arrow_drop_up arrow_drop_down

Unitive Body Psycho Therapy

Geef Jezelf aan de Ruimte van de Aarde

Direct Awareness into Yourself

Unitieve therapie beweegt je naar Eenheid

Unitive Body Psychotherapy, ontwikkelt doorJay Stattmann, benadert de gehele mens vanuit eenheid. Een integratieve benadering die de splitsing tussen een spirituele en psychologische benadering van de mens overstijgt. Een holistische benadering voor het aanleren van een nieuwe zijnstoestand waarop je altijd terug kunt vallen.

Deze basishouding geeft je de ruimte om jezelf los te maken van het dwingende karakter dat je psyche creëert over jouw werkelijkheid, waardoor je jezelf kunt begrijpen vanuit een nieuw perspectief.

Je stapt gewoonweg in je ware zelf, in dat deel dat al vrij en verlicht is. Je opent de deur naar je spirituele aard en deze leer je te gronden in de blauwdruk van je essentiële identiteit. 

Je leert de aanwijzingen van je hart en ziel te volgen in plaats van je door je denkgeest te laten misleiden. Keuzes te maken vanuit liefde en niet vanuit angst. Het vrije gevoel te behouden in alles wat je doet en je niet meer tot onnodige spanning te laten verleiden.

Een pad waarop je met jouw creatiekracht kunt creëren wat jij wenst voor jouw levensvervulling. Dit wens ik een ieder toe en daarvoor heb ik SoulTrack ontwikkeld. Indien je op zoek bent naar een allround therapeut/coach voor jouw hulpvraag, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Ik ben als jong volwassene een half jaar opgenomen geweest vanwege een eetstoornis (anorexia nervosa). Toen ik op gewicht was en uit de kliniek kwam voelde ik dat het eigenlijke proces en werk nog moest beginnen en ging in therapie bij Helen Poolman. Zij was mijn redding in die tijd. Ze heeft mij geholpen om op een diep niveau contact te maken met mijzelf en mezelf weer terug te vinden. Het was een hele reis naar binnen waarin zij mij met heel veel liefde, geduld en acceptatie begeleid heeft. Haar werk en begeleiding kenmerkt zich vooral door een goede afstemming, sterke intuïtie, helderheid en wijsheid. Ik heb het gevoel gehad dat alles altijd aanwezig mocht zijn en ze bood mij zoveel veiligheid en omhulling dat ik naar de meest pijnlijke plekken in mezelf durfde te kijken. Joannah.

Joanna Duregger

We gebruiken cookies