arrow_drop_up arrow_drop_down
Laat je hart de weg wijzen naar jouw geluk, vrij van Corona.
4 mei 2020 

Laat je hart de weg wijzen naar jouw geluk, vrij van Corona.

De samenleving biedt ons geen échte bescherming, het houdt ons gevangen in regels. Zonder dat we er erg in hebben gehad, zijn we door de jaren heen een slaaf geworden van alle opgelegde geboden. Zijn wij gehoorzame burgers geworden en hebben we onze eigen waarheid achterwege gelaten. We zijn echter niet enkel slachtoffer hiervan, we hebben ook ons eigen aandeel hierin doordat we continu gewoon maar mee zijn gegaan in het gedachtegoed dat ons wordt voorgespiegeld. Hierdoor zijn we nu – tijdens deze Corona crisis – onder een nog sterkere controle komen te staan die ons nóg meer slaaf maakt van de opgelegde regels. Word wakker uit deze illusionaire droom van fake news en laat je niet langer dwarsbomen door de overheidsbelangen te steunen. Maak je vrij en ga nu jouw eigen stem volgen!

Ontvang deze crisistijd met gezond verstand en laat je niet gek maken

Dit alles komt niet zomaar uit de lucht vallen, het is al langer de bedoeling van de overheden om ons bewustzijn massaal onder de maat te krijgen en te houden. Maar dat gaat ze niet lukken, als meerdere mensen Nee zeggen tegen dit alles. Open daarom je ogen en zie wat er gaande is: 1984 is nu bezig, Big Brother is watching you. Dit programma wordt als een wereldwijde overheidscontrole over ons uitgerold. Hierdoor kunnen ze ons nog meer indammen en met verplichte vaccinaties – die al voor de Corona in de maak waren – ons ziek maken . Maar weet dat niemand verlies kan leiden als het niet zijn eigen beslissing is.

Sluit je aan bij de waarheidsrevolutie

Het is nu de tijd om wakker te worden en te gaan staan in jouw eigen waarheid. Die niet gebaseerd is op angst maar je juist op de weg naar jouw en andermans geluk wilt zetten. Om zo het leven voor onze kinderen en kleinkinderen te waarborgen. Laat daarom je weerstand van je oude denksysteem los en geef je over aan deze stem van waarheid die weet wie jij bent en waartoe jij in staat bent. Je de kracht gevend om jouw pad te blijven volgen. Laat je niet misleiden door je monkey-mind, want het moment dat jij twijfelt, keer jij die ene stem in jou, die liefdevol en heilig is, de rug toe. Je zit dan letterlijk je Zelf in de weg, je Hogere-, je Goddelijke Zelf. Bevrijd jezelf dus van de illusies die je zijn voorgehouden en je gevangen houden in een droom van onwaarheid waaruit je maar niet kan ontwaken. Laat je leiden door jouw innerlijke gids, die weet welke weg jij het best kunt bewandelen.

Wordt een doorgeefluik van het oneindige licht, van het goddelijke bewustzijn

Verenig je hiervoor met jouw zuivere wil die verenigd is met die van God in jou. Je ziel zal direct herkennen wat de volgende stap is en er blij mee zijn. Geloof in jezelf, want in deze tijd hebben wij sterke mensen als jij nodig die opkomen voor het recht van het levensgeluk van alles wat leeft op aarde. Jij bent geknipt voor wat je te doen staat, daarvoor heb jij je voorbereid.

Zeg elk uur tegen jezelf: Ik besta, Ik Ben dat Ik Ben, Ik ben bewustzijn

Zeg dit keer op keertegen jezelf. Dit brengt je namelijk direct in een hogere staat van bewustzijn. Ga niet meer in je negatieve gedachten mee wanneer deze binnen komen stromen. Stop ze direct en zie ze als een signaal om een moment van vereniging bewust aan te gaan. Geef hiervoor het verzet in jezelf op, wetende dat het slechts illusies zijn die je bestrijdt. Keer liefdevol naar binnen en neem plaats op jouw troon. Wees in stilte aanwezig en ontvang zonder oordeel de boodschappen die jij doorkrijgt. Toon je kwetsbaarheid als mens, dat getuigd van kracht. En draag, nadat je deze zelf hebt begrepen, de boodschap uit aan hen die daarvoor bestemd zijn. Want juist in het weggeven wordt jij je bewust dat je de boodschap ook écht zelf begrijpt. Daarin ligt de aanvaarding van datgene wat jij ontvangen hebt.

 Het gaat erom dat je de juiste vraag aan jezelf weet te stellen

Laat je niet uit het veld slaan wanneer je het even niet meer weet. De cyclus van volop in vertrouwen naar het niet meer weten herhaalt zich namelijk steeds, omdat het leven zich elke keer weer anders ontvouwt. Wij mensen dienen ons mee te bewegen en over te geven aan wat het leven die dag schenkt. Bewust Zijn, is daarom iets dat je dagelijks moet blijven onderhouden. Dat houd je wakker en in de kracht van het moment. Sta daarom elk uur stil bij je levensdoel, houd het resultaat ervan voor ogen en blijf vragen stellen die je verder zullen brengen. Net als douchen en tanden poetsen een routine is die je automatisch verricht, zo zou het ook vanzelfsprekend moeten worden om wakker te Zijn in jouw Ik Ben Aanwezigheid. Vertrouw erop dat je geholpen wordt door het universum. Door in vertrouwen te blijven ontstaat er innerlijke rust en ben je uit je dagelijkse maalstroom aan gedachten. Dan kunnen de boodschappen zich in jou ontvouwen en pik je de signalen op die je juist op dat moment moet zien.

Aanwezig blijven in de constante veelheid aan veranderingen is onze grootste uitdaging.

Je hoeft dus niet naar jezelf op zoek, dat is wat je bent gaan geloven. Het is de kunst van het leven om te realiseren dat je er al bent, je over te geven aan dat wat is. Door te accepteren dat jouw bewustzijn nietig is i.t.t. het allesomvattende kosmische bewustzijn. Dan is trouw blijven aan je Zelf, aan wat jouw bezield en aan wat jij voelt in jouw hart, in jouw Ik Ben, vanzelfsprekend. Sta jezelf toe om het af en toe niet te weten en wees ontzettend dankbaar wanneer je opeens als donderslag bij heldere hemel een helder inzicht ontvangt. Deel het, want dat wat jij ontvangt is niet van jou, maar van ons allemaal. Je pikt het op uit de ether, omdat jij jij bent, omdat jij erom hebt gevraagd, omdat jij ernaar op zoek was. Hoe meer je de kunst van het delen van jouw levenslessen gaat leren, hoe minder jij je geluk laat ontglippen en hoe meer jij het pad van je hart kan volgen. Waardoor jij kan afstevenen op jouw levensdoel en daarmee ook anderen helpt. Dit is het mooiste wat er is, ontvangen, doorgeven en het geluk ervan delen.

Laat je hart de weg wijzen tijdens en na deze crisis ❤

Over de schrijver
Reactie plaatsen

We gebruiken cookies