arrow_drop_up arrow_drop_down

Opleiding tot holistisch colour coach

Aura-Soma 

Ontdek de Universele Taal van Kleur

Wie ben ik en waar ga ik naartoe zijn grote levensvragen die we onszelf telkens weer afvragen.

Met de kleuren van het zichtbare lichtspectrum dring je steeds dieper door in jezelf.

Laag voor laag wordt de duisternis in je opgelicht en kom je tot nieuwe inzichten en waarheden.

Je helpt jezelf gericht de ommekeer te maken naar je hogere zelf en die overtuigingen los te laten die je niet meer dienen.

Met jouw kernkleuren loop je persoonlijk bewust het regenboogpad naar de schoonheid en zelfbewustzijn in je hart.

Testimonies 

 Open je voor je true colours

Helen is een goede inspirerende lerares en ziet mensen zoals zij zijn in hun true colors. Ik had helemaal het gevoel van er te mogen zijn en heb veel geleerd bij Helen, heerlijk. Ik werk graag met Aura-Soma, het kleursysteem brengt veel inzicht in wie je werkelijk bent en wat jouw pad is hier op aarde. De massages die ik er mee geef brengen mensen weer in balans, mooi om te zien.

Lia Weijts

De harmonie van kleur

Ik heb er even over nagedacht wat het voor mij is dat ik telkens blijf terugkomen bij jou. Ik krijg of ervaar de ruimte voor mezelf zonder oordeel. Je luistert echt en hoort wat ik ook niet zeg. Je hebt veel kennis van het Aura-Soma systeem en je weet je daar heel goed mee te verbinden, dat maakt je begeleiding sterk en krachtig en zeker ook liefdevol, je geeft de mens een gevoel van bijzonder zijn. Je maakt goed contact met de gekozen flessen in relatie met de persoon waardoor er healing plaats vindt, daardoor ontstaat er bij mij vertrouwen en overgave. Je weet je heel goed door je innerlijke wijsheid te verbinden met mensen.

Hayat Azarioh

 Kleurenspectrum

Zodra Helen zich verbindt met de kleuren van Aura Soma wordt de ruimte gevuld met de energie en warmte van de kleuren. Vanuit haar hart en ziel laat zij je kennis maken met deze prachtige wereld. Helen neemt je mee op ontdekkingsreis en brengt de kleuren tot leven, de wereld van kleur en die in jezelf. De sfeer en ambiance is veilig en vertrouwd, voor mij als zeer gevoelig mens heel belangrijk. Jammer om afscheid te nemen van deze spontane, gevoelige kleurrijke vrouw. Helen, dank je wel voor alles, niet alleen de kennis en theorie over de kleuren maar bedankt ook voor het delen van je passie en liefde voor de kleuren, dit gaf de opleiding extra diepgang. 

Sylvia Heemskerk

Levende bezieling

De symboliek van beelden, geuren en kleuren, het rijk van planten en gesteenten, laat oude herinneringen oprijzen uit de diepte van de ziel. Herinneringen die je denken niet altijd kunnen bevatten maar je hart zullen verblijden en je positie toont in de wereld. 


Je ziel denkt en leeft in beelden en kleuren, het is voeding voor je ziel. Het dringt door in een zijnsgebied dat je opneemt, voedt en oplaadt met nieuwe kracht.


Intuïtief zal je ervaren en herkennen wat door je innerlijk licht reeds werd ervaren. Zo krijgt de oude ziel in jou de taal voor je moderne geest en geeft het blijk van je eeuwig jong zijn. 

Testimonies

Ontmoet je eigen-wijsheid
'Helen is een hele wijze vrouw die met humor, diepgang en veel kleur bijgedragen heeft aan mijn ontwikkelproces. Ik ben haar heel dankbaar voor haar zachtheid waar nodig, en het stellen van de juiste vragen om mijn eigen-wijsheid te ontmoeten in de verschillende kleuren'.
Nina Colijn
Een cadeau was het om deze cursus te volgen: je krijgt alle aandacht voor wie je bent, waar je stond in verleden, heden en waar je naar toe wil gaan in je toekomst, wat je kwaliteiten zijn en belangrijker nog: wat mijn zielsessentie is: wat zit er diep van binnen in mij en wat drijft mijn persoonlijkheid. Zaken die je allemaal dichterbij je echte zelf brengen, je ogen openen om te zien wat voor bijzonder persoon je eigenlijk wel niet bent, en kennis geven die onmisbaar is in het leven van dag-tot-dag in de omgang met mensen op zowel zakelijk vlak als persoonlijk vlak.
Carolien Reijnen
Puur
Helen heeft dat wat ze vertelt zelf doorleefd en daardoor is het echt en puur. Ze nodigt je uit aan de hand van de Aura-Soma flessen om je eigen pad te zoeken en de matrix gaat daardoor echt iets betekenen voor je. Dank je wel!
Jacqueline Wouters.

Aura-Soma Practitioner

  • Wil jij de ziel bij je cliënt kunnen aanspreken die tot intuïtieve kennis omtrent zichzelf leidt?
  • Hen helpen hun eigen potentieel, gaven en talenten te herinneren.
  • Hun fantasieën helpen te verenigen tot doeltreffendheid?
  • Hen helpen verder te kijken dan de 'realiteit' van hun hedendaagse kennis en inzichten.
  •  Hun energietoestand te herstellen en te begeleiden bij elke trede voor de volgende stap op hun levensweg.


Kies dan voor Aura-Soma: een praktische werkwijze die geworteld is in de oude kennis en wijsheid van numerologie, Tarot en Kabbala.

We gebruiken cookies