arrow_drop_up arrow_drop_down

Healing Touch

Stress ontladen met kleuren licht

'We are still on the threshold of fully understanding the complex relationship between light and life, but we can now say, that the function of our entire metabolism is dependent on light'| Dr Fritz Albert Popp

De helende werking van licht op celniveau.

Paracelsus zag de aura als een "lichtgevende bol" waarvan de kleuren konden worden onderscheiden

 in een groep waar wit doorheen scheen en één met veel zwart. Wit stond voor gezondheid en het goede.

Zwart wees op weinig harmonie, ziekte en het kwade.

Testimonials

A Psychedelic Journey

“Helen Poolman’s light and color therapy was a psychedelic journey utilizing only light! I journeyed for over 2 hours. What a ride! Recommended for anybody interested in exploring the power of light, color, and consciousness!” David “Avocado” Wolfe, www.facebook.com/DavidAvocadoWolfe, author of Eating for Beauty, Longevity Now, Superfoods: The Food and Medicine of the Future

David Wolfe

International Nutrition Guru & Speaker

Prettig soort Trance

"Een behandeling door Helen Poolman is met geen andere behandeling te vergelijken. Het is een combinatie van massage, healing, geuren en kleuren(punctuur). Haar kleurenreadings verschaffen me daarnaast veel inzicht in mijn eigen proces. Vanaf het moment dat ik op haar behandeltafel lig en me aan haar kundige handen overgeef, ervaar ik een prettig soort trance. Alsof er even geen tijd bestaat. Ik voel dat er tijdens haar behandeling van alles gebeurt en ben tegelijk volkomen ontspannen. Na de behandeling voel ik me intens rustig. De volgende dag(en) ervaar ik een duidelijke toename van energie. Alsof mijn lichaam en geest letterlijk zijn opgeladen. Deze werking ben ik overigens wel sterker gaan voelen naarmate ik vaker - zeker om de 2 weken - kwam. Voor het behouden van een goede balans ga ik nu iedere maand na haar toe en in tijden van stress weer wat vaker. Het liefst had ik haar voor mezelf gehouden, maar dat is niet goed voor m'n karma. Dus bij deze geef ik haar prijs!!!" Roxane Catz, Amsterdam roxane ©atz, freelance journalist

Roxane Catz

Freelance Journalist

Behandeling Lekker Relaxed

Helen heeft mij voor het eerst laten kennismaken met kleurentherapie. Ik had wel eens gehoord over kleuren en natuurlijk kende ik de kleurensauna wel, maar wat kleuren nu precies kunnen doen, dat wist ik niet. De behandeling van Helen was een heerlijke ervaring! Eerst moest ik een aantal kleurenflesjes uitzoeken. Zo bijzonder dat dit toch elke keer weer net andere flesjes zijn en dat toch ook iedereen andere flesjes kiest! Ik was heel benieuwd wat er ging gebeuren, wat ik ervan zou merken en hoe ik mij zou gaan voelen. De behandeling zelf was heel relaxed. Helen kan je zo ontzettend goed op je gemak laten voelen, het liefst was ik niet meer van de tafel opgestaan. Wat Helen precies heeft gedaan weet ik niet, want ik had heerlijk mijn ogen dicht terwijl ze me zacht aanraakte en ik wat vreemde rommelingen op een apparaatje hoorde. Wat ik vooral gemerkt heb is dat ik mij tijdens, maar ook daarna heel erg relaxed voelde, meer in mijn eigen lichaam. Alsof je weer dichter bij jezelf komt. Heerlijk ook om daarna nog even in je eigen ‘bubbel’ te blijven en het drukke leven aan je voorbij te laten gaan. Echt van die subtiele dingen dat alles in je lijf en in je hoofd nét even soepeler verlopen. Die nacht was het volle maan en meestal slaap ik dan vrij onrustig, maar deze avond sliep ik als een roos. Dankjewel Helen! Ik denk dat je mij nog wel een keer terug gaat zien! Liefs Tessa Moorman van de Green Happines

Tessa Moorman 

Green Happines

Gun en geef jezelf wat verlichting 

Wetenschappelijk is aangetoond dat in gestoorde cellen de noodzakelijke energiefrequentie ontbreekt. Daarom werk ik energetisch om te kunnen achterhalen wat de oorzaak is van je klachten. Hiervoor kies je eerst vier kleurencombinaties, zodat we begrijpen welk aspect van het licht jij nodig hebt.


Terwijl je ligt scan ik je aura om gericht het kleuren-licht op de juiste acupunten in te kunnen stralen. Het kleurenlicht en mijn handoplegging maakt moleculaire reacties in je cellen los, waarna ik makkelijker de gestagneerde energie met een kristal uit je systeem en aura kan opschonen. Daarna laad ik die organen en chakra's op die extra energie nodig hebben en zorg voor een totale doorstroming van top tot teen.


Een mens is zo sterk als de gezondheid van zijn ruggegraat. Daarvoor neem ik altijd de tijd voor een goeie afsluiting terwijl je op je linkerzij ligt. De focus komt dan op het verbinden van je chakra's met het verticale energiekanaal langs je ruggegraat. Om vervolgens je auraveld te verlichten en op te laden met de kleuren-energie van bloemen, kruiden en kristallen.


De genezende energie kan pas door je heen stromen als het frequentieniveau van je cellen opgevoerd is tot het niveau van het universele energieveld. Deze helende energie wordt van bovenaf geleid en het resultaat is een gevoel van opluchting, bevrijding en welbehagen.

Altijd combineer ik mijn handoplegging met Biodynamische massage en kleurenpunctuur.

Breng je hormonen in balans

Een kleurrijke mini kuur voor je 

endocriene systeem

Alle klachten beginnen bij een verstoorde hormoonbalans oa:

  • slaap problemen
  • vermoeidheid
  • bezorgdheid en angsten
  • wisselende stemmingen, rusteloosheid
  • concentratieproblemen, hoofdpijn - migraine
  • spijsverteringsproblemen                                                               Omdat ik mij maar al te goed besef dat stress al dit soort klachten kan veroorzaken heb ik een kleurrijke mini kuur van vier behandelingen voor je hormoonbalans samengesteld om jouw endocriene systeem te harmoniseren. Een kuur van vier sessies die je accu weer oplaad en je letterlijk en figuurlijk weer even helemaal oplicht.

Kleurrijk detoxen met specifieke nutriënten

Holistisch detoxen 

Met de juiste middelen, voedingsadvies en kleurenpunctuur behandelingen wordt het voor je lichaam een stuk makkelijker om gif-afvalstoffen uit te scheiden. Een reiniging die werkt op celniveau zonder enige bijwerking of risico. Deze kuur heeft een enorme impact op alle niveaus. Indien jij een stapje verder wilt gaan in het opschonen en opruimen van je lichaam, ziel en je geest dan is dit de kuur die bij je past.


We beginnen eerst met jouw soulreading aan de hand van de kleuren die je kiest. Daarmee laat je onbewust intuïtief precies datgene zien wat je op welke niveau wilt opschonen. Op basis daarvan krijg jij je middelen, voedingsadvies en op maat kleurenpunctuur behandelingen voor nieuwe glans in je leven.  

We gebruiken cookies