Kleur je Bewustzijn 

Beauty is in the Eye of the Beholder

Herinner de ster die jij bent

Vraag jij jezelf wel eens af; 

Wie ben ik, Waar kom ik vandaan en Waar ga ik naartoe?

Wat is mijn passie en heb ik een missie?

Waar ben ik nu écht goed in, wat zijn mijn talenten?

Heb jij behoefte aan een diepgaand gesprek?

Een moment voor zelfreflectie en bezinning?

Personal coaching is soms nodig om een nieuwe stap te kunnen zetten.

Je komt weer in je eigen kracht en je krijgt weer geloof in je eigen potentie!

Wie jij bent en wat jij wilt maak je jezelf zichtbaar door de kleuren die je kiest.

Een nieuwe manier van coachen die je houdt in het Nu en je totale potentieel aanspreekt.

Kleuren brengen je direct naar Jouw Hart

Soms weet je jezelf niet meer in balans te brengen en blijf je langer dan je wilt vastzitten in patronen die niet langer effectief zijn. Je wilt wel veranderen, maar je weet niet hoe.

Wat is jouw verhaal die je moet afsluiten om door te breken tot je kern, om te kunnen gaan voor wat jouw hart blij maakt.

Heb je vragen over je werk, de liefde, zingeving, je passie, je missie, je talenten en gaven, je gezondheid, iets waarmee je nu zit? 

Door kleur te bekennen met behulp van het kleurensysteem van Aura-Soma, weet je niet alleen direct wat de oorzaak is van jouw probleem, maar ook wat de oplossing is om verder te komen. 

Door kleuren te kiezen maak je jouw verhaal zichtbaar, want kleuren neem je waar vanuit je hersenen. Daardoor roepen zij herinneringen en associaties op die een verhaal onthullen. Op deze manier geven de kleuren je ook een passende handleiding om je vooruit te helpen. 

Kleuren kiezen is kleur bekennen, jouw waarheid aan het licht brengen. De waarheid om afstand te kunnen nemen van je verleden zodat je jouw wortels, van wie jij wezenlijk bent, in ere kunt herstellen. De waarheid die nodig is om je verder te kunnen ontplooien en nieuwe stappen te zetten.

De kleuren die je kiest herinneren je aan de Ster die je bent: Je bent de kleuren die je kiest en deze maken zichtbaar wat jij nodig hebt voor jouw levensvervulling. Ze weten de juiste snaar in je hart te raken en geven je een richtlijn met betrekking tot je vraag. Dit opent een nieuw perspectief van kijken naar jezelf en het leven. 

Of het leven een prachtige ervaring is waarover jij jezelf kunt blijven verwonderen, hangt af van de wijze waarop jij het leven aanschouwd.

FIND YOUR TRUE COLOURS

MESSAGE IN A BOTTLE

VERTROUW ALTIJD OP DE BOODSCHAP VAN JOUW KLEURENKEUZE

HERPAK JEZELF IN JE WARE KLEUREN

WAT JE ONTVANGT HANGT AF WAAROP JIJ BENT AFGESTEMD

DE KLEUREN ZIJN EEN KOMPAS OM DAAR TE KOMEN WAAR JE WILT ZIJN, BIJ JE INNERLIJK GELUK.

ONTDEK DE KLEUREN VAN JOUW ZIEL WANT DEZE ONTHULLEN JOUW TOTALE POTENTIEEL 

Het Licht is er altijd!

Het Licht zit ook verpakt in onze tegenslagen

Obstakels zijn cadeautjes die je mag uitpakken. Een uitdaging die je helpt proactief ipv reactief te reageren op dat wat je niet wilt of krijgt. Een uitdaging om juist nu over je eigen onzekerheid heen te stappen en wonderen te verrichten. 

Met behulp van je eigen kleurenkeuze krijg je makkelijker toegang tot je ware Zelf. Intuïtief weet je welke keuzes en stappen jij nu hebt te nemen om nu vanuit eigen kracht je uitdaging aan te gaan. 

Met jouw kleurkeuze  vind je de toegang tot de Ster die jij bent. Een belangrijk anker om te kunnen blijven vertrouwen op je eigen wijsheid en zuivere intuïtie.

De kleuren die je kiest bevatten een boodschap die voorbij gaat aan woorden. Je kunt dit alleen maar zelf ervaren op het niveau waarop jij jezelf in liefde kunt onmoeten. 

Nieuwe deuren zullen voor je open gaan en jij kunt nu bewust zelf de oorzaak worden van jouw levensvervulling en geluk.