arrow_drop_up arrow_drop_down

Training | The Voices of Light

Voices Of Light | Ga staan in je eigen Lichtkracht

Bevrijd je lichaam van je oude programma's voor de herrijzenis van je Ware Zelf.

Laat los wat jouw ziel niet langer dient. 

Open je hart voor de mystieke kennis die jou zoekt om geleefd te worden.

Stap in je vrouwelijk leiderschap en groei grootser in wie je écht bent.

Het gaat nu om jouw keuze en jouw kleur.

Bewandel het pad van de regenboog, die van ego- naar goddelijke bewustzijn.

Luister naar je hart en intuïtie voor 100% - ook al weet je niet precies waar je dat zal brengen..

Wordt dit jouw nieuwe verhaal? 

Start 2020 met deze 12 daagse training.

Waarin je de basisbeginselen van kleur van de nieuwe taal van het licht leert te begrijpen.

Waardoor je vanuit je diepste zielsverlangen kunt gaan creëren en manifesteren. 

Wat kan je verwachten?

Voices of Light is een ervaringsgerichte training. Een psychologische, energetische en spirituele ontdekkingsreis voor de ontwikkeling van jouw individuatieproces: "Worden wie je al Bent".


Met de nieuwe taal - de universele taal van het Licht - en Numerologie krijg je helder inzicht in wie jij in essentie bent. Samen met meditaties en visualisaties, yoga en energie-oefeningen, tips voor holistische voeding, ga jij je ware lichtwezen activeren.


Jouw zuivere gevoel valt hierna niet meer te verloochenen en geeft je de kracht om daadwerkelijk in je lichtkracht te gaan staan.

Living the Light!

Met als doel om je lichtkracht ook écht te kunnen gaan toepassen in je dagelijks leven. Nu geen woorden, maar daden. Vanuit je zijn in actie komen! 

Voor wie is deze training?

Deze training heb ik speciaal ontwikkeld voor vrouwen die verlangen naar nieuw leven en oneindige nieuwe mogelijkheden.

Die vanuit hun eigen spirituele verbinding hun lichtkracht willen inzetten voor de vervulling van hun leven en hun missie.

Voor wiens ziel ernaar verlangt om de timeline van dit leven en vorige levens te helen. Die zich weer verbonden willen voelen met de bron van de schepping en graag willen bijdragen aan het verloop daarvan.

Voor wie durft te kijken naar de aard van de eigen angst en de negatieve overtuigingen die je ervan weerhouden om het licht in je eigen ziel en die van de ander te ontdekken en te eren. Om écht vrij te zijn in wie je bent.

Doe je mee?

Je lichaam draagt onbewust het geheim mee van het universele bewustzijn en heeft voldoende vrij stromende levensenergie nodig om te kunnen veranderen. Daarom is het belangrijk om jouw Pure Lifestyle op alle niveaus te omarmen, zodat ook je lichaam zich kan transformeren en het Licht kan ontvangen. 

Je lichaamsbewustzijn moet mee kunnen gaan met de transformatie van je denkvermogen om je transformaties blijvend te kunnen ondersteunen.

Voices of Light is een holistische training die je potentieel bevrijd.

Doe je mee?

Wordt 2020 ook jouw nieuwe begin? 

Reserveer nu alvast je plek, want bij 12 vrouwen is de zaal vol en de belangstelling is nu al groot.


Data: 17 & 24 januari,  weekend 14/15 februari, 14 & 28 maart, 17 april, 9 & 29 mei,

weekend 6 /7 juni & 27 juni.

Tijd: 10.00 tot 17.00


Kosten: €1447.00

(in termijnen betalen is mogelijk)


Plaats: Flow Plaza, centrum voor groei en ontwikkeling

Zaanenstraat 18

2022 CP Haarlem

Testimonials

After many years of receiving and giving healing myself, I have not found anyone who could ground the soul essence into the new world matrix like Helen, I love her work and it is still reverberating.
Corrie
Helen is a natural channel for the language of Light. What she is doing comes really through her. The effect of her work brought me into another dimension, beyond space and time, I experienced only nothingness which felt like eternity. A new quality of peace has come over me since. The wounded child is now plugged into the holy spirit and I made a new contract with my Higher Self. Now I can let go my mask and be the light who I Am, being Presence in my own colour in the moment, without being afraid anymore.

Janette

Met behulp van Helen heb ik via de taal van het licht, mezelf en mijn kracht teruggevonden. Mijn twijfels los kunnen laten en in mezelf gaan geloven en ik scoorde! 4 doelpunten in mijn laatste handbalwedstrijd van het seizoen (voorgaande wedstrijden scoorde ik niet). Ik heb opnieuw connectie kunnen maken met wie ik in wezen ben. Ik ben in mijn licht gaan staan en dat gaf zo’n onwijs fijn en krachtig gevoel. Ineens zag ik alles heel helder in. Wist wat mij te doen stond, wat belangrijk is voor mij en waar ik naartoe wil gaan leven.

Femke
We gebruiken cookies