arrow_drop_up arrow_drop_down

The School Of Light

Reawaken The Light Within & Express Your Spiritual Potential

Visie van de School of Light

Wij bepalen onze bestemming niet zelf. Voordat wij geboren worden ligt onze bestemming als een opdracht op ons te wachten om door onszelf vervuld te worden.

Iedere ziel doet ertoe en levert zijn eigen bijdrage aan het geheel. 

Het vinden van jouw levensopdracht is een belangrijke drijfveer van je spirituele zoektocht.

Deze zoektocht begint bij de vraag Wie ben ik, waar kom ik vandaan en waar leidt mijn leven naartoe.

Als een rode draad loopt jouw bestemming door je leven.

De kwaliteiten voor het vervullen van jouw bestemming heb je in andere levens al verworven.

Dit heb je niet alleen gedaan, maar in samenwerking met zielenmaten uit je zielengroep.

Deze mensen ontmoet je keer op keer om samen te werken in het proces van bewustzijnsontwikkeling. Voor het realiseren van eenheid tussen hemel en aarde.

Daarin ligt jouw bestemming en daarvoor beschik jij over één uniek talent. 

Waar staat Pure Lifestyle voor

Pure Lifestyle betekent het individueel terug verbinden (latijn: religaren) met de universele intelligentie die in alles voorziet, omdat het alles omvat en oneindige mogelijkheden bezit. Het universele staat niet los van jou, jij maakt er deel van uit.

Als jij dit gaat erkennen, wetend dat alles wat je bent niet losstaat van alles wat er is, dan kan je zeggen Ik Ben, thuis gekomen in het nieuwe bewustzijn.

Ik Ben de ziel, het kanaal voor de lichtbron die zowel mijn spirituele als psychische en fysieke lichaam aanraakt en doorgrondt met licht en liefde.

Ik Ben daardoor in staat om uit de schaduw van mijn ego bewustzijn te stappen en als perfecte ziel bewust te leven in de duale wereld met mijn talenten.


null


Ik kies ervoor mijzelf naar binnen te richten, om het Ene Licht de ruimte te geven. Om mijzelf te leren kennen met behulp van mijn ontwikkeld bewustzijn.

Hiervoor erken ik dat ik een ziel bent en ga ik mij concentreren op het realiseren van eenheid in mijzelf bij alles wat ik doe.

"Bevrijd Het Licht & Grond Je Oerkracht"

Jouw ziel is je wezenskern, je essentie, je ware identiteit die altijd verbonden is met de bron van het leven zelf.

Het is jouw blauwdruk die je kan voelen in je diepere wezenskern in het gebied boven je navel. Daar ligt de dimensie van je eeuwige essentie, de ziel die je bent, was en altijd zal zijn.

De disharmonie die je ervaart in je leven, verstoort het gebied van je Hara. Hierdoor trekt het lichtveld in je wezenskern zich terug waardoor donkere wolken van energie zich daar zijn gaan opstapelen.

Als gevolg daarvan kan je wezenskern niet verder toegelaten worden en wordt de ziel het minst vertrouwde deel van je bestaan.

Jouw licht, de lichtkracht van jouw ziel kan niet meer optimaal schijnen doordat je het contact met je wezenskern, je ziel, bent kwijt geraakt. Het is hierom onmogelijk om in je lichtkracht te kunnen gaan staan.

Daardoor heb je het gevoel alsof je zweeft, dat je er niet helemaal bent. Het gouden kompas van je eenheidsbewustzijn is zoek geraakt en al doende ontwikkel je een eigen kompas vanuit jouw silver mindcontrol.

Maar er is gelukkig altijd nog hoop, iets in jou blijft verlangen naar het licht van jouw ziel, naar je wezenskern, naar die goddelijke vonk binnen jezelf.


null

"Wanneer Ben Jij Goed Genoeg Om Te Mogen Zijn Wie Je Wezenlijk Bent"

Stop die gedachten, die innerlijke stem die jou het gevoel geeft dat jij niet goed bent, die jou onzeker maakt en het idee geeft dat jij niet slim genoeg bent om...

Je hoeft je daar niet langer op te focussen, focus je liever op je innerlijk licht, op je goddelijke perfectie, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open. In jezelf én daardoor ook buiten. 

"Een nieuwe perceptie creëert nieuwe creaties - dat wordt je focus".

Durf de schepper te zijn van je eigen leven en lot! Manifesteer jouw talent waar jij en de wereld blij van worden. Laat vanuit je wezenskern jouw veelkleurig licht oneindig stralen. 

null

In the School of Light leer je hoe jij jezelf kunt helen door je te herinneren dat je al heel bent en altijd bent geweest. Je leert je oorspronkelijke zelf opnieuw te aanvaarden. Je egobewustzijn die gericht is op goedkeuring van anderen te verwijderen.

Want je gaat nu jeZelf, de ziel die jij bent, met open hart aanvaarden. Je eigen lichaam eren, jouw ware aura, het licht van je wezenskern verzorgen. Jouw goddelijke blauwdruk die iedereen verlicht bevrijden. Jouw goddelijke roots vinden in wie jij oorspronkelijk bent. Je pure bestaansgrond waarvoor jij staat voorgoed in jezelf verankeren. 

"Bevrijd Je Licht"

Jouw nieuwe bewustzijn geeft je een nieuwe basis. Het geeft je de macht om dagelijks de goddelijke leiding over jezelf en je leven te kunnen nemen, een macht die inherent in jou al aanwezig is.

Om je slachtoffer gedrag los te laten en volle verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gevoelens en gedachten, voor jouw leven.

Want je beseft dat als jijzelf de creator bent van jouw leven, jij zelf ook aan het stuur moet staan en koers moet bepalen waarop jij wilt gaan varen. 

Dat je het alleen nog zelf helemaal moet gaan geloven, dat alles wat je wilt manifesteren ook echt mogelijk is!

Geloven dat je het kan, dat jij het waard bent, en te weten dat het er al is.

Daarin ligt jouw uitdaging en training om erop te vertrouwen, te weten dat het naar je toekomt, omdat jij wilt dat het manifest wordt.

We gebruiken cookies