arrow_drop_up arrow_drop_down

'Ik Ben Dat Ik Ben" Tot In De Kern Van Mijn DNA 

                                                                                                       VAN ZIEL NAAR CEL

Ken de Spirituele Wetten waarmee Jij Meesterschap krijgt over Je Zelf en Je Leven

In dit traject ga jij jezelf bevrijden van je beperkende overtuigingen die je in de greep houden van schuldgevoelens, angst en onzekerheid. Die je bevestigen in datgene wat je juist niet bent en je onbewust in een overlevingsmodus houden.

Zonder dat je er erg in hebt staat hierdoor de hele dag je stressrespons aan, met alle gevolgen van dien. Deze vicieuze cirkel van onbewuste destructieve gedachtepatronen en psychosomatische klachten is ondermijnend voor je gezondheid en zelfvertrouwen.

Hoe dit je kan uitputten op alle niveaus, daar weet ik zelf alles van en dat roer ga jij nu definitief keren in dit traject.


  • Je leert jezelf los te koppelen van de drie belangrijkste aandachtspunten die je in jouw overlevingsstand houden
  • Hoe jij direct je bewustzijn kunt transformeren van isolement naar eenheid
  • Hoe jij de bron van je persoonlijke werkelijkheid, de plek waarin alles verwerkt wordt,
  • het best kunt voeden
  • Hoe jij je lichaam vrij kan maken van jouw verleden waardoor je stress, frustratie, angst en lijden achter je kunt laten en je lichaam opnieuw kan bewonen waarin positieve emoties en gedachten weer vrij kunnen floreren
  • Hoe jij weer in het Nu kunt leven, waar intentie en attentie samenkomen, zodat jij jouw dromen nu wel kan verwezenlijken.


Hiervoor bied ik een holistisch transformatie traject aan - "Van Ziel Naar Cel" - variërend van drie tot 6 maanden die voor iedere vrouw weer net even anders kan zijn. 

Welkom op het spirituele pad van transformatie voor de bezieling van je leven waar je cellen weer vrij kunnen dansen in het licht.

"Het Spirituele Belang Van Je Kinderjaren"

In mijn werk heb ik mogen zien hoeveel eenzaamheid en pijn mensen meedragen in hun lichaam en ziel. Dat de natuurlijke voortgang van hun leven altijd wordt verstoord door beelden op basis van conclusies.

Een centraal thema dat ik dan altijd weer tegenkom, is deze:

"Onbewust Nee zeggen tegen het leven"

Daardoor wel weten hoe te over-leven maar niet hoe te leven.

Gebaseerd op onbewuste patronen en overtuigingen die zijn ontstaan in de vroege kinderjaren, maar hen verhinderden om voluit Ja te zeggen tegen zichzelf, Ja voor het leven.

Allemaal op basis van verkeerde conclusies en angsten die diep verborgen lagen in het onderbewustzijn. Waardoor ze zich een slachtoffer waren gaan voelen van het eigen onvermogen, met alle gevoelens van schuld en schaamte die daarbij horen.

Ook heb ik gaandeweg gemerkt hoe belangrijk het is om ook het lichaam erbij te betrekken voor de heling van lichaam, geest en ziel.

De onbewuste onvruchtbare patronen die zijn ontstaan uit je gemaakte conclusies blokkeren namelijk de vernieuwingsprocessen van de cellen. Cellen - en dus het lichaam - zijn namelijk een uiting van jouw bewustzijn.

"Genezing op Celniveau vindt plaats op het Raakvlak van Ziel en Lichaam"

Wetenschappelijk weet men nu dat je met je hoger bewustzijn invloed hebt op je fysieke bestaan. Dat een positief lichaamsbewustzijn een heilzame uitwerking heeft op je immuunsysteem en je hersenen en geluk. 

Gaandeweg merkte ik dat ik mij meer ontwikkelde van therapeut naar healer omdat ik meer een kanaal begon te worden om de ziel te helpen zich te herinneren wie zij is, waar zij vandaan komt en waarnaar zij verlangt.

Je lichaamsbewustzijn weet meer dan wat jij je kan herinneren. Daarom is het zo fijn dat jij jouw vastgehouden levensenergie ook energetisch uit het celgeheugen kan laten bevrijden. Want dat opent weer de liefde en schoonheid van het hele potentieel wat je bent in je cellen.


null


Om met jouw hoger bewustzijn jouw cellen te beïnvloeden en aan te trekken wat je wil. Hiervoor gaan we ook de saboterende beelden in je onderbewustzijn opsporen. Hier is moed voor nodig. Maar wanneer je dat ene beeld of misschien meerdere hebt gevonden, ben jij zelf in staat de bron van jouw lijden op te lossen. Ben je vrij van de beheersing van die ondermijnende kracht van die negatieve stem. Vrij om te luisteren naar de stem van je ziel.

De samenwerking met Helen was boven verwachting. In het begin had ik zo m'n twijfels want ik had nog nul ervaring met haar handelswijze en was bang dat het misschien te "zweverig" voor mij zou zijn. Nou, ik kon er niet meer naast zitten. Wat zij doet en de kennis die zij heeft, zijn juist heel praktisch en bijzonder doeltreffend. Ik ben nu een paar maanden verder na mijn sessie met haar en ik ervaar echt blijvende resultaten. Vooral op het gebied van het doorbreken van oude patronen. Zij heeft me echt door laten dringen tot lagen waarvan ik niet wist dat ze er waren, maar die wel essentieel zijn in het proces van heling.

Los daarvan is ze een enorm fijne persoonlijkheid met echt oog voor de persoon en neemt alle tijd. Zeer professioneel en totaal niet 'zweverig'. Ik kan het iedereen aanraden die vastloopt in bepaalde processen en extra hulp kan gebruiken om naar de 'core' te gaan van je issue.

Roos van Monsjou

"De Ziel, de beweging van een rivier, het Lichaam de bedding van een rivier"| Rumi

Verander Jouw Staat Van Zijn In Drie Stappen

Vind Jouw Beelden

Vind de gemeenschappelijke noemer in je problemen door serieus zelfonderzoek.

Van Ziel Naar Cel

Ervaar je lichaam als een uiting van bewustzijn verblijvend in het licht.

Vind Je Ware Visie

Zoek naar de kiem van je nieuwe idee dat het in zich heeft dát nieuwe voort te brengen.

"De cel is de verbinding tussen de alledaagse en de niet-alledaagse werkelijkheid"

In al je cellen weerspiegelt de universele spiraalbeweging zich als een universele dans van je ongebonden geest en je verdichte bewustzijn. Door mee te stromen met de universele levensenergie, kan je met jouw hoger bewustzijn ook jouw cellen beïnvloeden.

In plaats van je lichaam te verlaten nodig ik je uit je te concentreren om juist in je lichaam te komen en te blijven.

Om juist diep vanuit je zelf je hoger bewustzijn naar boven te halen, zodat je ook in je dagelijks leven met je hogere bewustzijn verbonden kunt blijven door je ontwikkelde lichaamsbewustzijn. De biodynamische massages vormen daarom een onderdeel van dit traject.

Mijn ontwikkelde lichaamsbewustzijn is altijd mijn anker geweest om in het Nu te kunnen leven, daarom geef ik extra aandacht aan jouw lichaam.

Je lichaam is immers de tempel van je ziel. 

Wake Up Your Cells & Herken Jouw Ik Ben 

Testimonials

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Onverklaarbare buikpijn weg

inka (7 jaar) koos prachtige kleuren om zich mee te omhullen, en kreeg later ook kleurenpunctuur. Dat ze geen gluten meer mocht was lastig, maar lang leve de natuurwinkel. Tinka is het afgelopen jaar opgebloeid. Zowel haar karakter als haar onverklaarbare buikpijn, verdriet en exceem zijn weg. Dank jewel Helen, dankbare Tinka en moeder

Ms. Nameless
Add Your Stars

Vrij vermoeidheid-syndroom

Half februari 2008 ben ik voor het eerst bij Helen gekomen. Ik kwam vooral voor het afvallen maar heb veel meer gevonden. Ruim 12 jaar geleden kreeg ik het chronisch vermoeidheidsyndroom, waar later ook nog fibromyalgie bijkwam. Ik had goede en minder goede periodes door de jaren heen. Zwakke plekken waren altijd mijn hoofd, veel en vaak hoofdpijn en migraineaanvallen, mijn overgewicht en mijn rug. Ik zat nu in een periode waar het me niet lukte wat gewicht kwijt te raken. Ik had veel hoofdpijn en meerdere migraineaanvallen per maand. Altijd pijn, veel spierpijn en rugpijn. En continu moe, de hele dag door. Ik was vooral bezig met overleven. De zorg voor mijn 3 kinderen ging me met moeite af. Ik moest iets doen. Na een aantal weken op internet rondgestruind te hebben kwam ik steeds weer op de site van Helen terecht. Het heeft zo moeten zijn. De eerste afspraak vooral veel verteld en Helen testte uit welk voedsel mijn lichaam niet kon verdragen; vooral geen gluten en melkproducten. Dit liet ik dus voortaan staan. In 5 maanden tijd ben ik met dit dieet 12 kilo afgevallen. Gewoon door anders te eten, want honger heb ik niet gehad. Ik voelde me steeds beter, vooral ook na de kleurenbehandelingen. En daarnaast smeerde ik thuis met de equilibrium emulsie. De pomander om je heen doen klinkt misschien raar maar voelt nog steeds erg prettig aan. Ook de inwendige mens werd aangepakt met pillen en brondruppels. Ik ging me steeds beter voelen in mijn lijf, kreeg meer energie en had weer zin om dingen te ondernemen. Mijn hoofdpijn verdween en nog beter mijn migraineaanvallen komen nog sporadisch voor. Ik moet nu mijn grenzen in de gaten houden want ik wil weer van alles doen en moet nog beter leren naar mijn lichaam te luisteren. Ik beweeg veel meer en ben ook weer aan het sporten. Mijn lichaam kan al weer meer hebben want ik eet weer gluten en af en toe melkproducten zonder daar last van te hebben. Mijn spierpijn is nog niet helemaal weg maar wel minder. Ook aan mijn rug moet nog wat gedaan worden. Ik ben echt weer op de goede weg en zal zeker nog bij Helen langskomen, maar wel minder vaak. Ik heb echt mijn leven weer terug gekregen. Anoniem.

Ms. Nameless
Add Your Stars
We gebruiken cookies