Page content

Herken je Ware Zelf in de spiegel van kleuren

B114 header

Heel je zelf – Heb jezelf lief – Herken je Ware Zelf.

Kleuren zijn de spiegels van je ziel.

Kleuren weerspiegelen jouw ware identiteit, zonder oordeel. Op deze speciale dag kijk je voor het eerst door het raam naar de kleurrijke bron van het Licht. Juwelen van kleuren die je iets te vertellen hebben. Waarom kies jij een bepaalde kleur, wat zegt dat over jou? Wat is belangrijk om je te herinneren. Wat betekenen deze voor de richting die je hebt te gaan. Eén ding is zeker, je bent de kleuren die je kiest en deze reflecteren wat jij nodig hebt. Het is aan jou om daar achter te komen door zelf kleuren te kiezen, dan beken jij kleur aan jezelf.

Aura-Soma is een kleuren therapie voor de ziel.

Aura betekent licht en verwijst naar de innerlijke facetten van licht in ons, de potentie en intentie van je ziel. Soma betekent lichaam, je wezen en ook de levende energieën, inclusief  het elektromagnetische veld wat je lichaam omhult.

Tijdens deze dag ga je zelf ervaren wat dit voor jou betekent. Kies hiervoor jouw kleuren, want deze hebben een specifieke boodschap voor jou.

Maak één dag kennis met een kleurenreeks van 116 kleuren combinaties en laat je hart hierdoor aanraken. Kleuren komen binnen en kunnen je opeens diep raken zonder dat je weet waarom. Op de bodem van je hart ligt de waarheid van je ziel te wachten om gehoord te worden.

Een bijzondere en indrukwekkende lichtdag om jezelf op nieuwe wijze te ontmoeten en antwoord te krijgen op je vragen, zodat je gericht de richting van jouw hart kunt gaan volgen. 

De taal van kleur

Elke kleur heeft zijn eigen kenmerken en specifieke lichttrilling. Kleur is persoonlijk, hoe jij het ervaart is uniek, waarmee jij het associeert en de inzichten die het je geeft kan alleen jij zo bedenken.

Deze dag ga jij bepalen welke kleuren bij jou nu passen voor de bescherming en versterking van je aura, je yoga, meditatie, activering van je chakra’s, ter verzorging van je lichaam en ondersteuning in het dagelijks leven. Het zal je accessoires en klerenkeuze opnieuw bepalen. Niet alleen om te dragen maar ook de kleuren in je huis zul je hierna een extra touch geven.

Wat je ook zoekt, het is al in je aanwezig.

De kleuren die je kiest weerspiegelen jouw volle potentieel aan gaven en talenten en de richting die je in jezelf en je leven wenst te gaan. 

Een bevestiging en bekrachtiging van wie jij wezenlijk bent en waarvoor jij hier op aarde bent.

Deze kleurrijke dag licht je letterlijk helemaal op en geeft een onvoorstelbare positieve energie boost, dat je nog lang zal bijblijven.

Een bijzondere kennismaking met jezelf via Aura-Soma en een prachtige oriëntatie voor de Aura-Soma opleiding.

Je kunt mij ook inhuren om deze dag of dagdeel speciaal te verzorgen voor jouw vriendengroep, werkgroep, teambuilding.

Data ééndaagse workshop: zondag 29 juli en 12 augustus 2018

Kosten: 75 euro inclusief lunch

Tijd: 10.00 tot 16.30 uur

Adres: Speerstraat 15/Amsterdam-Zuid

Klik hier voor aanmelding