Page content

testimonials Aura-Soma opleiding

De opleiding Aura-Soma is zeer waardevol geweest in mijn leven en heeft het aanzienlijk verrijkt. Ik kreeg inzicht in processen en kon mezelf en de wereld om me heen op andere wijze aanschouwen. Mijn bewustzijn vergrootte zich en raakte geaard, waardoor ik mijn intuïtieve gaven op productieve wijze kon gaan inzetten en zo anderen beter kon helpen met hun proces. Helen geeft op unieke wijze Aura-Soma trainingen en opleidingen. De uitgebreide kennis die ze in huis heeft op het gebied van voeding, gezondheid en bewustzijn, combineert ze op intuïtieve wijze met de lesstof, waardoor elke training of les weer nieuw en verfrissend is. Tessa Hartog 

Ik heb 2 trainingen Aura-Soma bij Helen Poolman gedaan. Zij is een goede inspirerende lerares en ziet mensen zoals zij zijn in hun true colors. Ik had helemaal het gevoel van er te mogen zijn en heb veel geleerd bij Helen,  heerlijk. Dank je daarvoor Helen en we zijn ook nog vriendinnen geworden. Ik werk graag met Aura-Soma, het kleursysteem brengt veel inzicht in wie je werkelijk bent en wat jouw pad is hier op aarde. De massages die ik er mee geef brengen mensen weer in balans mooi om te zien. Lia Weijts

Ik heb er even over nagedacht, en wat het voor mij was en is dat ik telkens blijf terugkomen bij jou. Ik krijg of ervaar de ruimte voor mezelf zonder oordeel. Je luistert echt en hoort wat ik ook niet zeg. Je hebt veel kennis van het Aura-Soma systeem en je weet je daar heel goed mee te verbinden, dat maakt je begeleiding sterk en krachtig en zeker ook liefdevol, je geeft de mens een gevoel van bijzonder zijn. Je maakt goed contact met de gekozen flessen in relatie met de persoon waardoor er healing plaats vindt, daardoor ontstaat er bij mij vertrouwen en overgave. Je weet je heel goed door je innerlijke wijsheid te verbinden met mensen. Hayat Azarioh

Helen is zeer een bevlogen Aura Soma teacher. Vanuit haar kennis en ruime ervaring met het werken met Aura Soma weet zij het systeem van Aura Soma op zeer heldere boeiende wijze over te brengen, waardoor de betekenis van de systeem en de zichtbare en onzichtbare van de kleuren helder voor je worden. Als coach heb ik zelf en bij cliënten ervaren hoe je via de zichtbare en onzichtbare kleuren uit de gekozen flessen sneller inzicht en helderheid krijgt over het proces waar je in zit. De kleuren maken het onzichtbare zichtbaar waardoor je sneller en meer de diepte in kan tijdens de coaching met je cliënt. Nanny den Exter

Ik heb de opleiding level drie Aura-Soma bij Helen gevolgd, de weekend cursus de Matrix en een workshop werken met de beamer light pen. Dit waren heel bijzondere en warme dagen. Zodra Helen zich verbindt met de kleuren van Aura Soma wordt de ruimte gevuld met de energie en warmte van de kleuren. Vanuit haar hart en ziel laat zij je kennis maken met de prachtige wereld van Aura Soma. De kleuren worden tot leven gebracht en Helen neemt je mee op ontdekkingsreis in de wereld van kleur en die in jezelf. De sfeer en ambiance is veilig en vertrouwd, voor mij als zeer gevoelig mens heel belangrijk. Ik voelde me op mijn gemak en kon me daardoor verbinden met de kleuren en hun prachtige verhaal en de verdieping in mijzelf kwam als vanzelf tot stand. Er was ruimte en tijd om te kunnen sparren over de leerstof en je persoonlijk verhaal hier in kwijt te kunnen. Helen verraste ons iedere dag van de cursus met heerlijke zelfgemaakte soep voor bij de lunch. De week vloog om, ik vond het jammer om na die heerlijke dagen afscheid te nemen van deze spontane, gevoelige kleurrijke vrouw. Helen, dank je wel voor alles, dit is niet alleen de kennis en theorie over de kleuren van Aura-Soma, maar bedankt ook voor het delen van je passie en liefde voor de kleuren, dit gaf de opleiding extra diepgang. Groetjes Silvia