arrow_drop_up arrow_drop_down

Coming home in the emerald green of your heart

Be the Light you are

Ontdek je spiritueel potentieel

Alles in het universum beweegt zich in een cirkel en keert terug tot hun oorsprong. 

Ontdek je eigen waarheid met behulp van je drie geboorte engelen, zij ondersteunen je groei in bewustzijn met hun specifieke energie en kosmische kracht, zodat jij de goddelijke energie in jezelf kan gaan ontvouwen en manifesteren. Open jezelf voor de belichaming van de goddelijke energie om zelfbewust en krachtig je levensdoel te vervullen. 

Samenwerken met je drie geboorte Engelen

Vanaf het moment van je geboorte ben je altijd omgeven door drie engelen. Ieder mens heeft zijn eigen drie engelen gekozen om zichzelf te beschermen, voor inspiratie op het mentale- en gevoelsgebied dat verbonden is met het hart en voor geestelijke ontwikkeling en ondersteuning bij de verwezenlijking van je levensdoel.


Samen met de overige 72 engelen van de Kabbala ga je begrijpen welke kwaliteiten je dient te gaan internaliseren en aan welke je juist meer expressie dient te geven om je Zelf te (er)kennen en je levensdoel te vervullen.

Activeer je Goddelijke blauwdruk

Elke engelachtige energie geeft expressie aan een aspect van het Goddelijke. De drie Engelen die bij je horen zijn gebaseerd op je geboortedag en tijd. Je beschermengel om je te helpen met de dagelijkse werkelijkheid; Manifestatie, Wil, Doel. De Engel van je Ziel voor het vinden en begrijpen van Liefde en de engel voor Intellect. Zij helpen je jouw latente potentieel te herinneren en deze te leven vanuit je hart.

Geef gestalte aan je leven via het Licht van je Ziel

Deze cursus heb ik ontwikkeld voor vrouwen om samen helende lichtcirkels te creëren.  Met de steun van de 72 engelen uit de Kabbala, met de drie geboorte Engelen in het bijzonder leer je via het Licht van je Ziel je eigen leven te verlichten en je levensdoel vorm te geven. Een inspirerend Lichtjaar voor de zoeker in jou om met behulp van een uniek zelfstudie programma je leven te transformeren op elk niveau: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Maandelijks komen we één dag hiervoor bijeen op de dag als de nieuwe maan weer verschijnt. Eén dag per maand voor jezelf om bewust los te laten, om nieuwe inzichten en inspiratie te krijgen, voor het zetten van krachtige intenties in een vrouwencirkel van licht.


Deze begint in december 2019 om het jaar bewust af te sluiten en nieuwe intenties te zetten voor 2020 die je ook letterlijk gaat volbrengen. 2020 wordt het jaar om volop in je Lichtkracht te gaan staan.

We gebruiken cookies