var piwik_site_id = 508; function getPiwikSiteId() { return piwik_site_id; } var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(['setCustomDimension', 1, 'page']); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik-1.imu.nl/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', getPiwikSiteId()]); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })(); -->

Page content

Pure Food

shutterstock_54667543

Pure Food is meer dan een trend en tegenwoordig zijn meer mensen bereid tot het betalen van wat extra’s voor goede voeding en suppletie. Maar waar haal je nu de juiste voeding en informatie vandaan? Immers, een en ander spreekt elkaar nog weleens tegen en wat kan je nu werkelijk vertrouwen? Op dit moment komen wij meer en meer te weten wat er aan de hand is met onze voeding. Welke voeding is gezond en welke juist niet en waar dienen we op te letten? Gelukkig worden steeds meer mensen zich ervan bewust dat ze zorg moeten gaan dragen voor hun eigen gezondheid. 

Kortom zoveel vragen – zoveel antwoorden – zoveel adviezen – zoveel blogs- ontelbare gezondheid websites! Wil je er het fijne van weten, hou je van keep it simple en wil je meer kennis over je eigen lijf en eten?

Pure Lifestyle Doe Je Zo!

shutterstock_261331166

 

Genetische manipulatie van voeding, geur-kleur-en smaakstoffen, gemanipuleerde graansoorten, geraffineerde suikers, gepasteuriseerde melkproducten horen allemaal niet thuis in een gezond voedingspatroon. Dit is de reden waarom wij steeds meer (chronische) gezondheidsklachten krijgen waarvan we zeggen dat dit bij onze leeftijd hoort. Maar is dit wel zo?

Je kunt dit proces keren door je voedingspatroon stap voor stap te veranderen naar een voedingswijze die past bij jouw constitutie en je meer energie en een stralende huid zal geven. Gewoon lekker eten waarbij je vanzelf de nodige kilo’s kwijt zal raken en wat tegelijkertijd je immuunsysteem sterker maakt. Je kan veel meer met voeding doen en oplossen dan je denkt.

Puur en onbewerkt – het grote Voedingsschandaal

Haal jij nog voldoende leven uit gefabriceerde voeding? Van nature is het zo dat binnen een week zelf gemalen meel ransig wordt en zongerijpte groenten & fruit levenloos in je ijskast liggen. Ooit stil gestaan bij de duur van houdbaarheid van je eten en hoe natuurlijk voedingssupplementen zijn?

shutterstock_266428235

Inmiddels geef ik hier al jaren lezingen over om je goed voor te lichten over drie onderwerpen aangaande onze voeding zodat je betere keuzes kan maken voor wat je eet en slikt aan extra ondersteuning voor je gezondheid. 

 • De Veranderingen in de Voeding
  Hoe is de fundering van onze voeding gewijzigd en wat zijn daarvan de consequenties.
 • Vitaminen & Mineralen
  Wat is er natuurlijk aan synthetisch met betrekking tot voeding supplementen? 
 • De Wetenschap van de Glycobiologie
  Wat betekent glycosylation en welke invloed heeft dit op je immuunsysteem?

Begrijp jij er überhaupt iets van wat er op de etiketten staat van voedingssupplementen? Enig idee wat je dan precies naar binnen krijgt? Biochemie is een vak en het vraagt van ons flink wat bijscholing om het te kunnen begrijpen wat we lezen. En een vergrootglas erbij zal ook een uitkomst zijn, vooral voor de 40+ onder ons. Hiervoor hebben Angie & Larry Law een simpele brochure gemaakt die dit wat makkelijker voor je maakt. 

Weet jij nog wat je Eet?

 • Wat dien je tegenwoordig te suppleren en waarom?shutterstock_95028979
 • Zie jij ook door de bomen het bos niet meer in al die vitaminen winkels?
 • Gaat het daar nog wel over voeding en welke bronnen zijn betrouwbaar?
 • Welke voedingsstoffen komen wij steeds meer te kort en hoe kan je deze het beste aanvullen?
 • Waarom spreekt men tegenwoordig opeens over gezonde suikers voor onze cellen?

Ik deel je zoektocht al meer dan 25 jaar en ben daarom zeer dankbaar dat ik Angie & Larry Law uit Amerika heb leren kennen. Larry weet waarover hij het heeft als hij ons onderwijst over de veranderingen in onze voeding. Hoe kan je natuurlijke van synthetische suppletie onderscheiden en last but not least de oh zo belangrijke “ontbrekende” Gezonde Suikers  die wij zo tekort komen. Zij geven wetenschappelijke onderbouwde voorlichting en met alle vragen kan ik bij hen terecht. Wat een rijkdom en gevoel van zekerheid om een onderbouwd antwoord te krijgen. Larry onderzoekt alles tot op de bodem uit wat al een kunst apart is en daarnaast is het ook nog eens zijn grootste hobby. Beter kunnen wij het niet krijgen.  shutterstock_278626280

Het is hun missie om het publiek wereldwijd te informeren met educatieve lezingen zodat mensen op basis daarvan beslissingen kunnen nemen van wat zij voelen wat het juiste is voor hun gezondheid en wellness. Angie en Larry Law staan in de USA bekend als de meest betrouwbare informatiebron wereldwijd, die voorlichting verstrekken over deze drie belangrijke onderwerpen die de gezondheid aangaat van alle mensen.

Ik vertrouw hen beiden 100% en weet inmiddels dat zij zowel de waarheid over onze voeding als die van suppletie weten te achterhalen. Sinds 2014 ben ik ook aangesloten bij Angie’s Option, Inc. GRM omdat ik hun missie deel en geloof in de kracht van samenwerking. Ik ben een Licenced Certified Fascilitator om hun voorlichtingswerk wereldwijd te ondersteunen en te verspreiden met lezingen en het opzetten van wellness support groepen en het verbreden van de Grass Root Movement. Doe je mee? Laat dan een bericht achter en de rest volgt vanzelf.

shutterstock_83781064

Daarnaast zal ik ook mijn kennis en ervaringen met Pure-RawFood en mijn Pure Lifestyle met je delen. Simpele tips en receptuur uit mijn boek Het Pure Eten van Rawfood die mij hebben geholpen en mij nog steeds ondersteunen in mijn zoektocht naar blijvende Beauty & Health. Ik hoop dat je hier veel inspiratie uit kan halen en dat het je datgene zal geven waarnaar jij op zoek bent. Indien je dingen mist of er juist blij mee bent, aanvullingen hebt of mogelijkheden tot verbetering ziet, dan is het fijn als je dit zou willen delen. Zo kunnen wij met elkaar een Pure Lifestyle ontwikkelen die verder gaat dan een hype. Ik sta open voor samenwerking op vele gebieden, Lets Do It Together!

Indien je hier meer over wilt weten en/of daaraan jouw bijdrage zou willen geven, dan hoor ik dat graag.

Klik hier voor meer informatie of voor aanmelding voor de lezingen