arrow_drop_up arrow_drop_down

Holistic SelfHealth

De echte uitdaging zit in de verandering van denken en de keuzes die je maakt

De kracht van acht

Vrouwen het wordt nu tijd dat wij weer de genezeressen worden van weleer. Dat wij onze oerkracht gaan inzetten ter bescherming van ons eigen leven en die van onze kinderen en kleinkinderen. Dat wij gaan doen waarvoor we hier gekomen zijn op aarde. Dat we ons verenigen als zusters, want samen staan we sterker en is het zoveel leuker.


Het is belangrijk dat jij jezelf als vrouw leert kennen en je hooggevoeligheid gaat beschermen. Jij bent geen 'therapiegeval' als je uitgeput er bijna bij neervalt, als je niet meer helder kunt denken en het daardoor niet meer op een rijtje hebt. Je bent niet gek als je hysterisch te keer gaat, als je een drama queen bent of een ijskoningin omdat je radeloos bent.


Onderken je gevoelens en leer de boodschappen van je lichaamssignalen te herkennen en er naar te luisteren. Leer om te gaan met conflicten in plaats van deze uit de weg te gaan. Leer liefdevol te begrenzen. Ontdek hoe jij je energie-huishouden het beste kunt onderhouden. Hoe jij met gezond verstand moet eten gebaseerd op jouw bio-individualiteit. Leer het wezen van je seksuele kracht te benutten voor jouw zelfgenezing en spirituele groei. Laat je hooggevoeligheid je leermeesteres zijn in dit alles. Zet haar in om jezelf te her-inneren, te eren. Laat haar voor je dromen, voor je zorgen en je koers bepalen.


Het wordt tijd dat wij vrouwen weer de genezeressen worden die de magische kennis hebben van de relatie tussen lichaam, geest en ziel. Daarvoor heb ik besloten om weer net als 30 jaar geleden vrouwencirkels op te zetten van 8 vrouwen, want dat was de kracht van weleer, de kracht van acht! Nu lees ik dat Mc Taggart met dit magische getal onderzoeken heeft gedaan voor het genezen van chronische kwalen met significante resultaten.


Chronisch moe is een kwaal die we en masse moeten genezen en die je zelf kan genezen. Want burn-out, de grote verzamelnaam voor alles als je er doorheen zit, ondermijnt je kracht en belemmert je te doen waarvoor jij hier gekomen bent. Want je bent hier voor een reden, alleen weet je zelf waarschijnlijk nog niet wat, maar daar kom je wel achter in de groep van acht! Met de kracht van 8 ontvang je een kracht om jouw kwaal te genezen, of het nu gaat om een fysieke, emotionele of geestelijke uitputting, dat maakt niet uit. Wat uitmaakt is dat het je klein houdt en ontkracht. Met de kracht van acht heb je samen een enorme  potentie om te realiseren wat je wilt en voel je je weer onderdeel van het grote geheel. 


Mijn ervaring is dat je zoveel sneller groeit in een groep dan individueel. Dat je quantum sprongen kunt maken met elkaar die je niet voor mogelijk had gehouden. Ik heb vele women empowering workshops in het verleden gegeven, 10 jaar wekelijks therapiegroepen voor persoonlijke groei en bewustwording opgezet en begeleid. Vanaf 1991 gewerkt met vrouwen met een burn-out. Zowel individueel als groepsgewijs. Zij leerden zoveel van elkaar, gaven elkaar de beste tips en werden buddhy's voor het leven.


Het wordt weer tijd om vrouwen in cirkels bij elkaar te brengen om samen een nieuwe wereld te creëren voor onszelf en voor behoud van kwaliteit van leven. We staan nu aan het begin van de derde emancipatiegolf, maar weliswaar nu in het vrouwentijdperk. Daaraan wil ik mij bijdrage leveren net als voorheen tijdens de tweede golf, maar nu op een manier waar deze tijd om vraagt en die vrouwen nu nodig hebben.


Health en wellness coaching doen we nu met elkaar, want allemaal hebben we onze kennis en ervaring. Ik zal hiervoor de leiding op mij nemen en mijn kennis met je delen. Ik zal zorg staan voor ieders persoonlijke groei en bewustwordingsproces en zal je helpen om op alle niveaus vrouwelijk leiderschap te nemen over jouw lichaam en bestaan. Ik zal je helpen leren leven met je hooggevoeligheid want heb ook zelf dit moeten leren. Van overleven naar leven met een inner smile, je derde oog verbonden met je hart gecentreerd in je buik. Zelf beoordelend wat wel en niet bij je past. 

Helen Poolman

Vrouwen ken je lichaam, open je hart en luister naar de stem van je ziel

Luister naar je innerlijke leiding omtrent de te volgen weg en handel daarnaar