Dromen verwezenlijken met Unitieve Lichaamsgerichte Psychotherapie

Boeddha

Integratie van Spiritualiteit en Psychologie

Een holistische benadering die de scheiding tussen spirituele en psychologische aspecten van het mens-zijn overstijgt.

Ik richt mij op het aanpakken van het verleden op het niveau van het heden. Dit doe ik door zonder oordeel aandacht te schenken aan je huidige stemming, gedachten, emoties, gedrag en verlangens.


Mijn benadering is ervaringsgericht en helpt je om los te komen van dwangmatig denken. Ik leid je aandacht naar je innerlijke lichaam, waardoor je leert om contact te maken en te communiceren met je lichaam van binnenuit. Dit leidt tot het ervaren van de kracht van jouw aanwezigheid, jouw natuurlijke staat van zijn, die diepgeworteld is in het huidige moment.


Door deze aanpak kun je je identificatie met je gedachten en vormen doorbreken. Je kunt ondanks mentale ruis en pijn volledig aanwezig blijven. Echte aanwezigheid brengt helderheid, en vervangt verwarring en onzekerheid door inzicht. Het opent nieuwe perspectieven en stelt je in staat te kiezen voor wat in resonantie is met je ware Zijn.

Zet lijden om in bewustzijn

Ontdek Je Bezielende Aanwezigheid en Verwezenlijk Je Diepste Verlangens

Duik in het Unitive Proces en herontdek de schittering van je bezielende aanwezigheid. Dit pad nodigt je uit om je verdeelde geest te verenigen en te streven naar het verwezenlijken van je diepste verlangens. Deze ervaring is enkel te vinden in de stilte van het Zijn. In die stilte kun je de stem van je ziel horen die je aanmoedigt om je spirituele aard te omarmen en je dromen na te jagen. 


Je ziel verlangt ernaar dat je je ware Zelf leert kennen en leeft vanuit dat deel van jou dat al vrij en verlicht is. Het helpt je om vrij te blijven van het dwingende karakter dat je psyche over jouw realiteit heeft gevormd.


Met kracht en vrije wil moedigt je ziel je aan om je eigen identiteit te ontwikkelen en te focussen op een pad dat beter bij je past. Een pad waar denken en voelen in balans zijn. Waar je keuzes maakt vanuit je Zijn, gebaseerd op liefde en vertrouwen, niet uit angst en wantrouwen.


Je ziel weet dat alles wat je zoekt voor jouw levensvervulling al in jou aanwezig is. Dit is het hart van spirituele transformatie: dat er een alchemist in je woont die pijn en lijden kan omzetten in waardevolle lessen.


Met de kracht van het Nu kun je je diepste verlangens verwezenlijken. Daarom richt ik me op de kracht van jouw Zijn, waarin lichaam en geest één zijn.


Als je zoekt naar een psychotherapeut/coach die ook lichaamsgericht met je werkt, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.