonheid van je bezielende aanwezigheid. Deze kan je alleen in de stilte zélf ervaren. In die stilte van het Zijn kan je de stem van je ziel horen die je aanmoedigt je spirituele aard te leven en je dromen achterna te gaan.


Want jouw ziel wilt dat jij je ware Zelf leert kennen en gaat leven vanuit dat deel dat al vrij en verlicht is. Dat je aanstuurt vrij te blijven van het dwingende karakter dat je psyche over jouw werkelijkheid creëert.


Je ziel moedigt je kracht en vrije wil aan om je eigen identiteit te ontwikkelen. Om focus te houden op een weg die beter bij je past. Waarbij denken wat je voelt en voelen wat je denkt in balans is. Vanuit je Zijn keuzes gaat maken gebaseerd op liefde en vertrouwen in plaats van uit angst en wantrouwen.


Je ziel weet dat alles waarnaar jij zoekt voor jouw levensvervulling al in jou aanwezig is. Dit is waarover spirituele transformatie gaat. Dat jij je gaat realiseren dat er een alchemist in je woont die je pijn en lijden kan omzetten in goud.

Puur door de macht van Nu te gebruiken voor je diepste verlangen.


Daarvoor richt ik mij op de kracht van jouw Zijn, waarin je lichaam, geest en ziel één zijn. 

Indien je op zoek bent naar een psychotherapeut/coach die ook lichaamsgericht met je werkt neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.