Kleur je Bewustzijn 

Beauty is in the Eye of the Beholder

Herinner de ster die jij bent

Vraag jij jezelf wel eens af; 

Wie ben ik, Waar kom ik vandaan en Waar ga ik naartoe?

Wat is mijn passie en heb ik een missie?

Waar ben ik nu écht goed in, wat zijn mijn talenten?

Heb jij behoefte aan een diepgaand gesprek?

Een moment voor zelfreflectie en bezinning?

Kom dan voor een ongewoon gesprek over de ziel die jij bent. 

Een gesprek waarin jij kleur bekent en antwoord krijgt op jouw brandende vraag.

Vind Je Directe Weg naar Jouw Hart

Kleur bekennen impliceert antwoord vinden op je vraag. Hiervoor heeft Aura-Soma een kleurensysteem ontwikkeld, zodat jij met behulp van kleur spontaan inzichten kan krijgen op jouw levensvragen. 

De natuurlijke kleuren van Aura-Soma maken je ontvankelijk voor de boodschap die wilt doorkomen. De taal van kleuren is universeel en wat jij daarvan oppikt is individueel bedoelt voor jou. De boodschap die het jou onthult draagt bij aan jouw proces van individuatie. Van worden wie jij bent, jouw proces van bewustwording, jouw weg tot zelfverwezenlijking.

Je bent de kleuren die je kiest herinneren je aan de Ster die je bent. Aan je innerlijke kind die  intuïtief volgt wat juist is en zich laat leiden door het gevoel. Toen je nog schitterde in je eigen Licht en niet aan jezelf twijfelde.

Of het leven een prachtige ervaring is waarover jij jezelf kunt blijven verwonderen, hangt af van de wijze waarop jij het leven aanschouwd. Tijdens dit gesprek ontvouwt zich de innerlijke schoonheid van jouw ziel, van de mens die jij werkelijk bent. Dit opent een totaal nieuw perspectief naar jezelf en het leven. Je vermogen tot verwondering, de sprankel van het leven, wordt weer zichtbaar en voelbaar.

Ontdek zelf de bewonderingswaardige aanwijzingen die de kleuren voor je hebben. Deze blijken onverwachts over je diepste zieleroerselen te gaan. Ze weten de juiste snaar in je hart te raken en geven je een richtlijn met betrekking tot je vraag.

FIND YOUR TRUE COLOURS

MESSAGE IN A BOTTLE

VERTROUW ALTIJD OP DE BOODSCHAP VAN JOUW KLEURENKEUZE

AURA-SOMA IS EEN KLEURRIJKE GIDS DIE ONEINDIG VEEL WIJSHEID EN WAARHEID BEVAT

WAT JE ONTVANGT HANGT AF WAAROP JIJ BENT AFGESTEMD

DE KLEUREN ZIJN EEN KOMPAS OM DAAR TE KOMEN WAAR JE WILT ZIJN, THUIS IN JEZELF BIJ JE INNERLIJK GELUK.

ONTDEK DE KLEUREN VAN JOUW ZIEL WANT DEZE ONTHULLEN JOUW TOTALE POTENTIEEL EN DE WIJZE WAAROP JIJ DAT KAN MANIFESTEREN

Het Licht is er altijd!

Het Licht zit ook verpakt in onze tegenslagen

Obstakels zijn cadeautjes die je mag uitpakken. Een uitdaging die je helpt proactief ipv reactief te reageren op dat wat je niet wilt of krijgt. Een uitdaging om juist nu over je eigen onzekerheid heen te stappen en wonderen te verrichten. 

Met behulp van je eigen kleurenkeuze krijg je makkelijker toegang tot je ware Zelf. Intuïtief weet je welke keuzes en stappen jij nu hebt te nemen om nu vanuit eigen kracht je uitdaging aan te gaan. 

Met jouw kleurkeuze  vind je de toegang tot de Ster die jij bent. Een belangrijk anker om te kunnen blijven vertrouwen op je eigen wijsheid en zuivere intuïtie.

De kleuren die je kiest bevatten een boodschap die voorbij gaat aan woorden. Je kunt dit alleen maar zelf ervaren op het niveau waarop jij jezelf in liefde kunt onmoeten. 

Nieuwe deuren zullen voor je open gaan en jij kunt nu bewust zelf de oorzaak worden van jouw levensvervulling en geluk.