var piwik_site_id = 508; function getPiwikSiteId() { return piwik_site_id; } var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik-1.imu.nl/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', getPiwikSiteId()]); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();

Page content

Gezonde Suikers

Wat is er aan de hand met onze Voeding en Suppletie

afbeelding cellen voor lezing

Wat is er verandert in ons eten en welk effect heeft dat op de gezondheid van je cellen. Wat missen we vandaag de dag in onze voeding en welk effect heeft dat op je gezondheid. Welke nutriënten zijn essentieel voor een goede aansturing van al je lichaamsprocessen. 

Kom luisteren naar de bevindingen van de nieuwe medische wetenschap op het gebied van noodzakelijke suikers voor je immuunsysteem spijsverteringssysteem, hersenfuncties en alle lichaamssystemen. Welke mono-en polysachariden voeden deze suiker-eiwit verbindingen en in welke voeding zijn ze te vinden. Leer hoe jouw vitaliteit wordt ondersteund door communicatie op celniveau.

 Glycobiologie is een nieuwe wetenschap die de komende 10-15 jaar de medische wetenschap gaat beïnvloeden.

Wil je meer hierover weten, wees welkom op een van mijn educatieve lezingen. Een half uur van tevoren ben je van harte welkom. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar en deze lezingen zijn gratis. Klik hier voor meer aanmelding of meer informatie.