SoulTrack

Durf te dromen voor Goud-vind de Bron van Jouw Geluk

Transformatie is de enige weg om positieve verandering in jezelf te realiseren.

Is je fysieke en mentale weerstand opgebrand dan kan je er zeker van zijn dat ook je spirituele Licht kortsluiting heeft gemaakt.

De mitochondriën van je cellen zijn opgebrand, de signaalfunctie van je cellen kan niet meer optimaal functioneren, het contact met je ziel is verdwenen en je leeft door op de automatische piloot.

De korte momenten van bevrediging zijn niet meer genoeg om je leven te vervullen. Je weet niet waar je moet beginnen om weer lekker in je lijf en hoofd te voelen. Je vraagt je misschien af; is het nu iets fysieks, zit het in mijn voeding, in mijn lifestyle, tussen mijn oren, iets psychisch. Wat doe je nu verkeerd waardoor je je zo voelt als je voelt. Komt het door de omstandigheden of juist door hoe je op de omstandigheden reageert.

Waar moet je beginnen, je wilt dit veranderen maar je weet niet hoe?

Ze zeggen dat als je vanuit je schaduw je verlangens blijft najagen je niet datgene vind waar je werkelijk naar op zoek bent. Maar wat bedoelen ze daar nu eigenlijk mee? Hoe kom je erachter in welke uitputtende onbevredigende cyclus jij je bevind en hoe kan je deze zelf doorbreken? Hoe kom je tot die ontspanning en helderheid van geest, waardoor het licht opeens weer aangaat? Hoe bouw je jouw energieniveau weer op? 


Duik in de wereld van je Ziel, richt je op de kunst van het Zijn. 

Leer weer verbinding te maken met jezelf, in relatie te zijn met wat je denkt en voelt, in contact te zijn met je lichaam. Leer weer te luisteren naar alle signalen die je ontvangt van buitenaf en binnenuit. Blijf je bewust van je reflex maar reageer daar niet meer op. Verken een nieuwe wereld in jezelf en de wereld om je heen verandert mee.

Kom in contact met je diepste verlangens en geef daaraan gehoor. Geef toe aan je ware Ik en leef het leven waarvoor jij geboren bent. Zet je gaven en talenten optimaal in voor jouw missie, waarvoor jij hier op aarde bent. Want de gaven die je hebt meegekregen mag je niet onder de korenmaat houden. Je moet iets met je gaven doen, maar nu anders, dat is je levensopdracht!

Nodig je Ziel uit terug te keren

Geef je zelf een time out om verloren delen van je ziel te kunnen herinneren.

Trek je scherm op naar een wereld van inzicht, vreugde en levensvervulling.

Een dimensie waarin het vanzelfsprekend is te vertouwen op je zuivere intuïtie en buikgevoel.

Vind de kracht die nieuwe hoop geeft, je immuunsysteem sterk maakt en je energieniveau verhoogt.

SoulTrack directs Awareness in Your Self

Vanaf 1991ben ik mij gaan specialiseren in de begeleiding van burn-out, chronische vermoeidheid en zielsverlies.

Zielsverlies speelt vaker een rol bij klachten dan wij aannemen. Het maakt je ziek, vaak chronisch ziek, moe, doodmoe.Je herkent het aan het gevoel dat er iets ontbreekt. Dat je bent afgescheiden van een kracht waardoor je jouw volledig potentieel niet leeft en ook niet in staat bent deze te leven.

Traumatische ervaring ligt hieraan ten grondslag en healing is nodig om je ziel weer terug te halen. Healing om de ziel die jij bent weer te zijn, te herinneren wat diep verankerd ligt in je wezen, in je Zijn. Wanneer je het contact ergens onderweg bent kwijtgeraakt, dan wordt het ook onmogelijk om echt te landen in je Zijn. Dan blijf je zoeken naar de vervulling van dat wat je mist. 

Door de vele cliënten die ik heb mogen begeleiden bij hun burn-out, chronische vermoeidheid, hun innerlijke zoektocht, plus de weg die ook ik  had te gaan, heb ik SoulTrack kunnen ontwikkelen. Een holistisch traject dat zowel je lichaam, geest als ziel zal aanspreken.

Direct Awareness In Your Self en mijn Bio-Dynamische Touch maken deel uit van jouw SoulTrack: een weg van Verlichting.

Neem contact met mij op om te onderzoeken of ik voor jou de aangewezen persoon om je hierbij te ondersteunen. Je kan hiervoor een kennismakings gespek aan vragen. Klik op de knop hieronder en de rest volgt vanzelf.

Sterkte met je zoektocht.