var piwik_site_id = 508; function getPiwikSiteId() { return piwik_site_id; } var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik-1.imu.nl/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', getPiwikSiteId()]); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();

Page content

Soul-Track voor de Zoekende Vrouw

Direct Awareness In Your Self 

Soul-Track is een intensieve Quest, een zoektocht die reikt tot diep in je ziel om antwoord te vinden op je diepste levensvragen en je richting geeft. Het is voor de zoekende vrouw die zich zelf bevraagd, die zich geestelijk wilt blijven ontwikkelen en op zoek is naar bezieling, inspiratie en/of transformatie.

Soul-track een mooi pad wat je kunt belopen voor een stukje zingeving, om jezelf en je lichaam beter te begrijpen, om dieper toegang te krijgen tot de wijsheid van je lichaam, geest en ziel.

Het maakt niet uit of je specifieke problemen hebt of niet. Ook als je gewoon behoefte hebt om jezelf eens te bespiegelen biedt Soul Track je een veelzijdige manier om eens stil te staan bij jezelf en de bedoeling van je leven.

Een Quest, die je uitdaagt om goed naar de betekenis van al je gedachten en gevoelens te kijken zodat je jezelf kan bevrijden van alles wat je daarmee gevangen houdt. 

Je onderbewuste geest huist in je lichaam, want lichaam en geest zijn met elkaar verstrengeld. Je leert je lichaam van binnen uit kennen en ontdekt de diepe inzichten die dit je geeft. Alleen dit deel opent al een nieuwe wereld voor je. 

Het universum wilt dat jij met liefde, waardering en open geest naar jezelf en de wereld gaat kijken zodat je gaat zien wat werkelijk jou en de wereld verlicht.

Hiervoor heb ik Soul-Track ontwikkeld, een spoor die leidt naar je ware Zelf zodat je jouw Bron kunt vaststellen, want dat is je ware identiteit.

Dit maakt duidelijk wat je hebt te veranderen in jezelf en je leven.

Leer jezelf over te geven

Overgave is een proces waarbij je leert hoe je met je begrijpend vermogen naar binnen kunt gaan en buiten de bekende grenzen van je ego en je lichaam durft te reizen naar het hart van een dieper gelegen werkelijkheid. Dan kan je loslaten en het nieuwe omarmen.

Een zoektocht naar die plek waar je de verlichting van je eigen wezen weer voluit kunt ervaren en de identiteit van je ego kunt laten oplossen. De verstoorders van je oorspronkelijke vrije patronen, waar je lichaam ook een perfect ontwerp van is, kan je dan transformeren.  

Je gaat je eigen licht realiseren en dit geeft je een geheel nieuwe visie op je zelf, want licht maakt dit mogelijk. Het licht in jou zal je verlossen van de duisternis van angst, eenzaamheid, verlies en tranen.

Walk Your Spiritual Path of Strength 

Soul-Track is een pad van spirituele kracht. Het daagt je uit om je vrij te maken, je illusies los te laten en je maskers af te doen. Dit vraagt moed, visie en een niet veroordelend onderscheidingsvermogen. Het nodigt je uit om jezelf  onvoorwaardelijke lief te hebben en je spirituele intelligentie te gebruiken. Want op het pad van spirituele kracht ontmoet je niet alleen je innerlijk licht maar ook je schaduwkanten. 

Je schaduw kan je alleen maar overwinnen met onvoorwaardelijke liefde en geestelijke kracht. Dat ga je beoefenen door jezelf op de plaats van je tegenspeler voor te stellen, zodat alles in een ander daglicht komt te staan.

De tegenspeler is de mens die niet doet wat jij wilt en het zijn die aspecten van jezelf die je geprobeerd hebt te maskeren. Tijdens dit traject ga je de minder mooie kanten van jezelf zoals trots, egoïsme, ijdelheden en jaloezie overwinnen, zodat je in het reine kunt komt met dat wat je dwars zit. 

Met de kracht van je liefde ga jij je ware kracht heroveren. Daarna sta jij fier rechtop met natuurlijke waardigheid en zal je vrouwelijk leiderschap liefdevol doorschijnen in alles wat je doet.

Je hart staat nu centraal en wordt je anker voor innerlijk evenwicht. Je leert met liefdevolle oordeelsvermogen te kijken naar het verleidingspel van je ego en die van anderen, zonder daar nog op te hoeven reageren. Je kunt er nu boven staan want je identificatiepunt ligt nu bij jouw Bron van liefde. Dat is je training en overwinning.

Op dit niveau aangekomen wordt je uitgedaagd om je leiderschapsrol in te nemen en bij te dragen waarvoor je hier gekomen bent. 

De gaven die je hebt meegekregen mag je niet onder de korenmaat houden. Je moet iets met je gaven doen, dat is je levensopdracht!

Je zal opnieuw uitgedaagd worden om je niet te laten weerhouden door angst voor veroordeling. Ook je zelf mag je niet meer veroordelen en daar zit vaak onbewust de bottleneck. Je gaat je zelf nu manifesteren en met lef ga jij je hoofd hoog boven het maaiveld uit steken.

Honderd dagen zal ik met je meelopen. Ik zal je spiegelen, inzichtgevende vragen stellen en je helpen te ordenen en je weg te vinden die je hebt te gaan.

Soul-Track is een reis naar binnen in de wereld van mindfulness. Honderd dagen mindfulness, meditatie, geleide visualisatie, bewust kleurgebruik, pure voeding, yoga, healing tao, creatief schrijven en natuur.

Interesse of nieuwsgierig, klik dan hier voor meer informatie of aanmelding.

Je kan ook kiezen uit andere trainingen die ik speciaal heb ontwikkeld voor vrouwen om samen een queeste te doen of losse consulten en behandelingen.

Challenge your Female Leadership, Women who run with Wolves, Bevrijdingsrite voor Vrouwen, Soul Track.

Individuele (kleur)consulten, massage behandeling met kleurenpunctuur.

Elke training kan je apart of in een cyclus volgen. Aan jou de keuze, laat je door je intuïtie leiden.