var piwik_site_id = 508; function getPiwikSiteId() { return piwik_site_id; } var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(['setCustomDimension', 1, 'page']); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik-1.imu.nl/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', getPiwikSiteId()]); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })(); -->

Page content

Bewust Gezond Afvallen

Weet wat je Eet en laat Voeding je Medicijn zijn om Gezond af te vallen!

Kies nu voor True Health met een afslankprogramma die werkelijk je inactieve vetten aanpakt, je spiermassa niet afbreekt en je botten sterker maakt. Een programma die werkelijk een nieuwe balans aanbrengt in deze drie gebieden. Tegelijkertijd een ondersteuning om met een gezonde voedingswijze je verkeerde voedingspatroon te doorbreken.

Kies nu om af te vallen met het True Health programma.  Gezond afvallen en vitaal slank blijven zonder hongergevoel op natuurlijke verantwoorde wijze, dankzij dit afslank programma met lekker puur eten en plantaardige suppletie die je stofwisseling optimaliseert. Dit is geen tijdelijk dieet, maar een effectieve aanpak  onder gecertificeerde begeleiding leren bewust te eten waarbij je tegelijkertijd gegarandeerd afvalt.

Lichaamsgewicht
Gewicht verliezen en daarna jouw ideale streefgewicht behouden, kan met de juiste voeding, noodzakelijke plantaardige ondersteuning voor je metabolisme en mijn advies. Ondervindt daarbij nu zelf welke voeding  en lifestyle nu echt bij jou past en welke niet. Ontdek wat echt gezond is voor jou, en ook voor je gezin. Afvallen op deze manier leert je van alles over gezonde voeding en wat voeding met je doet. Je bouwt aan je nieuwe Ik.

Hoe werkt het Tru Health® afslank programma
Het bestaat uit 3 producten en drie fasen: een dieetfase op maat, je stabilisatiefase en het ontwikkelen van een nieuwe levensfase dat je gezond, vitaal en blij zal maken. Heel makkelijk vol te houden, want het is niet alleen lekker maar ook je hongergevoel vermindert en je stofwisseling blijft op peil. Je activeert met Tru Health je vetstofwisseling waardoor je ongezonde vetten worden afgebroken. Je spieren en brandstof worden dus met rust gelaten waardoor je energiek blijft. Je wordt zelfs energieker door de boost aan extra voedingsstoffen die je nu binnenkrijgt. Deze zijn supergezond, 100% plantaardige voeding, zelfs de eiwitten. Je ontwikkelt hiermee jouw dieet om je nieuwe gewicht te krijgen, deze te stabiliseren om het beruchte jojo-effect voorkomen. 


Speciaal voor het programma is er een uitgebalanceerd dieet ontwikkeld dat je al of niet kan nemen.
Niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om jezelf een gezond voedingspatroon aan te leren. Het dieet bestaat uit gezonde en smakelijke gerechten met veel groenten, beetje fruit, vis en vlees indien gewenst.

Geen maaltijdvervangers, maar gezond en eerlijk eten
Door lekker maar niet teveel te mogen eten, is het dieet eenvoudig vol te houden. Samen ontwikkelen wij je recepten en weekmenu’s. Want iedereen heeft verschillende voorkeuren. De receptuur in het e-book “Het pure eten van rawfood kan ik absoluut aanbevelen.

Voor wie
Het programma is niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht, maar ook voor mensen met een onregelmatige vetverdeling. De supplementen van Tru Health® spreken rechtstreeks je inactieve vetten aan, oftewel: je ongezonde vetten op buik, billen, benen en heupen en bovenarmen. Het bekende jojo effect blijft uit en je kan vol energie deze fase door  komen.

Dus heb je ‘alles’ al geprobeerd, maar krijg je steeds die paar hardnekkige kilo’s er niet af? Dan is Tru Health® wellicht de oplossing voor jou!

Wat kun je verwachten
Het Tru Health® afslankprogramma bestaat uit heerlijke volwaardige plantaardige maaltijdvervangers die je gerust ook kan drinken als je geen tijd hebt om te lunchen, omdat het barstensvol vitaminen, mineralen, anti-oxidanten, enzymen en zelfs probiotica bevat. Jouw dagelijkse portie voedingsstoffen heb je hiermee al binnen. Verder capsules om je vetten te verbranden, je hoeft maar eentje per dag hiervan te nemen en een heerlijke poeder die je vermengt met water om je lichaam te helpen de vrijgekomen afvalstoffen te verwijderen. Ook heel goed om te gebruiken tijdens detox programma’s. Maar dit bespreken wij samen.

Verder een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Op de weegschaal staan en caloriën tellen is vanaf nu passé. Ik ben een gecertificeerd orthomoleculair afslank consulente. Basisbegeleiding is inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk. Dit afslankprogramma kan je bij mij ook afnemen zonder begeleiding. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Met het Tru Health® afslankprogramma is het makkelijker om de switch te maken naar een pure lifestyle waarbij ik je graag ondersteun waar mogelijk. Ga ervoor want je kunt veel meer met voeding doen en oplossen dan je denkt. Je proces zal ik verder ondersteunen met alles wat ik in huis heb indien gewenst.

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.