Colour Academy

Opleiding tot Holistisch Colour Coach met Aura-Soma.

Ontdek de Universele Taal van Kleur

Zoek jij een holistische opleiding die je energetisch in balans brengt, je aura beschermt, je geestelijk versterkt en je energieniveau omhoog brengt?

Deze opleiding is in eerste instantie een bijzonder avontuur voor jezelf. Welke kleurencombinaties je ook kiest, elke keer ontdek je het holistische karakter van alle bewustzijnsniveaus in jezelf en bij de ander. 

Of je het nu rationeel, analytisch, logisch, intuïtief, symbolisch of gevoelsmatig bekijkt, dat maakt niet uit. Want vanuit het holistisch model staat het allemaal in verbinding met het middelpunt van jezelf en de schepping. Je kan tegelijk eenheid en veelheid zijn.   

Aura-Soma is een kleurensysteem dat samengesteld is uit de biodynamische ingrediënten van planten en de energie van kristallen en edelstenen. Deze producten kalmeren je energetisch systeem en geven je vitaliteit en happiness.                                                 

Wil jij mensen leren begeleiden om verder te kijken dan de 'realiteit' van hun hedendaagse kennis en inzichten? Ben jij nieuwsgierig wat kleurbewustzijn kan betekenen voor jezelf of in je coaching? Zoek jij een practische werkwijze zodat je de stof direct kunt toepassen in je dagelijks leven en je werk? Dan ben je van harte welkom voor een oriënterend gesprek. 

De Colour Academy biedt een kleuren oriëntatie naar je eigen bestemming.

Een opleiding waarbij jij aan de hand van je gekozen kleuren het pad van jouw individuatieproces gaat ondersteunen. Je leert hoe jij jezelf vrij kunt maken van wat je gevormd heeft en onbewust gevangen houdt. Je ontwikkelt een stijl van coachen waarbij de focus grotendeels gericht is op de mens die al vrij en verlicht ís. Daarop ligt de essentie van je training, zodat jij jouw ware aura, de ster die jij bent gaat herinneren. Jouw Zijn heeft een specifieke kwaliteit die jouw begeleiding uniek maakt.

Holistisch coachen met kleuren.

De talrijke kleurencombinaties vertellen ieder hun eigen verhaal. Het is een wonderbaarlijke kleurrijke reis om te ontdekken dat inderdaad niets los staat van elkaar. Met behulp van de kleuren verbinding krijgen met jezelf en je diepste verlangens is ongekend. Het roept de herinnering op van wie je wezenlijk bent, telkens weer een ontroerend moment. 

Zonder voorbij te gaan aan je problemen train jij jezelf dieper te wortelen in je eigen Zijns centrum, waardoor jij beter in staat bent je door Spirit te laten leiden. Een kleurrijke reis waarin je ontdekt hoe je een nieuw mens wordt door je besturingssysteem in een nieuwe stand te zetten. Op deze manier leer jij jezelf te helen en de mensen zichzelf te helen met de ondersteuning van Aura-Soma producten. 

Je hele systeem resoneert op de trillingsfrequenties van de kleuren en opent diepe herinneringen op cel niveau.

Nina Colijn

'Helen is een hele wijze vrouw die met humor, diepgang en veel kleur bijgedragen heeft aan mijn ontwikkelproces. Ik ben haar heel dankbaar voor haar zachtheid waar nodig, en het stellen van de juiste vragen om mijn eigen-wijsheid te ontmoeten in de verschillende kleuren'. Nina Colijn.

Carolien Reijnen

Een cadeau was het om deze cursus te volgen: je krijgt alle aandacht voor wie je bent, waar je stond in verleden, heden en waar je naar toe wil gaan in je toekomst, wat je kwaliteiten zijn en belangrijker nog: wat mijn zielsessentie is: wat zit er diep van binnen in mij en wat drijft mijn persoonlijkheid. Zaken die je allemaal dichterbij je echte zelf brengen, je ogen openen om te zien wat voor bijzonder persoon je eigenlijk wel niet bent, en kennis geven die onmisbaar is in het leven van dag-tot-dag in de omgang met mensen op zowel zakelijk vlak als persoonlijk vlak.

Jacqueline Wouters

Helen heeft dat wat ze vertelt zelf doorleefd en daardoor is het echt en puur. Ze nodigt je uit aan de hand van de Aura-Soma flessen om je eigen pad te zoeken en de matrix gaat daardoor echt iets betekenen voor je. Dank je wel! Jacqueline Wouters.

Colours are Everywhere

Developing the Light Body

Aura-Soma geeft je via de kleuren een middel om je op alle niveaus te kunnen verbinden met het licht van de kleurensignatuur. Met behulp van Aura-Soma ontwikkel je zowel het verticale als horizontale aspect van je licht-lichaam. Van violet tot rood en alle centra daar tussen op de verticale as die verbonden zijn met je ziel-incarnatie -en aarde ster. Op de horizontale as in relatie tot je energiecentra, je chakra's en organen.

De kleuren zijn van een 'hogere orde' en je psyche en ziel voelen zich daarin herkent. De kleuren waarmee jij het sterkst resoneert, hebben een positief effect op je gedachten en intenties. Ze brengen werkelijk je (spirit)energie omhoog. Tegelijkertijd helpen ze je datgene wat moeilijk is, wat zwaar voelt, los te laten en af te laten voeren naar de aarde. Hoe beter je hiertoe in staat bent des te meer je gaat begrijpen wat het werken aan je licht-lichaam impliceert. 

Holisitisch coachen vanuit kleurenkeuzes

Allemaal zoeken we naar het antwoord op onze vraag : Wie ben ik, waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe. De bestemming van ieder mens is om terug te keren naar huis, naar ons goddelijke oorsprong. Dan is de eenheid weer hersteld, dan ervaren we weer harmonie.

Tijdens de opleiding richt jij je focus op het vinden en behouden van evenwicht. Hoe een 'Yogi' te worden die de balans weet te behouden te midden van de voortdurende krachtenvelden van Yin en Yang. Jouw kleurenkeuze geeft je hiervoor de aanwijzingen. Hoe beter jij hierin wordt des te beter kan jij anderen holistisch coachen.

Kijken naar je kleurenkeuze is kijken in je ziel. Dat betekent voelend waarnemen, het ontwikkelen van awareness. Toeschouwen vanuit neutraliteit, zonder enig oordeel. Tijdens de opleiding oefen je awareness en ontwikkel je meesterschap in waarnemen vanuit compassie. Op deze manier wordt in compassie zijn een dagelijkse manier van leven dat je met wijsheid zal verrijken.

Vanuit die openheid kijk je ook naar iemands kleurenkeuze. Wat spiegelen zij zichzelf, waarmee resoneren zij en waarom juist nu? Waarin zit nu hun uitdaging en wat is hun doel? Hoe kunnen zij hun 'verborgen' gaven en talenten gebruiken om hun droomdoel te bereiken? Met behulp van kleuren (energie+informatie) jezelf in balans brengen en thuis komen in jezelf én de wereld is uniek. De kleuren brengen je droomleven tot leven.

Without The Dark you can't see the LIght

Je kiest niet enkel op kleur maar onbewust ook op de trillingsfrequenties die bij jou passen. Via de wet van trillingsresonantie komen er herinneringen naar boven die je al langere tijd voor jezelf 'verborgen' had gehouden. Je voelt weer de mens wie je écht bent met hart en ziel. Je intuïtie wordt weer aangesproken en versterkt je scherpe onderscheidingsvermogen om te kunnen kiezen voor wat jij wilt. De kleuren geven je letterlijk een richtingaanwijzer om je uitdagingen aan te gaan voor jouw geluk. Zorg dragen voor je eigen lichaam en welzijn met natuurlijke kleuren is een stap voorwaarts in onze evolutie. Je zal aan den lijve gaan ervaren wat de kleuren van Aura-Soma voor je doen. Alles wordt subtiel in je aangeraakt en in balans gebracht. 

Testimonies

Lia Weijts

Ik heb 2 trainingen Aura-Soma bij Helen Poolman gedaan. Zij is een goede inspirerende lerares en ziet mensen zoals zij zijn in hun true colors. Ik had helemaal het gevoel van er te mogen zijn en heb veel geleerd bij Helen, heerlijk. Ik werk graag met Aura-Soma, het kleursysteem brengt veel inzicht in wie je werkelijk bent en wat jouw pad is hier op aarde. De massages die ik er mee geef brengen mensen weer in balans mooi om te zien.

Hayat Azarioh

Ik heb er even over nagedacht wat het voor mij is dat ik telkens blijf terugkomen bij jou. Ik krijg of ervaar de ruimte voor mezelf zonder oordeel. Je luistert echt en hoort wat ik ook niet zeg. Je hebt veel kennis van het Aura-Soma systeem en je weet je daar heel goed mee te verbinden, dat maakt je begeleiding sterk en krachtig en zeker ook liefdevol, je geeft de mens een gevoel van bijzonder zijn. Je maakt goed contact met de gekozen flessen in relatie met de persoon waardoor er healing plaats vindt, daardoor ontstaat er bij mij vertrouwen en overgave. Je weet je heel goed door je innerlijke wijsheid te verbinden met mensen.

Sharon Smillie

I have worked with Helen over the last 5 years and benefited greatly from her insightful analysis using Aura-Soma therapy. Both my husband and I have worked with Helen’s recommended products. We have noticed an increase in our energy levels and general well building thanks to Helen and Pure Lifestyle.

Sharon, Amsterdam

Sylvia Vink-Heemskerk

Zodra Helen zich verbindt met de kleuren van Aura Soma wordt de ruimte gevuld met de energie en warmte van de kleuren. Vanuit haar hart en ziel laat zij je kennis maken met de prachtige wereld van Aura Soma. De kleuren worden tot leven gebracht en Helen neemt je mee op ontdekkingsreis in de wereld van kleur en die in jezelf. De sfeer en ambiance is veilig en vertrouwd, voor mij als zeer gevoelig mens heel belangrijk. Jammer om afscheid te nemen van deze spontane, gevoelige kleurrijke vrouw. Helen, dank je wel voor alles, niet alleen de kennis en theorie over de kleuren maar bedankt ook voor het delen van je passie en liefde voor de kleuren, dit gaf de opleiding extra diepgang. Groetjes Silvia.