arrow_drop_up arrow_drop_down

Healing Touch

Stress ontladen met kleuren licht

“We are still on the threshold of fully understanding the complex relationship between light and life, but we can now say, that the function of our entire metabolism is dependent on light” Dr Fritz Albert Popp

De helende werking van licht op celniveau.

Paracelsus zag de aura als een "lichtgevende bol" waarvan de kleuren konden worden onderscheiden

 in een groep waar wit doorheen scheen en één met veel zwart. 

Wit stond voor gezondheid en het goede. Zwart wees op weinig harmonie, ziekte en het kwade.

Testimonies

A Psychedelic Journey

“Helen Poolman’s light and color therapy was a psychedelic journey utilizing only light! I journeyed for over 2 hours. What a ride! Recommended for anybody interested in exploring the power of light, color, and consciousness!” David “Avocado” Wolfe, www.facebook.com/DavidAvocadoWolfe, author of Eating for Beauty, Longevity Now, Superfoods: The Food and Medicine of the Future

David Wolfe

International Nutrition Guru & Speaker

Prettig soort Trance

"Een behandeling door Helen Poolman is met geen andere behandeling te vergelijken. Het is een combinatie van massage, healing, geuren en kleuren(punctuur). Haar kleurenreadings verschaffen me daarnaast veel inzicht in mijn eigen proces. Vanaf het moment dat ik op haar behandeltafel lig en me aan haar kundige handen overgeef, ervaar ik een prettig soort trance. Alsof er even geen tijd bestaat. Ik voel dat er tijdens haar behandeling van alles gebeurt en ben tegelijk volkomen ontspannen. Na de behandeling voel ik me intens rustig. De volgende dag(en) ervaar ik een duidelijke toename van energie. Alsof mijn lichaam en geest letterlijk zijn opgeladen. Deze werking ben ik overigens wel sterker gaan voelen naarmate ik vaker - zeker om de 2 weken - kwam. Voor het behouden van een goede balans ga ik nu iedere maand na haar toe en in tijden van stress weer wat vaker. Het liefst had ik haar voor mezelf gehouden, maar dat is niet goed voor m'n karma. Dus bij deze geef ik haar prijs!!!" Roxane Catz, Amsterdam roxane ©atz, freelance journalist

Roxane Catz

Freelance Journalist

Behandeling Lekker Relaxed

Helen heeft mij voor het eerst laten kennismaken met kleurentherapie. Ik had wel eens gehoord over kleuren en natuurlijk kende ik de kleurensauna wel, maar wat kleuren nu precies kunnen doen, dat wist ik niet. De behandeling van Helen was een heerlijke ervaring! Eerst moest ik een aantal kleurenflesjes uitzoeken. Zo bijzonder dat dit toch elke keer weer net andere flesjes zijn en dat toch ook iedereen andere flesjes kiest! Ik was heel benieuwd wat er ging gebeuren, wat ik ervan zou merken en hoe ik mij zou gaan voelen. De behandeling zelf was heel relaxed. Helen kan je zo ontzettend goed op je gemak laten voelen, het liefst was ik niet meer van de tafel opgestaan. Wat Helen precies heeft gedaan weet ik niet, want ik had heerlijk mijn ogen dicht terwijl ze me zacht aanraakte en ik wat vreemde rommelingen op een apparaatje hoorde. Wat ik vooral gemerkt heb is dat ik mij tijdens, maar ook daarna heel erg relaxed voelde, meer in mijn eigen lichaam. Alsof je weer dichter bij jezelf komt. Heerlijk ook om daarna nog even in je eigen ‘bubbel’ te blijven en het drukke leven aan je voorbij te laten gaan. Echt van die subtiele dingen dat alles in je lijf en in je hoofd nét even soepeler verlopen. Die nacht was het volle maan en meestal slaap ik dan vrij onrustig, maar deze avond sliep ik als een roos. Dankjewel Helen! Ik denk dat je mij nog wel een keer terug gaat zien! Liefs Tessa Moorman van de Green Happines

Tessa Moorman 

Green Happines

Jezelf vrijmaken van chronische spanningen 

Gun en geef jezelf wat verlichting 

Het is noodzakelijk dat je op gezette tijden je batterijen weer oplaad, want het is het allerbelangrijkste vervoermiddel dat je tot je beschikking hebt!


Doorbreek je patroon van altijd maar doorgaan, want de tol zal je uiteindelijk toch ervoor betalen. Neem op gezette tijden een time out en laat je hele systeem terug zetten in een ruststand waardoor alles zich kan herstellen. Een kwestie van jezelf dat genot ook gunnen en jezelf geven. Mijn bio-dynamische massages combineer ik met kleurenpunctuur.

Ontspanning door gerommel in je buik.

Je darmen verteren niet alleen wat je eet, maar ook wat je meemaakt. Hoe onverteerbaarder de situatie des te meer je dat ook voelt in je buik. Het is belangrijk dat je deze link gaat leggen voor jezelf zodat je beter naar je lichaamssignalen kunt gaan luisteren. Je buik zegt meer dan je denkt, het is je tweede brein. Het eerste waar kinderen pijn krijgen als ze verdrietig of bang zijn is buikpijn! Lage rugpijn is op latere leeftijd hiervan ook vaak het resultaat, alleen die relatie wordt niet gauw gelegd.


Bij mij lig je bijna twee uur op een zacht matras omhuld door geuren, ingestraalde kleuren en mijn healing touch. Luisterend naar de klanken van je eigen peristaltiek, hoe je darmen alles afvoeren wat je lichaam heeft vastgehouden. Dit voert je vanzelf mee naar een meditatieve staat vol harmonie. In gedachten mee stromend op de energieflow in je lichaam, voel je jezelf letterlijk oplichten en nader tot je zelf gebracht worden. Met zachte kracht landt je weer heerlijk in je eigen lijf, thuis bij jezelf.

Breng je hormonen in balans

Een kleurrijke mini kuur voor je 

endocriene systeem

Alle klachten beginnen bij een verstoorde hormoonbalans oa:

  • slaap problemen
  • vermoeidheid
  • bezorgdheid en angsten
  • wisselende stemmingen, rusteloosheid
  • concentratieproblemen, hoofdpijn - migraine
  • spijsverteringsproblemen
  • koude/natte handen en voeten                                                                Omdat ik mij maar al te goed besef dat stress al dit soort klachten kan veroorzaken heb ik een kleurrijke mini kuur van vier behandelingen voor je hormoonbalans samengesteld om jouw endocriene systeem te harmoniseren. Een kuur van vier sessies die je accu weer oplaad en je letterlijk en figuurlijk weer even helemaal oplicht.

Kleurrijk detoxen met specifieke nutriënten

Holistisch detoxen 

Met de juiste middelen, voedingsadvies en kleurenpunctuur behandelingen wordt het voor je lichaam een stuk makkelijker om gif-afvalstoffen uit te scheiden. Een reiniging die werkt op celniveau zonder enige bijwerking of risico. Deze kuur heeft een enorme impact op alle niveaus. Indien jij een stapje verder wilt gaan in het opschonen en opruimen van je lichaam, ziel en je geest dan is dit de kuur die bij je past.


We beginnen eerst met jouw soulreading aan de hand van de kleuren die je kiest. Daarmee laat je onbewust intuïtief precies datgene zien wat je op welke niveau wilt opschonen. Op basis daarvan krijg jij je middelen, voedingsadvies en kleurenpunctuur behandelingen. 

Een holistisch pakket voor nieuwe glans in je leven.  

We gebruiken cookies