var piwik_site_id = 508; function getPiwikSiteId() { return piwik_site_id; } var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(['setCustomDimension', 1, 'page']); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik-1.imu.nl/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', getPiwikSiteId()]); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })(); -->

Page content

Unitieve Psychotherapie

 

IMG_3514

Unitieve therapie is een stroming binnen de lichaams-gerichte psychotherapie. 

Klik hier voor testimonials

Unitieve therapie betekent bewegend naar eenheid en integratie. Iedereen zoekt naar meer geluk en levensvervulling! De Unitieve benadering bied je de ruimte om jezelf verder te ontdekken, jezelf los te maken van herhalende beperkingen uit je verleden. Een ontdekkingsreis naar je diepste waarden en je zielsovertuiging. Je leert de kracht van visualisaties, geleide fantasie en meditatie te gebruiken om de blauwdruk van je vrije zelf  te herinneren.

Tijdens elke sessie zal meditatie en lichaamswerk onderdeel uitmaken voor het verkrijgen van meesterschap over je gedachten, gevoelens en het luisteren naar de taal van je lichaam. Dit is belangrijk om nieuw creatief gedrag te ontwikkelen waarin jij je vrij voelt in verbondenheid.

  • Stel jij jezelf weleens de wezenlijke vraag “Wie ben ik nu echt en waar doe ik het allemaal voor”?
  • Heb jij soms de behoefte jezelf los te maken van de persoon die je denkt te zijn en verlang je soms naar bevrijding, om werkelijk helemaal jezelf te kunnen zijn?
  • Voel jij je steeds vaker op een eiland zitten en zou je weer in verbinding met je omgeving willen zijn?
  • Wil jij je beter leren ontspannen en de signalen van je lichaam begrijpen?
  • Heb jij behoefte aan innerlijke rust en zoek je een blijvende oplossing voor jouw stress?

Voor alles is altijd een oplossing, blijf zoeken en je zult het vinden. Het is fijn als je een vertrouwenspersoon hebt die je hierbij kan ondersteunen. Het is heerlijk om je gevoelens en gedachten eens vrijuit tegen iemand te kunnen uiten zonder dat jij jezelf veroordelend zit gade te slaan. Nieuwe inzichten in jezelf kunnen verborgen kwaliteiten van jou aan het licht brengen en een gevoel van bevrijding geven.

In mijn aanpak leg ik de focus op zelfonderzoek en zelfacceptatie. Daarvoor moedig ik je aan om jezelf te bevrijden van wie je denkt te zijn en je authentieke stem van je hart te volgen.

 

Klik hier voor meer informatie.