arrow_drop_up arrow_drop_down

Het Licht is er altijd 

Beauty is in the eye of the beholder

Ontdek je eigen antwoorden in de kleuren die je kiest

Door kleur te bekennen aan jezelf verleid je jezelf verder te kijken en te denken van wat mogelijk is. Elke kleurensamenstelling lijkt op zichzelf te staan maar is tegelijkertijd een onderdeel van iets veel groters.


Je ontdekt dat je leven een eeuwigdurend proces van verandering is waarin alles met elkaar verbonden is. Alles komt zichtbaar voor je in verbinding te staan en geeft zicht op de meest geschikte beweging die je kunt maken voor jezelf. 

Je bent de kleuren die je kiest

De kleuren geven je nieuwe richting en houvast om trouw te blijven aan je eigen zielesignatuur.

Dit geeft je een leidraad om je onderbewuste gedachten en reacties te beheersen zodat je oude programma's je niet meer kunnen ondermijnen.

Met behulp van je kernkleuren kan jij al je uitdagingen overwinnen en gerichte intuïtieve keuzes maken op weg naar zelfrealisatie.

Ga in je lichtkracht staan

Open de deur naar je pure essentie en laat het universele licht vrij door je heen stromen. Volg vanuit je hart die energie waarheen het wilt gaan en laat je verwonderen door de schoonheid van het leven.


Ga op zoek naar de kiem van je nieuwe idee dat het in zich heeft dát nieuwe voort te brengen. Geloof in jouw uniciteit en draag jouw steentje bij met je gaven, dat is het avontuur van de ziel. Ontdekken waar het leven is voor jou en zelf tot leven komen. 


Heb je een vraag of gewoon behoefte eens goed stil te staan bij jezelf, of gewoon nieuwsgierig, maak dan een afspraak. 

Hoe hebben anderen hun coaching ervaren

Ben erg onder de indruk
Lieve Helen, Nogmaals dank je wel voor de bijzondere reading van mijn naam vandaag. Dat deed je erg goed en inspirerend! En je weet; ik heb nogal wat readings gehad. Deze van jou is echt bij me binnen gekomen. Ben erg onder de indruk.....Moet het nog wel allemaal wat laten bezinken....en mezelf een zekere smeer,- spray,- strijk,- en slik-routine aanleren ;). Liefs en Licht (!!!), Van je - al wat meer (ver)lichte - Rox (en Michael! Gezellig idee dat ik nooit meer alleen ben...) 
Roxane Catz / journalist en coach
Een perfecte match met mijn proces
"Op aanraden van een kennis heb ik bij Helen een consult geboekt. Wat een mooie en bijzondere ervaring was het! De kleuren van Aura-Soma die ik koos matchte perfect in het proces waar ik in zit. Door er dieper op in te gaan kwamen zaken aan het licht die ver weggestopt waren, en nu verwerkt mochten worden. Helen heeft me hier super bij begeleid en ik kwam vol energie bij de sessie vandaan. Ze heeft me tips gegeven om toe te passen in de toekomst en ook naderhand nog begeleid via email. Een echte aanrader!"
Linda van de Berg
Mooie bevestiging en erkenning
Dag Helen, De boodschap die je ons hebt meegegeven tijdens het consult is voor mij een mooie bevestiging en erkenning geweest voor een aantal bekende thema’s in mijn leven. Jouw boodschap kwam warm en liefdevol over, recht uit het hart. Vanuit jouw hart kon je exact benoemen wat wij op dat moment moesten horen, dank daarvoor!  
Augustine
We gebruiken cookies