SoulTrack

Durf te dromen voor Goud-vind de Bron van Jouw Geluk

Transformatie is de enige weg om positieve verandering in jezelf te realiseren.

Is je fysieke en mentale weerstand opgebrand dan kan je er zeker van zijn dat ook je spirituele Licht kortsluiting heeft gemaakt.

De mitochondri├źn van je cellen zijn opgebrand, de signaalfunctie van je cellen kan niet meer optimaal functioneren, het contact met je ziel is verdwenen en je leeft door op de automatische piloot.

De korte momenten van bevrediging zijn niet meer genoeg om je leven te vervullen. Je weet niet waar je moet beginnen om weer lekker in je lijf en hoofd te voelen. Je vraagt je misschien af of het enkel iets fysieks is, of dat je iets mist in je voeding, of dat je work-life balance uit balans is of dat het tussen je oren zit. Komt het door de omstandigheden waarin jij je bevind of juist door hoe je op die omstandigheden reageert?

Waar moet je beginnen, je wilt dit graag veranderen maar je weet niet hoe?

Ze zeggen dat als je vanuit je schaduw je verlangens blijft najagen je niet datgene vind waar je werkelijk naar op zoek bent. Maar wat bedoelen ze daar nu eigenlijk mee? Hoe kom je erachter in welke uitputtende onbevredigende cyclus jij je bevind en hoe kan je deze zelf doorbreken? Hoe kom je tot die ontspanning en helderheid van geest, waardoor het licht opeens weer aangaat? Hoe bouw je jouw energieniveau weer op? 

Nodig je Ziel uit terug te keren

Duik in de wereld van je Ziel, richt je op de kunst van het Zijn.

Leer weer verbinding te maken met wat je denkt en voelt. Maak contact met je lichaam. Luister  naar alle signalen die je ontvangt van buitenaf en binnen uit. 

Wordt je bewust van je automatische reflexen maar reageer daar niet meer op. Verken een nieuwe wereld in jezelf en de wereld om je heen verandert mee.

Geef je zelf een time out om verloren delen van je ziel te kunnen herinneren.

Trek je scherm op naar een wereld van inzicht, vreugde en levensvervulling.

Een dimensie waarin het vanzelfsprekend is te vertouwen op je zuivere intuïtie en buikgevoel.

Vind de kracht die nieuwe hoop geeft, je immuunsysteem sterk maakt en je energieniveau verhoogt.

Kom in contact met je diepste verlangens en geef daaraan gehoor. Zet je gaven en talenten optimaal in voor jouw missie, want de gaven die je hebt meegekregen mag je niet onder de korenmaat houden. 

Je moet iets met je gaven doen, dat is je levensopdracht! 

SoulTrack directs Awareness in Your Self

Vanaf 1991 ben ik mij gaan specialiseren in de begeleiding van burn-out, chronische vermoeidheid en zielsverlies.

Zielsverlies speelt vaker een rol bij klachten dan wij aannemen. Het maakt je ziek, vaak chronisch ziek en doodmoe. Je herkent het aan het gevoel dat er iets ontbreekt. Dat je bent afgescheiden van een kracht waardoor je jouw volledig potentieel niet leeft en ook niet in staat bent deze te leven.

Traumatische ervaring kan hieraan ten grondslag liggen en healing is dan nodig om je ziel weer terug te halen. Healing om de ziel die jij bent weer te herinneren, want je ziel ligt diep verankerd in je wezen, in je Zijn. Wanneer je het contact ergens onderweg bent kwijtgeraakt, dan wordt het ook onmogelijk om echt te landen in je lichaam, in je Zijn. Dan blijf je zoeken naar de vervulling van dat wat je mist, terwijl het zo dichtbij is.

Maar het kan ook zijn dat je totaal uitgeblust bent doordat je immuunsysteem zo is afgezwakt omdat je simpelweg niet voldoende opneemt uit je voeding of omdat je voeding niet optimaal is voor jouw systeem. Ook als je denkt dat je optimaal biologisch verantwoord eet, kan dat niet voldoende voor je zijn. 

Doordat ik zelf een zoektocht van 18 jaar achter de rug heb van mijn chronische vermoeidheid en de vele vrouwen die ik hierbij heb mogen begeleiden heb ik een holistisch programma kunnen ontwikkelen. SoulTrack is de naam die daarvoor opkwam, het is een pad van Verlichting die je gaat belopen. 

Een pad dat jou in 7 stappen handvatten meegeeft dat je niet alleen meer energie zal geven maar waarmee jij ook meer uit jezelf en het leven gaat halen, zodat jij de beste versie van jezelf kunt gaan leven. Het is aan jou wat je ermee doet om het tot jouw succes te maken.

Direct Awareness In Your Self en mijn Bio-Dynamische Touch maken deel uit van jouw SoulTrack: een weg van Verlichting.

Neem contact met mij op om te onderzoeken of ik voor jou de aangewezen persoon om je hierbij te ondersteunen. Je kan hiervoor een kennismakings gespek aan vragen. Klik op de knop hieronder en de rest volgt vanzelf.

Sterkte met je zoektocht.