Page content

Kleurenconsult Hart & Ziel

Je ziel denkt en leeft in kleurrijke beelden, het is de voedingsbron voor de ziel en ze kunnen je vaak diep beroeren. De symboliek van kleuren, planten, edelstenen, ritme, numerologie en de tarot, wordt al eeuwenlang gebruikt om de weg door het levenslabyrint te vinden. Ze geven je de draad van Ariadne om de eenheid in jezelf te vinden.

Via de kleurenwereld van Aura-Soma kan je een nieuw gebied in jezelf doordringen. Alle kleuren bevatten talenten en kwaliteiten, maar de combinatie die jij van de kleuren maakt ontvouwt het patroon van jouw natuur, van wie jij bent en waar jij staat op dit moment in je leven.

De kleuren die je tijdens dit consult kiest bevatten een gecombineerde samenvatting van esoterische, mystieke wijsheid en psychologische kennis. Het zijn poorten waardoor je bij specifieke raad kan komen. Op een symbolische en psychologische manier vertelt het je een verhaal over een facet van je leven en geeft het je niveau van bewustzijn weer.

Het kan je door een overgangsperiode heen helpen. Dat wat in je ziel verscholen ligt wordt op een wijze blootgelegd waarin zowel je ziel als je denkgeest zich begrepen voelt.Het geeft je meer intuïtieve kennis over de ziel die jij bent zodat jij jezelf beter gaat begrijpen en kan ondersteunen.

De betekenis van de kleuren geven je boodschappen die het hart van je vraag zullen beantwoorden en deuren openen naar een verbintenis die je ziel rust, hoop en liefde brengt. Het leven is een pad dat zich steeds duidelijker voor je uitstrekt, naarmate jij jezelf beter leert kennen.

In dit kleurenconsult voor de ziel komt alles bij elkaar. Het is een spiegel voor de zoekende mens in jou, die zichzelf wezenlijk gereflecteerd wilt zien op de ladder van zijn ontwikkeling.

Dit kleurenconsult raakt je in de kern van je ziel en geeft je diep begrip voor je situatie, de levensfase waarin jij zit. Het helpt je eigen oergrond te hervinden, je te verenigen met je genius en de eenheid weer in jezelf te ervaren, wetend hoe nu verder te gaan.

Kosten: 100 euro per consult (exbtw)

Klik hier om contact op te nemen en klik hier voor de agenda.