arrow_drop_up arrow_drop_down

Training | The Voices of Light

Voices Of Light is een ervaringsgerichte training

                    Een psychologische, energetische en spirituele ontdekkingsreis voor de ontwikkeling van jouw individuatieproces:                                       "Worden wie je al Bent"


Met de universele taal van het Licht en Numerologie krijg je toegang tot de verborgen bron van je ziel. Hierin wordt een schat van oneindige diepten aan je onthuld. Je ziel ontvouwt zichzelf in duizendvoudige lotusblaadjes, waardoor voor ons allen zichtbaar en voelbaar wordt wie jij in essentie bent.


Met deze nieuwe taal gecombineerd met meditaties en visualisaties, energie-oefeningen en spirituele principes, ga jij je ware lichtwezen activeren en onderhouden in je dagelijks leven.


'Living the Light'

Jouw zuivere gevoel valt hierna niet meer te verloochenen en geeft je de kracht om daadwerkelijk in je lichtkracht te blijven staan. Nu geen woorden, maar daden.


Vanuit je zijn in actie komen! 

Beziel Je Leven

null

Deze training heb ik speciaal ontwikkeld voor zelfbewuste vrouwen die hun leven willen bezielen en écht vrij willen zijn in wie zij zijn.

Die verlangen naar een hoger bewustzijn en zich daardoor willen laten leiden.

Die zich los willen maken van hun angsten en negatieve overtuigingen, omdat zij het licht in hun eigen ziel en die van de ander willen ontdekken en eren.

Die vanuit hun eigen spirituele verbinding hun lichtkracht willen inzetten voor de vervulling van hun leven en hun missie.

Die zich weer verbonden willen voelen met de bron van de schepping en graag willen bijdragen aan het verloop daarvan.

Die willen leven in overeenstemming met hun ziel en het universele plan, omdat ze verlangen naar vrede, heling en harmonie en een leven die hen geluk zal schenken.

Ontdek de Universele Intelligentie die door jou, in jou & voor je werkt

null

Misschien herken je het wel dat je gedachten hebt over hoe jij je leven zou willen leiden maar dat je handelen daar niet op is afgestemd. De oorzaak hiervan ligt veelal bij het niet totaal omarmd hebben van de emotionele gedachten, waardoor gevoelens nog in het oude programma zijn blijven staan.

 Hierdoor ben jij het zelf - die zonder dat je het wilt - je zelf gevangen houd in het oude en niet mee kan stromen met wat je wilt. 

Het is belangrijk dat je je bewust wordt van deze 'programma's' in jezelf, zodat je de nog bestaande band kunt doorsnijden. Pas dan kan je jezelf losmaken van je verleden en een nieuwe liefdevolle relatie aangaan met jezelf en de wereld, echt van jezelf gaan houden en jezelf aanvaarden zoals jij bent.

In deze training ga jij leren in overeenstemming te zijn met je gedachten, gevoelens en je gedrag. Want het is belangrijk dat als jij het leven wilt leiden waarvoor jij geboren bent, dat deze drie gebieden in harmonie zijn. Het is een voorwaarde voor jouw manifestatie proces.

Dit ga je in jezelf verankeren door je dagelijks af te stemmen op de ziel die jij bent. Ook wel je Hogere Zelf genoemd, want deze is altijd in harmonie en weet wat je te doen staat.

"Het is aan Jou om de Energie die je ter beschikking staat ook Daadwerkelijk te gaan Gebruiken"


"Practice what you preach, to walk your own talk"


null


Als jij in vrede bent met jezelf, geïnspireerd door je vrije geest, bezield waarvan jij houdt, bewandelt je ziel die weg.

Dan zal je datgene wat in stilte leeft in je hart aantrekken, ook al weet je van te voren niet precies hoe. Je laat dit in vertrouwen aan het universum over.

Door die omstandigheden die jijzelf hebt ingebracht elke dag te laten scheppen, laat je zien dat jij je enthousiast overgeeft om te ontvangen.

Jij gaat bewust die omstandigheden scheppen waardoor het ook naar je toe kan komen.

Door je zelf te trainen om gefocust in het hier en nu te blijven, bewust te blijven van je gedachten, gevoelens en handelen, zodat je kan blijven staan voor wie jij bent en doen wat bij jou past.

Jouw weg weet te leven door het leven die je innerlijke vrede en harmonie geeft.

Testimonials

After many years of receiving and giving healing myself, I have not found anyone who could ground the soul essence into the new world matrix like Helen, I love her work and it is still reverberating.
Corrie
Helen is a natural channel for the language of Light. What she is doing comes really through her. The effect of her work brought me into another dimension, beyond space and time, I experienced only nothingness which felt like eternity. A new quality of peace has come over me since. The wounded child is now plugged into the holy spirit and I made a new contract with my Higher Self. Now I can let go my mask and be the light who I Am, being Presence in my own colour in the moment, without being afraid anymore.

Janette

Met behulp van Helen heb ik via de taal van het licht, mezelf en mijn kracht teruggevonden. Mijn twijfels los kunnen laten en ik ben weer in mezelf gaan geloven. Zo scoorde ik in mijn laatste handbalwedstrijd van het seizoen 4 doelpunten (voorgaande wedstrijden scoorde ik niet). Ik heb opnieuw connectie kunnen maken met wie ik in wezen ben. Ik ben in mijn licht gaan staan en dat gaf zo’n onwijs fijn en krachtig gevoel. Ineens zag ik alles heel helder in. Wist ik wat mij te doen stond, wat belangrijk is voor mij en waar ik naartoe wil gaan leven.

Femke

Bevrijd je lichaam en ziel van je oude programma's voor de herrijzenis van je Ware Zelf.

Open je hart voor de mystieke kennis die jou zoekt om geleefd te worden - ook al weet je niet precies waar je dat zal brengen.

Stap in je vrouwelijk leiderschap en groei grootser in wie je écht bent.

Stap uit jouw oude verhaal! 

Start 2020 in september met deze 12 daagse training.

Creëer en manifesteer vanuit je diepste zielsverlangen een nieuw verhaal. 

Reserveer nu je plek.

Now is the moment, go for it!

Kosten: €1447.00

(in termijnen betalen is mogelijk)

Data

25/26 sept, 16 okt, 7/8 nov, 13 dec

17 jan, 7 febr, 7 mrt, 3 april, 8/9 mei

We gebruiken cookies