Page content

Aura-Soma opleiding, kleurentherapie voor de ziel

IMG_375459

Aura-Soma is een combinatie van kleur en licht therapie voor de ziel. Dit wordt zichtbaar op het moment als licht door de kleuren heen straalt. De formules voor deze kleurencombinaties zijn door Vicky Wall ontvangen via gebed en meditatie. Het is een holistisch kleurensysteem van inmiddels 114 kleurencombinaties. Elke Aura-Soma fles heeft zijn eigen kleurencode en betekenis. Aura-Soma communiceert de universele taal van kleur. Wie deze taal kent, begrijpt de kleurenkeuze van de cliënt.

De zes zintuigen

Aura-Soma spreekt je zes zintuigen aan. Het fysieke lichaam, ogen, oren, tong, neus en de geest omvatten de gehele beleving van de mens. Je zesde zintuig, je intuïtie ontwikkelt zich zichtbaar als je met Aura-Soma gaat werken en verruimt je geest. Het is je intuïtie die je in de juiste richting wijst, al duurt het soms even voor deze aanwijzingen doordringen in je bewustzijn. Via dit kleurensysteem ontwikkel je meer inzicht hoe je zes zintuigen van invloed zijn op je geestelijk en spiritueel welzijn.

‘Je bent de kleuren die je kiest’. De kleuren gaan niet over je bewustzijn, maar zijn een aspect van je bewustzijn zelf. De kleuren reflecteren wie jij bent, waarnaar je toe op weg bent en wat je daarvoor nodig hebt. Het maakt het pad zichtbaar waarop jouw ziel zich ontwikkelt en de wijze waarop jij jezelf uitdrukt.

Spirituele groei

Het werken met Aura-Soma is van groot belang voor je spirituele groei.  In deze holistische kleuren opleiding leer je consulten te geven aan de hand van iemands gekozen kleuren. De universele taal van kleur nodigt je uit om naar de gehele mens te kijken. Je kijkt naar het totaalbeeld van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele mens. Welke kwaliteiten en lagen van bewustzijn reflecteren iemands kleurenkeuze?Welke boodschappen raken de kleuren in iemand aan? Welke kleurenvoeding geven zij aan nu nodig te hebben?

Je traint jezelf in meditatie en centreren, zodat je jouw waarneming beter kunt afstemmen op je cliënt met diens kleurenkeuze. Je leert helder waarnemen en sensitief en gegrond te blijven met alle signalen die je ontvangt. Je oefent je in het geven van kleuren consulten, waarin je leert de client uit te nodigen niet oordelend over zichzelf te zijn maar juist ruimte te geven aan wie hij/zij werkelijk is. Je leert de universele taal van kleur toe te passen in het consult.

Aura-Soma betekent Licht-Lichaam

Aura-Soma schijnt het licht op wie je in essentie bent. Het verbind het licht van de kleurensignatuur met je lichaam en je wezen, je ware zelf. De kleuren die je kiest houden je een spiegel voor. Zij reflecteren je eigen heelheid, en spreken je ziel, je hoger bewustzijn aan. Je ware zelf helpt je bij het vinden en uitvoeren van je levensdoel, wat je aan jezelf laat zien met jouw gekozen kleuren. Met de universele taal van kleur maakt je het jezelf mogelijk om dieper liggende patronen in je leven te herkennen en die stappen te zetten in jezelf die je ziel werkelijk voeden.  De kleuren brengen je weer in contact met je passie en je missie.

‘Je bent de kleuren die je kiest en deze reflecteren wat je wezenlijk nodig hebt ‘

De kleuren die je intuïtief kiest geven inzicht in jouw talenten en wat je verder tot ontwikkeling wilt laten komen. Het maakt zichtbaar hoe je ziel zich door jouw persoonlijkheid wilt verwezenlijken. Je ziel is dat deel van jezelf dat alle wijsheid over je vorige levens, het nu en de toekomst bevat. 

Door je kleurencode op de Levensboom van de Kabbala te plaatsen, maakt dit jouw spirituele ontwikkeling zichtbaar. Het stelt je in staat om als een toeschouwer te kijken naar jezelf zonder enig oordeel, negatieve emotie of negatieve gedachten. Op deze wijze oefen je meesterschap in waarnemen vanuit wijsheid en compassie. Wijze compassie in alles wat je doet, wordt hierdoor steeds meer een manier van leven.   Lees hier de testimonials.

Terugkeren naar je wortels. Ik ben komt op aarde!

Het werken met de thematiek van je kleuren ondersteunt je bij het omarmen van je problemen en terug te keren naar je wortels. De harmoniserende werking van de plantaardige ingrediënten,  de energie van kristallen en edelstenen in de kleuren en de holistische duiding helpen je hierbij. Zij ondersteunen je op alle niveaus om de “niet” ontwikkelde kanten in jezelf te erkennen en te transformeren. Vanuit compassie is het makkelijker om je schaduw te integreren. De potentiële kracht van je schaduw, de onderdrukte kant van je psyche, vraagt erom begrepen te worden. Integratie van je schaduw bevrijdt je innerlijk kind en je ziel hier op aarde.

Jouw kleurencode, je intrinsieke naam is eeuwig en uniek en helpt je “Ik Ben” op aarde te komen. De vraag Wie ben ik, Wat wil ik, Waarom ben ik hier en Wat is mijn levensdoel, leer je steeds beter te herkennen door het begrijpen van jouw kleurencode op de levensboom van de Kabbala.

Worden en Zijn

De Aura-Soma opleiding geeft je verschillende instrumenten in handen om evenwicht te vinden in de twee eeuwige complementerende krachten van het leven: licht en duisternis, mannelijk en vrouwelijk, goed en kwaad. Tijdens de opleiding ontwikkel je een holistische visie die je inzicht geeft in de mens als Mens. “De Yogi” in jou leert evenwicht te vinden op je individuele reis temidden van deze voortdurende krachtenvelden. Vanuit je innerlijke stiltepunt ben je beter in staat om uit je of-of dualiteit-denken te stappen en complementair, en-en te gaan denken.

Je leert hoe je met behulp van de kleuren (energie+informatie) jezelf in balans kan brengen en thuis kan komen in jezelf én de wereld. Aura-Soma helpt je de weg terug te vinden naar je eigen licht en je missie op aarde te brengen met de gaven en talenten die je hiervoor in huis hebt.

Aura-Some Colour Care Consultant

  • Zoek jij een holistische opleiding die zowel je psychische emotionele, fysieke als spirituele lichaam aanspreekt?
  • Wil jij graag voor jezelf beginnen en mensen begeleiden om het beste uit henzelf te halen en hun missie te ondersteunen?
  • Heb jij affiniteit met licht en kleur en wil je dit verder onderzoeken?
  • Wil jij anderen begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling, loopbaan en spirituele bewustwording?
  • Wil jij je kwaliteiten als coach, psycholoog, therapeut of mentor verdiepen?
  • Deze holistische kleurenopleiding heeft oude kennis en wijsheid van Tarot, Numerologie, Kabbala op een nieuwe wijze vervat in kleurrijke flessen die passend zijn voor deze tijd. 

Helen leidt je met veel passie op. Door haar 33 jaar werkervaring als therapeut en behandelaar heeft zij de afgelopen 7 jaar haar eigen stijl met Aura-Soma kunnen ontwikkelen tot een unieke manier van zelfreflectie en heling.

Aura-Soma is een kleurensysteem van inmiddels 114 kleurencombinaties en betekenissen. Een krachtig holistisch model om te kunnen combineren met coaching, psychotherapie en allerlei vormen van lichaamsgerichte therapie en massage.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding.

AURA-SOMA® opleidingsstructuur.

Klik hier om direct de agenda te bekijken