Dromen waarmaken

Boeddha

Spirituele Transformatie

Unitive Body-Psychotherapy

Een holistische benadering die de splitsing tussen een spirituele en psychologische benadering van de mens overstijgt. Dat je helpt om zowel je geestelijke, als emotionele mentale, fysieke gezondheid te ontwikkelen en deze te behouden door gewoon jezelf te zijn.

Een ervaringsgerichte benadering waarbij dwangmatig denken wordt afgeleid door deze te richten op je innerlijk lichaam om het Zijn te gaan ervaren. Om jezelf te gaan kennen als het Zijn.

Een verlichting van binnen uit die nieuw licht op de situatie werpt omdat jij jezelf blijft onder de mentale ruis en pijn. Je verwarring en onzekerheid maken plaats voor inzicht en wat je in het duister hield lost op. Inzicht opent nieuwe perspectieven die je in staat stellen vrij te kiezen voor datgene wat resoneert met jouw ware goddelijke natuur. In het Zijn ben je vrij, in liefde en vrede, thuis in jezelf.


Aanvaarden - Zijn Ervaren - Aanwezig Zijn in het Nu - Positieve Actie


Het Unitive proces brengt je verdeelde geest terug naar de schoonheid die jij in de stilte van je bezielende aanwezigheid alleen zélf kan ervaren. Deze zielepotentie opent de poort van je ziel en nodigt je uit in overeenstemming met jouw spirituele aard te leven en je dromen en verlangens achterna te gaan.

Want jouw ziel wilt dat jij je wezenlijke Zelf leert kennen en gaat leven vanuit dat deel dat al vrij en verlicht is. Niet een dwingende maar een goddelijke wil die je aanstuurt om jezelf los te maken van het dwingende karakter dat je psyche creëert over jouw werkelijkheid. Om de aanwijzingen van je hart en ziel te volgen en daarnaar te gaan handelen. Waarbij denken wat je voelt en voelen wat je denkt in balans is en jij in staat bent keuzes te maken vanuit liefde i.p.v. uit angst.

Je ziel wilt dat jij jouw droomleven gaat leiden waarbij denken in overvloed jouw hart veroverd heeft. Waarin je gegrond bent in jouw ware natuur en elke dag opnieuw de schoonheid ontdekt van één Zijn met jouw Goddelijk zelf. 

Je ziel wilt dat jij je realiseert dat alles waarnaar jij zoekt voor jouw levensvervulling al in jou aanwezig is. Dit is waarover spirituele transformatie gaat. Dat je ervan overtuigd bent dat de echte schatten in jouw bewustzijn, in jouw ziel als prachtige potenties écht aanwezig zijn.

Een kwestie van jezelf ervoor openstellen door plaats te nemen in het Zijn en je zielepotenties uit te nodigen om zichzelf te tonen. Je te realiseren dat het Licht je eigenlijke essentie vormt. De lichtheid van je innerlijke pad zal je dan leiden naar de bron van wat jij nodig hebt, naar de bron van wie jij bent.

Licht en Kracht. 

Dit wens ik een ieder toe en daarom doe ik dit werk met liefde.

De opleiding Unitive Body-Psycho Therapy heeft mij getraind te vertrouwen op mijn eigen kwaliteiten en inbreng als therapeut i.p.v. enkel op de methode zelf, waardoor we samen de diepte in kunnen gaan.

Indien je op zoek bent naar een allround therapeut/coach voor jouw hulpvraag, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

'Ik ben als jong volwassene een half jaar opgenomen geweest vanwege een eetstoornis (anorexia nervosa). Toen ik op gewicht was en uit de kliniek kwam voelde ik dat het eigenlijke proces en werk nog moest beginnen en ging in therapie bij Helen Poolman. Zij was mijn redding in die tijd. Ze heeft mij geholpen om op een diep niveau contact te maken met mijzelf en mezelf weer terug te vinden. Het was een hele reis naar binnen waarin zij mij met heel veel liefde, geduld en acceptatie begeleid heeft. Haar werk en begeleiding kenmerkt zich vooral door een goede afstemming, sterke intuïtie, helderheid en wijsheid. Ik heb het gevoel gehad dat alles altijd aanwezig mocht zijn en ze bood mij zoveel veiligheid en omhulling dat ik naar de meest pijnlijke plekken in mezelf durfde te kijken. Daardoor kon ik mij verder ontwikkelen en ziet mijn leven er nu uit zoals ik het graag wilde'.

Joannah Duregger
arrow_drop_up arrow_drop_down